Allah yardımcınız olsun ya dualarımız sizinle.. İnşallah yolunda gider herşey hayırlısıyla.. Sizin için en iyisi olsun sağlıkla sıhhatle ikiniz debenim sancilad 90-100 araliginda duzenli. hemsire dua ediyr "ne yapiyorsun bebegim.daha cok kucuksun. lutfen acilma" diye...
Ah ah... yiprandim resmen.
ayy supersiniz valla bilgisayar basinda hic uyumak nasip olmadi odada 4 bayaniz kipir kipir burasi ya telefon caliyo ya biri geliyo... ramazanda mutfakta yemekten sonra uyuyordum zaten kimse mutfaga gelmiyordu hamilelik simarikligi yapiyordum ..Valla ben de deli gibi uyuyorum.Hatta bazen iş yerinde bilgisayar başında bile uyuyorum. Azıcık kafamı geri yaslamam yeterli
Allah şifa versin canım. İnşAllah sevki olur da rahatlarsınız. Eşimin işleri bazen uzuyor o zaman bile çok canım sıkılıyor. Allah kavuştursun. Sıkma canını az kaldı en güzel günlerimiz pozitif düşünmeye çalış.kızlar günaydın;
valla dünden beri 200 sayfayı okuyayım yedim gücüm sabrım yetmedi :)
yarıda bıraktım son sayfaya geldim :) bayramda bakamadım hiç sonra bayram sonu kaynım büyük bir kaza geçirdi. hala yoğun bakımda dua edin nolur. iyi olsun inşlh. eşimi de 10 gündür görmüyorumtekirdağ da kaynımın yanında doktorlar müsaade ederse buraya sevkini yapacaklar. kayınvalideyle beraber kaldık biz burda onunla takılıyoruz. geçmiş olsuna gelenler eksik olmuyor gündüz iş akşam misafir bayramdan sonra eksikleri alır yıkar ütüler hazırlanırdım doğuma diyordum. ama evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef. kaynım iyi olsun bebişte ona göre akıllı uslu gelir üzmez bizi diyorum inşlh :) sizlerde iyisinizdir inşlh. kocamı çok özledim annemlerde burada değil doldum ama eşime de belli etmemeye herşeyin yolunda olduğunu özlemediğimi diyorum ama. ayaklarım davul stresten üzüntüden kasılmalarım arttı. dua edin cuma sevkinin olup olmayacağı belli olacak. kafanızı şişirdim baya :) ama olsun bayadır yazmıyordum :)))
Allah acil şifalar versin canım kaynına sen kendini strese sokmamaya çalış emi bebeğini düşün Allah büyüktür umarım toparlar ve bir an önce sevkini yaparlarkızlar günaydın;
yarıda bıraktım son sayfaya geldim :) bayramda bakamadım hiç sonra bayram sonu kaynım büyük bir kaza geçirdi. hala yoğun bakımda dua edin nolur. iyi olsun inşlh. eşimi de 10 gündür görmüyorumtekirdağ da kaynımın yanında doktorlar müsaade ederse buraya sevkini yapacaklar. kayınvalideyle beraber kaldık biz burda onunla takılıyoruz. geçmiş olsuna gelenler eksik olmuyor gündüz iş akşam misafir bayramdan sonra eksikleri alır yıkar ütüler hazırlanırdım doğuma diyordum. ama evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef. kaynım iyi olsun bebişte ona göre akıllı uslu gelir üzmez bizi diyorum inşlh :) sizlerde iyisinizdir inşlh. kocamı çok özledim annemlerde burada değil doldum ama eşime de belli etmemeye herşeyin yolunda olduğunu özlemediğimi diyorum ama. ayaklarım davul stresten üzüntüden kasılmalarım arttı. dua edin cuma sevkinin olup olmayacağı belli olacak. kafanızı şişirdim baya :) ama olsun bayadır yazmıyordum :)))
Çok moralim bozuk 6 ay uzatma verdiler juri sonucu.ben doğumdan önce bitecek diye sevinmiştim 6 ay daha beklicem yoktan yere ağlamaktan için cıktı.allak pullak oldum.
Ben 36inci haftaya kadar calisicam, daha kotu durumlarda varmis yani uzme kendini canim bukadar:))Doğum iznine ayrılan var mı? 32+0 da alıyormuşuz raporuben 31 sen sonra alırız belki diyordum. Temmuz 3 görünüyor rapor alma tarihi nasıl dayanıcam acaba. 3-4 hafta çalışırım sanırım hepten 7 ağustos ta 37 hafta oluyorum. Zaten 15-20 ağustos doğum olacak... e ben evde hiç Müge anlıyı izleyen ev hanımı olamıcam yaaa moralim çok bozuk doktora bu gidişimde son adet tarihimin 3 gün öncesini söylesem
Inşallah biraz dha sabreder cnm Rabbim sanada sabir versinbenim sancilad 90-100 araliginda duzenli. hemsire dua ediyr "ne yapiyorsun bebegim.daha cok kucuksun. lutfen acilma" diye...
Ah ah... yiprandim resmen.
Ruyalarin tersi cikar derler bebisim sikinti yook
Ben hazır değilim ya gelmesin
Ya cevremdekiler uyaniyosan illa ki korkma aklin hep onda oluyo falan diyolar da ben de korkuyorum nasil uyanicam diyeBende varım valla aynen uykusuzluk benide korkutuyor böyle uzun tatlı uykunun biteceğini bilmek üzücü
banada 32 de yasaklayacağını söylemişti, (ki en başından beri en risksiz hamile sensin diyor ama tedbir amaçlı demek)elaide Zeytinliii erken doğum riski yok endişelenme dedi aslında, kanal boyunu ölçtü bebek aşağıda ama kanala girmemiş, 34. Haftaya kadar yani önümüzdeki bir ay yasak dedi
Sanırım ben de 36 ya kadar çalışıcam. 15 günüm kalıyor zaten doğuma. Şimdi gündüz esintisinde balkona as bence gece içeri alırsın. Havalansınlar biraz. Ben de renkli almışım renkler karışmasın diye kaç posta yıkadım hatırlamıyorum.Ben 36inci haftaya kadar calisicam, daha kotu durumlarda varmis yani uzme kendini canim bukadar:))
Ayyy ne tatli olur annesi ben bayiliyorum kafalarindan kendinden buyuk tokalarÇarşıyı çok gezmedim neyse bi bakayım sonra AliExpress yolu görünüyorilk doğduğunda kız mı erkek mi anlaşılsın diye bütün çabam
Masallah subhanallah cok guzel degerlerin ayyy ama iliski niye yasakladi kiGünaydın kızlar❤ Az önce kontrolden çıktım, minik meleğim ellerini yüzüne koymuştu ama dudakları aynı ben çenesi babamız29+4 haftalık şuan 31 haftalık çıkıyoruz ultrasonda. Boyu 41cm kilosu 1600gram ilişkiyi yasakladı ve 2hafta sonra meme ucu kremine başlamamı söyledi. Çok şükür herşey yolundaymış
Cok gecmis olsun Allah tez zamanda sifa versinkızlar günaydın;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?