2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Güneş kremini doktora sorduğumda solante pregna önermişti. Leke olmasin diye unutmazsam dışarı çıkmadan önce onu kullanıyorum. Benimki kız ama erkek olsaydi Demir yada Yaman düşünüyorduk belki fikir olur

Avene 50faktor yüz kremim vardi, zaten cok nadir çıkıyorum onu sürüyorum.
Oglana da babasi Mutlu adini buldu, ben Yavuz istiyordum istemiyor yanina bir isim daha arıyorum, cinsiyet belirten.
Dünden beri bebek sol tarafta resmen tümsek oluşturuyor 29 haftaligim ve ilk gebelik sizdede oluyormu bu şekilde
Benimki gobek deliginin sagindan poposunu mu kafasini mi neresini dayiyorsa, sertleşip tepe oluyor. Sormadim doktora
bi tek uyuyan benim galiba kafami yastiga koymam yeterli sabaha kadar horul horulum 1kerecik wc ye gidiyom o da uyanirsam hatta bu sabah işe gec kaldim aksam 10 da basliyom esnemeye 11 e kadar takiliyom bos bos sonra gözler gidiyoo
Ben de uyuyorum. Gece tuvalete kalkabiliyorum. Dün gece de ayagimin altini isiran serefsiz sinek yuzunden uyandim, soguk suya tuttum ayaklarimi. En son krem sürdüm, uyku mahmuru bakmadim da hamileler kullanabilir mi diye gerçi bi işe yaramadi.

R Rzg14 seni seviyoruz

aklimiz sende canim ins bebek biraz daha icerde kalir da büyür, bol bol dua et aklina kötü seyler getirme, moralini yuksek tut, biz burda hepimiz seni düşünüyoruz dua ediyoruz senin icin

bi tek uyuyan benim galiba kafami yastiga koymam yeterli sabaha kadar horul horulum 1kerecik wc ye gidiyom o da uyanirsam hatta bu sabah işe gec kaldim aksam 10 da basliyom esnemeye 11 e kadar takiliyom bos bos sonra gözler gidiyoo

Valla ben de deli gibi uyuyorum. Hatta bazen iş yerinde bilgisayar başında bile uyuyorum. Azıcık kafamı geri yaslamam yeterli

Ben de varim valla hahah aksam 8de gozlerim kayiyo tv izlerken koltukta uyuyorum 11 gibi esim kaldiriyo yataga geciyoruz sabah 7ye kdr 1 2 kere wcye uyaniyorm o kdr. Biz gece emzirmelerine nasil alisiciizz boyle
Bende bende en geç 11 gibi uyuyorum sabah 9 a kadar doğum sonrasi gece uyanmak Cok zor olacak

tesekkur ederim.
suan ben herseyi taze taze yasiyorum. yazdiklarinizi da okuyrm. kasilmalariniz normal sizlerin. yalanci kasilmalar sizlerdekiler. korkmayin.
1ay yatanda oluyormus bu durumda 2 hafta da. sure belli degil. aksam bile dogabilir yarina da 1 ayada. sure belli degil.

Günaydın şekerler ve minnos kuzucuklar muhteşem bir gün sizinle olsun R Rzg14 herşeyde bir hayır vardır mutlaka dua etmekten başka yapabileceğimiz birsey yok inşallah biraz daha kalir ha dediki yoook inadim ben gelcem kesin tutmayın beni inşallah o zamanda en kisa zamanda yaninda olur cok cok az birzaman kuvezde kalir senin icin ve kizin icin en en hayirlisi neyse onu yasayin inşallah

Ben çok yiyorum ama 8,5 kilo aldım :) Gayet ideal kilo alımınız endişe etmeyin.. Zaten bugün doktorunuz söyleyecektir, Önemli olan faydalı gıdalar yemek..

Şimdilik bir sıkıntı yok ama fazla şeker tüketimi ilerleyen yıllarda bebeğin şeker problemi oluşmasına neden olabilir.
Ben yine de becerebilirsem temkinli olmayı deneyeceğim :)

Dünden beri bebek sol tarafta resmen tümsek oluşturuyor 29 haftaligim ve ilk gebelik sizdede oluyormu bu şekilde

:) Oluyor, büyüdükleri, hareketleri artık dışarıdan görülebildiği için öyle bir görüntü oluşabiliyor.

günaydın kızlar,
çok değişik rüyalar gördüm bütün gece ve bu grubuda gördüm
R Rzg14 kafama seni taktım sanırım, dualarımdasın.
rüyamda senin kız vazgeçmişti gelmekten durumlar iyiye gitmişti. ama mutlu gelmişti I ikuayko
bize mutlunun hastaneden resmini atıyordu, bizde grubun ilk bebesi diye çok seviyorduk
kimse doğurmasın, kimse iş yapmasın, kimse hiç bir şeye kafayı takmasın

ben hiç almadım, annem bakıyor o işlere:)
insgtramda takip ettiğim sayfalar var daha sipariş vermedim.

Günaydın kızlar❤ Az önce kontrolden çıktım, minik meleğim ellerini yüzüne koymuştu ama dudakları aynı ben çenesi babamız 29+4 haftalık şuan 31 haftalık çıkıyoruz ultrasonda. Boyu 41cm kilosu 1600gram ilişkiyi yasakladı ve 2hafta sonra meme ucu kremine başlamamı söyledi. Çok şükür herşey yolundaymış

Ben hazır değilim ya gelmesin

Ben de varim valla hahah aksam 8de gozlerim kayiyo tv izlerken koltukta uyuyorum 11 gibi esim kaldiriyo yataga geciyoruz sabah 7ye kdr 1 2 kere wcye uyaniyorm o kdr. Biz gece emzirmelerine nasil alisiciizz boyle

Bende varım valla aynen uykusuzluk benide korkutuyor böyle uzun tatlı uykunun biteceğini bilmek üzücü

Gözün aydın sağlıkla inşallah.. ❤ Maşallah minnoşa ama neden yasakladı ki ilişki

hic hic hic mi hazirligin yok? vardir birazcik canim?

benim sancilad 90-100 araliginda duzenli. hemsire dua ediyr "ne yapiyorsun bebegim.daha cok kucuksun. lutfen acilma" diye...
Ah ah... yiprandim resmen.
canim insallah en hayirlisi olsun hem bebek hemde sizin icin. sukur en riskli donemi atlattik Allahin izniyle, korkma. her ne olursa Rabbim yardimcin olsun!

masallah! cuma gunu o guzel haberleri bizde aliriz insallah.
iliskiyi yasakladi mi, neden ki? erken dogum riskin mi var?

Çarşıyı çok gezmedim neyse bi bakayım sonra AliExpress yolu görünüyor ilk doğduğunda kız mı erkek mi anlaşılsın diye bütün çabam

benim bebek kipir kipir gözüm korkuyo sanki hic uyutmayacak beni artik uykusuz her gece bu sicak mevsimde ... diye diye dolanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…