Bana da gelmedikızlar hatırlayamadım da bir arkadaş ücretsiz deneme ürünleri için başvuru linkleri atmıştı . ben doldurmuştum ama gelen giden bir şey olmadı :) sizlere geldi mi ?
Çevremde emziren kim varsa sönük sönük geziniyorYok yahu. Benim hiç sarkmadı sönmedi bişiy olmadı. Hatta ne yazık ki büyümedi de. Hamilelikten önce 75 takıyorsum şimdi sırtı dar geliyor 80 takıyorum. Oğlumda da öyle olmuştu. Süt dolunca sevinmiştim. Sonra eskiye döndü. Sarkma olayı emzirmekten değil bence göğüs büyükse yer çekiminden sarkıyor
darisi size canimOhhh maşallah kuzuyaaa..bizim de pazartesi görüş günü bakalım.ne durumda
sagol tatlimm
A çok iyi fikir. Sırt kısmı dar olduğundan kullanamıyorum normalde olur. Ben de onlardan alıyım hemen bir açık bir koyu renk. Teşekkürler canımBenimde sırttan genişleme var ondan olmuyor..bende arka kısıma ek takıyorum aklında olsun beden değiştirmene gerek yoksa
Onca yazının içinden hint restoranı dedin ya beni benden aldın 1 haftadır hint yemeği aşeriyorum bir türlü fırsat bulup gidemedik artık gitmek farz olduuukizlar nasilsiniz bakalim sabahtan bu yana:)
Kontrolumuz guzel gecti ilk kez nst ye bagladilar. bebegim her zamanki gibi firil firil cok aktifti. kalp atislari normal, sanci filan yok.
kilomuz 1750 olmus, boyumuzda 42 cm. ortalamaya uygun dedi doktorum sevindik. burdaki imzamizda yazandan buyuk, uygulama biraz geriden mi geliyo acabaoglumun basi hala asagida cok sukur, cok sevindim. bebegin basi birazcik buyuk dedi (ama sorun gorunmuyo dedi), e baksaniza babasina dedim bende biz turkuz oyle kutu gibi kucucuk kafalarimiz yok ki arkadas
ellerimin kaskati oldugundan bahsettim, cok su topluyosun, vucudunun her yerinde goruyorum dedi. karninda cok su toplamis buyuklugu birazda ordan dedi. ananas ye dedi ödem attirsin diye, dogum sancisi yapiyomus dedim, forumlarda mi okuyosun, girme oralara dedi
daha cok hareket et (he cok yerimde duruyodum ben evet), daha cok su ic, meyve suyu kola vs yasak, kilon cok olmus begenmedim rejim yapmani oneriyorum dedi. daha 9 haftan var 20ye ulasirsin ama boyle dedi. e 15 kilo artidayim kadin hakli. disari cikar cikmaz hemen kapinin onunde hint restorani varmiymis, valla varmis. kocamin kolundan tuttugum gibi girdim
thai kizlarinin kollarina biraktim kendimi sonra, ne guzel bi masaj yapti sirtimin orta kismi kaskatiydi goguslerin ve karnin buyuklugunden.
simdide balkona yerlestim gunesin altina, tum mesajlari okudum.
gorumceler konusulmus; bende dört tane var ucuyle duzenli gorusuyoruz dorduncu baska bir gezegenden desem yeri varilgili davranirlar gordugumuzde sagolsunlar. kucuk gorumcemin ufakligi 6/7 filan, onun yedirme sandalyesi biseyleri daha varmis vereyim mi istermisin dedi, tesekkur ettim herseyi istedigim marka ve modellerden aliyorum diyerek
telsiz konusulmus, onu ben goruntulu aliyorum (daha dogrusu ben kardesime hediye almistim aynisindan bana alacak onlarda). bebek yan mi yatiyo uzeri mi kapanmis uyanmis mi sessiz sessiz herseyi takip ediyosun oturdugun yerden. sevdim o yuzden cok.
Hadi gözün aydın görüş güzel geçmiş hep güzel haberlerle inşallahkizlar nasilsiniz bakalim sabahtan bu yana:)
Kontrolumuz guzel gecti ilk kez nst ye bagladilar. bebegim her zamanki gibi firil firil cok aktifti. kalp atislari normal, sanci filan yok.
kilomuz 1750 olmus, boyumuzda 42 cm. ortalamaya uygun dedi doktorum sevindik. burdaki imzamizda yazandan buyuk, uygulama biraz geriden mi geliyo acabaoglumun basi hala asagida cok sukur, cok sevindim. bebegin basi birazcik buyuk dedi (ama sorun gorunmuyo dedi), e baksaniza babasina dedim bende biz turkuz oyle kutu gibi kucucuk kafalarimiz yok ki arkadas
ellerimin kaskati oldugundan bahsettim, cok su topluyosun, vucudunun her yerinde goruyorum dedi. karninda cok su toplamis buyuklugu birazda ordan dedi. ananas ye dedi ödem attirsin diye, dogum sancisi yapiyomus dedim, forumlarda mi okuyosun, girme oralara dedi
daha cok hareket et (he cok yerimde duruyodum ben evet), daha cok su ic, meyve suyu kola vs yasak, kilon cok olmus begenmedim rejim yapmani oneriyorum dedi. daha 9 haftan var 20ye ulasirsin ama boyle dedi. e 15 kilo artidayim kadin hakli. disari cikar cikmaz hemen kapinin onunde hint restorani varmiymis, valla varmis. kocamin kolundan tuttugum gibi girdim
thai kizlarinin kollarina biraktim kendimi sonra, ne guzel bi masaj yapti sirtimin orta kismi kaskatiydi goguslerin ve karnin buyuklugunden.
simdide balkona yerlestim gunesin altina, tum mesajlari okudum.
gorumceler konusulmus; bende dört tane var ucuyle duzenli gorusuyoruz dorduncu baska bir gezegenden desem yeri varilgili davranirlar gordugumuzde sagolsunlar. kucuk gorumcemin ufakligi 6/7 filan, onun yedirme sandalyesi biseyleri daha varmis vereyim mi istermisin dedi, tesekkur ettim herseyi istedigim marka ve modellerden aliyorum diyerek
telsiz konusulmus, onu ben goruntulu aliyorum (daha dogrusu ben kardesime hediye almistim aynisindan bana alacak onlarda). bebek yan mi yatiyo uzeri mi kapanmis uyanmis mi sessiz sessiz herseyi takip ediyosun oturdugun yerden. sevdim o yuzden cok.
Evrene pozitif mesaj yollayın sarkmayacak memeler yine dimdik mevlaya bakacaklarÇevremde emziren kim varsa sönük sönük geziniyorama süt dolunca çok büyüyor zaten ki yapısal da olabilir bilemedim benim çevremde yok malesef senin adına sevindim ama
Benim de pazartesi.. Merak ediyor insan yaaa özlüyoOhhh maşallah kuzuyaaa..bizim de pazartesi görüş günü bakalım.ne durumda
Amin amin sarkmayan çuçular olsunnn pozitif enerji şeysinden gönderdikEvrene pozitif mesaj yollayın sarkmayacak memeler yine dimdik mevlaya bakacaklar
Hiç ödemedimAyiptir sormasi ne kadar odedin
Ağzından bal damliyor yine. Zaten 40 olucam, daha da duzelmezlerHem de sönmüş balon gibi ilkin şok oluyorsun da bi iki sene sonra biraz daha toparlıyor ama eski diklik gelmiyo maalesef
Yok hic bisi gelmedi. Ben baska yerlere de girmistim. Sıfırkızlar hatırlayamadım da bir arkadaş ücretsiz deneme ürünleri için başvuru linkleri atmıştı . ben doldurmuştum ama gelen giden bir şey olmadı :) sizlere geldi mi ?
Hamile giysisi konusunda uyamadik, meger benimki zayifmisBiz herşeyi baştan aldıkdediğin gibi 0'dan düzmek zorluyor. kim ne verirse diye gözünün içine bakıyorum
Senin gibi kuzenlere arkadaşlara akıl veriyorum. Arkamızdan gelin hemen yaptığımız yatırımdan siz de faydalanın diye.
Kuzenimin verdiği 3-4 hamile giysisi bile bolca dua etmeme yetti. Dayanışma önemli. Görümcenin şerefine
Kırk üç santimdr.dan ciktim. rahim agzi kapali. duzenli kasilmalarim devam. her an rahmi acan sanciya cevirebilir diye bekletiyormus. 32 haftayi bir gorsek, sancilarinda duzeni bozulsa eve yollayacagim ama sancilariniz cok duzenli dedi. gunde 4 nst cekiliyor hep duzenli sanci.iyiki fark edip erken geldin en buyuk sansimiz oldu yoksa durduramazdim dogumu dedi.
bebegim 1650 idi 1800 g olmus. boyu 39cm idi 43 cm olmussagligi da supermis. ben de toplam 7 kg almisim
Walla ne guzel hem de dewlette gitmissin helal olsun enniyisini yapmissinHiç ödemedimdevlette oldum ameliyatımı. Tavsiye üzerine gittiğim bir doktordu çokta memnun kaldım. Ben bu dertten muzdarip olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum kızlar hiç korkmayın.
Bakmadilar.Evrene pozitif mesaj yollayın sarkmayacak memeler yine dimdik mevlaya bakacaklar
Ben ozlemiyorum ya, stres oluyorum kontrol zamanı. Büyüdü mu vs diye. Benim annelik vesvese üstüne kurulu gibiBenim de pazartesi.. Merak ediyor insan yaaa özlüyo
Hadi hayirli haberler le.gelmek nasip olsun insallahBenim de pazartesi.. Merak ediyor insan yaaa özlüyo
Ya ben 20 li yaşlardaydım söndü gitti benimkiler yaşla alakası yok süt ağırlık yapıyo napsın zavallılarAğzından bal damliyor yine. Zaten 40 olucam, daha da duzelmezler
Yok hic bisi gelmedi. Ben baska yerlere de girmistim. Sıfır
Hamile giysisi konusunda uyamadik, meger benimki zayifmisben en kilolu halimle hamile kalinca
Kırk üç santim
Heyt bea boya bak. Benimki de pigme, anası kılıklı.
Gecen bi arkadasim 1.60 olsa yeter dedi ya dedim 1.60 erkek mi olur? Bari babasi kadar 1.70 olsuncocum kimseye çıkma teklif edemicek sonra, anası gibi bütün motorlarin sele yuksekliklerini ezbere bilcek. Cok da kısa olmasın.
Önce bi dogsaydi da sonra ergenlikteki boyunu dert etseydim
Strese hacet yok onların keyfi yerinde içerde inşallah ben de merak ediyorum uzamış mı kilo almış mı diye.. Tabi en başı sağlık çünkü hiç bir bebişin boyu kilosu aynı olmazBakmadilar.
Uçları kayboldu benim. Baya da vardi halbuki hele baslarda, şimdi yok. O morluk da devam ediyor ama doktorum "normal" demisti malum.
Ben ozlemiyorum ya, stres oluyorum kontrol zamanı. Büyüdü mu vs diye. Benim annelik vesvese üstüne kurulu gibi
Benim görümcenin de.olmasi gerekiyor..yoksa onu hamile ve emzirme döneminde düşünemiyorum..çocuğu kucağına falan almasına gerek kalmaz direk tişörtü kaldırsa cocuk bUlur heralde...hanhi hastaneydiHiç ödemedimdevlette oldum ameliyatımı. Tavsiye üzerine gittiğim bir doktordu çokta memnun kaldım. Ben bu dertten muzdarip olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum kızlar hiç korkmayın.
Hadi gözün aydın senin deKontrolden geldik çok şükür. 30+2 . Ben 5 kg aldım. Bebek 1800 gr. Doktor iyi dedi.ama bana az gibi geldi Sizde durumlar nedir
AminHadi hayirli haberler le.gelmek nasip olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?