2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
3 tane pijama takimi biri sabahlikli olcak,bi tanede gecelik koyacagim ins. yarin doktor randevum var nts ye girecegim yerde hemşire ebe bisey bulursam soracagim fikir olsun diye,
Ya hastanede kaç gün kalınıcak ona göre ayarlarız bence sezaryen olanlar 2 gece kalıyor galiba normal doğumda bir gün en fazla o zaman da 2 tane yeter hani kirlenirse yedekte bulunsun diye sabahlık yürüyecek olanlar için lazım yani sezaryenle doğum yapacaklar için benimki normaldi odaya gelen olsa da yataktan çıkmıyordum zaten tek sabahlık yetti yani kirlenme durumu olmadı..

Onlari da mi birden fazla alacagiz? Ben gidim de part time is falan bakayim, bu nedir kardesim
Ateş bastı yine.. Bu pahalılık ta hiç olmuyo extra masraf herşey benim beleşe geldi lohusa takımım hemi de kırmızı pijama da ayrı yedekte vardı kurtardım çoğu şeyden yatak araba da vardı elbise kalmıştı onun da çoğunu hallettim.. Artık eksik çıktıkça aldırırım adama çünkü daha da çıkmam bu sıcaklarda

İki tane yeter bence ya abartmamak lazim biri gecelikli olsa biri normal hayırlı olsun

Ablam iki tane gecelik almis da insan bir sorar, biri babaanne modeli digeri de ona benzer ama askili ve ustu komple dantel gibi bisi. Cuval giysem daha iyi olurdu. Ben de bagis kutusuna koydum onlari.

Ablam iki tane gecelik almis da insan bir sorar, biri babaanne modeli digeri de ona benzer ama askili ve ustu komple dantel gibi bisi. Cuval giysem daha iyi olurdu. Ben de bagis kutusuna koydum onlari.
taadilat yaptirsana ablana ayip değil mi benim.annem.almis suan kirlide.yikancak.babaanne usulü penye cicekli napim giyicem

Yazık oldu desene bari giyeceğin bişey olsaydı bi tanesi.. Evlenenlere ve çocuk doğuranlara kazık atıyorlar bildiğin ya her bişey mi pahalı olur bunların

Benim bildiğim doğruysa 4 ve üstü sezeryan..ama dr a gore değişirse bilemem tabi
aynen cnm.
korkma. buyurlerrrr yapariz...benim kiz bi 2 kg ma tamamlasa oh diyecegim.

bu devlet hastanelerinden nefretteyum ya
cikacm simdi özele gidecem eger yetisebikirsem sanci nin 20 cikmasi nasil oluyor acaba
kötümü
hic bicevap alamadim burda
ritmik olmasi onemli.cnm. yoksa sorun degil

İnşallah canım kalsın 10 gün -15 gün ağlama sancın artar cok zor biliyorum Allah yardımcın olsun
saol cm.

10 gün kulağıma güzel geldi valla.
benim de cnm.

Hayırlısıyla sağlıkla inşallah atlatırsınız bu süreci kısçenle ❤ dualarımız da seninle.. Herşey yolunda gider inşallah ya
saol.cnm.

insallah cnm.

Herkesin bebegi dikey mi duruyor? Benimki yatay galiba hala. Minik ya ondandir belki.

Hamilelik ksiimlarimizdaki fotolarda baslar asagida da hep
benim tam.bu kk daki.gibi cnm durusu.

saol cnm. en azindan 10

Kizlar hastane cantasina sabahlik ve gecelik olarak ne koycaksiniz ? Ornegin 2 sabahlik bi gecelik gibi yada 2 takimmi? Plan nedir
sezeryanda ozellikle 2 gecelik 2 pijama takimi. bir gecelik dogum sonrasi giydiryrlar kirleniyr. sonra ikinciyi giyersin. pansuman vs icin iyi bisi.
saol cnm.

taadilat yaptirsana ablana ayip değil mi benim.annem.almis suan kirlide.yikancak.babaanne usulü penye cicekli napim giyicem
Benimde annem almış 3 parça pijama takimi almış ikisi sabahlıklı cok ölüp bayilmadim ama kadin 3 üne 500 küsür lira verince mecbur giycem paraya acidigimdan

Ohh sefan olsun. Senin dinlenmek daha da hakkın boşver yarın yaparsın. Benimde evin işi bugün yarım kaldı yarına Allah kerim dedim oturdum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…