- 29 Ocak 2019
- 323
- 1.577
- 63
bi tek uyuyan benim galiba kafami yastiga koymam yeterli sabaha kadar horul horulum 1kerecik wc ye gidiyom o da uyanirsam hatta bu sabah işe gec kaldimaksam 10 da basliyom esnemeye 11 e kadar takiliyom bos bos sonra gözler gidiyoo
Ben de varim valla hahah aksam 8de gozlerim kayiyo tv izlerken koltukta uyuyorum 11 gibi esim kaldiriyo yataga geciyoruzsabah 7ye kdr 1 2 kere wcye uyaniyorm o kdr. Biz gece emzirmelerine nasil alisiciizz boyle
Değisim kartı yok muAblam iki tane gecelik almis da insan bir sorar, biri babaanne modeli digeri de ona benzer ama askili ve ustu komple dantel gibi bisi.Cuval giysem daha iyi olurdu. Ben de bagis kutusuna koydum onlari.
Lcw koton kids hm oralarda var canım ben ordan almıştım
AMİN inşlh canım öyle geçecek inşlh kaynım iyi olsunda herşey geçer hallolurYazık ya Allah ailesine bağışlasın iyileşir toparlar hemen inşallah.. Senin için de zordur bu halde ama onun sana daha çok ihtiyacı var Allah kimseye göstermesin böyle zor zamanlar.. Sen güçlü bir anne ve bir eşsin ❤ geçecek inşallah yanına da gelcek unutursunuz bile bu zor zamanları allahın izniyle
Benim kocam da seninle aynı fikirde. Dün H&M indiriminden bi kaç parça aldık 9-12 aylık. Bakıp onlara ya kız doğarsa napacağız diyoBenim içimde hala kız olur mu diye geçiyor biliyor msnherkesin içinden kız geçti yıllarca gormedgm arkdslarm sokakta teyzler akrabalar derken 6 erkek yeğenm var hiç kız yok tüm ailem derken nedense son anda acaba supriz olur mu diye dusunyrm
Aslında ayrntli da pipisini gördük ama belki göbek bağıdır diye geçiyor hep aklımdan
inşlh canım oluyorum elimden geldiğince. herşey bizler için allah can sağlığı versin gerisi hallolurG gujan cok gecmis olsun canim yazik Allah esirgesin. elbette sonuna kadar destek olacaksin, bu gunlerde gecer. guclu kalmak daha guzel. gecen hafta arkadasimin kayinpederi vefat etti, kizcagiz hamile oldugunu aileye mujdeledigi gun kayinpederinin hasta oldugunu ogrendiler. adamcagiz 50 yaslarindaydi Allah rahmet eylesin. simdi hamileliginde naz niyaz da yapamiyo zavallim, kocasina destekten baska napabilir. Allah korusun, bu mutlu zamanlarimiz boyle kotu haberlerle golgelenmesin insallah!
Cok geçmiş olsun cnm,rabbim acil sifalar versinkızlar günaydın;
valla dünden beri 200 sayfayı okuyayım yedim gücüm sabrım yetmedi :)
yarıda bıraktım son sayfaya geldim :) bayramda bakamadım hiç sonra bayram sonu kaynım büyük bir kaza geçirdi. hala yoğun bakımda dua edin nolur. iyi olsun inşlh. eşimi de 10 gündür görmüyorumtekirdağ da kaynımın yanında doktorlar müsaade ederse buraya sevkini yapacaklar. kayınvalideyle beraber kaldık biz burda onunla takılıyoruz. geçmiş olsuna gelenler eksik olmuyor gündüz iş akşam misafir bayramdan sonra eksikleri alır yıkar ütüler hazırlanırdım doğuma diyordum. ama evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef. kaynım iyi olsun bebişte ona göre akıllı uslu gelir üzmez bizi diyorum inşlh :) sizlerde iyisinizdir inşlh. kocamı çok özledim annemlerde burada değil doldum ama eşime de belli etmemeye herşeyin yolunda olduğunu özlemediğimi diyorum ama. ayaklarım davul stresten üzüntüden kasılmalarım arttı. dua edin cuma sevkinin olup olmayacağı belli olacak. kafanızı şişirdim baya :) ama olsun bayadır yazmıyordum :)))
Aynı sohbetler gecms aramzda bzmdeBenim kocam da seninle aynı fikirde. Dün H&M indiriminden bi kaç parça aldık 9-12 aylık. Bakıp onlara ya kız doğarsa napacağız diyoTulumlar beyaz, renkli falan. Mavi ağırlıkta değil ki mavi kıza da giydirilir. Ama artık iyice erkeksi kıyafetler almaya başladık diyor. Dedim napıcaz giydiricez :) Benim pek ümidim yok ama eşimin ailesinde de hiç kız yok.O da çok ümitli.
Netcen kardeş idare ediyoz artikEv arkadaşlığına geçmişiniz desenize
bize en başından yasaktı ilişki :) ama uyduk mu hayır tabiki de :) ilk zamanlar uydum baktım herşey stabil dedim kocamında gönlünü edeyim :) ama doktorlar genelde 32.haftadan itibaren yasaklıyor diye biliyorum erken doğum vs riski için
Bizde yasak yok son güne kadar aktif normal doğum a da iyi geliyormuş
Benim annem aldı :) Hatta poposu kurdelalı olan kilotlu çoraplardan vs de aldı. Normal çocuk mağazasından aldı ama fiyatları bilmiyorum.Kızlar günaydın herkese kız anneleri sorum size kızlarınıza böyle süslü tokalaş bandanalar çoraplar aldınız mı aldıysanız nerden aldınız bu ponpon çoraplar ne kadar pahalı ya tek tek satılıyo üstelik aliexpreste bile uygun yok nerde bulurum
Geçmiş olsunkızlar günaydın;
valla dünden beri 200 sayfayı okuyayım yedim gücüm sabrım yetmedi :)
yarıda bıraktım son sayfaya geldim :) bayramda bakamadım hiç sonra bayram sonu kaynım büyük bir kaza geçirdi. hala yoğun bakımda dua edin nolur. iyi olsun inşlh. eşimi de 10 gündür görmüyorumtekirdağ da kaynımın yanında doktorlar müsaade ederse buraya sevkini yapacaklar. kayınvalideyle beraber kaldık biz burda onunla takılıyoruz. geçmiş olsuna gelenler eksik olmuyor gündüz iş akşam misafir bayramdan sonra eksikleri alır yıkar ütüler hazırlanırdım doğuma diyordum. ama evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef. kaynım iyi olsun bebişte ona göre akıllı uslu gelir üzmez bizi diyorum inşlh :) sizlerde iyisinizdir inşlh. kocamı çok özledim annemlerde burada değil doldum ama eşime de belli etmemeye herşeyin yolunda olduğunu özlemediğimi diyorum ama. ayaklarım davul stresten üzüntüden kasılmalarım arttı. dua edin cuma sevkinin olup olmayacağı belli olacak. kafanızı şişirdim baya :) ama olsun bayadır yazmıyordum :)))
Sahsen ben kullanisliligi secerek anakucagi takilan bastonlardan aldim. Esimin de bagaja sigdirma kaygisi vardi. Bi de travellari kendim acip kapatamiyodum cok agirdi bunu kendim acip kapatabiliyorm tek elle ve tasiyabiliyorum.Kızlar dün ebebek de baktık bişeylere yarım saatte olsa, sizede danışmak istiyorum
Baston tarzı üstüne puset oturtulanlar mı?
Yoksa travel sistem mi?
Eşim arabanın bagajına sığacak mı sığmayacak mı ona takmış durumda o yüzden baston şeklinde olanlara daha yatkın.
Bende biraz görsellik olarak iyi olsun istiyorum kararsız kaldım çok.
Maddiyat olarak ikiside aynı fiyata geliyo
Benum de yarin kontrolum var ilk soracagim sisik toynaklarimdaha sonra gece uyuyamiyorum artik hicbi sekilde, bide diycem doktor bu kasilma ne bana gerizekaliya anlatir gbi anlat hangisi yalanci hangisi gercek kasilma, bebegin devamli bi yerde toplanmasi bakalim daha aklima gelir
Daha fenaları varrr...ikuayko ve ben en son cocuk denemesi olmuştubize yasak demedi dr ama.psikolojik olarak cixxx.dogum.sonrasi ni bekliyoruz artikin
İlk :)Kizlar kacinci bebisleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?