Keselere günlük 1 takım koymuslardi mesela üstlerine yazms anne hastane çıkışı 1. Gün giyileck hemşireye verilck gibi cok mantıklı geldi bana da. Normalde kompedan gbi yerlerde 5 tl ye de bulablyrz hurclardnBen de ya 10 ya 15 e aldim yalan olmasin daha fazla degildi fermuarli atiyorum don da koyuluyo en azindan acil mi direkt gozukmesin hem ondan dolayi da aldim kese dedigin nasil o kadar minik degil benimki yani icinde atiyorum 2 tane 10 lu hastane cikisi sigar
Cin iskencesinden beter dunden beri yikiyorum yarina utu yapilir anca bi kere asmasi bile zaten sorun minik minik herseyAllahim sana geliyorummmmm mahvoldummm bu nedir yahuu utu yari 1 makine minnos.camasir astım gözünüzü korkutmuyum ama baslayin kizlar
Evet ben de dedim yazayim en iyisi o obur turlu bunda ne var sunda ne var dagilacak her sey ben bulamadim o kadar kucugunu oralarda bulsam alirdim hadi dedim alayim geceyimKeselere günlük 1 takım koymuslardi mesela üstlerine yazms anne hastane çıkışı 1. Gün giyileck hemşireye verilck gibi cok mantıklı geldi bana da. Normalde kompedan gbi yerlerde 5 tl ye de bulablyrz hurclardn
Bana poseti geldi fazladan, o hediye giden ama begenmeyip alma diyen es kuzeninden. Makinasi da 59.90a düşmüş, alicam ben de ya. Bizde çöp alan yok, işin kötüsü atan da yok, bakalım ne olacak ev.Endülüs parka ben de bayılıyorum ya, genel olarak rahat. LCW hamile koleksiyonuna bir göz gezdirip aşağıda joker baby'e uğrayıp, ordan e-bebek'e geçiyorum :) ritüel gibi birşey oldu. H&M de indirim başladı diye duyduk, dün uğradık ama daha endülüs şubeye gelmemiş. Bir kaç güne indirim başlayacak çocuk reyonunda aklınızda bulunsun.
Özdilek'e tavsiyene uyup bakacağım.
Bu arada dün gitmişken , yeni bebeği olan arkadaşımızın tavsiyesiyle öncesinde sizlere fikir sorduğum korbell çöp kovasını aldık. İçinde poşeti de çıktı.Sonrasında Normal çöp poşeti kullanırız diye düşünüyorum. Poşetleri uzun kullanım için müsait ama biraz pahalı geldi. Kapıcı akşam 7de geçiyor bizim.Apartmanı ya da evi kokutmayalım 24 saatte atarız diye düşündük. Odacığı git gide doluyor çok mutlu oluyorum
O da mantikli aslında, bazi seyleri öyle de koyarım.En dandik benm heralde ben kilitli posetlere koymayi dusunuyorumdantelli keseler falan ne analar var bee
Farkindaysaniz her ay kontrolden sonra kilomu da yaziyordum, bu ay yazmadim, neden acaba?Eki Görüntüle 2277572 . Sabah tartıda 10 kilodan fazlasını gözüm görmedi. Bence biz çok kilo alanların 3 kilodan fazlası ödem sönmüş balon gibi ineceğiz. 1 buçuk kilo velet tipimi kaydırdı.
Ayak bileklerim fil bacağı gibi
Kız anası olduğumdan popoda büyütüyorum.
2 ayda daha ne kadar daha şişerim hayal etmek istemiyorum
Ben de aldim istee doktor psikolojimi bozdu gecen kontrolde cok kilo almissin sistem uyari verdi bile dedi yaKiz ne ac birakmasi deli msn cok kotu yapar aclik aman amann caninin kiymetini bil kilo herkes aldi zaten
Mersi kuzum :)pratik45 kilo ve gun arkadaşım başa basiz yapacak bisey yok.hamama giren.terler cok.guzelsiniz masallah ❤
Mysonismysun yemin.ederim.mahvoldum.ya kasildim.ara verdim.bu nedir yA minik.minik battaniyeler utule nevresim.utule ayyyy daraldım
Canımsın ❤afroditi sekerim.bende kilitli buzdolabi posetini.destekliyorum neden.mi kullan.at hurclar bana hep.itici gelmistir manyagimm sebebini.bilmiyorum evimde.hurc yoktur bir tane hurcumsu pamukumsu bir bez kese var ona hemsire icin hazirlarim.gerisini cantaya set set takim.takim buzdolabi.poşetine koyarim manyaklik
ama neden söylemiyorsun, sarılacaktık şurda birbirimize:)Bana poseti geldi fazladan, o hediye giden ama begenmeyip alma diyen es kuzeninden. Makinasi da 59.90a düşmüş, alicam ben de ya. Bizde çöp alan yok, işin kötüsü atan da yok, bakalım ne olacak ev.
O da mantikli aslında, bazi seyleri öyle de koyarım.
Farkindaysaniz her ay kontrolden sonra kilomu da yaziyordum, bu ay yazmadim, neden acaba?
Allahim sana geliyorummmmm mahvoldummm bu nedir yahuu utu yari 1 makine minnos.camasir astım gözünüzü korkutmuyum ama baslayin kizlar
kotuyu dusunmeyelim cnm.Yok canım böbreklerinde darlık varmış erkek bebeklerin çoğunda görülürmüş 10 cm sınır bizimki 12 oldu çok artarsa erken almak zoruna kalacaklar
Ayy hadi inşallah yoluna girer vaktinde gelir minnoşun.. Güzel haberlerle dön bize
amin kizlar.Çok sevindim atlattiniz ins bundan sonra iyi gitsin tüm süreç ins
Ben de ustune yazicam ama kimse takmicak herseyi birbirine karıştirip oralarda sinir krizi gecirtecekler eminimm cunku benm basima bi olay geldiginde bizimkiler iki katini yasiyoKeselere günlük 1 takım koymuslardi mesela üstlerine yazms anne hastane çıkışı 1. Gün giyileck hemşireye verilck gibi cok mantıklı geldi bana da. Normalde kompedan gbi yerlerde 5 tl ye de bulablyrz hurclardn
Aynı şeyleri ben de haftasonu yaşadım.Allahim sana geliyorummmmm mahvoldummm bu nedir yahuu utu yari 1 makine minnos.camasir astım gözünüzü korkutmuyum ama baslayin kizlar
Çok moralim bozuk 6 ay uzatma verdiler juri sonucu.ben doğumdan önce bitecek diye sevinmiştim 6 ay daha beklicem yoktan yere ağlamaktan için cıktı.allak pullak oldum.tamamdır,
allah yardımcın olsun canım. dualarım seninle. iyiyiz biz de cok sukur, yok bir yaramazlık:) atlat telaseni de laflarız. opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?