2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben okurken yoruldum suan nefesim daraliyyyy

Şeker diyetinde neler önerdi doktorunuz? Ben bu hafta çok glikozlu besinler yemiştim, doktor şekerli gıdaları yeme dedi meyveyi de azalt diye tembihledi. Neler yaptınız?

Merhaba.. Ben de bugün kontrole gittim. 1600 gr olduğunu söyledi doktor. Normal seyrinde dedi. Birkaç haftadır gece uyku sorunu yaşadığımı söyledim, bebeğin uyandığı saatlerde annenin de uyanması normalmiş. Sol ayağım bağırıyordu, kilo alındıkça ağrılar olabilir dedi. Sadece bu kontrolde şekerli gıdaları yememem için uyarı aldım, kan için de tekrar ilaç verdi, 2 hafta daha kullanacağım..

Orafa normalde devamli kan ilaci verilmiyo mu yani kansizlik olmasa da burada veriliyo

Ama neden öyle zayıfladın ki ben de şeker diyeti yapıyorum ama kilomu da alıyorum yani senin ilki sezeryan mıydı ki
Benim daha ilk hamileliğim 21yaşındayım canım sabah kahvaltıyı çikolata banyosu eşliğinde yapıyordum belki onun etkisi olmuştur

Şeker diyetinde neler önerdi doktorunuz? Ben bu hafta çok glikozlu besinler yemiştim, doktor şekerli gıdaları yeme dedi meyveyi de azalt diye tembihledi. Neler yaptınız?
Meyve yasak neredeyse canım. Çok çok az ölçülerde yiyebiliyorum. Beyaz ekmek, pirinç, tüm tatlılar çikolatalar, kızartma yağında yapılan herşey, özellikle patates yasak. Şeker giren herşey yasak kahve çay şekersiz. Çeker koyulan sütlü tatlılarda yasak. Salatalar yağsız olacak. Tüm hamur işleri yasak kek börek poğaça açma vs. Beyaz un giren herşey ve her yemek yasak mantı makarna vs. Böyle canım. Doktora en son peki ben ne yiycem diye sordum yani çok şükür zorlanmadım yapmayınca yenmiyor sonuçta

Teşekkür ederim, ben de dikkat edeyim bunlara diğer kontrole kadar.

Zaten pisliği çıkaran kendisi Sagolsun zaten oma diyecem bisey bulamıyorum. Daha dune kadar sunuma baktık herşey tamdı bugün böyle yaptı Allah bildiği gibi yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…