2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim. bu arada doğum tarihimiz aynı:)

Eyvah basenlerimde var şuan ben de bişey alerji yaptı sandım diğer tarafta da çıkınca acaba mı dedim..
Neyse sağlık olsun da gerisi önemli değil
aynen cnm
acliktan olmussun cnm. ara ögun atlama.
Cok sevindim canim. Hadi insallah bugun hastanedeki son gununuz olsun
aminnnnn
amin cnm. cok.saol. bitecek insallah.

Çok sevindim zamanında gelecek senin kız gözün aydın
aminnnn cnm.
amin kuzum. ikimiz de tutalim icerde su minnaklari da 36 yi bari bitirebilelim.
Yaaaaaa mutluluktan içimde havai fişekler patlıyor çok şükür çok şükür herşey hep yolunda gitsin insallahhhhh
ay kuzummm cok sagol. insallah bitecek.

Hayirrr o değilmiş I ikuayko
Bebek emmiyorsa gazı da olmadığı halde ağlıyorsa pertik olmasın diye sırtında yumurta kırulıyor güya iyi geliyormuş

Yuhhh bunu da duyduk
Pertik neymis? Cahillikte bir dünya markasiyim ya
Kesin sekerin falan düştü acliktan. Annen bi gelsin yanina da bakalım
Günaydın kızlar umarım herkes iyidir çok sayfa birikmiş hepsini okuyamadım çok şükür ben iyiyim
Sonunda iyiyim diyen biri bize pozitif enerji aşıla yavrum

C Can6 cok gecmis olsun bebegim

B bilgevisne insanin biriyle en iyi oldugu konunun ebeveynlik olması ne hoş.

Arada atladigim yazamadigim mesajlar var gibi

Bu arada kuvezden neden korkuyoruz bu kadar? Bana oyle cok kotu bir fikirmis gibi gelmiyor. Evde ben bir sey bilmeden debelenecegime kontrolü altinda olur, bilen kisilerin gozetiminde olur. Bana korkutucu gelmiyor.

Ayy iğne acıtıyor ya ben doğurdum da ama iğneden hala korkuyorum en son dış gebelik için yaptıkları iğne canımı o kadar yakmıştı ki ağlamıştım inanki o yüzden hiç korkma doğum çok daha başka ya evladına kavuşma fikri ile herşeyi atlatıyor sun inşallah

İnşallah bişey yoktur ya hava sıcak mı baş dönmesi niye oldu ki acaba tansiyon da normalmiş.. Bol su iç uzan dinlen biraz daha devam ederse sancı doktoruna sor bi

Tuzlu suya koy ayaklarını sonra yüksekte tutmaya çalış Vala ödem oluyor ya yapacak bişey yok Allah beterinden korusun geçici bir durum inşallah

Ayy hadi inşallah yoluna girer vaktinde gelir minnoşun.. Güzel haberlerle dön bize

Çok sevindim atlattiniz ins bundan sonra iyi gitsin tüm süreç ins

Amin inşallah senin bebişin için de herşey yolunda gider sağlıkla vaktinde gelir gerek kalmaz kuveze falan..

Supeer

Tansiyonun mu dustu aaclik ve sicakliktan acaba

Ya kuvez korkutmuyo canımda onu hastanede bırakıp eve gelmek bunu düşünmek üzüyo sadece dediğin gibi tabi ki orda sağlıklı olduğunu bilmek ayrı :)
Evet yaaa çocuk gibi ağladımm sonra heryerimi delik deşik etsinler yeter ki bebeğime faydası olsun dedim eşimde dayanamadı anne olmak böyle bişey demek ki boşuna demiyolar cennet annelerin ayaklarının altında diye dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…