2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hızlı hızlı taze taze yazayım hemen,

bursa grubu h&m magaza indirimi baslamıs. ogle molasında anatolium magazasına iş yerinden arkadaslımla gittik, iki elbise, bir kot salopet, bir takım, iki zıbın, bir gomlek, buyuk kızıma bir bluz toplam 8 parca urune 210 tl ödedim.

hevesle tavsiye ederim, stoklar bitmeden kosun kosun alın ihtiyacınız varsa.

selamlar hepinize

bi tek uyuyan benim galiba kafami yastiga koymam yeterli sabaha kadar horul horulum 1kerecik wc ye gidiyom o da uyanirsam hatta bu sabah işe gec kaldim aksam 10 da basliyom esnemeye 11 e kadar takiliyom bos bos sonra gözler gidiyoo
Ben de varim valla hahah aksam 8de gozlerim kayiyo tv izlerken koltukta uyuyorum 11 gibi esim kaldiriyo yataga geciyoruz sabah 7ye kdr 1 2 kere wcye uyaniyorm o kdr. Biz gece emzirmelerine nasil alisiciizz boyle

Kızlar kendi kendinize nazar deydirceniz valla :) bende öleyim çok şükür wc ye bile binde bir kalkıyorum :)

G gujan cok gecmis olsun canim yazik Allah esirgesin. elbette sonuna kadar destek olacaksin, bu gunlerde gecer. guclu kalmak daha guzel. gecen hafta arkadasimin kayinpederi vefat etti, kizcagiz hamile oldugunu aileye mujdeledigi gun kayinpederinin hasta oldugunu ogrendiler. adamcagiz 50 yaslarindaydi Allah rahmet eylesin. simdi hamileliginde naz niyaz da yapamiyo zavallim, kocasina destekten baska napabilir. Allah korusun, bu mutlu zamanlarimiz boyle kotu haberlerle golgelenmesin insallah!

AMİN inşlh canım öyle geçecek inşlh kaynım iyi olsunda herşey geçer hallolur

Benim kocam da seninle aynı fikirde. Dün H&M indiriminden bi kaç parça aldık 9-12 aylık. Bakıp onlara ya kız doğarsa napacağız diyo Tulumlar beyaz, renkli falan. Mavi ağırlıkta değil ki mavi kıza da giydirilir. Ama artık iyice erkeksi kıyafetler almaya başladık diyor. Dedim napıcaz giydiricez :) Benim pek ümidim yok ama eşimin ailesinde de hiç kız yok.O da çok ümitli.

inşlh canım oluyorum elimden geldiğince. herşey bizler için allah can sağlığı versin gerisi hallolur

Cok geçmiş olsun cnm,rabbim acil sifalar versin

Aynı sohbetler gecms aramzda bzmde kız erkek ayrımı yapilmz derler ama kadınlar bilir ki kız çocuk aileye her zaman daha düşkün olur genelleme yapiyrm ama tabi once hayırlı kul ve hayırlı evlat olsnlar

Ya ama doğumu kolaylaştırıyordu haniii, yasaklara karşıyım

Bizde yasak yok son güne kadar aktif normal doğum a da iyi geliyormuş

Heh di mi ben de öyle biliyorum.

Benim annem aldı :) Hatta poposu kurdelalı olan kilotlu çoraplardan vs de aldı. Normal çocuk mağazasından aldı ama fiyatları bilmiyorum.

Geçmiş olsun

Sahsen ben kullanisliligi secerek anakucagi takilan bastonlardan aldim. Esimin de bagaja sigdirma kaygisi vardi. Bi de travellari kendim acip kapatamiyodum cok agirdi bunu kendim acip kapatabiliyorm tek elle ve tasiyabiliyorum.

benm çok ayakta kalınca sisiyr ayaklarim ama dinlenince geçiyor cnm kasılma olayını bende sorcam iyi dinle gelince anlatirsin ben bide rahim ağzını sorcam erken doğum riski varmı diye (Allah korusun) inşallah iyi haberlerle döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…