2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bana poseti geldi fazladan, o hediye giden ama begenmeyip alma diyen es kuzeninden. Makinasi da 59.90a düşmüş, alicam ben de ya. Bizde çöp alan yok, işin kötüsü atan da yok, bakalım ne olacak ev.

Ben deniycem bakalım başarılı bulursam çocuk büyüyünce kedinin tuvaletini temizleyince onun içine atarım diyorum o da az buz kokmuyor Balkona koysan balkon kokuyor, kapı girişine koysan apartman kokuyor. Direk atmak gerekiyor.

Çok şükür cnm amin inşallah sağlıkla giysin yavrun

Endülüs parktaki e bebekte park yatak varmı cnm bende park yatak alicam inşallah doğmadan

Benim evim yildirimdaki e bebeğe çok yakın cnm arada uğruyorum deseydin gelirdim

Allahim sana geliyorummmmm mahvoldummm bu nedir yahuu utu yari 1 makine minnos.camasir astım gözünüzü korkutmuyum ama baslayin kizlar
Ay benm çok isim var ya eve badana yapilcak halilar yikamaya verilcek dolap beşik alincak eşyalar yikancak utulencek ohoo ben hala yatiyrm

Ay benm çok isim var ya eve badana yapilcak halilar yikamaya verilcek dolap beşik alincak eşyalar yikancak utulencek ohoo ben hala yatiyrm
Valla basla tek tavsiyem belim.koptu dunden.beri 4 makine.yikadim 1 makine saglam.var yarina kaldi oda utum.bitti ben de bittim kuruyanlari utuleyip devam.edicem ama son.zamanlara birakmayin ciddiyim karnim.tas kasilmalar.basladi sisti ayaklarim.

Valla basla tek tavsiyem belim.koptu dunden.beri 4 makine.yikadim 1 makine saglam.var yarina kaldi oda utum.bitti ben de bittim kuruyanlari utuleyip devam.edicem ama son.zamanlara birakmayin ciddiyim karnim.tas kasilmalar.basladi sisti ayaklarim.
Biz guya soz vermistik is yapmicaktik

Endülüs parktaki e bebekte park yatak varmı cnm bende park yatak alicam inşallah doğmadan
Var canım bakabilirsin. Endülüste Joker'de var biz oradan aldık park yatağımızı.

Benim evim yildirimdaki e bebeğe çok yakın cnm arada uğruyorum deseydin gelirdim

Aaaa hahahahaha bak tüh keşke vereydim :)
Bence Bursalılar olarak artık buluşalım ortak bir yerde :) Karşılaşma ihtimalimiz gün geçtikçe azalıyor

Okurken yoruldum Allah kolaylık versin

Haklısın cnm ben aslında hemen olsun bitsin istiyorumda eşim boya yapcak anca hafta sonları yapcak onu bekliyrm annem de gelicekti temizliğe boya yapılsın öyle gel dedim benmde arada kasılmalar oluyor şimdiden hemen yoruluyorum ztn

31 haftalıksın canım. 30+1 de 31 diye geçer aynı şekilde 31+1 oluncada 32.haftanda olacaksın. 30. Haftan bitmiş artı 3günle 31. Haftanın içindesin kısaca

teşekkür ederim canım ama calısabilir raporunu tam 32+0 da veeriyor doktor o yuzden kafam karıstı
yoksa 31 olmak şu anda daha iyi benim için

Jokerden kaca aldınız cnm annemler alicakta beşiği cok pahali aldirmam kiyamam
bencede buluşalım ya biri organize etsin artk

Kızlar yarın randevum var doktorda, özellikle bu ayak ağrısını soracağım. Birde şeker diyetine başladığımdan beri 2kilo vermişim hemde 2haftada Bebeği etkiledi mi bu merak ediyorum doğrusu gelişimde bir sıkıntı yoktur umarım. Doğum konusunu konuşayım diyorum normal doğum istiyorum bazı doktorlar illede sezaryen diye tutturuyorlar malesef bir süprizle karşılaşmayalım. Başka ne konuşsam ki çok kısa sürüyor girip çıkmam birşey sorup etmediğim için aklımda bişeyde yok bunlar harici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…