Çok da tatlıymış.. Ama parça çıkıyorsa dikkat etmek lazım bebekken de ilgisini çok çeker renkli renkli..Eki Görüntüle 2278848
Cocuga 3+ yas alirsam salak kafam böyle halı olur ancaya bebekken falan bunda oturamazlar mi? Neden 3+?
İcleri cikabiliyo, çıkarır yer diye mi acaba?
Beni 2 hafta sonraya cagirdi ilk defaBende bunu merak ediyordum ne zaman çatı muayenesi yapılıyor diye daha varmış ya :) birde kontrole ne zaman çağırdı birdaha 2 haftaya düşürdü mü ?
Yaiyi düşün kuzum iyi olsun Allah sifa versin canim.kötü düşünme lutfen Allah sifa versin
Allah korur inşallah sıkma canını çok oluyormuş kordon dolanması inşallah düzelir hiç bişeycik ler de olmaz.. Doğum anında bile doktorlar kordonu çıkarıyorlar boyundan izlemiştim videoda.. Dua et bebişine çokça ❤
Ne olurmus kordon dolanirsa? Ne anlatti doktor, belki uzulecek bişi değildir
Harbe elbette
Kuzu Rabbim yardımcınız olsun bebeğini korusun sağlıkla kavuştursun sizi inşallah.
Canım sıkma canını çift kat dolanıp takiple normal doğum yapanlar bile var. Kordon dolanması çok sık görülüyormuş üzme kendini normal bir durum herkeste olabilir❤
seker kiz.
korkma cnm. sıkı takiple sorun olmaz insallah.
Inş cnm ins herşey yolunda gider stres yapma iyi duşun güzel olsun cnm
Merhaba arkadaşım bu aralar yoğunluk nedeniyle az girebiliyorum. Hamilelik tam gaz devam. Tüm arkadaşların yazdığı ağrılar sızılar aynen bende de var.
Canım sen bakma doktorlara yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bak bir sorun olmayacak inşallah. Az kaldı. Hiç bir şeyin moralini bozmasına izin verme❤
Sağlıkla kucağına da alacağın günler yakın annesi azıcık sabret 32 problemli bir hafta değil. İnşallah hiç bir sorun olmayacak. Dualarım sizinle.
Geçmiş olsun hiç canını sıkma takip edilirse hiç bir sorun olmaz. Çok karşılaşılan bir durum bu. Hatta doltorlar bazen biz endişe etmeyelim diye söylemedikleri bile oluyor. Takibi bırakma allah büyük.
Çok sağolun hepiniz iyki varsınız morel verdiniz inşallah düzelir de bi sorun olmaz kan akışı ve oksijen gitmezse ilerki haftalarda sorun olabilirmiş Allah korusun ya şimdilik 15 gun sonra takibe gel dediGeçmiş olsun inşallah kendiliğinden düzelir bian önce
Hem de sönmüş balon gibi ilkin şok oluyorsun da bi iki sene sonra biraz daha toparlıyor ama eski diklik gelmiyo maalesefSonuyolar mio zaman ben kesin dusunurum
Anladim canim insallah o zaman onemli bu islerde cunku kime sorsam sonuyo diyoHem de sönmüş balon gibi ilkin şok oluyorsun da bi iki sene sonra biraz daha toparlıyor ama eski diklik gelmiyo maalesef
Aaa brn bunu okumamisim cok uzuldum canim Allah im hemen caresini versin tez zamandaHastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
bende salı gidicem nasipse 32+0 olcak . bakalım 2 haftayamı döncek kontrollerBeni 2 hafta sonraya cagirdi ilk defa
Takma şimdi bunları bebişi emzir bol bol sonra bi çaresine bakılır imkanlar var en azındanAnladim canim insallah o zaman onemli bu islerde cunku kime sorsam sonuyo diyo
Bundan sonra 2 haftada bir gelicen dedi ve nst ye alicaz ilkten dedi kendileribende salı gidicem nasipse 32+0 olcak . bakalım 2 haftayamı döncek kontroller
Evet insallah sutum gelir de emzirebilirim biz de pek kimsenin sutu gelmedi insaah sans bana gulerTakma şimdi bunları bebişi emzir bol bol sonra bi çaresine bakılır imkanlar var en azından
İnşallah bol bol olır süt emer de.. Anne sütü gibisi var mı ya taze ılık her an hazırEvet insallah sutum gelir de emzirebilirim biz de pek kimsenin sutu gelmedi insaah sans bana guler
Ayyy agzinfan bal.damliyo insallah.İnşallah bol bol olır süt emer de.. Anne sütü gibisi var mı ya taze ılık her an hazırtabi o da nasip meselesi inşallah hepimizin bebişleri bol sütlü emen bebişler olur yaa ve uyuyan ve gazsız ❤❤
İnşallah öyledir ya.. Ben şahsen çok taktım dikkat ediyorum bu bayram bana eziyet gibiydi herşey gözümün önünde ama ben melül melül baktım yemedim.. Bi kere sütlü tatlı yedimZeytinliii afroditi şeker konusuna değinmişsiniz kızlar geçen ay gittiğimde kilolu değildi haftasıyla gayet uyumlu demişti. pazartesi randevum bakalım ne diyecek ve ben bayramdan bu yana hiç dikkat etmedim. pazartesi devletten de randevu aldım açlık tokluk kan şekeri için bakalım. şeker ne durumda ona göre bir yol izleyeceğim. ya sanki bana şeker yüklemesi yaptığı için anlık çıktı gibi geliyor. açlık toklukla dikkat etmesem de normal seyrinde gidecekmiş gibi geliyor.
Biz herşeyi baştan aldıkİsi birakmasam cok daha kolay olurdu tabi ama yine de çoğu şeyi kabul ederdim.
Ben de yakin arkadaslarima söylüyorum, yapacaksaniz hemen ardimizdan yapin esyalari devredelim, yoksa boku yersiniz diye.
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahdr.dan ciktim. rahim agzi kapali. duzenli kasilmalarim devam. her an rahmi acan sanciya cevirebilir diye bekletiyormus. 32 haftayi bir gorsek, sancilarinda duzeni bozulsa eve yollayacagim ama sancilariniz cok duzenli dedi. gunde 4 nst cekiliyor hep duzenli sanci.iyiki fark edip erken geldin en buyuk sansimiz oldu yoksa durduramazdim dogumu dedi.
bebegim 1650 idi 1800 g olmus. boyu 39cm idi 43 cm olmussagligi da supermis. ben de toplam 7 kg almisim
Bebeğin gelişimi uygunsa 39 tamamlanınca yapıyorlar canımArkadaslar ben sunu merak ediyorum sezeryan kacinci haftada yapiliyo normal bi kadinda yani erken dogum riski yok normal surec devam eidyo
Bu kizdan.korkunkızlar hatırlayamadım da bir arkadaş ücretsiz deneme ürünleri için başvuru linkleri atmıştı . ben doldurmuştum ama gelen giden bir şey olmadı :) sizlere geldi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?