- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
canim doktorun zaten raporu verecegi tarihte seni cagiriyor sana adet tarihini sormuyor zaten calisabilir yada calisamaz raporu vermek icin nst sancilarina bakıyor sancin yoksa calismak istersen doktor seni idareye gonderiyir raporu doktordan degil idareden aliyorsun, idareye tc ni soyluyorsun otomatik sistemden raporun cikiyor.Doğum iznine ayrılan var mı? 32+0 da alıyormuşuz raporuben 31 sen sonra alırız belki diyordum. Temmuz 3 görünüyor rapor alma tarihi nasıl dayanıcam acaba. 3-4 hafta çalışırım sanırım hepten 7 ağustos ta 37 hafta oluyorum. Zaten 15-20 ağustos doğum olacak... e ben evde hiç Müge anlıyı izleyen ev hanımı olamıcam yaaa moralim çok bozuk doktora bu gidişimde son adet tarihimin 3 gün öncesini söylesem
Bilmiyom valla bunbenim icin hayli zor olucakErkek bebekleri biz nasil suslucez arkadaslar zuhahahakizlar ne guzel ohhh misssss
Benim içimde hala kız olur mu diye geçiyor biliyor msnErkek bebekleri biz nasil suslucez arkadaslar zuhahahakizlar ne guzel ohhh misssss
Her gittiğimizde bize bayrak.gibi açıyor umudum 0Benim içimde hala kız olur mu diye geçiyor biliyor msnherkesin içinden kız geçti yıllarca gormedgm arkdslarm sokakta teyzler akrabalar derken 6 erkek yeğenm var hiç kız yok tüm ailem derken nedense son anda acaba supriz olur mu diye dusunyrm
Aslında ayrntli da pipisini gördük ama belki göbek bağıdır diye geçiyor hep aklımdan
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah yakızlar günaydın;
valla dünden beri 200 sayfayı okuyayım yedim gücüm sabrım yetmedi :)
yarıda bıraktım son sayfaya geldim :) bayramda bakamadım hiç sonra bayram sonu kaynım büyük bir kaza geçirdi. hala yoğun bakımda dua edin nolur. iyi olsun inşlh. eşimi de 10 gündür görmüyorumtekirdağ da kaynımın yanında doktorlar müsaade ederse buraya sevkini yapacaklar. kayınvalideyle beraber kaldık biz burda onunla takılıyoruz. geçmiş olsuna gelenler eksik olmuyor gündüz iş akşam misafir bayramdan sonra eksikleri alır yıkar ütüler hazırlanırdım doğuma diyordum. ama evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef. kaynım iyi olsun bebişte ona göre akıllı uslu gelir üzmez bizi diyorum inşlh :) sizlerde iyisinizdir inşlh. kocamı çok özledim annemlerde burada değil doldum ama eşime de belli etmemeye herşeyin yolunda olduğunu özlemediğimi diyorum ama. ayaklarım davul stresten üzüntüden kasılmalarım arttı. dua edin cuma sevkinin olup olmayacağı belli olacak. kafanızı şişirdim baya :) ama olsun bayadır yazmıyordum :)))
kanka mod diyorsun yani:)Bize iliski 3. Aydan itibaren yasak gençlernapak olek mi
Cok şükür cnm maşallah bebisine benmde cuma günü kontrlm var doktra sorcaklarimi hep unutyrm ya ne sormam gerek bu haftadaGünaydın kızlar❤ Az önce kontrolden çıktım, minik meleğim ellerini yüzüne koymuştu ama dudakları aynı ben çenesi babamız29+4 haftalık şuan 31 haftalık çıkıyoruz ultrasonda. Boyu 41cm kilosu 1600gram ilişkiyi yasakladı ve 2hafta sonra meme ucu kremine başlamamı söyledi. Çok şükür herşey yolundaymış
Ben sürekli kullandığım güneş kreminikullanıyorum. Hamilton diye bir markanın şuana kadar leke olmadı şükür. Birde garnierin 50 faktör güneş kremi de güzel. İsim bizimde belli değil. Eşim beğenmiyor. Ömer Asaf, agah, yağız, zeyd yekta bunlar benim beğendiğim isimler :)günaydın kızlar
canım siz sağ sol yinede rahat edemedikçe dönüyorsunuzdur bende gebeliğe bağlı böbreklerde büyüme var sağ tarafta o tarafa yatmam yasak hep sol heo solla yatıp solla kalkıyorum düşünün uldum elma gibi:)
Allah yatalak hastalara yardım etsin
kızlar yüzünüz leke olmasın diye hangi kremleri kullanıyorsunuz güneşe çıkarken belki konuşmusunuzdur sürekli takip edemiyorum yazılanları kusura bakmayın birde erkek anneleri isim ne düşünüyor biz isim bulamadık daha
Hmm iyi bari tedbir amaçlı demek ki.. Sağlıkla inşallah..@elaideZeytinliii erken doğum riski yok endişelenme dedi aslında, kanal boyunu ölçtü bebek aşağıda ama kanala girmemiş, 34. Haftaya kadar yani önümüzdeki bir ay yasak dedi
Doğum iznine ayrılan var mı? 32+0 da alıyormuşuz raporuben 31 sen sonra alırız belki diyordum. Temmuz 3 görünüyor rapor alma tarihi nasıl dayanıcam acaba. 3-4 hafta çalışırım sanırım hepten 7 ağustos ta 37 hafta oluyorum. Zaten 15-20 ağustos doğum olacak... e ben evde hiç Müge anlıyı izleyen ev hanımı olamıcam yaaa moralim çok bozuk doktora bu gidişimde son adet tarihimin 3 gün öncesini söylesem
Aslında 11. Haftadn beri 2 doktorda hep erkek dedi ama ne bilim istgm sanırımHer gittiğimizde bize bayrak.gibi açıyor umudum 0kabul ettim şükür inşallah 2.de kızı yakalariz sağlıkla.gelsin inşallah minnoslar kontrolde diyorlardir demedi mi demediyse insallah kkızdır seni bari.döndürelim tatlim o zaman
Ooo fenaa ya gerçekten o zaman dan beri yasak mıBize iliski 3. Aydan itibaren yasak gençlernapak olek mi
Canım aynısı bana da oluyo, sanki elektrik çarpmış gibi bi his oluyo arada da ve tuvaletim varmış gibi büyük küçük farketmiyo hem popodan hemde vajina kısmından baskı hissediyorum.Gunaydin
Dün bebis cok hareketliydi masallah.. Surekli gobeek deligimin ustunde ittirdi sisirdi indirdi kasildi falan. Bu zamana kdr hep olan seydi ama bir fark var artik ustten hareket ediyo ama asagiya baski hissediyorum. Ve her hareketinde kasilmasinda kasigima bicak saplanir gibi oluyo. En son kontrolde basi asagida totosu yukaridaydi. Normaldir diye düşünüyorum. Artik asagiya dogru yolu acmaya calisiyo galiba. Cok canimi yakmaya basladi. Aslinda bu beni baya umutlandirdi normal dogum açısından. Tecrubeli anneler daha iyi bilir kanala yerlesmeye mi calisiyo catilarimi genisletmeye mi calisiyo acaba
Darbeden olmadığı belli zaten cnm..iltihap var oradaSağol canım gidicem yarın evet öyle gibi bi ayakkabı giymekle bu hale geldi ben de anlamadım
canım o tırnağım zaten mantar var gibiydi rengi sararmıştı ama böylesi hiç olmamıştı şişti resmen darbeden dolayı olsa zaten inmesi lazımdı şimdiye kesin batma gibi bişey oldu, göstericem yarın dr
Lcw koton kids hm oralarda var canım ben ordan almıştımKızlar günaydın herkese kız anneleri sorum size kızlarınıza böyle süslü tokalaş bandanalar çoraplar aldınız mı aldıysanız nerden aldınız bu ponpon çoraplar ne kadar pahalı ya tek tek satılıyo üstelik aliexpreste bile uygun yok nerde bulurum
Kesinlikle yere kadar tül perde çok hoş olur kenarlara fon çok güzel olur odanızdaki beşikle dolabı hatırlıyorum kahve tonlarında çok hoşuma gitmişti perdede sade tül olmalı bence :)Eki Görüntüle 2277676
Anketi baslatiyorum
Buraya sadece pencere kadar bir perde mi?
Pencere altina kadar duvar boyunca perde mi?
Yere kadar komple perde mi?
Bu arada tül ve perde olacak. Gündüz elektronik panjurlari indirmiycem.
hem de ne inat.
dr geldi. ilac dozunu dusemeyecekmis. antibiyotik baslatti. biz herseye haziriz dedi. ama sakin olmalisiniz dedi. herseyi yapiyrrz dedi. kismet artik arkadslar.
bos seyler icin ne olur uzmeyin kendinizi. zamaninizi guzel gecirin. gebeliginizin her anindan tad alin.
Ahh keşke bende öyle uyuyabilsem uyusamsa uykumdan hiç bişey anlamıyorum hiç dinlenmiş uyanmıyorum gece 5 6 kere wc ye kalkıyorum dön dön asla uyuyamıyorum sıcaklardan iyice bunaldım dün gece eşimin ayak ucuna yatmışım eşimden kafama hafif bi tekme yedim adam kalpten gidiyodu sabaha kadar özür diledi dedim suç bende ne işim var ayaklarının orda diyebi tek uyuyan benim galiba kafami yastiga koymam yeterli sabaha kadar horul horulum 1kerecik wc ye gidiyom o da uyanirsam hatta bu sabah işe gec kaldimaksam 10 da basliyom esnemeye 11 e kadar takiliyom bos bos sonra gözler gidiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?