2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla bizde öyle çok yapmadık ilk 4 ay zaten tiksintiden gözüm kimseyi görmüyordu
Sonrada nerdeyse ayda bir falan, hiç canım istemedi böyle kalcam diye korktum bi ara sonra normalmiş hormonlardan rahatladım
Sağdan sola.zor.donuyorum.yattigim yerden ayağa kalkarken sırtından iteliyor herifyada bi yerden destek.alarak.kalkiyorum...kaldiki cinsellik

Sağdan sola.zor.donuyorum.yattigim yerden ayağa kalkarken sırtından iteliyor herifyada bi yerden destek.alarak.kalkiyorum...kaldiki cinsellik
Valla aynen öyle çok gözümde büyüyor adım atarken yüz kere düşünüyorum fazla adım atmayayım diye bide işve cilve noo

Tessekur edrim baci benimde 4.cu olcak benimde erkek benimde uyumlu ama kasilmalardan dolayi erken dogum riskim varmis
Hay masallah masallah Allah bagislasin 4 vavvv insallah erken olmaz.canim.Allah sifa versin ilac basladimi doktorun tedavi falan

Allah acil sifalra versin inşalalh canım

bize en başından yasaktı ilişki :) ama uyduk mu hayır tabiki de :) ilk zamanlar uydum baktım herşey stabil dedim kocamında gönlünü edeyim :) ama doktorlar genelde 32.haftadan itibaren yasaklıyor diye biliyorum erken doğum vs riski için

Yazık ya Allah ailesine bağışlasın iyileşir toparlar hemen inşallah.. Senin için de zordur bu halde ama onun sana daha çok ihtiyacı var Allah kimseye göstermesin böyle zor zamanlar.. Sen güçlü bir anne ve bir eşsin geçecek inşallah yanına da gelcek unutursunuz bile bu zor zamanları allahın izniyle

Bizde yasak yok son güne kadar aktif normal doğum a da iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…