2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çevremde emziren kim varsa sönük sönük geziniyor ama süt dolunca çok büyüyor zaten ki yapısal da olabilir bilemedim benim çevremde yok malesef senin adına sevindim ama

Benimde sırttan genişleme var ondan olmuyor..bende arka kısıma ek takıyorum aklında olsun beden değiştirmene gerek yoksa
A çok iyi fikir. Sırt kısmı dar olduğundan kullanamıyorum normalde olur. Ben de onlardan alıyım hemen bir açık bir koyu renk. Teşekkürler canım

Onca yazının içinden hint restoranı dedin ya beni benden aldın 1 haftadır hint yemeği aşeriyorum bir türlü fırsat bulup gidemedik artık gitmek farz olduuu

Hadi gözün aydın görüş güzel geçmiş hep güzel haberlerle inşallah

Çevremde emziren kim varsa sönük sönük geziniyor ama süt dolunca çok büyüyor zaten ki yapısal da olabilir bilemedim benim çevremde yok malesef senin adına sevindim ama
Evrene pozitif mesaj yollayın sarkmayacak memeler yine dimdik mevlaya bakacaklar

Hem de sönmüş balon gibi ilkin şok oluyorsun da bi iki sene sonra biraz daha toparlıyor ama eski diklik gelmiyo maalesef
Ağzından bal damliyor yine. Zaten 40 olucam, daha da duzelmezler
kızlar hatırlayamadım da bir arkadaş ücretsiz deneme ürünleri için başvuru linkleri atmıştı . ben doldurmuştum ama gelen giden bir şey olmadı :) sizlere geldi mi ?
Yok hic bisi gelmedi. Ben baska yerlere de girmistim. Sıfır
Hamile giysisi konusunda uyamadik, meger benimki zayifmis ben en kilolu halimle hamile kalinca
Kırk üç santim
Heyt bea boya bak. Benimki de pigme, anası kılıklı.

Gecen bi arkadasim 1.60 olsa yeter dedi ya dedim 1.60 erkek mi olur? Bari babasi kadar 1.70 olsun cocum kimseye çıkma teklif edemicek sonra, anası gibi bütün motorlarin sele yuksekliklerini ezbere bilcek. Cok da kısa olmasın.

Önce bi dogsaydi da sonra ergenlikteki boyunu dert etseydim

Evrene pozitif mesaj yollayın sarkmayacak memeler yine dimdik mevlaya bakacaklar
Bakmadilar.

Uçları kayboldu benim. Baya da vardi halbuki hele baslarda, şimdi yok. O morluk da devam ediyor ama doktorum "normal" demisti malum.
Benim de pazartesi.. Merak ediyor insan yaaa özlüyo
Ben ozlemiyorum ya, stres oluyorum kontrol zamanı. Büyüdü mu vs diye. Benim annelik vesvese üstüne kurulu gibi

Ya ben 20 li yaşlardaydım söndü gitti benimkiler yaşla alakası yok süt ağırlık yapıyo napsın zavallılar yaşasın estetik..

Strese hacet yok onların keyfi yerinde içerde inşallah ben de merak ediyorum uzamış mı kilo almış mı diye.. Tabi en başı sağlık çünkü hiç bir bebişin boyu kilosu aynı olmaz

Hiç ödemedim devlette oldum ameliyatımı. Tavsiye üzerine gittiğim bir doktordu çokta memnun kaldım. Ben bu dertten muzdarip olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum kızlar hiç korkmayın.
Benim görümcenin de.olmasi gerekiyor..yoksa onu hamile ve emzirme döneminde düşünemiyorum..çocuğu kucağına falan almasına gerek kalmaz direk tişörtü kaldırsa cocuk bUlur heralde...hanhi hastaneydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…