2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu kiz gelmis erkencecik naptın bakim romantik ask.kadini.kocana ne.aldin o ne almis
Ne gelmesi kız hala mekândayız da meraktan bakıyorum koca sigara içmeye ciktikcabeylikdüzünde bi iranlı arkadaşı var mekan açtı canlı müzik falan oraya geldik..ama amasi var iste..biraz erken geldik canlı başlayana kadar oturduk..sonra elektrik gittijeneratör devredışı kaldı problem olduo esnada hazır ortam karanlıkken dedim uzan kızım sen ayaklar sisti derken neysem elektrik geldi vs vs..düğün müziğimiz eşliğinde pasta geldi❤❤derken hala burdayiz..işin komik yani kocama saat aldım o da bana saat almış...hemde aynı yerden..adam da tanıdık..içinden bi güzel kahkaha atmıştır heralde

Geçmiş olsun

Kızlar sizin aldıklarınızı ve hazırlıklarınızı okudukça bunalıma girdim. Ben daha hiç bi şey yapmadım. Biraz önce bi liste yaptım hastane çantasına neler koymalıyım diye. Şu raporlu sürecim hayırlısıyla sağlıkla geçsin harekete geçiyorum bende karar verdim kısmetse

Canım geçmiş olsun. Darbeden çok sanki iltihap olmuş gibi duruyor. Mutlaka doktora git bir göster ihmal etme.

Kadın kadına sohbet etmek sorularınız sormak tartışmak gizli isimsiz sorularınızı sormak istermisiniz facebook ta .. gurubumuza bekleriz

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bende aynı durumdayım daha oda boyanacak oda takımı alınacak kıyafetler yıkanıp ütülenecek hastane çantası hazırlanacak ohooo sayarken yoruluyorum bütün bunlar nasıl hallolacak bakalım :)

Niue böyle olmuş ya

Ay çok tatlısınız yaa.. E yılların tecrübesi artık aynı şeyleri almak doğal ya

Rahat ol,sen iyi ol yapılır.Ben bugün ilk alışverişi yaptım Dalan sabun tozu ile Temmuz basına dek herseyi yaparım diyorum bakalım kısmet Ben zaten hep son dk insanı oldum Ama ne oldu herşeyde oldu No panik

Geçmiş olsun kuzuu.ama sanki sağ tarafta bi şişlik var bana öyle geldi..iltihap falan kapmış olabilir bi göster istersen..tırnak batması varmıydı sende

Canım geçmiş olsun. Darbeden çok sanki iltihap olmuş gibi duruyor. Mutlaka doktora git bir göster ihmal etme.
Sağol canım gidicem yarın evet öyle gibi bi ayakkabı giymekle bu hale geldi ben de anlamadım
Geçmiş olsun kuzuu.ama sanki sağ tarafta bi şişlik var bana öyle geldi..iltihap falan kapmış olabilir bi göster istersen..tırnak batması varmıydı sende
canım o tırnağım zaten mantar var gibiydi rengi sararmıştı ama böylesi hiç olmamıştı şişti resmen darbeden dolayı olsa zaten inmesi lazımdı şimdiye kesin batma gibi bişey oldu, göstericem yarın dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…