Oraya bakmama karari aldim 6. Doğurunca buda gozume takıldıO neymis? Ben senin yüzünden temmuz annelerini okuyorum, oldukca aktifler (!) anacim. Bizim ustumuze ölü topragi serpilmis gibi
Benim oğlan hep yataydı doğana kadar veleti hiç başka pozisyonda görmedik..bu sipayı da hep yatay gördük şimdiye kadar iki kardeşte aynı pozisyonda lar..ama bu ara benim yanlar bosaldi orta kisim uzunlamasi na buyudu sanki acaba dikey mi duruyor diyorum bende haftaya gorcez bakalimHerkesin bebegi dikey mi duruyor? Benimki yatay galiba hala. Minik ya ondandir belki.
Hamilelik ksiimlarimizdaki fotolarda baslar asagida da hep
Ben adetim 17 gün geçmişken yapmıştım hala saklıyorum:))Yumurta seymi oluyo 40 incikinca yumurta toplamaya goturuyolad yaEfelihayat kizlar gebelik testinizi sakladiniz mi ben adetime 6 gun kala yapmistim sabirsizliktan hey gidi gunler
Ay hayatta saklayamam. Kesin bakteri uretirdi.Yumurta seymi oluyo 40 incikinca yumurta toplamaya goturuyolad yaEfelihayat kizlar gebelik testinizi sakladiniz mi ben adetime 6 gun kala yapmistim sabirsizliktan hey gidi gunler
Vay benden sabirlisi da varmis. Reglin mi duzensizdi yavrum senin sorunun neydi de 17 gun bekledin?Ben adetim 17 gün geçmişken yapmıştım hala saklıyorum:))
Sen gene iyi akşamı beklemişsin ben direk aramıştım adamıVay anasını nasıl 2 gün dayandın ya ben akşamı zor ettim aldım testi tutuşturdum eline baktı şok ayy o yüz ifadesini unutmam imkansız7 haftayı da beklemedim 5 haftalık oldu hastanedeyim hemen keseyi gördüm daha sonra kalp atışı için Vala 3. Demeye bin şahit gerek ilk gibi heyecanlıydım sabrını takdir ediyorum canım
Sen tek takim mi götürecektin kuzum benim..yetmezzz.ein kotu iki takim koy sen terlersin edersin degistirirsin...sahsen ben dogumdan ciktim gece olmadan benim gorumce bana meyvesuyu vereyim derken uzerime döktü..ne sınır olmuştum o zaman ona totoyu kaldirip wc ye gitmiyorum ben ayağa kalkmayım diye mecbur üst degistirdimOnlari da mi birden fazla alacagiz? Ben gidim de part time is falan bakayim, bu nedir kardesim
Şimdi hepimiz o ilk gunleri dusunup gulumsemedik mi ama? Vay bea
Sen gene iyi akşamı beklemişsin ben direk aramıştım adamı
Yani yeni o suslulerden bi pijama bi gecelik alirim diyordum ama bu gidisle lcw neyime yetmiyo? Babamin evinde lohusa sepeti mi vardıSen tek takim mi götürecektin kuzum benim..yetmezzz.ein kotu iki takim koy sen terlersin edersin degistirirsin...sahsen ben dogumdan ciktim gece olmadan benim gorumce bana meyvesuyu vereyim derken uzerime döktü..ne sınır olmuştum o zaman ona totoyu wc ye gitmiyorum ayağa kalkmayın diye mecbur üst degistirdim
Ooo nasil sabrettin kizBen adetim 17 gün geçmişken yapmıştım hala saklıyorum:))
Benimki tepkisizdi yine. Ne denir bilmem ki Allah anali babali buyutsun mu denir dedi bitti konu.Dimi ben de fena değilim o zaman sabır konusunda.. Ama zor tuttum aramamak için.. Sırf yüzünü halini görmek için değdi de
4 aralikta doktora gittim doktor senin tüp bebek olmadan çocugun olmaz dedi daha önce aşılama yaptırmıştim adetimde 10 aralikti baktim olmuyor amannn zaten cocugum olmayacak diye sallamadim 27 araliktada üzülsem de yapiyim diye öylesine yaptim daha yapmayacaktım 6 haftalık hamileymisim :)Ay hayatta saklayamam. Kesin bakteri uretirdi.
Vay benden sabirlisi da varmis. Reglin mi duzensizdi yavrum senin sorunun neydi de 17 gun bekledin?
Aaaa ne kadar degisik4 aralikta doktora gittim doktor senin tüp bebek olmadan çocugun olmaz dedi daha önce aşılama yaptırmıştim adetimde 10 aralikti baktim olmuyor amannn zaten cocugum olmayacak diye sallamadim 27 araliktada üzülsem de yapiyim diye öylesine yaptim daha yapmayacaktım 6 haftalık hamileymisim :)
Sabirsizlikta acelecilikte üstüme tanımamDimi ben de fena değilim o zaman sabır konusunda.. Ama zor tuttum aramamak için.. Sırf yüzünü halini görmek için değdi de
Benimki tepkisizdi yine. Ne denir bilmem ki Allah anali babali buyutsun mu denir dedi bitti konu.
He tabi ben testi uzatirken motoru satmamiz lazim demistim (sebebi neydi ki acaba?) o da elbette testi elimden almadi peceteyle tutmama ragmen.
Çünkü benim kocam. Aglayip ziplamasini beklemiyoduk herhalde
Yaa4 aralikta doktora gittim doktor senin tüp bebek olmadan çocugun olmaz dedi daha önce aşılama yaptırmıştim adetimde 10 aralikti baktim olmuyor amannn zaten cocugum olmayacak diye sallamadim 27 araliktada üzülsem de yapiyim diye öylesine yaptim daha yapmayacaktım 6 haftalık hamileymisim :)
Sayılı gün çabuk geçer diye avutuyrm kendimi ama bugün ne bilim esimin semineri 1 hafta olur diye dusundm 2 hafta oldgnu duyunca çok üzüldümAz kaldı az.. İlk test yaptığımız günler geldi aklıma heey gidi hey şimdi gelecekler diye gün sayıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?