2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canim doktorun zaten raporu verecegi tarihte seni cagiriyor sana adet tarihini sormuyor zaten calisabilir yada calisamaz raporu vermek icin nst sancilarina bakıyor sancin yoksa calismak istersen doktor seni idareye gonderiyir raporu doktordan degil idareden aliyorsun, idareye tc ni soyluyorsun otomatik sistemden raporun cikiyor.

Erkek bebekleri biz nasil suslucez arkadaslar zuhahaha kizlar ne guzel ohhh misssss
Benim içimde hala kız olur mu diye geçiyor biliyor msn herkesin içinden kız geçti yıllarca gormedgm arkdslarm sokakta teyzler akrabalar derken 6 erkek yeğenm var hiç kız yok tüm ailem derken nedense son anda acaba supriz olur mu diye dusunyrm
Aslında ayrntli da pipisini gördük ama belki göbek bağıdır diye geçiyor hep aklımdan

Her gittiğimizde bize bayrak.gibi açıyor umudum 0 kabul ettim şükür inşallah 2.de kızı yakalariz sağlıkla.gelsin inşallah minnoslar kontrolde diyorlardir demedi mi demediyse insallah kkızdır seni bari.döndürelim tatlim o zaman

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ya . Sen de zorlanıyorsundur şimdi yaa.. Her fırsatta dinlenmeye çalış eşin de üzgündür şimdi çok kardeşi o halde bence de hiç belli etme özlemek doğal sonuçta elden bişey gelmiyor Allah kavuştursun inşallah..

Cok şükür cnm maşallah bebisine benmde cuma günü kontrlm var doktra sorcaklarimi hep unutyrm ya ne sormam gerek bu haftada

Ben sürekli kullandığım güneş kreminikullanıyorum. Hamilton diye bir markanın şuana kadar leke olmadı şükür. Birde garnierin 50 faktör güneş kremi de güzel. İsim bizimde belli değil. Eşim beğenmiyor. Ömer Asaf, agah, yağız, zeyd yekta bunlar benim beğendiğim isimler :)

Bi dene istersen.. 3 gün de 3 gündür.. Sıcaklarda çalışmak zor ya ama vakit de geçmiş oluyor Bi yandan evde de mayış mayış Bi o yana bu yana yatmaktan Bi hal oluyorum ben gerçi çocuklar da koşturuyor peşlerinden ama yine de bolca yatıyorum

afroditi
R Rzg14
onigirichan
Kızlar teşekkür ederim sağolun, muhtemelen orası hassas olduğu için ayakkabıda giyince iyice kötü yaptı.
Şişlik ve kızarıklık gitmiş baya, krem iyi geldi sanırım.
Ama gün içinde acımaya devam ederse gidicem mutlaka çok sağolun

Aslında 11. Haftadn beri 2 doktorda hep erkek dedi ama ne bilim istgm sanırım kız çocuk bir başka aslnda kendimden biliyorum 2. Dusunmyrm canım ondan belki de hala kız istgm

Canım aynısı bana da oluyo, sanki elektrik çarpmış gibi bi his oluyo arada da ve tuvaletim varmış gibi büyük küçük farketmiyo hem popodan hemde vajina kısmından baskı hissediyorum.

Zeytinliii evet canım çok üzgün sesi o kadar kötü geliyor ki telefondan günde 1 saat yanına giriyor. girince daha iyiydi diye çok seviniyor. oda o haldeyken aklı da burda kalmasın diye, modumu onunla konuşurken hep yüksek tutmaya çalışıyorum, telde şen şakrak ona moral vermeye çalışıyorum, kapatınca yelkenler fora ağlama modu ama diyorum kaynım iyi olsunda bir ay daha görmeyim yazık çok ağır kaza geçirdi doktorlar mucize bu şekilde hayatta kalması demişler çünkü

Darbeden olmadığı belli zaten cnm..iltihap var orada

kızlar rapor konusunda birşey soracağım doktorla durumumu söylesem raporum haftaya ama ben 1 hafta öncesinden verir mi ki? çünkü işten çıkarken de tazminatlı çıkış almak istiyorum. evlilikten dolayı haftaya alsam 1 yıl dolacak dönüşte 1 hafta öne çekersem oh mis olacaktı. hemde patronlardan öcümü almış olacaktım :)

Lcw koton kids hm oralarda var canım ben ordan almıştım

[/QUOTE]
Eki Görüntüle 2277676
Anketi baslatiyorum
Buraya sadece pencere kadar bir perde mi?
Pencere altina kadar duvar boyunca perde mi?
Yere kadar komple perde mi?

Bu arada tül ve perde olacak. Gündüz elektronik panjurlari indirmiycem.
Kesinlikle yere kadar tül perde çok hoş olur kenarlara fon çok güzel olur odanızdaki beşikle dolabı hatırlıyorum kahve tonlarında çok hoşuma gitmişti perdede sade tül olmalı bence :)

Allah yardımcınız olsun canım benim inşallah vakti zamanında hayırlısı ne zamansa sağ salim kucağına alırsın bebeğini.

bi tek uyuyan benim galiba kafami yastiga koymam yeterli sabaha kadar horul horulum 1kerecik wc ye gidiyom o da uyanirsam hatta bu sabah işe gec kaldim aksam 10 da basliyom esnemeye 11 e kadar takiliyom bos bos sonra gözler gidiyoo
Ahh keşke bende öyle uyuyabilsem uyusamsa uykumdan hiç bişey anlamıyorum hiç dinlenmiş uyanmıyorum gece 5 6 kere wc ye kalkıyorum dön dön asla uyuyamıyorum sıcaklardan iyice bunaldım dün gece eşimin ayak ucuna yatmışım eşimden kafama hafif bi tekme yedim adam kalpten gidiyodu sabaha kadar özür diledi dedim suç bende ne işim var ayaklarının orda diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…