2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Keselere günlük 1 takım koymuslardi mesela üstlerine yazms anne hastane çıkışı 1. Gün giyileck hemşireye verilck gibi cok mantıklı geldi bana da. Normalde kompedan gbi yerlerde 5 tl ye de bulablyrz hurclardn

Allahim sana geliyorummmmm mahvoldummm bu nedir yahuu utu yari 1 makine minnos.camasir astım gözünüzü korkutmuyum ama baslayin kizlar
Cin iskencesinden beter dunden beri yikiyorum yarina utu yapilir anca bi kere asmasi bile zaten sorun minik minik hersey

. Sabah tartıda 10 kilodan fazlasını gözüm görmedi. Bence biz çok kilo alanların 3 kilodan fazlası ödem sönmüş balon gibi ineceğiz. 1 buçuk kilo velet tipimi kaydırdı.
Ayak bileklerim fil bacağı gibi
Kız anası olduğumdan popoda büyütüyorum.
2 ayda daha ne kadar daha şişerim hayal etmek istemiyorum

Keselere günlük 1 takım koymuslardi mesela üstlerine yazms anne hastane çıkışı 1. Gün giyileck hemşireye verilck gibi cok mantıklı geldi bana da. Normalde kompedan gbi yerlerde 5 tl ye de bulablyrz hurclardn
Evet ben de dedim yazayim en iyisi o obur turlu bunda ne var sunda ne var dagilacak her sey ben bulamadim o kadar kucugunu oralarda bulsam alirdim hadi dedim alayim geceyim

pratik45 kilo ve gun arkadaşım başa basiz yapacak bisey yok.hamama giren.terler cok.guzelsiniz masallah ❤
Mysonismysun yemin.ederim.mahvoldum.ya kasildim.ara verdim.bu nedir yA minik.minik battaniyeler utule nevresim.utule ayyyy daraldım

afroditi sekerim.bende kilitli buzdolabi posetini.destekliyorum neden.mi kullan.at hurclar bana hep.itici gelmistir manyagimm sebebini.bilmiyorum evimde.hurc yoktur bir tane hurcumsu pamukumsu bir bez kese var ona hemsire icin hazirlarim.gerisini cantaya set set takim.takim buzdolabi.poşetine koyarim manyaklik

Bana poseti geldi fazladan, o hediye giden ama begenmeyip alma diyen es kuzeninden. Makinasi da 59.90a düşmüş, alicam ben de ya. Bizde çöp alan yok, işin kötüsü atan da yok, bakalım ne olacak ev.
En dandik benm heralde ben kilitli posetlere koymayi dusunuyorum dantelli keseler falan ne analar var bee
O da mantikli aslında, bazi seyleri öyle de koyarım.
Farkindaysaniz her ay kontrolden sonra kilomu da yaziyordum, bu ay yazmadim, neden acaba?

Kiz ne ac birakmasi deli msn cok kotu yapar aclik aman amann caninin kiymetini bil kilo herkes aldi zaten
Ben de aldim istee doktor psikolojimi bozdu gecen kontrolde cok kilo almissin sistem uyari verdi bile dedi ya halbusi beni goren masallah kiz cok genislememissin diyodu

Mersi kuzum :)
ütüleyin ütüleyin, siz temmuzda yatarken ben ütü yapacağım. yavaş yavaş yapın yormayın kendinizi:)

Canımsın ❤
Bende de hurc yerine vakumlu posetlerden var kloroplastin fermuarli posetinden gordum ama buyuk boyu yoktu ondan alicam bulamiyorum

ama neden söylemiyorsun, sarılacaktık şurda birbirimize:)

Yok canım böbreklerinde darlık varmış erkek bebeklerin çoğunda görülürmüş 10 cm sınır bizimki 12 oldu çok artarsa erken almak zoruna kalacaklar
kotuyu dusunmeyelim cnm.

Ayy hadi inşallah yoluna girer vaktinde gelir minnoşun.. Güzel haberlerle dön bize
Çok sevindim atlattiniz ins bundan sonra iyi gitsin tüm süreç ins
amin kizlar.
saat 12de nst vardi. 1.5 saat sanci kivrandirdi. dr geldi muayeneye. simdilik sorun yok bekliyoruz dedi.

Ben de ustune yazicam ama kimse takmicak herseyi birbirine karıştirip oralarda sinir krizi gecirtecekler eminimm cunku benm basima bi olay geldiginde bizimkiler iki katini yasiyo ay ben hastaneye kimseyi cagirmasam mi yaa ciddi ciddi gizlice dogursam

Kizlarin fazla esyalari atilacak verilecek kalkacak
Ekstra is cikaracak herseyden kurtulunacak
Kizlarin tuvaleti ve esyalari icin hole dolap dizayn edilip yapilacak
Mumkunse kitaplik kalkacak, safi iş cikariyor (?)
Holdeki dolap bir daha duzenlenecek, daha fazla esya atilacak
Mutlu'nun esyalari utulenecek
1yasindan sonra kullanacagi hersey paketlenip garaja inecek
Raf ve çerçeveler belki boyanacak, asılacak (?)
Kapi susu ve belki yastik yaptırılacak
Odasinin sekli pcde cizilip daha kullanisli yapilabilir mi diye bakılacak (mimar kizimiz yine firca atacak bana )
Temmuz basi muaynesinden hastane neler veriyor ve neler istiyor konuşulup eksikler tamamlanacak
Pijama gecelik vs evdekilere bakip son karar verilecek
Kiyafetler kesinlikle azaltilacak
Odasina tul ve perde yaptirilacak, hali da kararsizim istemiyorum
Pencerelere sineklik yapilacak, ayagimin altini isirmis serefsizler
Yatak odasina tavan lambasi takilacak (1 sene oldu yeter)
Odasina duvara ışığı takilacak
Temmuz başı hastane cantasi hazirlanip kapiya konacak
Anne yaninin olcusune gore nevresim yapılacak
Panjurlar icin tamirci cagirilacak

Baska seyler de vardi aklimda, simdi hatirlayamadim

Allahim sana geliyorummmmm mahvoldummm bu nedir yahuu utu yari 1 makine minnos.camasir astım gözünüzü korkutmuyum ama baslayin kizlar
Aynı şeyleri ben de haftasonu yaşadım. Incık cıncık bir sürü çamaşır. Benim de 3 gün sürdü işte yıkama, kurutma süresi ve ütü. Başlamak ile iyi yaptın tatlım. Hayır bi de havalar sıcak, ayriyetten hormanların sıcak bastırması da cabası.Ütü oldu çin işkencesi

tamamdır,
allah yardımcın olsun canım. dualarım seninle. iyiyiz biz de cok sukur, yok bir yaramazlık:) atlat telaseni de laflarız. opuyorum.
Çok moralim bozuk 6 ay uzatma verdiler juri sonucu.ben doğumdan önce bitecek diye sevinmiştim 6 ay daha beklicem yoktan yere ağlamaktan için cıktı.allak pullak oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…