- 31 Ocak 2019
- 37
- 69
- 3
- 125
Teşekkür ederim. bu arada doğum tarihimiz aynı:)Natura Baby modeli. Biz 3 kapılı dolap aldık. Alanınız dar ise 2 kapılı da seçebilirsiniz. Dolap ve Şifonyer 2700 tuttu. Beşik almadık, anne yanı ve park yatak ile 1 yaşına kadar idare edip, montessori yatağı alacağız. Tabi tercih sizin. Beşiği de büyüyor. Onu da çok beğendim ama sonra koymaya yerim olmayacak diye almadımbu arada şifonyerin üstünde etkinlik masası var. Biraz büyüyünce üstünden ayırıyorsun masası ayrı kullanılıyor.
aynen cnmEyvahbasenlerimde var şuan ben de bişey alerji yaptı sandım diğer tarafta da çıkınca acaba mı dedim..
Neyse sağlık olsun da gerisi önemli değil
acliktan olmussun cnm. ara ögun atlama.Efelihayat R Rzg14 sagolun❤ sakinim smdi annemler de geliyo zaten bunun ustune arayinca annem sesimden anladi geliyo. Ben geceden beri açım cok aciktim ama yemedim hicbisey acaba ondan mi oldu diye dusunuyorum.. Bakalim belki bi hastaneye fln gideriz
aminnnnnCok sevindim canim. Hadi insallah bugun hastanedeki son gununuz olsun❤
amin cnm. cok.saol. bitecek insallah.Çook sevindim gerçekten canım, ağla boşver içine atma zaten insan rahatlıyor minik sıpa aceleci çıktı baksananeyse ki o da farkına vardı annesine kavuşmanın biraz daha zamanı olduğunu inşallah güzel sonuçlarla ayrılırsın hastaneden canım
aminnnn cnm.Çok sevindim zamanında gelecek senin kızgözün aydın
amin kuzum. ikimiz de tutalim icerde su minnaklari da 36 yi bari bitirebilelim.Yaaaaa çok sevindimmmm inşallah gününde doğar yavrum darısı benim yavrumun başına inşallah 3 4 haftaya zorunlu sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum küvezde kalmasından 3 4 haftaya inşallah böbreklerinde su düzelirde gününde doğar miniğim
ay kuzummm cok sagol. insallah bitecek.Yaaaaaa mutluluktan içimde havai fişekler patlıyor çok şükür çok şükür herşey hep yolunda gitsin insallahhhhh
Yaaa evet aynıymış son doğuranlardan olacağız sanırımTeşekkür ederim. bu arada doğum tarihimiz aynı:)
Yok canım böbreklerinde darlık varmış erkek bebeklerin çoğunda görülürmüş 10 cm sınır bizimki 12 oldu çok artarsa erken almak zoruna kalacaklarGeçmiş olsn cnm bebeğin böbreklerinde sumu yok dedi doktr kaçırmışım
Öyle canım aminn
Pertik neymis? Cahillikte bir dünya markasiyim ya
Kesin sekerin falan düştü acliktan. Annen bi gelsin yanina da bakalımKizlar cok kotuyum.. Sabah kalkarken basim dondu sendeleyerek yurudum sonra oturdum topigi okudum iyi gibiydim karnim kasildi ayaga kalkinca sol kasigima agri saplandi zor ayakt durup bi tost yaptim ama yine sendelemeye basladim oturdum yiyeyim diye heryer dönüyo kafami azicik oynatsam dönüyor midem de bulanmaya başladı tansiyonumu olctum 11-6 normal yanii bu sirada bebek surekli hareket ediyo 1 saat oldu hala oynuyo cocuk hic bisey anlamadim niye boyle oldum bi sinirlerim bosaldi basladim aglamaya
Sonunda iyiyim diyen biriGünaydın kızlar umarım herkes iyidir çok sayfa birikmiş hepsini okuyamadım çok şükür ben iyiyim
Ayy iğne acıtıyor ya ben doğurdum da ama iğneden hala korkuyorum en son dış gebelik için yaptıkları iğne canımı o kadar yakmıştı ki ağlamıştım inanki o yüzden hiç korkma doğum çok daha başka ya evladına kavuşma fikri ile herşeyi atlatıyor sun inşallahCiğer geliştirici iğnenin 2. Dozunuda şimdi vuruldum geldim ama canım çok yandı ağladım arabaya geçince iğneden korkuyom ben bu çocuğu nasıl doğuracam dedim başladım ağlamaya tabi eşim gülüyo
İnşallah bişey yoktur ya hava sıcak mı baş dönmesi niye oldu ki acaba tansiyon da normalmiş.. Bol su iç uzan dinlen biraz daha devam ederse sancı doktoruna sor biKizlar cok kotuyum.. Sabah kalkarken basim dondu sendeleyerek yurudum sonra oturdum topigi okudum iyi gibiydim karnim kasildi ayaga kalkinca sol kasigima agri saplandi zor ayakt durup bi tost yaptim ama yine sendelemeye basladim oturdum yiyeyim diye heryer dönüyo kafami azicik oynatsam dönüyor midem de bulanmaya başladı tansiyonumu olctum 11-6 normal yanii bu sirada bebek surekli hareket ediyo 1 saat oldu hala oynuyo cocuk hic bisey anlamadim niye boyle oldum bi sinirlerim bosaldi basladim aglamaya
Tuzlu suya koy ayaklarını sonra yüksekte tutmaya çalış Vala ödem oluyor ya yapacak bişey yok Allah beterinden korusun geçici bir durum inşallahgünaydın kızlar,
ooo ilk zamanlara dönüp anılar tazelenmiş, ben testi sakladım. ekimde kürtaj oldum, aralıkta tekrar hamile olduğumu öğrendim. adetim çok düzenlidir benim 1 gün geçince test yaparım:) pazar sabahı eşim şok olmuştu bir kayıp vardı ve 1 sene hiç korunmadığımız halde olmamıştı. 2. bu kadar çabuk olmasını beklemiyorduk (çok şükür)
ama benim hormonlar yine şaha kalktı sabah 2 tane ayakkabım dar geldiği için ağladım
ödemlerime baktıkça ağlıorum ben ya çünkü artık ayak bileklerim çok ağrıyor
Ayy hadi inşallah yoluna girer vaktinde gelir minnoşun.. Güzel haberlerle dön bizegelelim bizeeee..
Tum dua eden arkadaslarimdan Allah razi olsun. ayaginizi minicik bir taşa degdirmesin sizinnn..
mutluyum. ilk kez son iki nst yi begendi dr.um.. cikan ritmik dusuk degerleri sancidan saymadi)) bebegimiz cok saglikli dedi. sanci kesici ilacin birini mecburen kesiyorum o yuzden bugunde burdasin takiptesin dedi. eger yarina kadar nstler boyle giderse sanirim toparladik demek ..
bu kezde mutluluktan agladim arkadas
Çok sevindim atlattiniz ins bundan sonra iyi gitsin tüm süreç insgelelim bizeeee..
Tum dua eden arkadaslarimdan Allah razi olsun. ayaginizi minicik bir taşa degdirmesin sizinnn..
mutluyum. ilk kez son iki nst yi begendi dr.um.. cikan ritmik dusuk degerleri sancidan saymadi)) bebegimiz cok saglikli dedi. sanci kesici ilacin birini mecburen kesiyorum o yuzden bugunde burdasin takiptesin dedi. eger yarina kadar nstler boyle giderse sanirim toparladik demek ..
Amin inşallah senin bebişin için de herşey yolunda gider sağlıkla vaktinde gelir gerek kalmaz kuveze falan..Yaaaaa çok sevindimmmm inşallah gününde doğar yavrum darısı benim yavrumun başına inşallah 3 4 haftaya zorunlu sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum küvezde kalmasından 3 4 haftaya inşallah böbreklerinde su düzelirde gününde doğar miniğim
Supeergelelim bizeeee..
Tansiyonun mu dustu aaclik ve sicakliktan acabaKizlar cok kotuyum.. Sabah kalkarken basim dondu sendeleyerek yurudum sonra oturdum topigi okudum iyi gibiydim karnim kasildi ayaga kalkinca sol kasigima agri saplandi zor ayakt durup bi tost yaptim ama yine sendelemeye basladim oturdum yiyeyim diye heryer dönüyo kafami azicik oynatsam dönüyor midem de bulanmaya başladı tansiyonumu olctum 11-6 normal yanii bu sirada bebek surekli hareket ediyo 1 saat oldu hala oynuyo cocuk hic bisey anlamadim niye boyle oldum bi sinirlerim bosaldi basladim aglamaya
Pertik neymis? Cahillikte bir dünya markasiyim ya
Kesin sekerin falan düştü acliktan. Annen bi gelsin yanina da bakalım
Sonunda iyiyim diyen biribize pozitif enerji aşıla yavrum
C Can6 cok gecmis olsun bebegim
B bilgevisne insanin biriyle en iyi oldugu konunun ebeveynlik olması ne hoş.
Arada atladigim yazamadigim mesajlar var gibi
Bu arada kuvezden neden korkuyoruz bu kadar? Bana oyle cok kotu bir fikirmis gibi gelmiyor. Evde ben bir sey bilmeden debelenecegime kontrolü altinda olur, bilen kisilerin gozetiminde olur. Bana korkutucu gelmiyor.
Evet yaaa çocuk gibi ağladımm sonra heryerimi delik deşik etsinler yeter ki bebeğime faydası olsun dedim eşimde dayanamadı anne olmak böyle bişey demek ki boşuna demiyolar cennet annelerin ayaklarının altında diye dedi :)Ayy iğne acıtıyor ya ben doğurdum da ama iğneden hala korkuyorum en son dış gebelik için yaptıkları iğne canımı o kadar yakmıştı ki ağlamıştım inanki o yüzden hiç korkma doğum çok daha başka ya evladına kavuşma fikri ile herşeyi atlatıyor sun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?