- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
3 hafta once 780 gr di...kiloya bak yaaaKontrolden geldik çok şükür. 30+2 . Ben 5 kg aldım. Bebek 1800 gr. Doktor iyi dedi.ama bana az gibi geldi Sizde durumlar nedir
Bu ay mi totalde mi +5kg aldin?Hadi gözün aydın senin debebişler iyi olsun yeter ki doktor az mı dedi kilosu ki sen de azcık kilo almışsın. Vala maşşallah
Ben değil kız Sertugeslem almış ben 7 kilodayımBu ay mi totalde mi +5kg aldin?
1.800 bence az değil, zaten olsa söylüyorlar.
kiz dalga mi geciyorsunKontrolden geldik çok şükür. 30+2 . Ben 5 kg aldım. Bebek 1800 gr. Doktor iyi dedi.ama bana az gibi geldi Sizde durumlar nedir
kiz biz minyon doğurcaz I ikuayko sen.ben3 hafta once 780 gr di...kiloya bak yaaapazartesi gorus gununde 30+4 olucaz bakalim durumlar nasil
Bakmadılar ne demek. Çok negatif gördüm seniBakmadilar.
Uçları kayboldu benim. Baya da vardi halbuki hele baslarda, şimdi yok. O morluk da devam ediyor ama doktorum "normal" demisti malum.
Ben ozlemiyorum ya, stres oluyorum kontrol zamanı. Büyüdü mu vs diye. Benim annelik vesvese üstüne kurulu gibi
Allahimmm sana geliyorumBen totalde aldım 5 kg,ya bebek iyi çok şükür ama neden az ben kilo almıyorum anlamadım. Herkes de hiç kilo almıyorsun falan diyor. Normalde pimpirikli değilimdir. Bilinçaltımda ekilen toplumsal tohumlar yeşeriyor sanırım
Ben de
İste bu kucuk ama yaman olcaklarBen deolsun sağlıklı olsun. Benim oğlan kreşe giderken bir çocuk vardı benim oğlanın yarısı kadardı. Ama sınıftaki bebelere kök söktürürdü. Anlamıştım ki mühim olan ebat değil işlev
Ya o mesaji don bi sayfa geri alintila zor geldi, seninkinden devam ettimBen değil kız Sertugeslem almış ben 7 kilodayım
Çıkarması kolay olur belki, çaktırma
Valla uclar kayboldu. Duzlesti yani garip bisi oldu.Bakmadılar ne demek. Çok negatif gördüm senimorluk ve rengin tuhaflaşması koyulaşmadı normal canım. O zaten geçiyor. Uçlar nasıl kaybolur asıl uçlar büyüyor. Bebiş emince daha da büyür. Uçlu ve dik olacaklar. Senin mesajı evren almayacak benimkini alacak
Birlesip seni gobekleriyle dovecek kac kadin var burda biliyor musun?Ben totalde aldım 5 kg,ya bebek iyi çok şükür ama neden az ben kilo almıyorum anlamadım. Herkes de hiç kilo almıyorsun falan diyor. Normalde pimpirikli değilimdir. Bilinçaltımda ekilen toplumsal tohumlar yeşeriyor sanırım
Akip cikcaklar pitttt diyeYa o mesaji don bi sayfa geri alintila zor geldi, seninkinden devam ettim
7 kilo ne bea. Ayıp. Seni sevmiyorum.
Valla uclar kayboldu. Duzlesti yani garip bisi oldu.
Birlesip seni gobekleriyle dovecek kac kadin var burda biliyor musun?
Neden kilo almiyorum diye vesvese yapan hamile mi olur?!?!
Dayak riskine girip yazayim mademYa o mesaji don bi sayfa geri alintila zor geldi, seninkinden devam ettim
Bi aydır durdu kilo alımı hep o şeker yüzündenYa o mesaji don bi sayfa geri alintila zor geldi, seninkinden devam ettim
Allah sağ salim kucağınızda eve gitmeyi nasip etsin inşallahkızlar ağustosu değil temmuzu da bekleyemedik 32 haftada bebegin esi önde diye yoğun kanama nedeniyle acil sezeryana alındım bebeğim kuvezde dua edin hayırlısıyla sağ salim kavuşalım .sizlere de inşallah umarım sağlıklı zamanında doğum nasip olur.
Sen boşver onları biz sarılalım. Kilo milo boş işler bunlar.Ya o mesaji don bi sayfa geri alintila zor geldi, seninkinden devam ettim
bu bir göbüş voltranı oluşturma çağrısıysa ben varım dostum. Nerede ne zaman bilgi verin yeterYa o mesaji don bi sayfa geri alintila zor geldi, seninkinden devam ettim
Bu kedi ise ciğer nerede? Yok bu ciğer ise kedi nerede? Bkz: Nasrettin hoca kedi ciğer fıkrasıDayak riskine girip yazayim mademgecen hafta kontrolum vardi ve 1 kilo almıştım
Bu kedi ise ciğer nerede? Yok bu ciğer ise kedi nerede? Bkz: Nasrettin hoca kedi ciğer fıkrasıtebrikler
Başakşehir devlet hastanesi dr nurettin uzer e oldum ameliyatımı canım. Hastaneden de çok memnun kaldım ama özellikle nurettin bey harika bir doktor. Eğer görümcen yakınsa mutlaka gidip bir muayene olsun. Tek sıkıntı ameliyat sırası beklemek adamın hastası o kadar çok ki ben 1 yıl bekledim ameliyat için. Ama değdi. Devlet belli bir ölçünün üstündeki göğüsleri sağlık problemi yarattığı için ücretsiz ameliyat ediyor. Muhtemelen görümcen de bu uygulamadan yararlanabilir.Benim görümcenin de.olmasi gerekiyor..yoksa onu hamile ve emzirme döneminde düşünemiyorum..çocuğu kucağına falan almasına gerek kalmaz direk tişörtü kaldırsa cocuk bUlur heralde...hanhi hastaneydi
Maşallah bebise böyle devam etsin güzel güzel büyüsün az daha sabretsin üzmesin annesinidr.dan ciktim. rahim agzi kapali. duzenli kasilmalarim devam. her an rahmi acan sanciya cevirebilir diye bekletiyormus. 32 haftayi bir gorsek, sancilarinda duzeni bozulsa eve yollayacagim ama sancilariniz cok duzenli dedi. gunde 4 nst cekiliyor hep duzenli sanci.iyiki fark edip erken geldin en buyuk sansimiz oldu yoksa durduramazdim dogumu dedi.
bebegim 1650 idi 1800 g olmus. boyu 39cm idi 43 cm olmussagligi da supermis. ben de toplam 7 kg almisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?