2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canim insallah degerlerin normal cikar. Bana da valla o yuklemeden dolayi oyle cikti gibi geliyo

Maşallah canım haber bekliyoruz senden

Çok sağolun hepiniz iyki varsınız morel verdiniz inşallah düzelir de bi sorun olmaz kan akışı ve oksijen gitmezse ilerki haftalarda sorun olabilirmiş Allah korusun ya şimdilik 15 gun sonra takibe gel dedi
Yeni gördüm kuzumm...allahın izniyle hiç bisey olmaz bol bol duaavakti zamanında sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Cok cok guzel

Aynen oyle valla hamile.kiyafetleri bile dünya para üstelik kısa bi dönem giyiyorsun..geçen yaz bizim gelin doğum yaptı bende ondan aldım.kıyafetleri dışarıda giymelik iyi oldu topu topu aldığım evde giymelik 2 adet sort arada da kocanin sortlara takiliyorum

kizlar nasilsiniz bakalim sabahtan bu yana:)

Kontrolumuz guzel gecti ilk kez nst ye bagladilar. bebegim her zamanki gibi firil firil cok aktifti. kalp atislari normal, sanci filan yok.
kilomuz 1750 olmus, boyumuzda 42 cm. ortalamaya uygun dedi doktorum sevindik. burdaki imzamizda yazandan buyuk, uygulama biraz geriden mi geliyo acaba oglumun basi hala asagida cok sukur, cok sevindim. bebegin basi birazcik buyuk dedi (ama sorun gorunmuyo dedi), e baksaniza babasina dedim bende biz turkuz oyle kutu gibi kucucuk kafalarimiz yok ki arkadas
ellerimin kaskati oldugundan bahsettim, cok su topluyosun, vucudunun her yerinde goruyorum dedi. karninda cok su toplamis buyuklugu birazda ordan dedi. ananas ye dedi ödem attirsin diye, dogum sancisi yapiyomus dedim, forumlarda mi okuyosun, girme oralara dedi
daha cok hareket et (he cok yerimde duruyodum ben evet ), daha cok su ic, meyve suyu kola vs yasak, kilon cok olmus begenmedim rejim yapmani oneriyorum dedi. daha 9 haftan var 20ye ulasirsin ama boyle dedi. e 15 kilo artidayim kadin hakli. disari cikar cikmaz hemen kapinin onunde hint restorani varmiymis, valla varmis. kocamin kolundan tuttugum gibi girdim

thai kizlarinin kollarina biraktim kendimi sonra, ne guzel bi masaj yapti sirtimin orta kismi kaskatiydi goguslerin ve karnin buyuklugunden.

simdide balkona yerlestim gunesin altina, tum mesajlari okudum.
gorumceler konusulmus; bende dört tane var ucuyle duzenli gorusuyoruz dorduncu baska bir gezegenden desem yeri var ilgili davranirlar gordugumuzde sagolsunlar. kucuk gorumcemin ufakligi 6/7 filan, onun yedirme sandalyesi biseyleri daha varmis vereyim mi istermisin dedi, tesekkur ettim herseyi istedigim marka ve modellerden aliyorum diyerek

telsiz konusulmus, onu ben goruntulu aliyorum (daha dogrusu ben kardesime hediye almistim aynisindan bana alacak onlarda). bebek yan mi yatiyo uzeri mi kapanmis uyanmis mi sessiz sessiz herseyi takip ediyosun oturdugun yerden. sevdim o yuzden cok.

Ohhh maşallah kuzuyaaa..bizim de pazartesi görüş günü bakalım.ne durumda

Valla sarkıyor hem de sönüyor yani bildiğin sütten kesince ama emzirmeyenler için durum aynı değil tabi.. Şahsen ben düşünüyorum komple gerdirme yapmak istiyorum her yerden
Yok yahu. Benim hiç sarkmadı sönmedi bişiy olmadı. Hatta ne yazık ki büyümedi de. Hamilelikten önce 75 takıyorsum şimdi sırtı dar geliyor 80 takıyorum. Oğlumda da öyle olmuştu. Süt dolunca sevinmiştim. Sonra eskiye döndü. Sarkma olayı emzirmekten değil bence göğüs büyükse yer çekiminden sarkıyor

Benimde sırttan genişleme var ondan olmuyor..bende arka kısıma ek takıyorum aklında olsun beden değiştirmene gerek yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…