2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen saten giy anam.bacım

Az kaldı az.. İlk test yaptığımız günler geldi aklıma heey gidi hey şimdi gelecekler diye gün sayıyoruz
Dimi ya. Ben testi bile gec yapmistim yanlis negatif falan cikar diye (pozitifte hata olmaz bu arada) sonucu da 2 gün sonra kocama soylemistim, haberi bile yoktu test aldigimdan ettigimden (ozel hayat kavraminin suyunu cikarmak). Doktor icin de nete baktim, 6-7 haftada kalp atisi alinir ondan once emin olunmaz yok kimyasal gebelik yok dış gebelik ulan dedim kafayi yedirir bunlar bana, aldim 7.haftaya randevu, tek gidiste kalp atisi duyduk rahatladim. Sonra soyledik yakinlara.

Her zaman her durumda bayan garanti

Vay anasını nasıl 2 gün dayandın ya ben akşamı zor ettim aldım testi tutuşturdum eline baktı şok ayy o yüz ifadesini unutmam imkansız 7 haftayı da beklemedim 5 haftalık oldu hastanedeyim hemen keseyi gördüm daha sonra kalp atışı için Vala 3. Demeye bin şahit gerek ilk gibi heyecanlıydım sabrını takdir ediyorum canım

Artık sabır mi baska bir sey mi bilmem de bazı seylerim boyledir benim.

Ben gidiyorum ya hic keyfim.yok uc gündür I ikuayko sardım.o.bile sallamadı beni bu arada haziran.annelerinde yumurta kirmak.muhabbeti var cok merak ettim sabah okurum artik herkese iyi geceler gençlik uykulu gecer insallah herkesin

O neymis? Ben senin yüzünden temmuz annelerini okuyorum, oldukca aktifler (!) anacim. Bizim ustumuze ölü topragi serpilmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…