2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
slm kizlar.. bugun görüş günümüzdü.. oğlusum 1900 gr olmus annesi yesin onu. bebek gayet saglikli dedi. gunde 15 ten az hareket etmemeliymis hareketlerini sayacagim. hastanem hasta bezini ve bebek bezini veriyormus. 3 saatten fazla seyahat yasak dedi doc. Nst de sanci cikmadi 37. haftaya kadar calisabilir raporu verdi istedigim zaman işi birakabilirmis buna gore hastaneye gidip raporumu guncellemem gerekiyormus.

Eki Görüntüle 2277676
Anketi baslatiyorum
Buraya sadece pencere kadar bir perde mi?
Pencere altina kadar duvar boyunca perde mi?
Yere kadar komple perde mi?

Bu arada tül ve perde olacak. Gündüz elektronik panjurlari indirmiycem.

Ben fon koymazdim yanlara cunku pencere duvara tam ortali degl sade bir tul belki biraz hareketli bir perde ama kisa yere kdr değil. Cunku pencerenin altini da degerlendirmeyi dusundum sepet, masa, oyuncak kutusu vb biseyler koyardim.

Hadi gözün aydın sağlıkla her daim inşallah

Ben yatak odasinda black out perde kullaniyorum kapatinca geceymis gibi oluyor oda. Onu kapatip los bir isik elde etmek icin gece lambası acabilirsin. Cok karanlik yapabilir tabi black out.

ben olsam duz model yere kadar tul perde diktiririm hem daha aydinlik olur hemde sık durur. stor perde biraz karanlik durur giris kat oldugunda kalin kisimlari gunesi keser ( eski evim giris katti mutfağımda stor perde vardi kaldırıp tul diktirmistim)

Canım belki kaçırdim yazmissindir . Sebebi ne bu kadar kısıtlamanın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…