- 21 Ağustos 2015
- 32.129
- 97.511
- 798
- 38
Aaa 30 a baslıcm yarın,o zaman haftaya 32 .hafta iznine rapor verir bize de:)31 haftalıksın canım. 30+1 de 31 diye geçer aynı şekilde 31+1 oluncada 32.haftanda olacaksın. 30. Haftan bitmiş artı 3günle 31. Haftanın içindesin kısaca
tam 32+0 da rapor veriyormuş, bende 30 haziran itibari ile alacağım. pazara geliyor cumadan yazacak.Aaa 30 a baslıcm yarın,o zaman haftaya 32 .hafta iznine rapor verir bize de:)
Ya hastanede kaç gün kalınıcak ona göre ayarlarız bence sezaryen olanlar 2 gece kalıyor galiba normal doğumda bir gün en fazla o zaman da 2 tane yeter hani kirlenirse yedekte bulunsun diye sabahlık yürüyecek olanlar için lazım yani sezaryenle doğum yapacaklar için benimki normaldi odaya gelen olsa da yataktan çıkmıyordum zaten tek sabahlık yetti yani kirlenme durumu olmadı..3 tane pijama takimi biri sabahlikli olcak,bi tanede gecelik koyacagim ins. yarin doktor randevum var nts ye girecegim yerde hemşire ebe bisey bulursam soracagim fikir olsun diye,
Sınavda başarılar canımCanım ders çalışıyorum ben o yüzden sesim çıkamıyor yarın sunumum var Insallah atlatırsam sesim çıkacak dua et canım.senin keyfin nasıl iyisiniz umarım.
Onlari da mi birden fazla alacagiz? Ben gidim de part time is falan bakayim, bu nedir kardesim
İki tane yeter bence ya abartmamak lazim biri gecelikli olsa biri normal hayırlı olsunAteş bastı yine.. Bu pahalılık ta hiç olmuyo extra masraf herşey benim beleşe geldi lohusa takımım hemi de kırmızı pijama da ayrı yedekte vardı kurtardım çoğu şeyden yatak araba da vardı elbise kalmıştı onun da çoğunu hallettim.. Artık eksik çıktıkça aldırırım adama çünkü daha da çıkmam bu sıcaklarda
Ablam iki tane gecelik almis da insan bir sorar, biri babaanne modeli digeri de ona benzer ama askili ve ustu komple dantel gibi bisi.Ateş bastı yine.. Bu pahalılık ta hiç olmuyo extra masraf herşey benim beleşe geldi lohusa takımım hemi de kırmızı pijama da ayrı yedekte vardı kurtardım çoğu şeyden yatak araba da vardı elbise kalmıştı onun da çoğunu hallettim.. Artık eksik çıktıkça aldırırım adama çünkü daha da çıkmam bu sıcaklarda
taadilat yaptirsana ablana ayip değil mi benim.annem.almis suan kirlide.yikancak.babaanne usulü penye cicekli napim giyicemAblam iki tane gecelik almis da insan bir sorar, biri babaanne modeli digeri de ona benzer ama askili ve ustu komple dantel gibi bisi.Cuval giysem daha iyi olurdu. Ben de bagis kutusuna koydum onlari.
Yazık oldu desene bari giyeceğin bişey olsaydı bi tanesi.. Evlenenlere ve çocuk doğuranlara kazık atıyorlar bildiğin ya her bişey mi pahalı olur bunlarınAblam iki tane gecelik almis da insan bir sorar, biri babaanne modeli digeri de ona benzer ama askili ve ustu komple dantel gibi bisi.Cuval giysem daha iyi olurdu. Ben de bagis kutusuna koydum onlari.
Ben biraz pislik bi insanimdir da. Fikrim sorulmadan iş yapılmasına kızarım.taadilat yaptirsana ablana ayip değil mi benim.annem.almis suan kirlide.yikancak.babaanne usulü penye cicekli napim giyicem
aynen cnm.Benim bildiğim doğruysa 4 ve üstü sezeryan..ama dr a gore değişirse bilemem tabi
korkma. buyurlerrrr yapariz...benim kiz bi 2 kg ma tamamlasa oh diyecegim.eheh. ay R Rzg14 sahlicakla ciksa hastaneden bizde bi oh ceksek. saka maka korktum bende. 2 kilocuk bebisle napicaz ele avuca gelmez, nasil emzirecez nasil banyo yaptircaz.he kiza verdigim morale bak. saka maka; gorumcem ikizlerini 2ser kilo dogurmus, sorunsuz buyumusler canim. yani var olan teknolojiyle bisiicikler olmaz Allahin izniyle sakin aglama.
bu arada doldurdum kuveti gircem simdi. kocam keyfince sporuna gidiyoda evin enayisi ben mi oluyorum
ritmik olmasi onemli.cnm. yoksa sorun degilbu devlet hastanelerinden nefretteyum ya
cikacm simdi özele gidecem eger yetisebikirsem sanci nin 20 cikmasi nasil oluyor acaba
kötümü
hic bicevap alamadim burda
saol cm.İnşallah canım kalsın 10 gün -15 gün ağlama sancın artar cok zor biliyorum Allah yardımcın olsun
benim de cnm.10 gün kulağıma güzel geldi valla.
saol.cnm.Hayırlısıyla sağlıkla inşallah atlatırsınız bu süreci kısçenle❤ dualarımız da seninle.. Herşey yolunda gider inşallah ya
insallah cnm.Ben de şu an eve gidince yiyeceklerimi tasarlıyorum. Tüm kilo almışsın diyenler, bayramda moralimin içine edenler halt etsin nıahhahaha.
R Rzg14 illa on güne şartlama bence daha da sürebilir, bak 34'ü zorlayacakmış doktorun. Sal gitsin artık, hem ne güzel imkanın var emin ellerdesin çok şükür.Her şey yoluna girecek.
benim tam.bu kk daki.gibi cnm durusu.Herkesin bebegi dikey mi duruyor? Benimki yatay galiba hala. Minik ya ondandir belki.
Hamilelik ksiimlarimizdaki fotolarda baslar asagida da hep
saol cnm. en azindan 10müşteriye gidip geldim aklım burda kaldı:)
R Rzg14 iyi haberler vermişsin, 10 gün 10 gündür ki bence fazlası olacak. (amin)
Efelihayat yavaş yap sende işleri dinlene dinlene, lütfen rica ediyorum :)
herkes sakince kendini dinlemeyi bırakabilir mi? derin nefes alın ve göbeğinizi sevin. çok hızlı geçiyor ve geri gelmeyecek.
ozele gittim canim ordaki dojtr suyun iyi dedi cok sukurNoldu su bakimindan haber varmi canim senindi dimi suyu azalan
sezeryanda ozellikle 2 gecelik 2 pijama takimi. bir gecelik dogum sonrasi giydiryrlar kirleniyr. sonra ikinciyi giyersin. pansuman vs icin iyi bisi.Kizlar hastane cantasina sabahlik ve gecelik olarak ne koycaksiniz ? Ornegin 2 sabahlik bi gecelik gibi yada 2 takimmi? Plan nedir
saol cnm.takip ettim ara ara R Rzg14 . bununla gecmis olsun, ne kadar cok kalsa o kadar iyi tabi, tum guzel dualarım senin icin canım.
herkese guzel bir aksam dilerim.
9 gun tatil sonrası ne yogun bir gundu! calısmayı cok seviyorum, çalısırken mutlu oluyorum, ozlemistim calısmayıda ama bugun epey yoruldum...
yarın laflarım artık, aslında soracagım danısacagım konular vardı, bayram tatilindeyken diyordum yazarım gruba diye.
@iclal85 sanki sesini duyamadım. iyi misin canım?
gorusmek uzere
Benimde annem almış 3 parça pijama takimi almış ikisi sabahlıklı cok ölüp bayilmadim ama kadin 3 üne 500 küsür lira verince mecbur giycem paraya acidigimdantaadilat yaptirsana ablana ayip değil mi benim.annem.almis suan kirlide.yikancak.babaanne usulü penye cicekli napim giyicem
oh cok sukur cnm.ozele gittim canim ordaki dojtr suyun iyi dedi cok sukur
Ohh sefan olsun. Senin dinlenmek daha da hakkın boşver yarın yaparsın. Benimde evin işi bugün yarım kaldı yarına Allah kerim dedim oturdum :))eheh. ay R Rzg14 sahlicakla ciksa hastaneden bizde bi oh ceksek. saka maka korktum bende. 2 kilocuk bebisle napicaz ele avuca gelmez, nasil emzirecez nasil banyo yaptircaz.he kiza verdigim morale bak. saka maka; gorumcem ikizlerini 2ser kilo dogurmus, sorunsuz buyumusler canim. yani var olan teknolojiyle bisiicikler olmaz Allahin izniyle sakin aglama.
bu arada doldurdum kuveti gircem simdi. kocam keyfince sporuna gidiyoda evin enayisi ben mi oluyorum
MecburrrrBenimde annem almış 3 parça pijama takimi almış ikisi sabahlıklı cok ölüp bayilmadim ama kadin 3 üne 500 küsür lira verince mecbur giycem paraya acidigimdan
sen nasılsın canim aklim send3 Allahim butun bebislerimize saglik versin sag salim kavuşalımoh cok sukur cnm.
Wallahi oyle fiyatlari da pahali yani benim 1. Aldigim 350 tutmustu digeeleeini takim almicamOnlari da mi birden fazla alacagiz? Ben gidim de part time is falan bakayim, bu nedir kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?