İnşallah canım kalsın 10 gün -15 gün ağlama sancın artar cok zor biliyorum Allah yardımcın olsunkizlar herkese tesekkur ederim. tek tek okuyup yazayim dedim suan yapamadim. serum var elde. ciger gelistirici 2.ci dozu oldum. hapi da yuttum. nst ilk kez.duzgun cikmjs. simdi beklemece.
odada aglarken ben baya baya de cagirmjs. gittik. cok aglama moral bozmak yok dedi. ciddi sakin ve guclusun dedi. ikimizde sogukkanli olup cozecegiz dedi. once ustten usg bakti. herseyi guzel ama asiri hareketli hanim dedi. sonra vajinal usg ile rahim agzi olcumu yapti. kapali olmasi super dedi. eger acilmis olsaydi o zaman isimiz zordu dedi. sonra konusma fasli basladi. 1 gunde cikaririz seni demistik ama suan belli degil dedi. cunku sancilari bu sekilde beklemiyormus. duzenli dogum sancisi yasiyorum 3 gundur cunku. riske girip seni gonderemem dedi. artik 1 haftami olir 10 gun mu belli olmaz burda kalisin dedi. kuvez ekibiyle gorusmus yer ayarlamis bile. 30 haftalik gebem var hazir olun, her ne kadar istemesem de gerekirse alabiliriz demis. ama 34 haftaya kadar zorlayacagim dedi. kasilma icin 2 hap veriyrdu. prosedur olarak 48 saat sonra 1ini kesmek zorundaymis. asil benim sancilar o zaman ne olacak bakalim...
kisacasi, dr.dan aldigim izlenim kizin en fazla 10gun icerde kalacagi..
3 buçuğun üstü benide zorlar:)Ben kilo almadim ve gelisimi onde onceden 1 haftaydi simdi 2 oldu. Doktora bizden kucuk bise cikmaz dedim :) ama normal dogum icin zorlar heralde beni 4 ü gecerse kilosu 39 40 haftada falan
Sağlıkla gelsinlerde :) ben bi temmuz ortasına bağlandım gidiyorum kafamdaSeninle aynı Doğum tarihimiz bakalım ne zaman gelecekler
Benimde öyle olur 20-25 i gibiSağlıkla gelsinlerde :) ben bi temmuz ortasına bağlandım gidiyorum kafamda
Benimde böyle giderse temmuz başı ortası gibi doğumum olacak sanırımSağlıkla gelsinlerde :) ben bi temmuz ortasına bağlandım gidiyorum kafamda
10 gün kulağıma güzel geldi valla.kizlar herkese tesekkur ederim. tek tek okuyup yazayim dedim suan yapamadim. serum var elde. ciger gelistirici 2.ci dozu oldum. hapi da yuttum. nst ilk kez.duzgun cikmjs. simdi beklemece.
odada aglarken ben baya baya de cagirmjs. gittik. cok aglama moral bozmak yok dedi. ciddi sakin ve guclusun dedi. ikimizde sogukkanli olup cozecegiz dedi. once ustten usg bakti. herseyi guzel ama asiri hareketli hanim dedi. sonra vajinal usg ile rahim agzi olcumu yapti. kapali olmasi super dedi. eger acilmis olsaydi o zaman isimiz zordu dedi. sonra konusma fasli basladi. 1 gunde cikaririz seni demistik ama suan belli degil dedi. cunku sancilari bu sekilde beklemiyormus. duzenli dogum sancisi yasiyorum 3 gundur cunku. riske girip seni gonderemem dedi. artik 1 haftami olir 10 gun mu belli olmaz burda kalisin dedi. kuvez ekibiyle gorusmus yer ayarlamis bile. 30 haftalik gebem var hazir olun, her ne kadar istemesem de gerekirse alabiliriz demis. ama 34 haftaya kadar zorlayacagim dedi. kasilma icin 2 hap veriyrdu. prosedur olarak 48 saat sonra 1ini kesmek zorundaymis. asil benim sancilar o zaman ne olacak bakalim...
Geçmiş olsun canım ya korkma inşallah normal kasılmalar dır..Resmen nazar değdi bize ya gruba komple kurşun döktürücem kocamcim hastalanmış ates istiğfar acile götürdüm 2 saate yakin durduk acilde derken benim kasilmalarim basladi ilk defa ama düzenli degil 2 dk arasida oluyordu yarim saatte oluyordu doktoru aradim eve gelince kanama varmi dedi yok dedim bebek hareketlerini takip et artma olursa gel dedi ama aciklamadi bebek hareketsiz olursa mi sorun cok hareket ederse mi onu anlamadim sormakta aklima gelmedi yattim hareket satıyorum istirahat et kalkma yat sürekli dedi noliyi bize anneme 1 haftadır kasilma nasil birsey diye soruyordm bugun ogrendim basima ne geldiyse meraktan geldi zaten
Hayırlısıyla sağlıkla inşallah atlatırsınız bu süreci kısçenlekizlar herkese tesekkur ederim. tek tek okuyup yazayim dedim suan yapamadim. serum var elde. ciger gelistirici 2.ci dozu oldum. hapi da yuttum. nst ilk kez.duzgun cikmjs. simdi beklemece.
Hayvan gibi yemek yedim ve elbette karbonhidrat
Amin canım ya gözün aydın için ferahlamıştır şimdi iyi yapmışsın. Başka doktora gitmekle..ciktim kizlar ozelden de burdaki doktorda suyun iyi dedi bebisim iyi cok sukur 1350 gram 41 cm olmus
Allahim bebislerimize sag salim kavusmayi vaktinde saglikla nasip etsin inşallah hepimize
Benimki de minik.yatay minikler.yatay yaniHerkesin bebegi dikey mi duruyor? Benimki yatay galiba hala. Minik ya ondandir belki.
Hamilelik ksiimlarimizdaki fotolarda baslar asagida da hep
Maşallah maşallah tosun tosun çok güzel de çıkışı zorlu oluyo birazCuma gittim bende en son 31+4 idi ve kilosu bundan baya fazlaydigeliyor benim ki yanakli baldirli popolu falan
Valla benimki her yerde sanki hiç kestiremiyorum hala dönüyor ayaklarıyla Bi mideme vuruyor Bi aşağıya vuruyor ne oynak bu kız yawHerkesin bebegi dikey mi duruyor? Benimki yatay galiba hala. Minik ya ondandir belki.
Geçtik kilo mevsuznu yaa sağlıklı olsun bebişler yeter o kilolar nasıl gidecek görürsünBen de şu an eve gidince yiyeceklerimi tasarlıyorum. Tüm kilo almışsın diyenler, bayramda moralimin içine edenler halt etsin nıahhahaha.
R Rzg14 illa on güne şartlama bence daha da sürebilir, bak 34'ü zorlayacakmış doktorun. Sal gitsin artık, hem ne güzel imkanın var emin ellerdesin çok şükür.Her şey yoluna girecek.
doktorda başaşağı, ama bir kaç gün sonra yanlarda tekmeler:) doktoru sevmedi kandırıyor sanırım.Herkesin bebegi dikey mi duruyor? Benimki yatay galiba hala. Minik ya ondandir belki.
Ben anlamıyorum onlari hicValla benimki her yerde sanki hiç kestiremiyorum hala dönüyor ayaklarıyla Bi mideme vuruyor Bi aşağıya vuruyor ne oynak bu kız yaw
İki makine.yikadim.astım gunun gorevi tamamdır savtim kaydi zaten dinleniyorum artikmüşteriye gidip geldim aklım burda kaldı:)
R Rzg14 iyi haberler vermişsin, 10 gün 10 gündür ki bence fazlası olacak. (amin)
Efelihayat yavaş yap sende işleri dinlene dinlene, lütfen rica ediyorum :)
herkes sakince kendini dinlemeyi bırakabilir mi? derin nefes alın ve göbeğinizi sevin. çok hızlı geçiyor ve geri gelmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?