2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Annen yakindi sana dimi? Gerçi insanin kocasi en yakini oluyormus, hastanede neden onu istiyorum yok gaz olur yok kanama olur baskasi gormesin ondan cekinmem diye

Yaa doğumdan sonra yanında olamicak mı.. Benimkinin de öyle bir durumu var ya memlekete gidecek 2 hafta eylülde artık doğumda yanımda olsun diye dua ediyorum sadece benimki geç gelirse yine işler karışacak.. Senle yalnızız desene.. Kocişkolarımız uzakta biz bebelerle evde.. Sağlıkla dönsünler inşallah napalım

Aminnn inşallah Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 4 yıl sonra sürpriz yaptı bize pıtırcık:)
Aminn. Ya ne sevilir o pıtırcık şimdi.. Ne güzel sürpriz yapmış öyle maşallah minnoşa tutunmuş annesine de gelmiş iyi ki

Benim bu aralar durumlar pek karisikti yazamadim canlar hem oglum hem ben hasta olduk. Oglum kulak enfeksiyonu oldu 20 tane igne oldu tabi bir doktora kendimizi kanitlayana kadar gobegimiz catladi. Sizin dereceniz bozuktur bu cocugun bir seyi yok bile dediler. tam o iyilesti ben kum doktum mide bulantisi kusma. Cumartesi kontrolde doktorum suyun azalmis dedi uzuldum bayagi tekrar havuc suyu icmeye basladim henuz tehlikeli bi durum yok ama bol su ic dedi

Bende bundan önce bi kimyasal geçirdiğinden temkinliydim..keseyi gördüm sonrası söyledim...kimyasal geçirdiğimde ise haberi bile yoktu..Öyle olacağını bildiğimden bekledim ne zaman kanama başladı o zaman söylemiştim.. ama fena bozulmuştu o zaman neden kendi kendine böyle bisey yaşıyorsun diye

Geçmiş olsun çok çok ikinize de ya.. İnşallah düzelir suyun da bol sıvı al dikkat et Allaha emanet inşallah

Ooo sen de sabırlılardansın.. Ne kendi kendine yaşıyorsun doğru demiş vala

İnsan kendine saklamak istiyor bazı şeyleri

Annen yakindi sana dimi? Gerçi insanin kocasi en yakini oluyormus, hastanede neden onu istiyorum yok gaz olur yok kanama olur baskasi gormesin ondan cekinmem diye
Evet aylardır annem bizde yada biz annemdyz hatta o şekilde yasiyoruz bu dünyada annem ve eşim olsun başka kimse gözümde değil diyrm. Bugun annem banyoda sırtımı yıkarken gözleri doldu en kucugm ya daha dün kucuktn karninda bebeğin diye duygsllstm mi nee

Ayy öyle bisey olsa sanirsam cildirirm.öğretmen olunca full yanımda olsn istyrm 5 gün izin veriyorlar tam da okullarn erken acilma muhabbeti denk geldi bu sene

Ooo sen de sabırlılardansın.. Ne kendi kendine yaşıyorsun doğru demiş vala
O an olacak olanı biliyorsun alıştırıyorsun kendini birde onu uzmenin anlamı yok dedim..söylememistim..aslında herşeyim planlı programlidir..Bazı şeylerde aceleci davransam da çoğu seyde netimdir önce netlessin diye beklerim

Aha ben akşama gelirken test al dedim adama, testi yaptım çıktım ağlayarak yanına gittim gösterdim ağladığım için negatif sanmış olsun üzülme daha 2 ay oldu diyo dedim baba oluyorsun ne 2 ayı bi şok geçirdi dedim bitane daha al o test almaya gitti bende son sigaramı içtim gelene kadar

Laci takımı alıyorduk hani beraber
Kac paraydi kız o? Benim yine pintiligim geldi, du bakalım.
Gulucuk koydum da neden? Annemle kendimi asla kat'a öyle hayal edemedim de ondan insanlar ne kadar sevecen halbuki
Bazı konularda çok benziyoruz seninle..Bazı şeyler netleşmeden kesinleşmeden söyleme taraftarı değilim..
O yuzden sana yürüyorum kadın hala anlamadin mi? Kocanin kaslari olmasa ciddiye bindiricem de benim Kasım ona yetmez uzaktan yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…