- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Benim oğlumda bu ziptirikda çoğunlukla sağ taraftadır orası rahat geliyor sanırım.. arada kendini orada şişirir popo yu mu dayıyor yoksa sırtını mi bilemiyorum ama orada toplanır.. karnım çok komik duruyor o zaman hormonsuz meyve sebze misaliDünden beri bebek sol tarafta resmen tümsek oluşturuyor 29 haftaligim ve ilk gebelik sizdede oluyormu bu şekilde
danış ama vermeyebilir canım, resmi olarak 32 de vermesi gerekiyor. zaten ssk kabul etmez sanırım. benim bildiğim bu şekilde ama sor yine.kızlar rapor konusunda birşey soracağım doktorla durumumu söylesem raporum haftaya ama ben 1 hafta öncesinden verir mi ki? çünkü işten çıkarken de tazminatlı çıkış almak istiyorum. evlilikten dolayı haftaya alsam 1 yıl dolacak dönüşte 1 hafta öne çekersem oh mis olacaktı. hemde patronlardan öcümü almış olacaktım :)
Çok geçmiş olsun canım herşey bizler için, sende kendini fazla yıpratma başka şeylerle meşgul et kendini stres iyi bişey değil@Zeytinliii evet canım çok üzgün sesi o kadar kötü geliyor ki telefondan günde 1 saat yanına giriyor. girince daha iyiydi diye çok seviniyor. oda o haldeyken aklı da burda kalmasın diye, modumu onunla konuşurken hep yüksek tutmaya çalışıyorum, telde şen şakrak ona moral vermeye çalışıyorum, kapatınca yelkenler fora ağlama moduama diyorum kaynım iyi olsunda bir ay daha görmeyim yazık çok ağır kaza geçirdi doktorlar mucize bu şekilde hayatta kalması demişler çünkü
Her gittiğimizde bize bayrak.gibi açıyor umudum 0kabul ettim şükür inşallah 2.de kızı yakalariz sağlıkla.gelsin inşallah minnoslar kontrolde diyorlardir demedi mi demediyse insallah kkızdır seni bari.döndürelim tatlim o zaman
ben o bezlere filan guvenmiyorum guzelim kiyafetleri mahveder bisuru para harcadim be ahah..iki makine yikadim serdim. asacak yer kalmadi digerleri aksama artik:)@gujan gecmis olsun kuzum sen.sakin ol lutfen agir agir halledersin zamanla.islerini
elaide kolay.gelsin canim.bende ucuncu günümdeyim yikama.bugun camasirlarin bir.kısmı utulenip.son fasli yikancak ben renk karismasini onleyici mendiller kullaniyorum.siyah beyaz karıştırıp yikiyorum sorun olmuyor damol varya rossmannda turkiyede satilan ondan aldim sizin orda daha iyisi vardır
tutkuu85 renk.karistirmayan.mendil kullaniyorum.siyah lacivert mor.kirmizi beyaz karistirmiyor 40 derecede yıkadım ben herseyi
ahah ay yazik. neyse sunun surasinda ne kaldiBize iliski 3. Aydan itibaren yasak gençlernapak olek mi
Benum de yarin kontrolum var ilk soracagim sisik toynaklarimCok şükür cnm maşallah bebisine benmde cuma günü kontrlm var doktra sorcaklarimi hep unutyrm ya ne sormam gerek bu haftada
Colugy cocugu var miydi canim@Zeytinliii evet canım çok üzgün sesi o kadar kötü geliyor ki telefondan günde 1 saat yanına giriyor. girince daha iyiydi diye çok seviniyor. oda o haldeyken aklı da burda kalmasın diye, modumu onunla konuşurken hep yüksek tutmaya çalışıyorum, telde şen şakrak ona moral vermeye çalışıyorum, kapatınca yelkenler fora ağlama moduama diyorum kaynım iyi olsunda bir ay daha görmeyim yazık çok ağır kaza geçirdi doktorlar mucize bu şekilde hayatta kalması demişler çünkü
Günaydın kızlar❤ Az önce kontrolden çıktım, minik meleğim ellerini yüzüne koymuştu ama dudakları aynı ben çenesi babamız29+4 haftalık şuan 31 haftalık çıkıyoruz ultrasonda. Boyu 41cm kilosu 1600gram ilişkiyi yasakladı ve 2hafta sonra meme ucu kremine başlamamı söyledi. Çok şükür herşey yolundaymış
ayy supersiniz valla bilgisayar basinda hic uyumak nasip olmadi odada 4 bayaniz kipir kipir burasi ya telefon caliyo ya biri geliyo... ramazanda mutfakta yemekten sonra uyuyordum zaten kimse mutfaga gelmiyordu hamilelik simarikligi yapiyordum ..
Ben 36inci haftaya kadar calisicam, daha kotu durumlarda varmis yani uzme kendini canim bukadar:))
Banada dun yasak konuldu zaten tik yoktu:)ben o bezlere filan guvenmiyorum guzelim kiyafetleri mahveder bisuru para harcadim be ahah..iki makine yikadim serdim. asacak yer kalmadi digerleri aksama artik:)
ahah ay yazik. neyse sunun surasinda ne kaldi
Bi dene istersen.. 3 gün de 3 gündür.. Sıcaklarda çalışmak zor ya ama vakit de geçmiş oluyor Bi yandan evde de mayış mayış Bi o yana bu yana yatmaktan Bi hal oluyorum ben gerçi çocuklar da koşturuyor peşlerinden ama yine de bolca yatıyorum
Kiz bunun bide lohusalim donemi var aboow enseye tokat falan atar moda girilir heralde son zamanlardaBize iliski 3. Aydan itibaren yasak gençlernapak olek mi
Sonra sende bana anlat bende anlamadım hala nedir bu kasılmaaaaBenum de yarin kontrolum var ilk soracagim sisik toynaklarimdaha sonra gece uyuyamiyorum artik hicbi sekilde, bide diycem doktor bu kasilma ne bana gerizekaliya anlatir gbi anlat hangisi yalanci hangisi gercek kasilma, bebegin devamli bi yerde toplanmasi bakalim daha aklima gelir
Daha fenaları varrr...ikuayko ve ben en son cocuk denemesi olmuştuOoo fenaa ya gerçekten o zaman dan beri yasak mıneyse az kaldı
Tamam buraya aciklamali yazicam su meshur kasilma bitsin kafamizdaSonra sende bana anlat bende anlamadım hala nedir bu kasılmaaaa
Valla bizde öyle çok yapmadık ilk 4 ay zaten tiksintiden gözüm kimseyi görmüyorduDaha fenaları varrr...ikuayko ve ben en son cocuk denemesi olmuştubize yasak demedi dr ama.psikolojik olarak cixxx.dogum.sonrasi ni bekliyoruz artikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?