@Zeytinliiiafroditi şeker konusuna değinmişsiniz kızlar geçen ay gittiğimde kilolu değildi haftasıyla gayet uyumlu demişti. pazartesi randevum bakalım ne diyecek ve ben bayramdan bu yana hiç dikkat etmedim. pazartesi devletten de randevu aldım açlık tokluk kan şekeri için bakalım. şeker ne durumda ona göre bir yol izleyeceğim. ya sanki bana şeker yüklemesi yaptığı için anlık çıktı gibi geliyor. açlık toklukla dikkat etmesem de normal seyrinde gidecekmiş gibi geliyor.
Benim ilk de 40 haftamı doldurdugum gün yapıldı.. normal gelirse diye bekledik bu saatten sonra yola girmez dediArkadaslar ben sunu merak ediyorum sezeryan kacinci haftada yapiliyo normal bi kadinda yani erken dogum riski yok normal surec devam eidyo
kızlar hatırlayamadım da bir arkadaş ücretsiz deneme ürünleri için başvuru linkleri atmıştı . ben doldurmuştum ama gelen giden bir şey olmadı :) sizlere geldi mi ?
Anladim canim yani peki makat gelisi miydi yoksa dogum yoluna girmis miydi hani kafasi rahimde miydiBenim ilk de 40 haftamı doldurdugum gün yapıldı.. normal gelirse diye bekledik bu saatten sonra yola girmez dedi
Anladim canim sagolasinBebeğin gelişimi uygunsa 39 tamamlanınca yapıyorlar canım
Maşallah canım haber bekliyoruz sendendr.dan ciktim. rahim agzi kapali. duzenli kasilmalarim devam. her an rahmi acan sanciya cevirebilir diye bekletiyormus. 32 haftayi bir gorsek, sancilarinda duzeni bozulsa eve yollayacagim ama sancilariniz cok duzenli dedi. gunde 4 nst cekiliyor hep duzenli sanci.iyiki fark edip erken geldin en buyuk sansimiz oldu yoksa durduramazdim dogumu dedi.
bebegim 1650 idi 1800 g olmus. boyu 39cm idi 43 cm olmussagligi da supermis. ben de toplam 7 kg almisim
Yeni gördüm kuzumm...allahın izniyle hiç bisey olmaz bol bol duaaÇok sağolun hepiniz iyki varsınız morel verdiniz inşallah düzelir de bi sorun olmaz kan akışı ve oksijen gitmezse ilerki haftalarda sorun olabilirmiş Allah korusun ya şimdilik 15 gun sonra takibe gel dedi
Cok cok guzeldr.dan ciktim. rahim agzi kapali. duzenli kasilmalarim devam. her an rahmi acan sanciya cevirebilir diye bekletiyormus. 32 haftayi bir gorsek, sancilarinda duzeni bozulsa eve yollayacagim ama sancilariniz cok duzenli dedi. gunde 4 nst cekiliyor hep duzenli sanci.iyiki fark edip erken geldin en buyuk sansimiz oldu yoksa durduramazdim dogumu dedi.
bebegim 1650 idi 1800 g olmus. boyu 39cm idi 43 cm olmussagligi da supermis. ben de toplam 7 kg almisim
Allahım ben ahahha
Aynen oyle valla hamile.kiyafetleri bile dünya para üstelik kısa bi dönem giyiyorsun..geçen yaz bizim gelin doğum yaptı bende ondan aldım.kıyafetleri dışarıda giymelik iyi oldu topu topu aldığım evde giymelik 2 adet sort arada da kocanin sortlara takiliyorumBiz herşeyi baştan aldıkdediğin gibi 0'dan düzmek zorluyor. kim ne verirse diye gözünün içine bakıyorum
Senin gibi kuzenlere arkadaşlara akıl veriyorum. Arkamızdan gelin hemen yaptığımız yatırımdan siz de faydalanın diye.
Kuzenimin verdiği 3-4 hamile giysisi bile bolca dua etmeme yetti. Dayanışma önemli. Görümcenin şerefine
Valla başaşağı dönmüştü cnm ama.kanala görmemişti koca kafaliAnladim canim yani peki makat gelisi miydi yoksa dogum yoluna girmis miydi hani kafasi rahimde miydi
Turlu turlu yontemlerAllahım ben ahahhaüfürükçü oldum birde bunun yüzünden sürekli kaldırıp üflüyorum
Bakalim benimki nasil olcak Allah kerimValla başaşağı dönmüştü cnm ama.kanala görmemişti koca kafali
Ohhh maşallah kuzuyaaa..bizim de pazartesi görüş günü bakalım.ne durumdakizlar nasilsiniz bakalim sabahtan bu yana:)
Kontrolumuz guzel gecti ilk kez nst ye bagladilar. bebegim her zamanki gibi firil firil cok aktifti. kalp atislari normal, sanci filan yok.
kilomuz 1750 olmus, boyumuzda 42 cm. ortalamaya uygun dedi doktorum sevindik. burdaki imzamizda yazandan buyuk, uygulama biraz geriden mi geliyo acabaoglumun basi hala asagida cok sukur, cok sevindim. bebegin basi birazcik buyuk dedi (ama sorun gorunmuyo dedi), e baksaniza babasina dedim bende biz turkuz oyle kutu gibi kucucuk kafalarimiz yok ki arkadas
ellerimin kaskati oldugundan bahsettim, cok su topluyosun, vucudunun her yerinde goruyorum dedi. karninda cok su toplamis buyuklugu birazda ordan dedi. ananas ye dedi ödem attirsin diye, dogum sancisi yapiyomus dedim, forumlarda mi okuyosun, girme oralara dedi
daha cok hareket et (he cok yerimde duruyodum ben evet), daha cok su ic, meyve suyu kola vs yasak, kilon cok olmus begenmedim rejim yapmani oneriyorum dedi. daha 9 haftan var 20ye ulasirsin ama boyle dedi. e 15 kilo artidayim kadin hakli. disari cikar cikmaz hemen kapinin onunde hint restorani varmiymis, valla varmis. kocamin kolundan tuttugum gibi girdim
thai kizlarinin kollarina biraktim kendimi sonra, ne guzel bi masaj yapti sirtimin orta kismi kaskatiydi goguslerin ve karnin buyuklugunden.
simdide balkona yerlestim gunesin altina, tum mesajlari okudum.
gorumceler konusulmus; bende dört tane var ucuyle duzenli gorusuyoruz dorduncu baska bir gezegenden desem yeri varilgili davranirlar gordugumuzde sagolsunlar. kucuk gorumcemin ufakligi 6/7 filan, onun yedirme sandalyesi biseyleri daha varmis vereyim mi istermisin dedi, tesekkur ettim herseyi istedigim marka ve modellerden aliyorum diyerek
telsiz konusulmus, onu ben goruntulu aliyorum (daha dogrusu ben kardesime hediye almistim aynisindan bana alacak onlarda). bebek yan mi yatiyo uzeri mi kapanmis uyanmis mi sessiz sessiz herseyi takip ediyosun oturdugun yerden. sevdim o yuzden cok.
Yok yahu. Benim hiç sarkmadı sönmedi bişiy olmadı. Hatta ne yazık ki büyümedi de. Hamilelikten önce 75 takıyorsum şimdi sırtı dar geliyor 80 takıyorum. Oğlumda da öyle olmuştu. Süt dolunca sevinmiştim. Sonra eskiye döndü. Sarkma olayı emzirmekten değil bence göğüs büyükse yer çekiminden sarkıyorValla sarkıyor hem de sönüyor yani bildiğin sütten kesince ama emzirmeyenler için durum aynı değil tabi.. Şahsen ben düşünüyorum komple gerdirme yapmak istiyorum her yerden
Benimde sırttan genişleme var ondan olmuyor..bende arka kısıma ek takıyorum aklında olsun beden değiştirmene gerek yoksaYok yahu. Benim hiç sarkmadı sönmedi bişiy olmadı. Hatta ne yazık ki büyümedi de. Hamilelikten önce 75 takıyorsum şimdi sırtı dar geliyor 80 takıyorum. Oğlumda da öyle olmuştu. Süt dolunca sevinmiştim. Sonra eskiye döndü. Sarkma olayı emzirmekten değil bence göğüs büyükse yer çekiminden sarkıyor
Dik olmaz mı tabikii oluyor küçültme ve dikleştirme yapıyolar zatenKuculunce dik de olacaklar mi benim kafamdaki o
Ayiptir sormasi ne kadar odedinDik olmaz mı tabikii oluyor küçültme ve dikleştirme yapıyolar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?