2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnşallah canım kalsın 10 gün -15 gün ağlama sancın artar cok zor biliyorum Allah yardımcın olsun

10 gün kulağıma güzel geldi valla.

Geçmiş olsun canım ya korkma inşallah normal kasılmalar dır..

Hayırlısıyla sağlıkla inşallah atlatırsınız bu süreci kısçenle dualarımız da seninle.. Herşey yolunda gider inşallah ya

Hayvan gibi yemek yedim ve elbette karbonhidrat

Ben de şu an eve gidince yiyeceklerimi tasarlıyorum. Tüm kilo almışsın diyenler, bayramda moralimin içine edenler halt etsin nıahhahaha.

R Rzg14 illa on güne şartlama bence daha da sürebilir, bak 34'ü zorlayacakmış doktorun. Sal gitsin artık, hem ne güzel imkanın var emin ellerdesin çok şükür. Her şey yoluna girecek.

ciktim kizlar ozelden de burdaki doktorda suyun iyi dedi bebisim iyi cok sukur 1350 gram 41 cm olmus

Allahim bebislerimize sag salim kavusmayi vaktinde saglikla nasip etsin inşallah hepimize
Amin canım ya gözün aydın için ferahlamıştır şimdi iyi yapmışsın. Başka doktora gitmekle..

Herkesin bebegi dikey mi duruyor? Benimki yatay galiba hala. Minik ya ondandir belki.

Hamilelik ksiimlarimizdaki fotolarda baslar asagida da hep
Valla benimki her yerde sanki hiç kestiremiyorum hala dönüyor ayaklarıyla Bi mideme vuruyor Bi aşağıya vuruyor ne oynak bu kız yaw

Geçtik kilo mevsuznu yaa sağlıklı olsun bebişler yeter o kilolar nasıl gidecek görürsün sen sağlıklı be varsa götür.. Ben bu şeker çıkmasaydı ne yapardım iyi biliyorum ama ayda 2 kilo alırdım en az normalde bu hamur işi tatlıyı kesince kilo da gelmiyor demek ki gerçekten

müşteriye gidip geldim aklım burda kaldı:)
R Rzg14 iyi haberler vermişsin, 10 gün 10 gündür ki bence fazlası olacak. (amin)
Efelihayat yavaş yap sende işleri dinlene dinlene, lütfen rica ediyorum :)
herkes sakince kendini dinlemeyi bırakabilir mi? derin nefes alın ve göbeğinizi sevin. çok hızlı geçiyor ve geri gelmeyecek.

İki makine.yikadim.astım gunun gorevi tamamdır savtim kaydi zaten dinleniyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…