2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eki Görüntüle 2277676
Anketi baslatiyorum
Buraya sadece pencere kadar bir perde mi?
Pencere altina kadar duvar boyunca perde mi?
Yere kadar komple perde mi?

Bu arada tül ve perde olacak. Gündüz elektronik panjurlari indirmiycem.
Bence boydan Bi perde yıldızlı tüller falan oluyo ya bebek odaları için yeter gibi

H

Hosbulduk bacim bugun doktordan geldim kasilma sikayetiyle gitti sanirim erken dogum riskim varmishaftaya nst gir3cegim
Ayy bu ara hepimizde ayni.dert gecmis.olsun.canim.Allah korusun.insallah zamaninda.gelir tatlim dualarimiz tum.annelerle

Eki Görüntüle 2277676
Anketi baslatiyorum
Buraya sadece pencere kadar bir perde mi?
Pencere altina kadar duvar boyunca perde mi?
Yere kadar komple perde mi?

Bu arada tül ve perde olacak. Gündüz elektronik panjurlari indirmiycem.
Görünce direk aklıma stor perde geldi ama tül ve perde yazmışın özellikle pencere altına kadr olsa daha mi iyi olur acaba bilemedim

Benim.fon bunu andiriyor duz perde alicam icine
Heh bana bunlarla gel.
Slm arkadaslar ogustos annesi olrak size merhaba demek istedim
Velkam velkaaam
Merhaba arkadaşlar kontrolden geldik bugün şükür her şey yolunda yüzünü göstermedi uyudu uyandırmaya çalışınca da daha da döndü yüzünü nazlı kızım
Kizlarimiz cok piremses
Kizlar cibinlik alan var mi ben aldigim uyku setini cibinlikli aldim cunku sivriler kol geziyo bide goruntuyu degistirdi cok fazla dekorasyon icin biseyler almadim
Benim besigin icine dahildi. Dur bakalim fotosu varsa
Bulamadim

Merhaba arkadaşlar kontrolden geldik bugün şükür her şey yolunda yüzünü göstermedi uyudu uyandırmaya çalışınca da daha da döndü yüzünü nazlı kızım
Sağlıkla inşallah hasret gidermişiniz bebişin totosuyla bunlar çok nazlı modeller yaa

Görünce direk aklıma stor perde geldi ama tül ve perde yazmışın özellikle pencere altına kadr olsa daha mi iyi olur acaba bilemedim
Hani bebek odasi, cok yikamak gerekir diye stor yapmasam mi dedim ama su arkadaşı da begendim ancak isigi ne kadar keser? Orda hep kapali bisi olmasi lazim, sokaktan gecen evin icinde gibi. Üstüne gunduz uyudugunda isigi azaltmam lazim dimi? Yani 2 kademeli bisi lazim bana.

Kizlar cibinlik alan var mi ben aldigim uyku setini cibinlikli aldim cunku sivriler kol geziyo bide goruntuyu degistirdi cok fazla dekorasyon icin biseyler almadim
Cibinlik aldim.kuZum açmadım kutusunu henüz.funnababyden aldim yesilli.falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…