2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yüksek ihtisasın ordakine mi gitsem diyordum bende, Endülüs ters kalıyor

Evet hazır dursun en mantıklısı , bende kabin boy valiz var ona koyucam herşeyi, küçük hurçlardan alıcam bi kaç tane bölmek istediklerimi o şekilde koyarım diye.
Madam coco da kucuk kucuk hurclar baya ucuzdu 5 tane aldim.aklinda bulunsun ustune yazicam yoksa valiz alcik ficcik olur diye

Madam coco da kucuk kucuk hurclar baya ucuzdu 5 tane aldim.aklinda bulunsun ustune yazicam yoksa valiz alcik ficcik olur diye
Canım benim izldgm youtube videolarda da hep hurca koymslardi yada özel kese yapmslardi int. Baktm madam cocoya kucuklgu çorap hurca kadar mi? 15tl sitede sen ne kadar aldn

Gece o kadar içim yanıyor ki kalkıp buz gibi suları içiyorum. Dondurma falan varsa zaten gözüm kapalı yiyorum. Çorapları ıslatıp ayağıma öyle giyiyorum. Balkon kapısı açık püfür püfür, eşim kafasına kadar pikeyi çekiyor.
Beni gece bile tetikliyor açlık meyve falan yiyorum yine de yiyorum bişeyler.

Canım benim izldgm youtube videolarda da hep hurca koymslardi yada özel kese yapmslardi int. Baktm madam cocoya kucuklgu çorap hurca kadar mi? 15tl sitede sen ne kadar aldn
Ben de ya 10 ya 15 e aldim yalan olmasin daha fazla degildi fermuarli atiyorum don da koyuluyo en azindan acil mi direkt gozukmesin hem ondan dolayi da aldim kese dedigin nasil o kadar minik degil benimki yani icinde atiyorum 2 tane 10 lu hastane cikisi sigar

Endülüs parka ben de bayılıyorum ya, genel olarak rahat. LCW hamile koleksiyonuna bir göz gezdirip aşağıda joker baby'e uğrayıp, ordan e-bebek'e geçiyorum :) ritüel gibi birşey oldu. H&M de indirim başladı diye duyduk, dün uğradık ama daha endülüs şubeye gelmemiş. Bir kaç güne indirim başlayacak çocuk reyonunda aklınızda bulunsun.
Özdilek'e tavsiyene uyup bakacağım.

Bu arada dün gitmişken , yeni bebeği olan arkadaşımızın tavsiyesiyle öncesinde sizlere fikir sorduğum korbell çöp kovasını aldık. İçinde poşeti de çıktı.Sonrasında Normal çöp poşeti kullanırız diye düşünüyorum. Poşetleri uzun kullanım için müsait ama biraz pahalı geldi. Kapıcı akşam 7de geçiyor bizim.Apartmanı ya da evi kokutmayalım 24 saatte atarız diye düşündük. Odacığı git gide doluyor çok mutlu oluyorum

çok güzel olmuş

Yüksek ihtisasın ordakine mi gitsem diyordum bende, Endülüs ters kalıyor
Ben geçenlerde gittim Yıldırım'dakine. Orada da çok çeşit var aslında. Endülüs'ten daha büyük sanırım. Yakınsa tabi orası da verimli olabilir. Bize endülüs yakın. İş çıkışı giriveriyoruz hemen.

Heykeldeyim canım ben eşimde işe gidecek akşam, o yüzden çok uzaklara gitmeden halletmek istiyoruz, Endülüstekini görmedim hiç, muhtemelen ihtisasın oradakine gideriz bizde büyüktü evet orası da

Idolumsun su dkkadan sonra ben gece bi tek su iciyodum

Allah gule gule kullandirmak nasip etsin

Kiz ne ac birakmasi deli msn cok kotu yapar aclik aman amann caninin kiymetini bil kilo herkes aldi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…