2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar günaydın;
valla dünden beri 200 sayfayı okuyayım yedim gücüm sabrım yetmedi :)
yarıda bıraktım son sayfaya geldim :) bayramda bakamadım hiç sonra bayram sonu kaynım büyük bir kaza geçirdi. hala yoğun bakımda dua edin nolur. iyi olsun inşlh. eşimi de 10 gündür görmüyorum tekirdağ da kaynımın yanında doktorlar müsaade ederse buraya sevkini yapacaklar. kayınvalideyle beraber kaldık biz burda onunla takılıyoruz. geçmiş olsuna gelenler eksik olmuyor gündüz iş akşam misafir bayramdan sonra eksikleri alır yıkar ütüler hazırlanırdım doğuma diyordum. ama evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef. kaynım iyi olsun bebişte ona göre akıllı uslu gelir üzmez bizi diyorum inşlh :) sizlerde iyisinizdir inşlh. kocamı çok özledim annemlerde burada değil doldum ama eşime de belli etmemeye herşeyin yolunda olduğunu özlemediğimi diyorum ama. ayaklarım davul stresten üzüntüden kasılmalarım arttı. dua edin cuma sevkinin olup olmayacağı belli olacak. kafanızı şişirdim baya :) ama olsun bayadır yazmıyordum :)))

benim sancilad 90-100 araliginda duzenli. hemsire dua ediyr "ne yapiyorsun bebegim.daha cok kucuksun. lutfen acilma" diye...
Ah ah... yiprandim resmen.
Allah yardımcınız olsun ya dualarımız sizinle.. İnşallah yolunda gider herşey hayırlısıyla.. Sizin için en iyisi olsun sağlıkla sıhhatle ikiniz de

Valla ben de deli gibi uyuyorum. Hatta bazen iş yerinde bilgisayar başında bile uyuyorum. Azıcık kafamı geri yaslamam yeterli
ayy supersiniz valla bilgisayar basinda hic uyumak nasip olmadi odada 4 bayaniz kipir kipir burasi ya telefon caliyo ya biri geliyo... ramazanda mutfakta yemekten sonra uyuyordum zaten kimse mutfaga gelmiyordu hamilelik simarikligi yapiyordum ..

Allah şifa versin canım. İnşAllah sevki olur da rahatlarsınız. Eşimin işleri bazen uzuyor o zaman bile çok canım sıkılıyor. Allah kavuştursun. Sıkma canını az kaldı en güzel günlerimiz pozitif düşünmeye çalış.

Allah acil şifalar versin canım kaynına sen kendini strese sokmamaya çalış emi bebeğini düşün Allah büyüktür umarım toparlar ve bir an önce sevkini yaparlar
Çok moralim bozuk 6 ay uzatma verdiler juri sonucu.ben doğumdan önce bitecek diye sevinmiştim 6 ay daha beklicem yoktan yere ağlamaktan için cıktı.allak pullak oldum.

Ahhh bu hocalar... üzme canım kendini çok birşey istemedilerse tamamla dursun kenarda o zaman Allah ın izniyle teslim eder kurtulursun.

Doğum iznine ayrılan var mı? 32+0 da alıyormuşuz raporu ben 31 sen sonra alırız belki diyordum. Temmuz 3 görünüyor rapor alma tarihi nasıl dayanıcam acaba. 3-4 hafta çalışırım sanırım hepten 7 ağustos ta 37 hafta oluyorum. Zaten 15-20 ağustos doğum olacak... e ben evde hiç Müge anlıyı izleyen ev hanımı olamıcam yaaa moralim çok bozuk doktora bu gidişimde son adet tarihimin 3 gün öncesini söylesem

gunaydin hanimlar ve bebisleri nasilsiniz bakalim:))
biz iyiyiz sukur. calismak gittikce zorlasmaya basladi, yarim saat arabayla git bide ayni yolu gel. ofiste stresli konular, yogun isler. bu hafta son 7/24 ulasim haftam, insallah sakin gecer. Allah’tan carsambalari evden calisiyorum, hem daha sakin geciyo vucudum icin hemde evde ufak tefek islerimi yapabiliyorum.

Ediz bu aralar cok hareketli. dun yatay pozisyona gecti korktum, insallah donup basi yukarida degildir su an. karnim buyumeye son gaz devam ediyor. Dun tartildim, +14 kilodayim. ben asla +16 ile bitiremiicem hamileligi orasi kesin. +18 ile biter insallah napayim 20 olmasinda! gidigim cikmadi, yuzum cok sismedi sukur ona seviniyorum. esim hala gayet derli toplu hamilesin penguenlesmedin diyo, ki sagolsun asiri durusttur farkli olsa hic affetmez der

ellerim hala kotu sabahlari, artik gun icindede agriyor. ozellikle sag elim dun fenalardaydi. dun doktoru aradim bugun 2de gel dedi. gelmem mumkun olmayabilir 12 ile 3 arasi bebegimizin yatak odasi gelcek dedim. 2ye kadar gelip gitmis olurlarsa doktora gidicem bakalim ne diyecek. bu arada yatak odamiz gelecek diye seviniyodum, sadece dolabimiz ve singerimiz gelecekmis, kizdik ama napalim. onumuzdeki haftalarda yatagi ve alt degistirme dolabi.

yediklerime yeniden daha dikkat etmeye basladim. baligi cok azaltmistim simdi yeniden yuklendim. cok susuyorum yani asiri cok su icmeye basladim, e buda demek oluyoki sabaha kadar en az 3 kez tuvalete kalkiyorum.
ev duzene girdi bu arada, o yuzden rahatladim:) bebegin camasirlarini yikiyorum hazir evdeyken, arkadaslar ne zormus yahu! renkler birbirine karismasin dogru ayirayim herseyi diye epey ugrastim sabah sabah ayrica herseyi beyaz alsaymisim nolurmus sanki, neyi neyle yikiicam sasirdim valla! neyse herhalde tamam renk ayirimi. beyazlar yikanmakta bakalim:) havalar serin kuruma islemi biraz surecek galiba, balkonda kurur mu emin olamadim evde daha mi cabuk kurur.

Ben 36inci haftaya kadar calisicam, daha kotu durumlarda varmis yani uzme kendini canim bukadar:))

elaide Zeytinliii erken doğum riski yok endişelenme dedi aslında, kanal boyunu ölçtü bebek aşağıda ama kanala girmemiş, 34. Haftaya kadar yani önümüzdeki bir ay yasak dedi
banada 32 de yasaklayacağını söylemişti, (ki en başından beri en risksiz hamile sensin diyor ama tedbir amaçlı demek)

Ben 36inci haftaya kadar calisicam, daha kotu durumlarda varmis yani uzme kendini canim bukadar:))
Sanırım ben de 36 ya kadar çalışıcam. 15 günüm kalıyor zaten doğuma. Şimdi gündüz esintisinde balkona as bence gece içeri alırsın. Havalansınlar biraz. Ben de renkli almışım renkler karışmasın diye kaç posta yıkadım hatırlamıyorum. gerçi 30 derece de yıkandığı için renklerde solma olmuyor. Çünkü beyazların içine capcanlı bir turuncu alt karışmış. Sorunsuz yıkanmışlar birlikte

G gujan gecmis olsun kuzum sen.sakin ol lutfen agir agir halledersin zamanla.islerini
elaide kolay.gelsin canim.bende ucuncu günümdeyim yikama.bugun camasirlarin bir.kısmı utulenip.son fasli yikancak ben renk karismasini onleyici mendiller kullaniyorum.siyah beyaz karıştırıp yikiyorum sorun olmuyor damol varya rossmannda turkiyede satilan ondan aldim sizin orda daha iyisi vardır
tutkuu85 renk.karistirmayan.mendil kullaniyorum.siyah lacivert mor.kirmizi beyaz karistirmiyor 40 derecede yıkadım ben herseyi

Masallah subhanallah cok guzel degerlerin ayyy ama iliski niye yasakladi ki

Cok gecmis olsun Allah tez zamanda sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…