2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kontrolden geldik çok şükür. 30+2 . Ben 5 kg aldım. Bebek 1800 gr. Doktor iyi dedi.ama bana az gibi geldi Sizde durumlar nedir
kiz dalga mi geciyorsun evet sen az kilo almissin seni linc ederim masallah bebek daha ne.olsun anlamiyorum.ya ben anneleri maşAlLah maşallah ❤
3 hafta once 780 gr di...kiloya bak yaaapazartesi gorus gununde 30+4 olucaz bakalim durumlar nasil
kiz biz minyon doğurcaz I ikuayko sen.ben

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-14-19-21-43.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 51
Bakmadılar ne demek. Çok negatif gördüm seni morluk ve rengin tuhaflaşması koyulaşmadı normal canım. O zaten geçiyor. Uçlar nasıl kaybolur asıl uçlar büyüyor. Bebiş emince daha da büyür. Uçlu ve dik olacaklar. Senin mesajı evren almayacak benimkini alacak

Allahimmm sana geliyorum

kiz dalga mi geciyorsun evet sen az kilo almissin seni linc ederim masallah bebek daha ne.olsun anlamiyorum.ya ben anneleri maşAlLah maşallah ❤
Ben de olsun sağlıklı olsun. Benim oğlan kreşe giderken bir çocuk vardı benim oğlanın yarısı kadardı. Ama sınıftaki bebelere kök söktürürdü. Anlamıştım ki mühim olan ebat değil işlev

İste bu kucuk ama yaman olcaklar

Ben değil kız Sertugeslem almış ben 7 kilodayım
Ya o mesaji don bi sayfa geri alintila zor geldi, seninkinden devam ettim
7 kilo ne bea. Ayıp. Seni sevmiyorum.
Çıkarması kolay olur belki, çaktırma
Valla uclar kayboldu. Duzlesti yani garip bisi oldu.
Birlesip seni gobekleriyle dovecek kac kadin var burda biliyor musun?
Neden kilo almiyorum diye vesvese yapan hamile mi olur?!?!

Akip cikcaklar pitttt diye

Dayak riskine girip yazayim madem gecen hafta kontrolum vardi ve 1 kilo almıştım

Bi aydır durdu kilo alımı hep o şeker yüzünden bakalım doğuma kadar nasıl dayanıcam.. Sağlıklı ve tontiş Bi hamilelik daha iyiydi diğerleri öyleydi en azından 20 kilo almıştım geçenkinde ah ahh ne de güzel yerdim herbişey . Seninkinin uçlar kaybolmamıştır ya yumuşuyorlar biraz bebiş çekince çıkı ak onlar pörtleyip

Allah sağ salim kucağınızda eve gitmeyi nasip etsin inşallah

Sen boşver onları biz sarılalım. Kilo milo boş işler bunlar. kaç kilo aldın de bana. Bilmiyorum neden dersen tartılmıyorum artık amaaaan taksamda alıyorum takmasamda. Gel biz xl xxl fal
bu bir göbüş voltranı oluşturma çağrısıysa ben varım dostum. Nerede ne zaman bilgi verin yeter

Bu kedi ise ciğer nerede? Yok bu ciğer ise kedi nerede? Bkz: Nasrettin hoca kedi ciğer fıkrası tebrikler
eski kıyafetlerim asla olmuyo , şunun belden alti boldu diyorum dap dar oluyor ama kilo almadim bebek aliyor ben zayıfliyorum baska bir aciklamasi olamaz tatlıdan taviz vermiyorum(söz konusu bile olamaz ) ama 2 ana öğün yiyorum ve cok yiyince midem bulaniyo . Arada yogurt meyve soda vs yiyorum

Benim görümcenin de.olmasi gerekiyor..yoksa onu hamile ve emzirme döneminde düşünemiyorum..çocuğu kucağına falan almasına gerek kalmaz direk tişörtü kaldırsa cocuk bUlur heralde...hanhi hastaneydi
Başakşehir devlet hastanesi dr nurettin uzer e oldum ameliyatımı canım. Hastaneden de çok memnun kaldım ama özellikle nurettin bey harika bir doktor. Eğer görümcen yakınsa mutlaka gidip bir muayene olsun. Tek sıkıntı ameliyat sırası beklemek adamın hastası o kadar çok ki ben 1 yıl bekledim ameliyat için. Ama değdi. Devlet belli bir ölçünün üstündeki göğüsleri sağlık problemi yarattığı için ücretsiz ameliyat ediyor. Muhtemelen görümcen de bu uygulamadan yararlanabilir.

Maşallah bebise böyle devam etsin güzel güzel büyüsün az daha sabretsin üzmesin annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…