Ben ondan yikadim oysaki dort marka var elimde abc en hafif kokulu geldi babyme uni dalin duru var dusun ben abc ile.yikadim en hafif o kokuyorduKizlar bu arada benim siparis ettigim.unibaby ler gelmedi markette abc nin bebek deterjani vardi aldim direkt kullandim dun, bugunde bi part daha yikicam artik Allah kerim
Sen.nasil oldun canim iyimisin gectimi agrilarinBnm bildiğim pertlik o da kabızlık demek
Basla basla ben de battaniyeleri kurudu utulucem az sonra camasirlarin bir.kismini.yikadim.simdi makinedeBenim Doğum yapacağım hastanede bebeğin ilk kıyafetini onlar giydiriyormuş odaya geldiğinde de değiştiririz olur biter.
Haftaya başlıcam ben de yıkama işine çantayı da hazırlıcam ne olur ne olmaz ufaktan bi tırsma gelmedi değil
Ben de valla aldim gectim guzel bebek kokuyo yumusatiyi da begendim insallah bi skinti cikmaz funku arastirmadan almis oldum direkt artik yikamam gerekiyodu ya cok ince eleyip sk dokuyunca da olmuyo bi atesolcer alacaktik inan uzaktan bilenler varmis ondan mi alalim normal bi alalim doktora sorduk bilmemne uzaktan olanlari almayin odanin derecesini de olcuyo dediler tecrubeliler bizde braun un bi derecesini aldik bebegin ayini giriyosun ona gore olcuyo bu kadar bakmaya bile gerektu aslinda zaman geciyoBen ondan yikadim oysaki dort marka var elimde abc en hafif kokulu geldi babyme uni dalin duru var dusun ben abc ile.yikadim en hafif o kokuyordu
Yavaş yavaş yap canım yorma fazla kendiniBasla basla ben de battaniyeleri kurudu utulucem az sonra camasirlarin bir.kismini.yikadim.simdi makinede
Ben de temmuzun basinda hazirlim demistim cantayi ben de karar degistirdim haftaya hazirlicam cantayi da kendi giyeceklerimdengelsin ben bi valizin icine koymayi dusunuyorum parca parca degilde onun icinde hepsi bir dursunlarBenim Doğum yapacağım hastanede bebeğin ilk kıyafetini onlar giydiriyormuş odaya geldiğinde de değiştiririz olur biter.
Haftaya başlıcam ben de yıkama işine çantayı da hazırlıcam ne olur ne olmaz ufaktan bi tırsma gelmedi değil
Evet hazır dursun en mantıklısı , bende kabin boy valiz var ona koyucam herşeyi, küçük hurçlardan alıcam bi kaç tane bölmek istediklerimi o şekilde koyarım diye.Ben de temmuzun basinda hazirlim demistim cantayi ben de karar degistirdim haftaya hazirlicam cantayi da kendi giyeceklerimdengelsin ben bi valizin icine koymayi dusunuyorum parca parca degilde onun icinde hepsi bir dursunlar
Çokça Aminsaglıkla gelsin insallah.
kucuk kızımın kıyafetleri,
bir tatlı telase yıkadık utuledik hazırlandık maaile.
allahım dileyen her kadına nasip etsin bu hevesleri, guzel hazırlıkları, amin. hicbirimizin agzının tadı bozulmasın, bugunumuzu aratmasın allahım. yine kanatlanacagım bu kadar duadan sonra, cok icimden geliyor ne edeyim. bir de hamd edelim, sukur diyelim. milyon sukur. yuzbin milyon sukur.
annesinin tatlı kuzusu, gel yavrum saglıcakla insallah, seni cok seviyorum.
Manzara izler gibi izleyesim geldi pembiş pembiş güle güle kullanın inşallah.. Anne yüreği başka işte dilden dua eksik olmuyor artık ömür boyu evlatlara evlat sahiplerine dualar dualar..saglıkla gelsin insallah.
allahım dileyen her kadına nasip etsin bu hevesleri, guzel hazırlıkları, amin. hicbirimizin agzının tadı bozulmasın, bugunumuzu aratmasın allahım. yine kanatlanacagım bu kadar duadan sonra, cok icimden geliyor ne edeyim. bir de hamd edelim, sukur diyelim. milyon sukur. yuzbin milyon sukur.
Öyle daha kolay oluyor küçük hurçlarda seninkiler ayrı bebeğin kiler ayrı yedekler ayrı böylece dağılmıyor etmiyor..Evet hazır dursun en mantıklısı , bende kabin boy valiz var ona koyucam herşeyi, küçük hurçlardan alıcam bi kaç tane bölmek istediklerimi o şekilde koyarım diye.
Vala o kadar saat aç kalınamıyor işte bebişler büyüdü ihtiyaç arttı kilo can sıkıcı olabilir ama açlık daha kötü gece zaten uzun o kadar saat kendini zorlamışsın demek ki.. Benimki sabahın köründe tepikleyip uyandırıyor artık hiç kabul etmiyor açlığı son günlerdeBir daha kendimi oyle ac birakmicam hep o cok kilo almissin diyen doktor yuzunden oldu gece bisey yemiyeyim dedimkendimi dah iyi hissediyorum sadece basim agriyo uzandim. Tansiyonum vs iyi. alıntılama yapamadim kusura bakmayın kizlar uygulama kasiyo bugn ayar etti bni.
Inşallah artmaz cnm erkn doğumun dışında bi zararı yoktur inşallahYok canım böbreklerinde darlık varmış erkek bebeklerin çoğunda görülürmüş 10 cm sınır bizimki 12 oldu çok artarsa erken almak zoruna kalacaklar
Pertik neymis? Cahillikte bir dünya markasiyim ya
Kesin sekerin falan düştü acliktan. Annen bi gelsin yanina da bakalım
Sonunda iyiyim diyen biribize pozitif enerji aşıla yavrum
@Can66 cok gecmis olsun bebegim
B bilgevisne insanin biriyle en iyi oldugu konunun ebeveynlik olması ne hoş.
Arada atladigim yazamadigim mesajlar var gibi
Bu arada kuvezden neden korkuyoruz bu kadar? Bana oyle cok kotu bir fikirmis gibi gelmiyor. Evde ben bir sey bilmeden debelenecegime kontrolü altinda olur, bilen kisilerin gozetiminde olur. Bana korkutucu gelmiyor.
Vala o kadar saat aç kalınamıyor işte bebişler büyüdü ihtiyaç arttı kilo can sıkıcı olabilir ama açlık daha kötü gece zaten uzun o kadar saat kendini zorlamışsın demek ki.. Benimki sabahın köründe tepikleyip uyandırıyor artık hiç kabul etmiyor açlığı son günlerde
saglıkla gelsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?