2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ozele giden arkadaslar kan tahliline faln ayrica para veriyorsunuz demi
Ohooo kan tahlili olsa iyi, hastanede gezerken soluduğum havaya bile para veriyorum nerdeyse. Elimizde cüzdanla geziyoruz
En tatlış ve ucuz takımı unutmuşum 1-2 aylık kalmıştı onu aldım
Çooookkk şeker hepsi , güle güle kullanın
Bebek kiyafeti yikamaktan imanim.gevredi resmen ayyyy yikamak.dert oldu haftasonu bakim.ankarada ucuzdur umarim
Ohhh başladınız mı, ben de haftaya yıkamalara ütülere başlayacağım. Doğum çantasını da hazırlamış olurum bir yandan

evet tatlim.baya zor bence.basla erkenden çok eziyet
Ya ben siparis vericektim otizmi artiriyo diye okudum almadim ama almama ramak kalmisti sen gogus ucu korumami kalkan mi ne aldin mi
bende otizm şaşılık diye okudum Allah korusun almadim göğüs kalkani zeytinyagi denicem baya etkiliymis yaramazsa ise kalkan girer devreye insallah bitkisel ise yarar

Guzelmis kuzumda ben araştırdım oyle.sonuc aldim

Benim dönence yoktu oğlumda.. kurbağa vardı bitane ışıklı ninnili masallı falan..Karanlıkta tavanda yıldızlar yanıyordu..uyuma zamanı onu açardım onu dinleyerek izleyerek uyurdu
Bu kiz gelmis erkencecik naptın bakim romantik ask.kadini.kocana ne.aldin o ne almis

Kızlar dönence aldınız mı
Park beşiğin icinde cıktı ama ben dönme olayını yapmıycm sanirim müzik özelliğini kullanicam sadece seste uyumaya alışsın diye. Göğüs kalkani yazılmış bide bugün alışverişe gidemedik yagmur dolu yüzünden yarin gidicem ınşallah aventin göğüs kalkanini alicam

Kızlar bayramın 3. Günü baş parmağın üstüne bavul düşmüştü o anda bi sızladı etti sonra ben sandalet giydim zaten geçti acımadı bi daha ara ara sızladı sadece, bugün ebebeke giderken spor ayakkabı giyeyim dedim aman allahım yarim saat ayağımı zor tuttum içinde, o kadar acıdı ki ağladım zonklamasından şusn ki hali bu nedir bu ben anlayamadım çok fena şişti dokunamıyorum bile

Eklentiler

• B8CF8AF0-9C6B-4C4F-8C67-7D691ABEAF90.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 54
Bi doktora git yarin, bişi olmuş o kesin

Gecmis olsun.kuzum nasil.dayaniyorsun hemen.doktora gitsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…