- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
hemi de nasilozele giden arkadaslar kan tahliline faln ayrica para veriyorsunuz demi
Canım bir önceki doktorumda 3 tahlile 160 TL verdiğimizi biliyorum. Doktor değiştirdim bu da özel. Fakat her tahlil istediğinde sağlık ocağında bakıyorlar yaptır sonucu kontrole gelirken getir diyor. Sonuçta bizlerde sigortalıyız neden devletten yararlanmayalım dimi amabana da o kadar gicik geliyorki bu devlet hasatneleri yeni yapilanlar harika ama doktrlardan insanlik gormeyince illa ozel ihtiyac gibi oluyo
onlarinda herseyi para
hemi de nasilnst ye 40 tl verdim bugun bi de muayene ucreti var ohhh degmeyin keyfime
en mantikkisi canim niye bosa para harcayalimCanım bir önceki doktorumda 3 tahlile 160 TL verdiğimizi biliyorum. Doktor değiştirdim bu da özel. Fakat her tahlil istediğinde sağlık ocağında bakıyorlar yaptır sonucu kontrole gelirken getir diyor. Sonuçta bizlerde sigortalıyız neden devletten yararlanmayalım dimi ama
Benim camlar 2 kanat acilabiliyor. Sözde iyi sinkelik yaptıracaktım da o da kaldi. Yapistirmali olanlardan alicam gibiTel.yokmu evde kedide var kiz telsiz olmaz
Pencere altına kadar perde. Oraya çocuk kitaplığı konulabilir ileride duvara monteliEki Görüntüle 2277676
Anketi baslatiyorum
Buraya sadece pencere kadar bir perde mi?
Pencere altina kadar duvar boyunca perde mi?
Yere kadar komple perde mi?
Bu arada tül ve perde olacak. Gündüz elektronik panjurlari indirmiycem.
Ay benm fikrimdi stor topa tutulcaz smdiBana baardi
yardirinnnn gençler bu kiz cok.okusunLaaa az yavaş yazın yahuuuu.yildonumu kutlamasına geldik meraktan size bakıyorum gene..sayfalar çok birikmesin diye
ayy cok.uygun.magazadan mi.aldin gule.gule.kullan.sagliklaKızlar H&M de indirim var bişeyler aldım. 6 lı çıtçıtlı kısa kollu badi 25 TL idi. Kız giysilerini hediye aldım.
Bu perdeyi ofisim için almıştım ben. Akşam içerisini göstermiyor başarılı. Gün ışığını kesmiyor. Ama güneş gelince görüntüsü güzel oluyor. Ama normal zamanda içerisini loş yapabilir, senin kat İçin bence uygun deil, dediğin gibi gün içinde açmak istersen insanlar içeride gibi olur. Yine de sen bilirsin.Hani bebek odasi, cok yikamak gerekir diye stor yapmasam mi dedim ama su arkadaşı da begendim ancak isigi ne kadar keser? Orda hep kapali bisi olmasi lazim, sokaktan gecen evin icinde gibi. Üstüne gunduz uyudugunda isigi azaltmam lazim dimi? Yani 2 kademeli bisi lazim bana.
Mobilya ve Ev Dekorasyonu | IKEA Türkiye
IKEA mağazaları olarak güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarını düşük fiyatlarla sunarak, evlerde ihtiyaç duyulan her şeyi tek bir çatı altında topluyoruz.www.ikea.com.tr
Saol canım inşAllah. Evet mağazadan aldım. Bursa Özdilek park tan. Yarın da bi posta suryapı avm ye gidebilirimyardirinnnn gençler bu kiz cok.okusun
ayy cok.uygun.magazadan mi.aldin gule.gule.kullan.saglikla
Nette pahali o yüzden valla uyguna.almissin gule.gule.saglikla kullaninSaol canım inşAllah. Evet mağazadan aldım. Bursa Özdilek park tan. Yarın da bi posta suryapı avm ye gidebilirim
Yolun düşerse yarın bir bak canım. Bence Bulursun bişeylerNette pahali o yüzden valla uyguna.almissin gule.gule.saglikla kullanin
Bebek kiyafeti yikamaktan imanim.gevredi resmen ayyyy yikamak.dert olduYolun düşerse yarın bir bak canım. Bence Bulursun bişeyler
Sen.nasil oldun canim iyimisin gectimi agrilarin
ozele giden arkadaslar kan tahliline faln ayrica para veriyorsunuz demi
Canısı internetten baktım uygulamadan daha pahalı bende gidip mağazaya bakmak istiyorum. Güle güle kullansın inşallah oğluşun ❤❤Kızlar H&M de indirim var bişeyler aldım. 6 lı çıtçıtlı kısa kollu badi 25 TL idi. Kız giysilerini hediye aldım.
Ben sadece muayene ücreti veriyorum tahliller ücretsizozele giden arkadaslar kan tahliline faln ayrica para veriyorsunuz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?