- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
Ayni benAy benm çok isim var ya eve badana yapilcak halilar yikamaya verilcek dolap beşik alincak eşyalar yikancak utulencek ohoo ben hala yatiyrm
aynı ben:) boyacı ile anlaşmış eşim bu hafta sonu gelirim demiş bekliyorum umutla:)Ay benm çok isim var ya eve badana yapilcak halilar yikamaya verilcek dolap beşik alincak eşyalar yikancak utulencek ohoo ben hala yatiyrm
Gece o kadar içim yanıyor ki kalkıp buz gibi suları içiyorum. Dondurma falan varsa zaten gözüm kapalı yiyorum. Çorapları ıslatıp ayağıma öyle giyiyorum. Balkon kapısı açık püfür püfür, eşim kafasına kadar pikeyi çekiyor.
Beni gece bile tetikliyor açlık meyve falan yiyorum yine de yiyorum bişeyler.
şeker diyetini diyetisyen kontrolunde mi yapıyorsın. günlük bir menünü paylaşırmısın?Kızlar yarın randevum var doktorda, özellikle bu ayak ağrısını soracağım. Birde şeker diyetine başladığımdan beri 2kilo vermişim hemde 2haftadaBebeği etkiledi mi bu merak ediyorum doğrusu gelişimde bir sıkıntı yoktur umarım. Doğum konusunu konuşayım diyorum normal doğum istiyorum bazı doktorlar illede sezaryen diye tutturuyorlar malesef bir süprizle karşılaşmayalım. Başka ne konuşsam ki çok kısa sürüyor girip çıkmam birşey sorup etmediğim için aklımda bişeyde yok bunlar harici
Vajinal ve sezeryan dogumda izledikleri prosedurler ne? Sirayla neler yapiliyor? Dogumda neler veriyorlar, neler istiyorlar cantada?Kızlar yarın randevum var doktorda, özellikle bu ayak ağrısını soracağım. Birde şeker diyetine başladığımdan beri 2kilo vermişim hemde 2haftadaBebeği etkiledi mi bu merak ediyorum doğrusu gelişimde bir sıkıntı yoktur umarım. Doğum konusunu konuşayım diyorum normal doğum istiyorum bazı doktorlar illede sezaryen diye tutturuyorlar malesef bir süprizle karşılaşmayalım. Başka ne konuşsam ki çok kısa sürüyor girip çıkmam birşey sorup etmediğim için aklımda bişeyde yok bunlar harici
Ben biraz pislik bi insanimdir da. Fikrim sorulmadan iş yapılmasına kızarım.
var var arkadasım her şey var. joker'in de magazası var. sakin sakin bakabilirsin pekala.Endülüs parktaki e bebekte park yatak varmı cnm bende park yatak alicam inşallah doğmadan
Çok moralim bozuk 6 ay uzatma verdiler juri sonucu.ben doğumdan önce bitecek diye sevinmiştim 6 ay daha beklicem yoktan yere ağlamaktan için cıktı.allak pullak oldum.
Yok canım diyetisyenle görüşmedim normal iç hastalıkları doktoru ilgilendi. Menüde vermedi açıkçası sadece yememem gerekenleri söyledi. 2gündür kaçamaklarım oldu ama genel olarak hep uydum söylediklerineşeker diyetini diyetisyen kontrolunde mi yapıyorsın. günlük bir menünü paylaşırmısın?
dünyaları nasıl yediğimi görmek istiyorum. ama senin kilonla bebeğin alakası yok içini ferah tut.
Şu anda üzerime olan bedeni aldım. 32. haftamdayım, satıcı doğumdan sonra da göbeğiniz bu kadar kalır zaten dedi. Bence daha fazla kalır ama esneme payı da var sonuçta tam oturmuyor. Bugün doktor kontrolüm vardı, doktor da 4-5 kilo daha alırsın ancak dedi. 4-5 kilo da çok beden değiştirmez diye düşünüyorum. Nasip. Bir de bir önceki hamileliğimde de aşağı yukarı yine bu haftalarda almıştım takımları, sorun olmamıştı.
Çok moralim bozuk 6 ay uzatma verdiler juri sonucu.ben doğumdan önce bitecek diye sevinmiştim 6 ay daha beklicem yoktan yere ağlamaktan için cıktı.allak pullak oldum.
Bunlar da çok hoşmuş hem içinde ne olduğu belli olurBen keselere koyucam
Eki Görüntüle 2277567
Bi sürpriz beklentisi aldı bizi gittiBugün evlilik yıldönümü muz kızlar...hayırlısıyla 8 yılı deviriyoruzzzz.adamin bugün iş toplantısı olası tuttu..dedim heralde supriz hazırlıyor gitmez çünkü bu izinliyken ışe..(meğersem gerçekten toplantı varmis)
Kizlarin fazla esyalari atilacak verilecek kalkacak
Ekstra is cikaracak herseyden kurtulunacak
Kizlarin tuvaleti ve esyalari icin hole dolap dizayn edilip yapilacak
Mumkunse kitaplik kalkacak, safi iş cikariyor (?)
Holdeki dolap bir daha duzenlenecek, daha fazla esya atilacak
Mutlu'nun esyalari utulenecek
1yasindan sonra kullanacagi hersey paketlenip garaja inecek
Raf ve çerçeveler belki boyanacak, asılacak (?)
Kapi susu ve belki yastik yaptırılacak
Odasinin sekli pcde cizilip daha kullanisli yapilabilir mi diye bakılacak (mimar kizimiz yine firca atacak bana)
Temmuz basi muaynesinden hastane neler veriyor ve neler istiyor konuşulup eksikler tamamlanacak
Pijama gecelik vs evdekilere bakip son karar verilecek
Kiyafetler kesinlikle azaltilacak
Odasina tul ve perde yaptirilacak, hali da kararsizim istemiyorum
Pencerelere sineklik yapilacak, ayagimin altini isirmis serefsizler
Yatak odasina tavan lambasi takilacak (1 sene oldu yeter)
Odasina duvara ışığı takilacak
Temmuz başı hastane cantasi hazirlanip kapiya konacak
Anne yaninin olcusune gore nevresim yapılacak
Panjurlar icin tamirci cagirilacak
Baska seyler de vardi aklimda, simdi hatirlayamadim
Ben keselere koyucam
Eki Görüntüle 2277567
Resmen görümce sponsorlugunda doguruyorum
Almadim gorumcem verdiçok tatlılar nerden aldın? Bende madame coco dan aldığım çorap hurçlarına koydum canım ...
Oo.. Ne gelir ki elden sıkma canını inşallah bu sefer halledersin6 yıldır uğraşıyorum sabrım kalmadi artık gerçekten çok yıpratıcı bir süreç doktora yaptığım il farklı tekrar evrak işleri hepsi çok zor oluyor şimdi 3 çocukla nasıl olacak bilmiyorum.
Her gün Bi makina yapsaydın çok yorma kendini ya bakValla basla tek tavsiyem belim.koptu dunden.beri 4 makine.yikadim 1 makine saglam.var yarina kaldi oda utum.bitti ben de bittim kuruyanlari utuleyip devam.edicem ama son.zamanlara birakmayin ciddiyim karnim.tas kasilmalar.basladi sisti ayaklarim.
Yarin 1 makine kaldi zatenHer gün Bi makina yapsaydın çok yorma kendini ya bak
Ama neden öyle zayıfladın ki ben de şeker diyeti yapıyorum ama kilomu da alıyorum yaniKızlar yarın randevum var doktorda, özellikle bu ayak ağrısını soracağım. Birde şeker diyetine başladığımdan beri 2kilo vermişim hemde 2haftadaBebeği etkiledi mi bu merak ediyorum doğrusu gelişimde bir sıkıntı yoktur umarım. Doğum konusunu konuşayım diyorum normal doğum istiyorum bazı doktorlar illede sezaryen diye tutturuyorlar malesef bir süprizle karşılaşmayalım. Başka ne konuşsam ki çok kısa sürüyor girip çıkmam birşey sorup etmediğim için aklımda bişeyde yok bunlar harici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?