2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim daha ilk hamileliğim 21yaşındayım canım sabah kahvaltıyı çikolata banyosu eşliğinde yapıyordum belki onun etkisi olmuştur
Doktorlat sezeryan diye diretiyor deyince sezeryan sonrası normal doğum mu istiyorsun acaba dedim kafa gitti şeker tüketmiyorum beynim çalışmıyor ya ahh ah ne özledim herşey den yediğim günleri şimdi her gün ben ne yicem diyorum ya ben ne yicem herşey de yasak.. Sebze et salata daha da bişey yok halbuki ne güzel atıştırmalıklar vaaarrr börekler pastalar hayatımın sınavı oldu bu şekrr iyi ki geçici yaa

Kiz bize seker serbest de ne oluyor yemiyorum uzulmeyinn uc beyazi tuketmiyorum ekmek yemiyorum hamur isi cok nadir otomatik kestim zararli herşeyi paketli gıdalar çikolata tatli vb vb yani yasak seyler cazip geliyor eminim yasak olsa bende düşerdim ama mantıklı.bebegi düşününce insan.soğuyor

aynen canim bende yemiyim diye ne tatli ne hamurisi yapmiyorum evde olsa yeniyo
disardan bisey alip yemeyi Allahta. hic s3vmiyorum bi kac yildir hijyen takintisi cikti
bebegu dusununce yenmiyo
ama yemedigim haldede kilo aliyorum ona xanim sıkılıyor

O bende de var hijyen takintisi disarda yemek.yememe basladi kilo aliyorum o sanirim engellenemiyor normali o meyve yiyorum iki porsiyon belki kesin belkisi yok o tetikliyordur ama.odem eminim.cogu sisim.cunku ayak el davul canlari sagolsun.ben.kiloyu takmiyorum sag salim.zamaninda gelsinler ben veririm.kilo o kolay yeterki.rabbim kucagimiza almayi saglikla buyutmeyi nasip.etsin

Eki Görüntüle 2277676
Anketi baslatiyorum
Buraya sadece pencere kadar bir perde mi?
Pencere altina kadar duvar boyunca perde mi?
Yere kadar komple perde mi?

Bu arada tül ve perde olacak. Gündüz elektronik panjurlari indirmiycem.
Pencere alti duvar boyunca bence hangi renk.dusunuyorsun fon kullan kuzum.mutlaka azcik hava katsin

Doktorum ne dese beğenirsin, gebelikte şekeri çıkan her kadın menapozda da şeker hastası oluyor doğumdan sonra kilolarını ver mutlaka dedi

amin canim insallah benim de odem cok ayak ve bacaklar iki kati

ben
Eki Görüntüle 2277676
Anketi baslatiyorum

ben kisa guneslik
uzun tul yaptiriirdim tulde olabikdigune acik renk ve sade olabikir

Eki Görüntüle 2277676
Anketi baslatiyorum

Tabikii yere kadar çift taraflı fon artı ortaya tül perde diyorum. Yerden 15cm yüksekte yaptırmayı unutma

I ikuayko fon.o.zımbırtı tulun.perden.nasıl.gerci.gormek.lazim fon.girerse yere.kadar.iner oda baska konu
Yani bi tul bi perde bi de iki yana fon mu?
Benim evde bütün odalarda sadece tül var, fonu gectim perde/guneslik bile kullanmıyorum

Bi tek yatak odasinin panjuru inmiyor diye beyaz bu her evdeki guneslik mi ne denen perdeden takmistim.

Yani bi tul bi perde bi de iki yana fon mu?
Benim evde bütün odalarda sadece tül var, fonu gectim perde/guneslik bile kullanmıyorum
Tatlim.bebek istisna hayatimda.yapmadigim.sşeyleri yapma ya basladim bu velet.sayesinde

Eklentiler

• images.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 44
Doktorum ne dese beğenirsin, gebelikte şekeri çıkan her kadın menapozda da şeker hastası oluyor doğumdan sonra kilolarını ver mutlaka dedi
Şaka allahım lütfen gerçek olmasın.. İnşallah olmayız yaa sağlıklı fit incecik oluruz kilolarımız da gider şeker falan çıkmaz hiç ayy

Evet o psikoloji yetti bana yani herşey yasak o ne ya yiyesim geliyor kasıtlı valla işkence gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…