günaydın kızlarİyice zorlaştı ama uykusuzluk çok zorluyor beni ne sağa dönebiliyorum ne sola çok özledim yüz üstü yatmayı çılgınlar gibi uyumayı ahh ahh eşimn horul horul uyuyo bense çıldırmak üzereyim
Vitamin destegi aliyosan ben depolarina guveniyorum:) Canim kirmizi et niye yasak? Mayonez arada yiyorum cok az. bn de salatayi disarida yemiyorum. Ama kirmizi et guvendigim duzgun yerlerde yiyorum hatta cigerciye bile gittm canm cektiinşallah canım ya benim depolarda inşallah bir şeyler vardır. daha öncede böyleydim canım çekerse yiyebiliyorum. geçen eşim ve kardeşlerimle dışarı çıktık acıktık haliyle ne yiyelim diye benim yüzümden gezmediğimiz yer kalmadı hamileykende dışarda yemek yemek sorun oluyor zaten kırmızı et mayonez yasak salata yasak derken bayılacaktık açlıktan
Hay allah inat etti senin kiz vallahibenim sancilad 90-100 araliginda duzenli. hemsire dua ediyr "ne yapiyorsun bebegim.daha cok kucuksun. lutfen acilma" diye...
Ah ah... yiprandim resmen.
Evet canim benmki de tumsek olusturuyo neresini dayiyosa artik. Benm karnim bazen baya baya yamuluyo bileDünden beri bebek sol tarafta resmen tümsek oluşturuyor 29 haftaligim ve ilk gebelik sizdede oluyormu bu şekilde
hem de ne inat.Hay allah inat etti senin kiz vallahi
hem de ne inat.
dr geldi. ilac dozunu dusueyecekmis. antibiyotik baslatti. biz herseye haziriz dedi. ama sakin olmalisiniz dedi. herseyi yapiyrrz dedi. kismet artik arkadslar.
bos seyler icin ne olur uzmeyin kendinizi. zamaninizi guzel gecirin. gebeliginizin her anindan tad alin.
Cnm normalmi ki bu durum randevum ctesi sorup bilgi veririmEvet canim benmki de tumsek olusturuyo neresini dayiyosa artik. Benm karnim bazen baya baya yamuluyo bile
Inş herşey güzel olsun cnm sıkma kendini herşeyde vardır bir hayırhem de ne inat.
dr geldi. ilac dozunu dusemeyecekmis. antibiyotik baslatti. biz herseye haziriz dedi. ama sakin olmalisiniz dedi. herseyi yapiyrrz dedi. kismet artik arkadslar.
bos seyler icin ne olur uzmeyin kendinizi. zamaninizi guzel gecirin. gebeliginizin her anindan tad alin.
Güneş kremi Avene 50 faktör losyon olanını kullanıyorum memnunum koruması yüksek, yüzde yağlı hissi bırakmıyor, hemen emiliyor, içeriği de doğal.günaydın kızlar
canım siz sağ sol yinede rahat edemedikçe dönüyorsunuzdur bende gebeliğe bağlı böbreklerde büyüme var sağ tarafta o tarafa yatmam yasak hep sol heo solla yatıp solla kalkıyorum düşünün uldum elma gibi:)
Allah yatalak hastalara yardım etsin
kızlar yüzünüz leke olmasın diye hangi kremleri kullanıyorsunuz güneşe çıkarken belki konuşmusunuzdur sürekli takip edemiyorum yazılanları kusura bakmayın birde erkek anneleri isim ne düşünüyor biz isim bulamadık daha
Canım herşey olacağına varır, kendini strese sokma. 2-3 hafta daha dayanır Allah’ın izniyle. Dua edelim hepbirlikte. Rabbim yavruna sağlık sıhhat versin de beklesin biraz daha. Ne kadar yatacaksın hastanede, doğum olana kadar yatacak mısın belli mi?benim sancilad 90-100 araliginda duzenli. hemsire dua ediyr "ne yapiyorsun bebegim.daha cok kucuksun. lutfen acilma" diye...
Ah ah... yiprandim resmen.
Artik kismet evet boyle olmasi gerekiyosa olacak sen de cok yoruldun yiprandin bu surecte. Dualarimiz sizinle ❤hem de ne inat.
dr geldi. ilac dozunu dusemeyecekmis. antibiyotik baslatti. biz herseye haziriz dedi. ama sakin olmalisiniz dedi. herseyi yapiyrrz dedi. kismet artik arkadslar.
Bebek hareket ediyo sonuçta bence normal yani. Tabi sen yine de sor doktoruna canim bakalm ne dicek.Cnm normalmi ki bu durum randevum ctesi sorup bilgi veririm
kırmızı ete dışarıda yapılanlara hiç güvenmiyorum tabi güvenilir yerler var ama ben zaten eti ızgara hariç yiyemiyorum. bugün kontrolüm var inşallah her şey yolundadır eşimi doğuma girmeye ikna ettim doktorum ne dicek bakalım. inşallah izin verir.Vitamin destegi aliyosan ben depolarina guveniyorum:) Canim kirmizi et niye yasak? Mayonez arada yiyorum cok az. bn de salatayi disarida yemiyorum. Ama kirmizi et guvendigim duzgun yerlerde yiyorum hatta cigerciye bile gittm canm cekti. Biseyler yasak olunca da insanin hevesi kalmiyo valla ben de disarida sikinti cekiyodum ilk zamanlar tavuk da yemezdim smdi onu da yiyorum gerci
bi tek uyuyan benim galiba kafami yastiga koymam yeterli sabaha kadar horul horulum 1kerecik wc ye gidiyom o da uyanirsam hatta bu sabah işe gec kaldimİyice zorlaştı ama uykusuzluk çok zorluyor beni ne sağa dönebiliyorum ne sola çok özledim yüz üstü yatmayı çılgınlar gibi uyumayı ahh ahh eşimn horul horul uyuyo bense çıldırmak üzereyim
bi tek uyuyan benim galiba kafami yastiga koymam yeterli sabaha kadar horul horulum 1kerecik wc ye gidiyom o da uyanirsam hatta bu sabah işe gec kaldimaksam 10 da basliyom esnemeye 11 e kadar takiliyom bos bos sonra gözler gidiyoo
Kızlar sabahtan beri bebeği çok aşağıda hissediyorum. İdrar keseme falan vuruyor. Karnımın üst kısmı baya boşaldı. Başka yaşayan var mı bu durumu?
Canım bende aynı durumdayım daha oda boyanacak oda takımı alınacak kıyafetler yıkanıp ütülenecek hastane çantası hazırlanacak ohooo sayarken yoruluyorum bütün bunlar nasıl hallolacak bakalım :)
Rahat ol,sen iyi ol yapılır.Ben bugün ilk alışverişi yaptım Dalan sabun tozu ileTemmuz basına dek herseyi yaparım diyorum bakalım kısmet Ben zaten hep son dk insanı oldum Ama ne oldu herşeyde oldu No panik
Valla bi resmim var ama yükleyemedim karnım sola doğru yamuk sağ inik cok komikDünden beri bebek sol tarafta resmen tümsek oluşturuyor 29 haftaligim ve ilk gebelik sizdede oluyormu bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?