2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkesin bebegi dikey mi duruyor? Benimki yatay galiba hala. Minik ya ondandir belki.

Hamilelik ksiimlarimizdaki fotolarda baslar asagida da hep
Benim oğlan hep yataydı doğana kadar veleti hiç başka pozisyonda görmedik..bu sipayı da hep yatay gördük şimdiye kadar iki kardeşte aynı pozisyonda lar..ama bu ara benim yanlar bosaldi orta kisim uzunlamasi na buyudu sanki acaba dikey mi duruyor diyorum bende haftaya gorcez bakalim

Sen gene iyi akşamı beklemişsin ben direk aramıştım adamı

Onlari da mi birden fazla alacagiz? Ben gidim de part time is falan bakayim, bu nedir kardesim
Sen tek takim mi götürecektin kuzum benim..yetmezzz.ein kotu iki takim koy sen terlersin edersin degistirirsin...sahsen ben dogumdan ciktim gece olmadan benim gorumce bana meyvesuyu vereyim derken uzerime döktü..ne sınır olmuştum o zaman ona totoyu kaldirip wc ye gitmiyorum ben ayağa kalkmayım diye mecbur üst degistirdim

Yani yeni o suslulerden bi pijama bi gecelik alirim diyordum ama bu gidisle lcw neyime yetmiyo? Babamin evinde lohusa sepeti mi vardı

Dimi ben de fena değilim o zaman sabır konusunda.. Ama zor tuttum aramamak için.. Sırf yüzünü halini görmek için değdi de
Benimki tepkisizdi yine. Ne denir bilmem ki Allah anali babali buyutsun mu denir dedi bitti konu.
He tabi ben testi uzatirken motoru satmamiz lazim demistim (sebebi neydi ki acaba?) o da elbette testi elimden almadi peceteyle tutmama ragmen.

Çünkü benim kocam. Aglayip ziplamasini beklemiyoduk herhalde

Ay hayatta saklayamam. Kesin bakteri uretirdi.

Vay benden sabirlisi da varmis. Reglin mi duzensizdi yavrum senin sorunun neydi de 17 gun bekledin?
4 aralikta doktora gittim doktor senin tüp bebek olmadan çocugun olmaz dedi daha önce aşılama yaptırmıştim adetimde 10 aralikti baktim olmuyor amannn zaten cocugum olmayacak diye sallamadim 27 araliktada üzülsem de yapiyim diye öylesine yaptim daha yapmayacaktım 6 haftalık hamileymisim :)

Aaaa ne kadar degisik

Dimi ben de fena değilim o zaman sabır konusunda.. Ama zor tuttum aramamak için.. Sırf yüzünü halini görmek için değdi de
Sabirsizlikta acelecilikte üstüme tanımam görüntülü aramıştım yazık adam da trafikteydi hiçbişi anlamamıştı sonradan aramıştı beni doğru mu gerçek mi fln derken işte az kaldı doğuma wayy be I ikuayko gözümün önüne geldi o gün :)

2 gün bekleyen karıya ağlamayan koca olacaktı ya ne olacaktı ayy şaşkınlık sizi naapmış kız Allah analı babalı büyütsün yaa çok hoşsunuz

Yaa çok harika.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Az kaldı az.. İlk test yaptığımız günler geldi aklıma heey gidi hey şimdi gelecekler diye gün sayıyoruz
Sayılı gün çabuk geçer diye avutuyrm kendimi ama bugün ne bilim esimin semineri 1 hafta olur diye dusundm 2 hafta oldgnu duyunca çok üzüldüm 9 eylul okul başlarken de 2 hafta seminerms oncesinde.hiç olmzsa 1 2 hafta dogumdn sonra full yanımda olur diye sevnrken bugun üzüldüm bidee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…