Yüksek ihtisasın ordakine mi gitsem diyordum bende, Endülüs ters kalıyortum takımlarını tulumlarını uzun kollu aldım, iyi ettim mi bilmiyorum. diger bebeklerim sonbahar bebegiydi. bir turlu kısa kolluya cesaret edemedim. siz neler yaptınız?
kraft marka aldık park yatagını, calipso'da cok guzel bir indirim vardı, e bebekte denk getirir getirmez kacırmadık. bursa grubu; endulus park magazasını tavsiye ederim e bebek'in. magaza ici indirim cok guzel fırsatlar oluyor ve hic kalabalık degil. ferah ferah.
müslin bez? bir tane aldım sadece, sanırım birkac tane daha alacagım. kvalidem sagolsun mermersahi bez yaptı bebege. onlar is gorur diyorum ama yolda hangi bebek arabasına baksam ustu muslin bez ile ortulu bilemedim. sizler neler yaptınız?
kendime tatilde ozdilek'ten iyi kaliteli bir tane pijama takımı aldım. iki tanede hastane icin, hesaplı onden dugmeli gecelik alırım diyorum kafi. emzirme sutyenimi yaklasık bir aydır takıyorum, pentiden indirimden almıstım, bir tanede yedek var bakalım.
oyle iste,
baska da ekstra bir sey almayacagım sanırım. ana kucagı gerek duyarsam, elektrikli sut sagma onuda dogduktan hemen sonraya bırakacagım.
o kadar kırgın ve sorunlarla gecti gebeligim liste vs. hic yapamadım. pratik usul bu gebelik. hayırlısı:)
Madam coco da kucuk kucuk hurclar baya ucuzdu 5 tane aldim.aklinda bulunsun ustune yazicam yoksa valiz alcik ficcik olur diyeEvet hazır dursun en mantıklısı , bende kabin boy valiz var ona koyucam herşeyi, küçük hurçlardan alıcam bi kaç tane bölmek istediklerimi o şekilde koyarım diye.
Ben keselere koyucamMadam coco da kucuk kucuk hurclar baya ucuzdu 5 tane aldim.aklinda bulunsun ustune yazicam yoksa valiz alcik ficcik olur diye
Canım benim izldgm youtube videolarda da hep hurca koymslardi yada özel kese yapmslardi int. Baktm madam cocoya kucuklgu çorap hurca kadar mi? 15tl sitede sen ne kadar aldnMadam coco da kucuk kucuk hurclar baya ucuzdu 5 tane aldim.aklinda bulunsun ustune yazicam yoksa valiz alcik ficcik olur diye
Gece o kadar içim yanıyor ki kalkıp buz gibi suları içiyorum. Dondurma falan varsa zaten gözüm kapalı yiyorum. Çorapları ıslatıp ayağıma öyle giyiyorum. Balkon kapısı açık püfür püfür, eşim kafasına kadar pikeyi çekiyor.Vala o kadar saat aç kalınamıyor işte bebişler büyüdü ihtiyaç arttı kilo can sıkıcı olabilir ama açlık daha kötü gece zaten uzun o kadar saat kendini zorlamışsın demek ki.. Benimki sabahın köründe tepikleyip uyandırıyor artık hiç kabul etmiyor açlığı son günlerde
Ben de ya 10 ya 15 e aldim yalan olmasin daha fazla degildi fermuarli atiyorum don da koyuluyo en azindan acil mi direkt gozukmesin hem ondan dolayi da aldim kese dedigin nasil o kadar minik degil benimki yani icinde atiyorum 2 tane 10 lu hastane cikisi sigarCanım benim izldgm youtube videolarda da hep hurca koymslardi yada özel kese yapmslardi int. Baktm madam cocoya kucuklgu çorap hurca kadar mi? 15tl sitede sen ne kadar aldn
Cok guzel kendin mi yaptinBen keselere koyucam
Eki Görüntüle 2277567
Yok ya, aklimdaydi da üşengeç adamim ben hic bisi yapmiyorumCok guzel kendin mi yaptin
Kiz zaten isabet olmus bosver iyice ceyize donecek yoksa dikisti ormeydi basedilmezYok ya, aklimdaydi da üşengeç adamim ben hic bisi yapmiyorumbunlar da gorumcemden
Evet canım duydum ben de oraya bakayım sağolMadam coco da kucuk kucuk hurclar baya ucuzdu 5 tane aldim.aklinda bulunsun ustune yazicam yoksa valiz alcik ficcik olur diye
Endülüs parka ben de bayılıyorum ya, genel olarak rahat. LCW hamile koleksiyonuna bir göz gezdirip aşağıda joker baby'e uğrayıp, ordan e-bebek'e geçiyorum :) ritüel gibi birşey oldu. H&M de indirim başladı diye duyduk, dün uğradık ama daha endülüs şubeye gelmemiş. Bir kaç güne indirim başlayacak çocuk reyonunda aklınızda bulunsun.tum takımlarını tulumlarını uzun kollu aldım, iyi ettim mi bilmiyorum. diger bebeklerim sonbahar bebegiydi. bir turlu kısa kolluya cesaret edemedim. siz neler yaptınız?
kraft marka aldık park yatagını, calipso'da cok guzel bir indirim vardı, e bebekte denk getirir getirmez kacırmadık. bursa grubu; endulus park magazasını tavsiye ederim e bebek'in. magaza ici indirim cok guzel fırsatlar oluyor ve hic kalabalık degil. ferah ferah.
müslin bez? bir tane aldım sadece, sanırım birkac tane daha alacagım. kvalidem sagolsun mermersahi bez yaptı bebege. onlar is gorur diyorum ama yolda hangi bebek arabasına baksam ustu muslin bez ile ortulu bilemedim. sizler neler yaptınız?
kendime tatilde ozdilek'ten iyi kaliteli bir tane pijama takımı aldım. iki tanede hastane icin, hesaplı onden dugmeli gecelik alırım diyorum kafi. emzirme sutyenimi yaklasık bir aydır takıyorum, pentiden indirimden almıstım, bir tanede yedek var bakalım.
oyle iste,
baska da ekstra bir sey almayacagım sanırım. ana kucagı gerek duyarsam, elektrikli sut sagma onuda dogduktan hemen sonraya bırakacagım.
o kadar kırgın ve sorunlarla gecti gebeligim liste vs. hic yapamadım. pratik usul bu gebelik. hayırlısı:)
çok güzel olmuşsaglıkla gelsin insallah.
kucuk kızımın kıyafetleri,
bir tatlı telase yıkadık utuledik hazırlandık maaile.
allahım dileyen her kadına nasip etsin bu hevesleri, guzel hazırlıkları, amin. hicbirimizin agzının tadı bozulmasın, bugunumuzu aratmasın allahım. yine kanatlanacagım bu kadar duadan sonra, cok icimden geliyor ne edeyim. bir de hamd edelim, sukur diyelim. milyon sukur. yuzbin milyon sukur.
annesinin tatlı kuzusu, gel yavrum saglıcakla insallah, seni cok seviyorum.
Ben geçenlerde gittim Yıldırım'dakine. Orada da çok çeşit var aslında. Endülüs'ten daha büyük sanırım. Yakınsa tabi orası da verimli olabilir. Bize endülüs yakın. İş çıkışı giriveriyoruz hemen.Yüksek ihtisasın ordakine mi gitsem diyordum bende, Endülüs ters kalıyor
Heykeldeyim canım ben eşimde işe gidecek akşam, o yüzden çok uzaklara gitmeden halletmek istiyoruz, Endülüstekini görmedim hiç, muhtemelen ihtisasın oradakine gideriz bizde büyüktü evet orası daBen geçenlerde gittim Yıldırım'dakine. Orada da çok çeşit var aslında. Endülüs'ten daha büyük sanırım. Yakınsa tabi orası da verimli olabilir. Bize endülüs yakın. İş çıkışı giriveriyoruz hemen.
En dandik benm heralde ben kilitli posetlere koymayi dusunuyorumBen keselere koyucam
Eki Görüntüle 2277567
Idolumsun su dkkadan sonraGece o kadar içim yanıyor ki kalkıp buz gibi suları içiyorum. Dondurma falan varsa zaten gözüm kapalı yiyorum. Çorapları ıslatıp ayağıma öyle giyiyorum. Balkon kapısı açık püfür püfür, eşim kafasına kadar pikeyi çekiyor.
Beni gece bile tetikliyor açlık meyve falan yiyorum yine de yiyorum bişeyler.
Allah gule gule kullandirmak nasip etsinsaglıkla gelsin insallah.
kucuk kızımın kıyafetleri,
bir tatlı telase yıkadık utuledik hazırlandık maaile.
allahım dileyen her kadına nasip etsin bu hevesleri, guzel hazırlıkları, amin. hicbirimizin agzının tadı bozulmasın, bugunumuzu aratmasın allahım. yine kanatlanacagım bu kadar duadan sonra, cok icimden geliyor ne edeyim. bir de hamd edelim, sukur diyelim. milyon sukur. yuzbin milyon sukur.
annesinin tatlı kuzusu, gel yavrum saglıcakla insallah, seni cok seviyorum.
Kiz ne ac birakmasi deli msn cok kotu yapar aclik aman amann caninin kiymetini bil kilo herkes aldi zatenBir daha kendimi oyle ac birakmicam hep o cok kilo almissin diyen doktor yuzunden oldu gece bisey yemiyeyim dedimkendimi dah iyi hissediyorum sadece basim agriyo uzandim. Tansiyonum vs iyi. alıntılama yapamadim kusura bakmayın kizlar uygulama kasiyo bugn ayar etti bni.
Nice saglikli guzel yillaraaaBugün evlilik yıldönümü muz kızlar...hayırlısıyla 8 yılı deviriyoruzzzz.adamin bugün iş toplantısı olası tuttu..dedim heralde supriz hazırlıyor gitmez çünkü bu izinliyken ışe..(meğersem gerçekten toplantı varmis)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?