- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Tamam canim3 tane pijama takimi biri sabahlikli olcak,bi tanede gecelik koyacagim ins. yarin doktor randevum var nts ye girecegim yerde hemşire ebe bisey bulursam soracagim fikir olsun diye,
Sabahlıklı gecelik aldım bir takım, ertesi gün fotoğraf çekimi için onu koyacağım. Bir tane önden düğmeli gecelik bulursam uygunundan ondan alacağım, doğum öncesi giymek için. Hastane önlüğü giymek istemiyorum bu sefer. Önceki doğumumdan da 1 gecelik 1 pijama takımım vardı onları koyarım ama bence bu kadar şeye gerek yok. Evde yedek var diye koyacağım. Önceki doğumumda çok hoşuma gitmeden mecburi olarak almıştım, 5 sene önce bu kadar çeşit yoktu, eğer sevdiğim şeyler olsaydı yeni takım da almazdım. Normal doğumda bir gece kalınıyor zaten. Normal de olsa sezaryen de olsa 2 takım yeter de artar bence. Bir de çok kanamam olursa geçerse diye korkuluyor ya öyle bişey olmuyor pek, zaten çoğu hastanede hasta bezi veriyorlar büyük boy ondan pijamaya falan geçmesi çok zor.Kizlar hastane cantasina sabahlik ve gecelik olarak ne koycaksiniz ? Ornegin 2 sabahlik bi gecelik gibi yada 2 takimmi? Plan nedir
moralim iyi cnm. sanci da hissetmiyrm. 9da nst var bakalim.sen nasılsın canim aklim send3 Allahim butun bebislerimize saglik versin sag salim kavuşalım
Geçtik kilo mevsuznu yaa sağlıklı olsun bebişler yeter o kilolar nasıl gidecek görürsünsen sağlıklı be varsa götür.. Ben bu şeker çıkmasaydı ne yapardım iyi biliyorum ama ayda 2 kilo alırdım en az normalde bu hamur işi tatlıyı kesince kilo da gelmiyor demek ki gerçekten
Allah razı olsun canım sağolasinSınavda başarılar canım
Sabahlıklı gecelik aldım bir takım, ertesi gün fotoğraf çekimi için onu koyacağım. Bir tane önden düğmeli gecelik bulursam uygunundan ondan alacağım, doğum öncesi giymek için. Hastane önlüğü giymek istemiyorum bu sefer. Önceki doğumumdan da 1 gecelik 1 pijama takımım vardı onları koyarım ama bence bu kadar şeye gerek yok. Evde yedek var diye koyacağım. Önceki doğumumda çok hoşuma gitmeden mecburi olarak almıştım, 5 sene önce bu kadar çeşit yoktu, eğer sevdiğim şeyler olsaydı yeni takım da almazdım. Normal doğumda bir gece kalınıyor zaten. Normal de olsa sezaryen de olsa 2 takım yeter de artar bence. Bir de çok kanamam olursa geçerse diye korkuluyor ya öyle bişey olmuyor pek, zaten çoğu hastanede hasta bezi veriyorlar büyük boy ondan pijamaya falan geçmesi çok zor.
ahaha kotu lakap takmasaniza canim bana!Biri kuwete giriyo biri spora yerli kardashianimiza bu yakisirsimdi bisey diycem diyceksinki ulan hicbi yerde rahat yok kuwete fazla sicak su doldurma dogumu tetikliyo cunku
hahah ay cok yasa, gule gule kullan iyi etmissin canim!
masallah canim hadi gecmis olsun bosuna korkutmus doktor. Ama tedbir bizden takdir Allah tan ekstra kontrol herzaman iyidir!ciktim kizlar ozelden de burdaki doktorda suyun iyi dedi bebisim iyi cok sukur 1350 gram 41 cm olmus
Allahim bebislerimize sag salim kavusmayi vaktinde saglikla nasip etsin inşallah hepimize
avrupa da boyle lohusa setleri yok ama hamilelik pijamalari asiri pahali. turkiye gibi, normal pijamalarla arasinda ucurum fark var.Ben de şu hastane çantası gecelik pijama olaylarını araştırıyorum hala. Gecelik ve sabahlık 250 TL'den başlıyor. Onlarda pembe mavi ve ekru renkler. Azıcık koyu renk olsun dedin mi 400 lere çıkıyor. Alt tarafı 1 gün giyeceğiz , foto çekineceğiz. 400'de gözüme çok geliyor. Bi de pijama alacağız. Bayram öncesi Bursa Cumhuriyet caddesinde çamaşırcıları gezdim. Akdem'de güzel gecelikler var. Ama koyu renk yokFiyatlar sabahlık olmazsa 180 TL kısa kollu gecelik. Eğer içinizden varsa önerebilecek site falan alırım bir dal. Siz nerelerden aldınız? Neler aldınız?
dimi, aynen canim sagol! yarin is gunu yapamam ama bugunde kaldi valla.Ohh sefan olsun. Senin dinlenmek daha da hakkın boşver yarın yaparsın. Benimde evin işi bugün yarım kaldı yarına Allah kerim dedim oturdum :))
Anladim canim benden gelen gidene karsi dedim hem bulunsun ben de fotografta guzel cikmak icin bi tane abiyemsi bi sabahlikli pijama takimi aldim onun haricinde bi pijama bi gecelik aldim simdi yine lohusasepetinden iste ben de kanamadan korktuhum icin aldim neyse bulunsun bakalimSabahlıklı gecelik aldım bir takım, ertesi gün fotoğraf çekimi için onu koyacağım. Bir tane önden düğmeli gecelik bulursam uygunundan ondan alacağım, doğum öncesi giymek için. Hastane önlüğü giymek istemiyorum bu sefer. Önceki doğumumdan da 1 gecelik 1 pijama takımım vardı onları koyarım ama bence bu kadar şeye gerek yok. Evde yedek var diye koyacağım. Önceki doğumumda çok hoşuma gitmeden mecburi olarak almıştım, 5 sene önce bu kadar çeşit yoktu, eğer sevdiğim şeyler olsaydı yeni takım da almazdım. Normal doğumda bir gece kalınıyor zaten. Normal de olsa sezaryen de olsa 2 takım yeter de artar bence. Bir de çok kanamam olursa geçerse diye korkuluyor ya öyle bişey olmuyor pek, zaten çoğu hastanede hasta bezi veriyorlar büyük boy ondan pijamaya falan geçmesi çok zor.
Lohusa sepetinde seni telefonla ariyolar iste suan hamileligin kacinci haftasindasiniz kac kilosunuz diye ondan sonra sana uygun yolluyolarBedene nasıl karar verdiniz ben orda biraz takılıp kalıyorum
Şu anda üzerime olan bedeni aldım. 32. haftamdayım, satıcı doğumdan sonra da göbeğiniz bu kadar kalır zaten dedi. Bence daha fazla kalır ama esneme payı da var sonuçta tam oturmuyor. Bugün doktor kontrolüm vardı, doktor da 4-5 kilo daha alırsın ancak dedi. 4-5 kilo da çok beden değiştirmez diye düşünüyorum. Nasip. Bir de bir önceki hamileliğimde de aşağı yukarı yine bu haftalarda almıştım takımları, sorun olmamıştı.Bedene nasıl karar verdiniz ben orda biraz takılıp kalıyorum
Aynen öyle yarın olmazsa öbür gün var. Yapılır. İyi bari size iyi gezmeler canım :)ahaha kotu lakap takmasaniza canim bana!iliktan sicaga gecis bi sicaklikta doldurdum, zaten hava bunaltici!
hahah ay cok yasa, gule gule kullan iyi etmissin canim!
masallah canim hadi gecmis olsun bosuna korkutmus doktor. Ama tedbir bizden takdir Allah tan ekstra kontrol herzaman iyidir!
avrupa da boyle lohusa setleri yok ama hamilelik pijamalari asiri pahali. turkiye gibi, normal pijamalarla arasinda ucurum fark var.
Benim bi alt ust pijamam var, bitane de bigshirt aldim. Sabahlik olarak hamileligimin en basinda kizim olursa giyerim diye bi victoria’s secret sabahligi almistim, hala etiketi uzerinde duruyo. pembe ama. onu erkek te giyebilir miyim bilemedimki. ama efil efil ince tam yaz sonuna uygun. bitane acik renkte kibar bi bigshirt alayim altina uyan tatli pembis bi renk diyodum aslinda. dur bakayim online neler var.
dimi, aynen canim sagol! yarin is gunu yapamam ama bugunde kaldi valla.
esim spordan geldiginde ben hazirlik moduna gecmistim, oda hazirlandi biraz tribimi yedikten sonra ciktik hem alisveris hem yemek derken keyfimiz yerine geldi.
bugunun yarinida var aman bosver.
Bende merak ediyorum. Bayadır yazmıyor. Umarım iyidir.duskapani canım nasılsın merak ettim seni yazıyorsunda benmi görmedim acaba
bende bu uygulamayi kullaniyorum bende de safak 55 görünüyorKızlar uygulamada 8. Ayı da görmek bir acayibime gitti az kaldı ya ❤❤
Ben de aynısını kullanyrm 75 varbende bu uygulamayi kullaniyorum bende de safak 55 görünüyor
Kime sorduysam akdeme git diyor canım. Ben nişan bohçası yaparken kv bitane de lohusa geceliği almıştı piere cardinden saten sabahlığı pijama altı ve üstü var ama uzun kollu, onun kollarını terziye kestirmeyi düşünüyorum foto çekimlik o olucak bide akdemden bakıcam gecelik olarak daha rahat etmek için onu da koyu renk düşünüyorum henüz gitmedimBen de şu hastane çantası gecelik pijama olaylarını araştırıyorum hala. Gecelik ve sabahlık 250 TL'den başlıyor. Onlarda pembe mavi ve ekru renkler. Azıcık koyu renk olsun dedin mi 400 lere çıkıyor. Alt tarafı 1 gün giyeceğiz , foto çekineceğiz. 400'de gözüme çok geliyor. Bi de pijama alacağız. Bayram öncesi Bursa Cumhuriyet caddesinde çamaşırcıları gezdim. Akdem'de güzel gecelikler var. Ama koyu renk yokFiyatlar sabahlık olmazsa 180 TL kısa kollu gecelik. Eğer içinizden varsa önerebilecek site falan alırım bir dal. Siz nerelerden aldınız? Neler aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?