2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dünden beri bebek sol tarafta resmen tümsek oluşturuyor 29 haftaligim ve ilk gebelik sizdede oluyormu bu şekilde
Benim oğlumda bu ziptirikda çoğunlukla sağ taraftadır orası rahat geliyor sanırım.. arada kendini orada şişirir popo yu mu dayıyor yoksa sırtını mi bilemiyorum ama orada toplanır.. karnım çok komik duruyor o zaman hormonsuz meyve sebze misali

danış ama vermeyebilir canım, resmi olarak 32 de vermesi gerekiyor. zaten ssk kabul etmez sanırım. benim bildiğim bu şekilde ama sor yine.

Kızlar günaydın. Dün doktor kontrolümuz vardı. Oğluşumuz 1750 gram olmuş her şeyi iyi dedi şükür bir sıkıntı yok. Bayramdaki kanama bir sorun oluşturmamış. Kan uyuşmazlığı olduğu için indirek combest testini yaptı ve şükür negatif çıktı o yüzden iğne de yapmadı. Coraspin kullanıyordum onu da 32. Haftada bırak dedi. Bebeğin kafası aşağı dönmüş.Bu yüzden midemdeki baskı da biraz azaldı karnımda aşağı doğru indi. Karnımda bir yere toplanmayı sordum eliyle baktı karnın serbest normal yani dedi. İdrar tahlilinde bakteri var az bir şey dedi suya karıştırılan bi toz verdi onu kullanacağım. İki gündür bebekte çok hareketli sanırım, ben çok hareketliyim bu ara ondan :) benimde göbeğimin bir kısmı şişiyor elimle böyle tutacakmışım gibi oluyor komik oluyor o haldeyken :)) Şuanlık normal. Doğum görünüyor. Hazırlık yapmaya bende daha başlamadım. Eşimi bekliyorum daha alınacaklar var. Bir günde alırızda sonrasında yıkama faslı var. Allah kolaylık versin hepimize :)

Çok geçmiş olsun canım herşey bizler için, sende kendini fazla yıpratma başka şeylerle meşgul et kendini stres iyi bişey değil

Ahahaah bayrak gibi açıyor güldürdün benii bizim oğlan da aynı valla. Bende her kontrolde kız olma ihtimali hiç mi yok diye soruyordum her seferinde pipisini gösterip bunun kız çıkma ihtimali yok annesi diyordu en son sorduğumda bundan kız çıksın ben mesleği bırakırım diyince bende sormayı bıraktım ahahahh

ben o bezlere filan guvenmiyorum guzelim kiyafetleri mahveder bisuru para harcadim be ahah..iki makine yikadim serdim. asacak yer kalmadi digerleri aksama artik:)

Bize iliski 3. Aydan itibaren yasak gençler napak olek mi
ahah ay yazik. neyse sunun surasinda ne kaldi

Cok şükür cnm maşallah bebisine benmde cuma günü kontrlm var doktra sorcaklarimi hep unutyrm ya ne sormam gerek bu haftada
Benum de yarin kontrolum var ilk soracagim sisik toynaklarim daha sonra gece uyuyamiyorum artik hicbi sekilde, bide diycem doktor bu kasilma ne bana gerizekaliya anlatir gbi anlat hangisi yalanci hangisi gercek kasilma, bebegin devamli bi yerde toplanmasi bakalim daha aklima gelir

Colugy cocugu var miydi canim

Ay ilişkiyi niye yasakladı ki zalım daktır.

ayy supersiniz valla bilgisayar basinda hic uyumak nasip olmadi odada 4 bayaniz kipir kipir burasi ya telefon caliyo ya biri geliyo... ramazanda mutfakta yemekten sonra uyuyordum zaten kimse mutfaga gelmiyordu hamilelik simarikligi yapiyordum ..

Ay bizimki açık ofis olmasına rağmen ben zor ayık kalıyorum, işim tamamen okumak üzerine valla gözümü zor açık tutyorum

Ben 36inci haftaya kadar calisicam, daha kotu durumlarda varmis yani uzme kendini canim bukadar:))

Ben 37 galiba En son 37'ye kadar mı çalışabiliyorduk? İşte en son sınır neyse o, izin sonraya sarksın diye mecbur. HOFFF.

Kızlar önceden giydiğim bir şey vardı, üzerime aşırı bol ve salaş bir şey, tarz duruyordu. Bugün onu giydim çıktım, az önce asansörde kendime bir baktım kilo alıp da giyince anane gibi olmuşum, tşkler.

Kızlar dün ebebek de baktık bişeylere yarım saatte olsa, sizede danışmak istiyorum
Baston tarzı üstüne puset oturtulanlar mı?
Yoksa travel sistem mi?
Eşim arabanın bagajına sığacak mı sığmayacak mı ona takmış durumda o yüzden baston şeklinde olanlara daha yatkın.
Bende biraz görsellik olarak iyi olsun istiyorum kararsız kaldım çok.

Maddiyat olarak ikiside aynı fiyata geliyo

ben o bezlere filan guvenmiyorum guzelim kiyafetleri mahveder bisuru para harcadim be ahah..iki makine yikadim serdim. asacak yer kalmadi digerleri aksama artik:)

ahah ay yazik. neyse sunun surasinda ne kaldi
Banada dun yasak konuldu zaten tik yoktu:)

evet düşündüm benim zaten sat ım net değil kürtajdan sonra hamile kaldım. Bu kez de işe başlama tarihi öne kayacak bayram tatilinde evdeydim güzeldi ya çok iş çıkıyor ama iyi oluyor evde olmak

Sonra sende bana anlat bende anlamadım hala nedir bu kasılmaaaa

Daha fenaları varrr...ikuayko ve ben en son cocuk denemesi olmuştu bize yasak demedi dr ama.psikolojik olarak cixxx.dogum.sonrasi ni bekliyoruz artikin
Valla bizde öyle çok yapmadık ilk 4 ay zaten tiksintiden gözüm kimseyi görmüyordu
Sonrada nerdeyse ayda bir falan, hiç canım istemedi böyle kalcam diye korktum bi ara sonra normalmiş hormonlardan rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…