İyice zorlaştı ama uykusuzluk çok zorluyor beni ne sağa dönebiliyorum ne sola çok özledim yüz üstü yatmayı çılgınlar gibi uyumayı ahh ahh eşimn horul horul uyuyo bense çıldırmak üzereyimAnne olmak adlı calismamiz için hepşu halde guluyrsk sanırım annlk yuklendiii
Canim ben de artık delircm sanrm uykuszlktn diye dusunyrm bu saatlerde sabaha karşı küçük bey uyuyor saat 9 gibi o saatten sonra 1 2 saat uyuyrm acıkıyor kalkyrmİyice zorlaştı ama uykusuzluk çok zorluyor beni ne sağa dönebiliyorum ne sola çok özledim yüz üstü yatmayı çılgınlar gibi uyumayı ahh ahh eşimn horul horul uyuyo bense çıldırmak üzereyim
ozele giden arkadaslar kan tahliline faln ayrica para veriyorsunuz demi
Allah yardimetsin canim insallah bebis hic degilse bi iki kiloyu tamamlar insallah o zaman insallh kuveze falnda gerek kalmzgunaydin. okuyamadim kusuruma bakmayin. umarim herkes iyidir. dun biraz streslendim artik. poztitiflik vs hak getire... ciddi sanci yasadim dr geldi muayene vs derken toparladilar beni.. bugun de ilac dozunu azaltacaklarmis. onu takip edeceklermis. eger 24 saat sorun cikmazsa yarin eve gececekmisim. 2 gune bir de kontrole gelecekmisim.
cunku sancilarim tamamen bitmiyor. sadece dozunu dusrebiliyorlar. kismet artik bakalim. genelde bu sekilde en fazla 2-3 hafta duruyormus bebek. ben de diyorum kar kardir.
insallah canim insallahbenim dogum paketi cnm. bastan 7500 verdim. fark odemiyorum.
ama bu yatisim ne yazik ki paket ve sigorta kapsami disi..gunluk ciddi rakamlar odememiz gerekiyor. kismet ne diyim. Allahim en azindan 3 hafta daha tuttsun da guzel kizimi icerde
amin cnm....Allah yardimetsin canim insallah bebis hic degilse bi iki kiloyu tamamlar insallah o zaman insallh kuveze falnda gerek kalmz
Allahim sana da güç versin insallh
oh masallah. iyi olmana cok sevindim.Bugün daha iyiyim hamd olsun. Antibiyotik etkisini göstermeye başladı. Kasılmalarımda azaldı çok şükür. Saolasın cnm sorduğun için❤
Bende özele gidiyorum ama aylık kan idrar tahlillerini devlette yaptırıyorum.
Canısı internetten baktım uygulamadan daha pahalı bende gidip mağazaya bakmak istiyorum. Güle güle kullansın inşallah oğluşun ❤❤
kuzum gecmjs olsun. iltihap almjs gibi geldi bana.Kızlar bayramın 3. Günü baş parmağın üstüne bavul düşmüştü o anda bi sızladı etti sonra ben sandalet giydim zaten geçti acımadı bi daha ara ara sızladı sadece, bugün ebebeke giderken spor ayakkabı giyeyim dedim aman allahım yarim saat ayağımı zor tuttum içinde, o kadar acıdı ki ağladım zonklamasından şusn ki hali bu nedir bu ben anlayamadım çok fena şişti dokunamıyorum bile
cok normal.Kızlar sabahtan beri bebeği çok aşağıda hissediyorum. İdrar keseme falan vuruyor. Karnımın üst kısmı baya boşaldı. Başka yaşayan var mı bu durumu?
:) Ben çok meyve yiyorum, normalde de çok yerdim. Normal bir insanın yiyemeyeceği kadar meyve tüketiyordum desem yeridir. Bugünden itibaren dikkat etmeye başladım, son haftaları daha dikkatli geçirmiş olurum en azından.Kiz bize seker serbest de ne oluyor yemiyorum uzulmeyinn uc beyazi tuketmiyorum ekmek yemiyorum hamur isi cok nadir otomatik kestim zararli herşeyi paketli gıdalar çikolata tatli vb vb yani yasak seyler cazip geliyor eminim yasak olsa bende düşerdim ama mantıklı.bebegi düşününce insan.soğuyor
Çok geçmiş olsun, şişlikler genelde pek hayra yorulmaz, mutlaka doktora gidin...Kızlar bayramın 3. Günü baş parmağın üstüne bavul düşmüştü o anda bi sızladı etti sonra ben sandalet giydim zaten geçti acımadı bi daha ara ara sızladı sadece, bugün ebebeke giderken spor ayakkabı giyeyim dedim aman allahım yarim saat ayağımı zor tuttum içinde, o kadar acıdı ki ağladım zonklamasından şusn ki hali bu nedir bu ben anlayamadım çok fena şişti dokunamıyorum bile
bende özele gidiyorum ama bütün tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıp doktoruma gösteriyorum. özelde hiç tahlil yaptırmadım.ozele giden arkadaslar kan tahliline faln ayrica para veriyorsunuz demi
dönenceyi pek önermiyorlar canım zaten 2 aylık olunca oyun halısına yatırabilirsin o daha iyi benceKızlar dönence aldınız mı
Gecmis olsunKızlar bayramın 3. Günü baş parmağın üstüne bavul düşmüştü o anda bi sızladı etti sonra ben sandalet giydim zaten geçti acımadı bi daha ara ara sızladı sadece, bugün ebebeke giderken spor ayakkabı giyeyim dedim aman allahım yarim saat ayağımı zor tuttum içinde, o kadar acıdı ki ağladım zonklamasından şusn ki hali bu nedir bu ben anlayamadım çok fena şişti dokunamıyorum bile
yaa benim gibi iştahsız olan varmı kızlar. ne olacak bu halim bilmiyorum günde kaç kere dolabı açıp ne yesem diye bakınıyorum canım hiçbirşey çekmiyor. midem kazınmasa yime yemicem. birde grip ve öksürük eklendi tam oldu. bugün kontrolüm var. toplamda 8 kilo aldım. birşey yemeyince vicdan azabı duyuyorum kızım aç mı kalıyor acaba diye.
ya ne.olcak canın istiyorsa ye doktorum ye dedi bana tatlim kiloyu takmiyorum ben sahsen:) Ben çok meyve yiyorum, normalde de çok yerdim. Normal bir insanın yiyemeyeceği kadar meyve tüketiyordum desem yeridir. Bugünden itibaren dikkat etmeye başladım, son haftaları daha dikkatli geçirmiş olurum en azından.
Geçen haftalarda.ayni.senin gibiydim.kilo.almadim.1 hafta boyunca yiyemedim bence.zorla tatlim.cunku etkiliyor.en.azından protein agirlikli ca agirlikli beslen gecmis.olsunyaa benim gibi iştahsız olan varmı kızlar. ne olacak bu halim bilmiyorum günde kaç kere dolabı açıp ne yesem diye bakınıyorum canım hiçbirşey çekmiyor. midem kazınmasa yime yemicem. birde grip ve öksürük eklendi tam oldu. bugün kontrolüm var. toplamda 8 kilo aldım. birşey yemeyince vicdan azabı duyuyorum kızım aç mı kalıyor acaba diye.
inşallah canım ya benim depolarda inşallah bir şeyler vardır. daha öncede böyleydim canım çekerse yiyebiliyorum. geçen eşim ve kardeşlerimle dışarı çıktık acıktık haliyle ne yiyelim diye benim yüzümden gezmediğimiz yer kalmadı hamileykende dışarda yemek yemek sorun oluyor zaten kırmızı et mayonez yasak salata yasak derken bayılacaktık açlıktanGecmis olsun grip oldugun icin istahsizlik yasiyo olabilirsin iyilesince duzelir umarim. Korkma senin depolarindn da besleniyodur bebisin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?