- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Aminnn inşallah Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 4 yıl sonra sürpriz yaptı bize pıtırcık:)Yaaçok harika.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah... ❤
Annen yakindi sana dimi? Gerçi insanin kocasi en yakini oluyormus, hastanede neden onu istiyorum yok gaz olur yok kanama olur baskasi gormesin ondan cekinmem diyeSayılı gün çabuk geçer diye avutuyrm kendimi ama bugün ne bilim esimin semineri 1 hafta olur diye dusundm 2 hafta oldgnu duyunca çok üzüldüm9 eylul okul başlarken de 2 hafta seminerms oncesinde.hiç olmzsa 1 2 hafta dogumdn sonra full yanımda olur diye sevnrken bugun üzüldüm bidee.
Yaa doğumdan sonra yanında olamicak mı.. Benimkinin de öyle bir durumu var ya memlekete gidecek 2 hafta eylülde artık doğumda yanımda olsun diye dua ediyorum sadece benimki geç gelirse yine işler karışacak.. Senle yalnızız desene.. Kocişkolarımız uzakta biz bebelerle evde.. Sağlıkla dönsünler inşallah napalımSayılı gün çabuk geçer diye avutuyrm kendimi ama bugün ne bilim esimin semineri 1 hafta olur diye dusundm 2 hafta oldgnu duyunca çok üzüldüm9 eylul okul başlarken de 2 hafta seminerms oncesinde.hiç olmzsa 1 2 hafta dogumdn sonra full yanımda olur diye sevnrken bugun üzüldüm bidee.
Aminn.Aminnn inşallah Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 4 yıl sonra sürpriz yaptı bize pıtırcık:)
Benim bu aralar durumlar pek karisikti yazamadim canlar hem oglum hem ben hasta olduk. Oglum kulak enfeksiyonu oldu 20 tane igne oldu tabi bir doktora kendimizi kanitlayana kadar gobegimiz catladi. Sizin dereceniz bozuktur bu cocugun bir seyi yok bile dediler. tam o iyilesti ben kum doktum mide bulantisi kusma. Cumartesi kontrolde doktorum suyun azalmis dedi uzuldum bayagi tekrar havuc suyu icmeye basladim henuz tehlikeli bi durum yok ama bol su ic dedi
Bende bundan önce bi kimyasal geçirdiğinden temkinliydim..keseyi gördüm sonrası söyledim...kimyasal geçirdiğimde ise haberi bile yoktu..Öyle olacağını bildiğimden bekledim ne zaman kanama başladı o zaman söylemiştim.. ama fena bozulmuştu o zaman neden kendi kendine böyle bisey yaşıyorsun diyeDimi ya. Ben testi bile gec yapmistim yanlis negatif falan cikar diye (pozitifte hata olmaz bu arada) sonucu da 2 gün sonra kocama soylemistim, haberi bile yoktu test aldigimdan ettigimden (ozel hayat kavraminin suyunu cikarmak). Doktor icin de nete baktim, 6-7 haftada kalp atisi alinir ondan once emin olunmaz yok kimyasal gebelik yok dış gebelik ulan dedim kafayi yedirir bunlar bana, aldim 7.haftaya randevu, tek gidiste kalp atisi duyduk rahatladim. Sonra soyledik yakinlara.
Geçmiş olsun çok çok ikinize de ya..Benim bu aralar durumlar pek karisikti yazamadim canlar hem oglum hem ben hasta olduk. Oglum kulak enfeksiyonu oldu 20 tane igne oldu tabi bir doktora kendimizi kanitlayana kadar gobegimiz catladi. Sizin dereceniz bozuktur bu cocugun bir seyi yok bile dediler. tam o iyilesti ben kum doktum mide bulantisi kusma. Cumartesi kontrolde doktorum suyun azalmis dedi uzuldum bayagi tekrar havuc suyu icmeye basladim henuz tehlikeli bi durum yok ama bol su ic dedi
Ooo sen de sabırlılardansın.. Ne kendi kendine yaşıyorsun doğru demiş valaBende bundan önce bi kimyasal geçirdiğinden temkinliydim..keseyi gördüm sonrası söyledim...kimyasal geçirdiğimde ise haberi bile yoktu..Öyle olacağını bildiğimden bekledim ne zaman kanama başladı o zaman söylemiştim.. ama fena bozulmuştu o zaman neden kendi kendine böyle bisey yaşıyorsun diye
Sağol canım.. vücut baya bi ağırlaştı artık yapacak bir şey yokMaşallah çok da güzelsin işte bebek var göbüşte gerisi de gayet iyi..
Bende bundan önce bi kimyasal geçirdiğinden temkinliydim..keseyi gördüm sonrası söyledim...kimyasal geçirdiğimde ise haberi bile yoktu..Öyle olacağını bildiğimden bekledim ne zaman kanama başladı o zaman söylemiştim.. ama fena bozulmuştu o zaman neden kendi kendine böyle bisey yaşıyorsun diye
Göbüşler gere gere dolanıcaz ağırlık olcak artık son haftalarSağol canım.. vücut baya bi ağırlaştı artık yapacak bir şey yok
Laci takımı alıyorduk hani beraberYani yeni o suslulerden bi pijama bi gecelik alirim diyordum ama bu gidisle lcw neyime yetmiyo? Babamin evinde lohusa sepeti mi vardı
Evet aylardır annem bizde yada biz annemdyz hatta o şekilde yasiyoruzAnnen yakindi sana dimi? Gerçi insanin kocasi en yakini oluyormus, hastanede neden onu istiyorum yok gaz olur yok kanama olur baskasi gormesin ondan cekinmem diye
Bazı konularda çok benziyoruz seninle..Bazı şeyler netleşmeden kesinleşmeden söyleme taraftarı değilim..İnsan kendine saklamak istiyor bazı şeyleri
Ayy öyle bisey olsa sanirsam cildirirm.öğretmen olunca full yanımda olsn istyrm 5 gün izin veriyorlar tam da okullarn erken acilma muhabbeti denk geldi bu seneYaa doğumdan sonra yanında olamicak mı.. Benimkinin de öyle bir durumu var ya memlekete gidecek 2 hafta eylülde artık doğumda yanımda olsun diye dua ediyorum sadece benimki geç gelirse yine işler karışacak.. Senle yalnızız desene.. Kocişkolarımız uzakta biz bebelerle evde.. Sağlıkla dönsünler inşallah napalım
O an olacak olanı biliyorsun alıştırıyorsun kendini birde onu uzmenin anlamı yok dedim..söylememistim..aslında herşeyim planlı programlidir..Bazı şeylerde aceleci davransam da çoğu seyde netimdir önce netlessin diye beklerimOoo sen de sabırlılardansın.. Ne kendi kendine yaşıyorsun doğru demiş vala
Kac paraydi kız o? Benim yine pintiligim geldi, du bakalım.Laci takımı alıyorduk hani beraber
Gulucuk koydum da neden? Annemle kendimi asla kat'a öyle hayal edemedim de ondanEvet aylardır annem bizde yada biz annemdyz hatta o şekilde yasiyoruzbu dünyada annem ve eşim olsun başka kimse gözümde değil diyrm. Bugun annem banyoda sırtımı yıkarken gözleri doldu en kucugm ya daha dün kucuktn karninda bebeğin diye duygsllstm mi nee
O yuzden sana yürüyorum kadın hala anlamadin mi? Kocanin kaslari olmasa ciddiye bindiricem de benim Kasım ona yetmezBazı konularda çok benziyoruz seninle..Bazı şeyler netleşmeden kesinleşmeden söyleme taraftarı değilim..
Normal annem normal. Hormonlar agzimiza etti tovbe estağfurullah, biz de nelere ağladık burda.Kızlar elimde olmadan bazi şeyleri cok kafama takiyorum bazen ağlıyorum.. bebegime cok mu zarar verir bu durum, yoksa duygusallık normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?