2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Havalandırma gerekiyor bu sıcaklarda valla herşey ağırlık yapıyor bana saçlarım bile rahatsız ediyor kesip atasım var kökten

Bu durumdan hoşnut olanlardanım 75ti 85 oldular, keşke hep böyle kalsalar

Kizlar saka maka ben cocuk uretimi bittikten sonra estetik bile dusunuyorum cidden sarkma oluyomus diye beni cok korkuttular acayip takarim ben oyle seyleri

Çocuk üretimi kaçta biter bilmiyorum bu bile 3 sene geç geldi nasip tabi o zamandan sonra estetik kurtarır mı bilemem kendim için diyorum

ben doktoruma sordum 38 bitince bebegi aliyoruz dedi, 36 yada 37. haftada cati muayenesi yapacak bakalim o zaman karar verecegiz normal mi sezeryan mi diye.
Bende bunu merak ediyordum ne zaman çatı muayenesi yapılıyor diye daha varmış ya :) birde kontrole ne zaman çağırdı birdaha 2 haftaya düşürdü mü ?

Kizlar saka maka ben cocuk uretimi bittikten sonra estetik bile dusunuyorum cidden sarkma oluyomus diye beni cok korkuttular acayip takarim ben oyle seyleri
Valla sarkıyor hem de sönüyor yani bildiğin sütten kesince ama emzirmeyenler için durum aynı değil tabi.. Şahsen ben düşünüyorum komple gerdirme yapmak istiyorum her yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…