2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bu arada benim siparis ettigim.unibaby ler gelmedi markette abc nin bebek deterjani vardi aldim direkt kullandim dun, bugunde bi part daha yikicam artik Allah kerim
Ben ondan yikadim oysaki dort marka var elimde abc en hafif kokulu geldi babyme uni dalin duru var dusun ben abc ile.yikadim en hafif o kokuyordu

Benim Doğum yapacağım hastanede bebeğin ilk kıyafetini onlar giydiriyormuş odaya geldiğinde de değiştiririz olur biter.
Haftaya başlıcam ben de yıkama işine çantayı da hazırlıcam ne olur ne olmaz ufaktan bi tırsma gelmedi değil

Basla basla ben de battaniyeleri kurudu utulucem az sonra camasirlarin bir.kismini.yikadim.simdi makinede

Ben ondan yikadim oysaki dort marka var elimde abc en hafif kokulu geldi babyme uni dalin duru var dusun ben abc ile.yikadim en hafif o kokuyordu
Ben de valla aldim gectim guzel bebek kokuyo yumusatiyi da begendim insallah bi skinti cikmaz funku arastirmadan almis oldum direkt artik yikamam gerekiyodu ya cok ince eleyip sk dokuyunca da olmuyo bi atesolcer alacaktik inan uzaktan bilenler varmis ondan mi alalim normal bi alalim doktora sorduk bilmemne uzaktan olanlari almayin odanin derecesini de olcuyo dediler tecrubeliler bizde braun un bi derecesini aldik bebegin ayini giriyosun ona gore olcuyo bu kadar bakmaya bile gerektu aslinda zaman geciyo

Ben de temmuzun basinda hazirlim demistim cantayi ben de karar degistirdim haftaya hazirlicam cantayi da kendi giyeceklerimdengelsin ben bi valizin icine koymayi dusunuyorum parca parca degilde onun icinde hepsi bir dursunlar

saglıkla gelsin insallah.
kucuk kızımın kıyafetleri,
bir tatlı telase yıkadık utuledik hazırlandık maaile.

allahım dileyen her kadına nasip etsin bu hevesleri, guzel hazırlıkları, amin. hicbirimizin agzının tadı bozulmasın, bugunumuzu aratmasın allahım. yine kanatlanacagım bu kadar duadan sonra, cok icimden geliyor ne edeyim. bir de hamd edelim, sukur diyelim. milyon sukur. yuzbin milyon sukur.

annesinin tatlı kuzusu, gel yavrum saglıcakla insallah, seni cok seviyorum.

Eklentiler

• 20190609_211056.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 78
Ben de temmuzun basinda hazirlim demistim cantayi ben de karar degistirdim haftaya hazirlicam cantayi da kendi giyeceklerimdengelsin ben bi valizin icine koymayi dusunuyorum parca parca degilde onun icinde hepsi bir dursunlar
Evet hazır dursun en mantıklısı , bende kabin boy valiz var ona koyucam herşeyi, küçük hurçlardan alıcam bi kaç tane bölmek istediklerimi o şekilde koyarım diye.

Çokça Amin

Manzara izler gibi izleyesim geldi pembiş pembiş güle güle kullanın inşallah.. Anne yüreği başka işte dilden dua eksik olmuyor artık ömür boyu evlatlara evlat sahiplerine dualar dualar.. Rabbim muhafaza etsin olanları nasip etsin isteyen herkese de..

Evet hazır dursun en mantıklısı , bende kabin boy valiz var ona koyucam herşeyi, küçük hurçlardan alıcam bi kaç tane bölmek istediklerimi o şekilde koyarım diye.
Öyle daha kolay oluyor küçük hurçlarda seninkiler ayrı bebeğin kiler ayrı yedekler ayrı böylece dağılmıyor etmiyor..

Bir daha kendimi oyle ac birakmicam hep o cok kilo almissin diyen doktor yuzunden oldu gece bisey yemiyeyim dedim kendimi dah iyi hissediyorum sadece basim agriyo uzandim. Tansiyonum vs iyi. alıntılama yapamadim kusura bakmayın kizlar uygulama kasiyo bugn ayar etti bni.

Vala o kadar saat aç kalınamıyor işte bebişler büyüdü ihtiyaç arttı kilo can sıkıcı olabilir ama açlık daha kötü gece zaten uzun o kadar saat kendini zorlamışsın demek ki.. Benimki sabahın köründe tepikleyip uyandırıyor artık hiç kabul etmiyor açlığı son günlerde

tum takımlarını tulumlarını uzun kollu aldım, iyi ettim mi bilmiyorum. diger bebeklerim sonbahar bebegiydi. bir turlu kısa kolluya cesaret edemedim. siz neler yaptınız?

kraft marka aldık park yatagını, calipso'da cok guzel bir indirim vardı, e bebekte denk getirir getirmez kacırmadık. bursa grubu; endulus park magazasını tavsiye ederim e bebek'in. magaza ici indirim cok guzel fırsatlar oluyor ve hic kalabalık degil. ferah ferah.

müslin bez? bir tane aldım sadece, sanırım birkac tane daha alacagım. kvalidem sagolsun mermersahi bez yaptı bebege. onlar is gorur diyorum ama yolda hangi bebek arabasına baksam ustu muslin bez ile ortulu bilemedim. sizler neler yaptınız?

kendime tatilde ozdilek'ten iyi kaliteli bir tane pijama takımı aldım. iki tanede hastane icin, hesaplı onden dugmeli gecelik alırım diyorum kafi. emzirme sutyenimi yaklasık bir aydır takıyorum, pentiden indirimden almıstım, bir tanede yedek var bakalım.

oyle iste,
baska da ekstra bir sey almayacagım sanırım. ana kucagı gerek duyarsam, elektrikli sut sagma onuda dogduktan hemen sonraya bırakacagım.

o kadar kırgın ve sorunlarla gecti gebeligim liste vs. hic yapamadım. pratik usul bu gebelik. hayırlısı:)

miniklerimiz iyi olsunda diğer sikayetlerimiz geçici çok şükür ben çok uğraştım ağrılar amelyt iki tüp bebek iki kürtaj vs oyuzden bu kadr pozitiftim herlde yoksa bende geceleri uyuyamiyorm burnum tıkalı hep ayağıma sabah iki kre kramp girdi parmaklarım yamuldu ama karnımdaki tekmesini hissedince dünyalar benim oluyor

Tobeler olsuun bi daha oyle ac kalmam yiyecegiim.. Benmki de yemek yedirmiyo bi lokma atsam agzima tepik tepik tepik

Ay ne tatlı görünüyor bende bir an önce hazırlamak istiyorum amin amin diyelim duanıza da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…