Güneş kremini doktora sorduğumda solante pregna önermişti. Leke olmasin diye unutmazsam dışarı çıkmadan önce onu kullanıyorum. Benimki kız ama erkek olsaydi Demir yada Yaman düşünüyorduk belki fikir olurgünaydın kızlar
canım siz sağ sol yinede rahat edemedikçe dönüyorsunuzdur bende gebeliğe bağlı böbreklerde büyüme var sağ tarafta o tarafa yatmam yasak hep sol heo solla yatıp solla kalkıyorum düşünün uldum elma gibi:)
Allah yatalak hastalara yardım etsin
kızlar yüzünüz leke olmasın diye hangi kremleri kullanıyorsunuz güneşe çıkarken belki konuşmusunuzdur sürekli takip edemiyorum yazılanları kusura bakmayın birde erkek anneleri isim ne düşünüyor biz isim bulamadık daha
Avene 50faktor yüz kremim vardi, zaten cok nadir çıkıyorum onu sürüyorum.günaydın kızlar
canım siz sağ sol yinede rahat edemedikçe dönüyorsunuzdur bende gebeliğe bağlı böbreklerde büyüme var sağ tarafta o tarafa yatmam yasak hep sol heo solla yatıp solla kalkıyorum düşünün uldum elma gibi:)
Allah yatalak hastalara yardım etsin
kızlar yüzünüz leke olmasın diye hangi kremleri kullanıyorsunuz güneşe çıkarken belki konuşmusunuzdur sürekli takip edemiyorum yazılanları kusura bakmayın birde erkek anneleri isim ne düşünüyor biz isim bulamadık daha
Benimki gobek deliginin sagindan poposunu mu kafasini mi neresini dayiyorsa, sertleşip tepe oluyor. Sormadim doktoraDünden beri bebek sol tarafta resmen tümsek oluşturuyor 29 haftaligim ve ilk gebelik sizdede oluyormu bu şekilde
Ben de uyuyorum. Gece tuvalete kalkabiliyorum. Dün gece de ayagimin altini isiran serefsiz sinek yuzunden uyandim, soguk suya tuttum ayaklarimi. En son krem sürdüm, uyku mahmuru bakmadim da hamileler kullanabilir mi diyebi tek uyuyan benim galiba kafami yastiga koymam yeterli sabaha kadar horul horulum 1kerecik wc ye gidiyom o da uyanirsam hatta bu sabah işe gec kaldimaksam 10 da basliyom esnemeye 11 e kadar takiliyom bos bos sonra gözler gidiyoo
aklimiz sende canim ins bebek biraz daha icerde kalir da büyür, bol bol dua et aklina kötü seyler getirme, moralini yuksek tut, biz burda hepimiz seni düşünüyoruz dua ediyoruz senin icinhem de ne inat.
dr geldi. ilac dozunu dusemeyecekmis. antibiyotik baslatti. biz herseye haziriz dedi. ama sakin olmalisiniz dedi. herseyi yapiyrrz dedi. kismet artik arkadslar.
bos seyler icin ne olur uzmeyin kendinizi. zamaninizi guzel gecirin. gebeliginizin her anindan tad alin.
bi tek uyuyan benim galiba kafami yastiga koymam yeterli sabaha kadar horul horulum 1kerecik wc ye gidiyom o da uyanirsam hatta bu sabah işe gec kaldimaksam 10 da basliyom esnemeye 11 e kadar takiliyom bos bos sonra gözler gidiyoo
Bende bende en geç 11 gibi uyuyorum sabah 9 a kadar doğum sonrasi gece uyanmak Cok zor olacakBen de varim valla hahah aksam 8de gozlerim kayiyo tv izlerken koltukta uyuyorum 11 gibi esim kaldiriyo yataga geciyoruzsabah 7ye kdr 1 2 kere wcye uyaniyorm o kdr. Biz gece emzirmelerine nasil alisiciizz boyle
Ben çok yiyorum ama 8,5 kilo aldım :) Gayet ideal kilo alımınız endişe etmeyin.. Zaten bugün doktorunuz söyleyecektir, Önemli olan faydalı gıdalar yemek..yaa benim gibi iştahsız olan varmı kızlar. ne olacak bu halim bilmiyorum günde kaç kere dolabı açıp ne yesem diye bakınıyorum canım hiçbirşey çekmiyor. midem kazınmasa yime yemicem. birde grip ve öksürük eklendi tam oldu. bugün kontrolüm var. toplamda 8 kilo aldım. birşey yemeyince vicdan azabı duyuyorum kızım aç mı kalıyor acaba diye.
ya ne.olcak canın istiyorsa ye doktorum ye dedi bana tatlim kiloyu takmiyorum ben sahsen
Geçen haftalarda.ayni.senin gibiydim.kilo.almadim.1 hafta boyunca yiyemedim bence.zorla tatlim.cunku etkiliyor.en.azından protein agirlikli ca agirlikli beslen gecmis.olsun
@peridrol84 siz asmissiniz masallah ne.guzelll❤
Dünden beri bebek sol tarafta resmen tümsek oluşturuyor 29 haftaligim ve ilk gebelik sizdede oluyormu bu şekilde
ben hiç almadım, annem bakıyor o işlere:)Kızlar günaydın herkese kız anneleri sorum size kızlarınıza böyle süslü tokalaş bandanalar çoraplar aldınız mı aldıysanız nerden aldınız bu ponpon çoraplar ne kadar pahalı ya tek tek satılıyo üstelik aliexpreste bile uygun yok nerde bulurum
günaydın kızlar,
çok değişik rüyalar gördüm bütün gece ve bu grubuda gördüm
R Rzg14 kafama seni taktım sanırım, dualarımdasın.
rüyamda senin kız vazgeçmişti gelmekten durumlar iyiye gitmişti. ama mutlu gelmişti I ikuayko
bize mutlunun hastaneden resmini atıyordu, bizde grubun ilk bebesi diye çok seviyorduk
kimse doğurmasın, kimse iş yapmasın, kimse hiç bir şeye kafayı takmasın
Ben de varim valla hahah aksam 8de gozlerim kayiyo tv izlerken koltukta uyuyorum 11 gibi esim kaldiriyo yataga geciyoruzsabah 7ye kdr 1 2 kere wcye uyaniyorm o kdr. Biz gece emzirmelerine nasil alisiciizz boyle
Gözün aydın sağlıkla inşallah.. ❤ Maşallah minnoşa ama neden yasakladı ki ilişkiGünaydın kızlar❤ Az önce kontrolden çıktım, minik meleğim ellerini yüzüne koymuştu ama dudakları aynı ben çenesi babamız29+4 haftalık şuan 31 haftalık çıkıyoruz ultrasonda. Boyu 41cm kilosu 1600gram ilişkiyi yasakladı ve 2hafta sonra meme ucu kremine başlamamı söyledi. Çok şükür herşey yolundaymış
hic hic hic mi hazirligin yok? vardir birazcik canim?Kızlar sizin aldıklarınızı ve hazırlıklarınızı okudukça bunalıma girdim. Ben daha hiç bi şey yapmadım. Biraz önce bi liste yaptım hastane çantasına neler koymalıyım diye. Şu raporlu sürecim hayırlısıyla sağlıkla geçsin harekete geçiyorum bende karar verdim kısmetse
canim insallah en hayirlisi olsun hem bebek hemde sizin icin. sukur en riskli donemi atlattik Allahin izniyle, korkma. her ne olursa Rabbim yardimcin olsun!benim sancilad 90-100 araliginda duzenli. hemsire dua ediyr "ne yapiyorsun bebegim.daha cok kucuksun. lutfen acilma" diye...
Ah ah... yiprandim resmen.
masallah! cuma gunu o guzel haberleri bizde aliriz insallah.Günaydın kızlar❤ Az önce kontrolden çıktım, minik meleğim ellerini yüzüne koymuştu ama dudakları aynı ben çenesi babamız29+4 haftalık şuan 31 haftalık çıkıyoruz ultrasonda. Boyu 41cm kilosu 1600gram ilişkiyi yasakladı ve 2hafta sonra meme ucu kremine başlamamı söyledi. Çok şükür herşey yolundaymış
benim bebek kipir kipir gözüm korkuyo sanki hic uyutmayacak beniBen de varim valla hahah aksam 8de gozlerim kayiyo tv izlerken koltukta uyuyorum 11 gibi esim kaldiriyo yataga geciyoruzsabah 7ye kdr 1 2 kere wcye uyaniyorm o kdr. Biz gece emzirmelerine nasil alisiciizz boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?