Yapma annesi yapma, yapacak bir sey yok tekrar calisir halledersin.Çok moralim bozuk 6 ay uzatma verdiler juri sonucu.ben doğumdan önce bitecek diye sevinmiştim 6 ay daha beklicem yoktan yere ağlamaktan için cıktı.allak pullak oldum.
Bana poseti geldi fazladan, o hediye giden ama begenmeyip alma diyen es kuzeninden. Makinasi da 59.90a düşmüş, alicam ben de ya. Bizde çöp alan yok, işin kötüsü atan da yok, bakalım ne olacak ev.
6 yıldır uğraşıyorum sabrım kalmadi artık gerçekten çok yıpratıcı bir süreç doktora yaptığım il farklı tekrar evrak işleri hepsi çok zor oluyor şimdi 3 çocukla nasıl olacak bilmiyorum.Yapma annesi yapma, yapacak bir sey yok tekrar calisir halledersin.
Hay o doktorun ben tip diplomasinaBen de aldim istee doktor psikolojimi bozdu gecen kontrolde cok kilo almissin sistem uyari verdi bile dedi yahalbusi beni goren masallah kiz cok genislememissin diyodu
uzme canini bu kadar canim hayirlisi insallahÇok moralim bozuk 6 ay uzatma verdiler juri sonucu.ben doğumdan önce bitecek diye sevinmiştim 6 ay daha beklicem yoktan yere ağlamaktan için cıktı.allak pullak oldum.
Çok şükür cnm amin inşallah sağlıkla giysin yavrunsaglıkla gelsin insallah.
kucuk kızımın kıyafetleri,
bir tatlı telase yıkadık utuledik hazırlandık maaile.
allahım dileyen her kadına nasip etsin bu hevesleri, guzel hazırlıkları, amin. hicbirimizin agzının tadı bozulmasın, bugunumuzu aratmasın allahım. yine kanatlanacagım bu kadar duadan sonra, cok icimden geliyor ne edeyim. bir de hamd edelim, sukur diyelim. milyon sukur. yuzbin milyon sukur.
annesinin tatlı kuzusu, gel yavrum saglıcakla insallah, seni cok seviyorum.
Endülüs parktaki e bebekte park yatak varmı cnm bende park yatak alicam inşallah doğmadantum takımlarını tulumlarını uzun kollu aldım, iyi ettim mi bilmiyorum. diger bebeklerim sonbahar bebegiydi. bir turlu kısa kolluya cesaret edemedim. siz neler yaptınız?
kraft marka aldık park yatagını, calipso'da cok guzel bir indirim vardı, e bebekte denk getirir getirmez kacırmadık. bursa grubu; endulus park magazasını tavsiye ederim e bebek'in. magaza ici indirim cok guzel fırsatlar oluyor ve hic kalabalık degil. ferah ferah.
müslin bez? bir tane aldım sadece, sanırım birkac tane daha alacagım. kvalidem sagolsun mermersahi bez yaptı bebege. onlar is gorur diyorum ama yolda hangi bebek arabasına baksam ustu muslin bez ile ortulu bilemedim. sizler neler yaptınız?
kendime tatilde ozdilek'ten iyi kaliteli bir tane pijama takımı aldım. iki tanede hastane icin, hesaplı onden dugmeli gecelik alırım diyorum kafi. emzirme sutyenimi yaklasık bir aydır takıyorum, pentiden indirimden almıstım, bir tanede yedek var bakalım.
oyle iste,
baska da ekstra bir sey almayacagım sanırım. ana kucagı gerek duyarsam, elektrikli sut sagma onuda dogduktan hemen sonraya bırakacagım.
o kadar kırgın ve sorunlarla gecti gebeligim liste vs. hic yapamadım. pratik usul bu gebelik. hayırlısı:)
Benim evim yildirimdaki e bebeğe çok yakın cnm arada uğruyorum deseydin gelirdimBen geçenlerde gittim Yıldırım'dakine. Orada da çok çeşit var aslında. Endülüs'ten daha büyük sanırım. Yakınsa tabi orası da verimli olabilir. Bize endülüs yakın. İş çıkışı giriveriyoruz hemen.
Ay benm çok isim var ya eve badana yapilcak halilar yikamaya verilcek dolap beşik alincak eşyalar yikancak utulencek ohoo ben hala yatiyrmAllahim sana geliyorummmmm mahvoldummm bu nedir yahuu utu yari 1 makine minnos.camasir astım gözünüzü korkutmuyum ama baslayin kizlar
Valla basla tek tavsiyem belim.koptu dunden.beri 4 makine.yikadim 1 makine saglam.var yarina kaldi oda utum.bitti ben de bittim kuruyanlari utuleyip devam.edicem ama son.zamanlara birakmayin ciddiyim karnim.tas kasilmalar.basladi sisti ayaklarim.Ay benm çok isim var ya eve badana yapilcak halilar yikamaya verilcek dolap beşik alincak eşyalar yikancak utulencek ohoo ben hala yatiyrm
Biz guya soz vermistik is yapmicaktikValla basla tek tavsiyem belim.koptu dunden.beri 4 makine.yikadim 1 makine saglam.var yarina kaldi oda utum.bitti ben de bittim kuruyanlari utuleyip devam.edicem ama son.zamanlara birakmayin ciddiyim karnim.tas kasilmalar.basladi sisti ayaklarim.
Var canım bakabilirsin. Endülüste Joker'de var biz oradan aldık park yatağımızı.Endülüs parktaki e bebekte park yatak varmı cnm bende park yatak alicam inşallah doğmadan
Benim evim yildirimdaki e bebeğe çok yakın cnm arada uğruyorum deseydin gelirdim
Okurken yoruldum Allah kolaylık versinKizlarin fazla esyalari atilacak verilecek kalkacak
Ekstra is cikaracak herseyden kurtulunacak
Kizlarin tuvaleti ve esyalari icin hole dolap dizayn edilip yapilacak
Mumkunse kitaplik kalkacak, safi iş cikariyor (?)
Holdeki dolap bir daha duzenlenecek, daha fazla esya atilacak
Mutlu'nun esyalari utulenecek
1yasindan sonra kullanacagi hersey paketlenip garaja inecek
Raf ve çerçeveler belki boyanacak, asılacak (?)
Kapi susu ve belki yastik yaptırılacak
Odasinin sekli pcde cizilip daha kullanisli yapilabilir mi diye bakılacak (mimar kizimiz yine firca atacak bana)
Temmuz basi muaynesinden hastane neler veriyor ve neler istiyor konuşulup eksikler tamamlanacak
Pijama gecelik vs evdekilere bakip son karar verilecek
Kiyafetler kesinlikle azaltilacak
Odasina tul ve perde yaptirilacak, hali da kararsizim istemiyorum
Pencerelere sineklik yapilacak, ayagimin altini isirmis serefsizler
Yatak odasina tavan lambasi takilacak (1 sene oldu yeter)
Odasina duvara ışığı takilacak
Temmuz başı hastane cantasi hazirlanip kapiya konacak
Anne yaninin olcusune gore nevresim yapılacak
Panjurlar icin tamirci cagirilacak
Baska seyler de vardi aklimda, simdi hatirlayamadim
Guya dinleniyorum arada ama.bünye yok kaldırmıyorBiz guya soz vermistik is yapmicaktik
Haklısın cnm ben aslında hemen olsun bitsin istiyorumda eşim boya yapcak anca hafta sonları yapcak onu bekliyrm annem de gelicekti temizliğe boya yapılsın öyle gel dedim benmde arada kasılmalar oluyor şimdiden hemen yoruluyorum ztnValla basla tek tavsiyem belim.koptu dunden.beri 4 makine.yikadim 1 makine saglam.var yarina kaldi oda utum.bitti ben de bittim kuruyanlari utuleyip devam.edicem ama son.zamanlara birakmayin ciddiyim karnim.tas kasilmalar.basladi sisti ayaklarim.
31 haftalıksın canım. 30+1 de 31 diye geçer aynı şekilde 31+1 oluncada 32.haftanda olacaksın. 30. Haftan bitmiş artı 3günle 31. Haftanın içindesin kısaca
Jokerden kaca aldınız cnm annemler alicakta beşiği cok pahali aldirmam kiyamamVar canım bakabilirsin. Endülüste Joker'de var biz oradan aldık park yatağımızı.
Aaaa hahahahaha bak tüh keşke vereydim :)
Bence Bursalılar olarak artık buluşalım ortak bir yerde :) Karşılaşma ihtimalimiz gün geçtikçe azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?