2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İçim serinledi okurken.. İki lafımdan biri çok sıcak yanıyorum benimki de hiç bişey diyemiyor bakıyor bana öyle az kaldı az dayan diyebiliyor . Ben son ayda öyle çok acıkıyordum ki kalkıp yiyip geri yatıyordum daha o fasla gelmedim Bi aya kalmaz başlarım ben de gece atıştırmalarına

şeker diyetini diyetisyen kontrolunde mi yapıyorsın. günlük bir menünü paylaşırmısın?
dünyaları nasıl yediğimi görmek istiyorum. ama senin kilonla bebeğin alakası yok içini ferah tut.

Vajinal ve sezeryan dogumda izledikleri prosedurler ne? Sirayla neler yapiliyor? Dogumda neler veriyorlar, neler istiyorlar cantada?

Ben biraz pislik bi insanimdir da. Fikrim sorulmadan iş yapılmasına kızarım.

aynı ben :)
ilk doğumda annem ve kv dem alakasız seyler almışlardı resilerde ç,ngene gibiyim...Kızım 3 aylık olunca yeniden yatağa girip resim cektirdim eşime
bu begelikte akıllandım bebekten önce kendime aldım... kimseye de şunu alıcam vs demedim.. diyince kendi zevkine göre alıyorlar ...Kafana göre al sonda pişman oluyor insan ...

Endülüs parktaki e bebekte park yatak varmı cnm bende park yatak alicam inşallah doğmadan
var var arkadasım her şey var. joker'in de magazası var. sakin sakin bakabilirsin pekala.

Çok moralim bozuk 6 ay uzatma verdiler juri sonucu.ben doğumdan önce bitecek diye sevinmiştim 6 ay daha beklicem yoktan yere ağlamaktan için cıktı.allak pullak oldum.

deme yahu cok uzuldum. vardır bunda da bir hayır elbet ama o kadar emek ugrası. hay ben o juriye! gecmis olsun arkadasım. cok uzmemeye calıs kendini.

şeker diyetini diyetisyen kontrolunde mi yapıyorsın. günlük bir menünü paylaşırmısın?
dünyaları nasıl yediğimi görmek istiyorum. ama senin kilonla bebeğin alakası yok içini ferah tut.
Yok canım diyetisyenle görüşmedim normal iç hastalıkları doktoru ilgilendi. Menüde vermedi açıkçası sadece yememem gerekenleri söyledi. 2gündür kaçamaklarım oldu ama genel olarak hep uydum söylediklerine

sinir oluyorum göbek kalır diyenlere...Normal doğumda kalmıyor canım de sen ona ...
Çok moralim bozuk 6 ay uzatma verdiler juri sonucu.ben doğumdan önce bitecek diye sevinmiştim 6 ay daha beklicem yoktan yere ağlamaktan için cıktı.allak pullak oldum.

Danışman hocan bununla ilgilş savunmadı mı Canım ? O kadar mı eksikti bu tez? Neden soktu ki savunmaya ?ağlama vadır bir hayır. bebek doğmadan sakin kafa ile bitir sonra cok zor olur inan bak .

Bi sürpriz beklentisi aldı bizi gitti nice mutlu yıllarınız olsun..

Bacım sen şimdi kalk hemen başla ancak biter ...Tecrübelisin son zamanalr cok yorulma zaten halimizde kalmaz belki

Valla basla tek tavsiyem belim.koptu dunden.beri 4 makine.yikadim 1 makine saglam.var yarina kaldi oda utum.bitti ben de bittim kuruyanlari utuleyip devam.edicem ama son.zamanlara birakmayin ciddiyim karnim.tas kasilmalar.basladi sisti ayaklarim.
Her gün Bi makina yapsaydın çok yorma kendini ya bak

Ama neden öyle zayıfladın ki ben de şeker diyeti yapıyorum ama kilomu da alıyorum yani senin ilki sezeryan mıydı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…