2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eki Görüntüle 2278848
Cocuga 3+ yas alirsam salak kafam böyle halı olur anca ya bebekken falan bunda oturamazlar mi? Neden 3+?
İcleri cikabiliyo, çıkarır yer diye mi acaba?
Çok da tatlıymış.. Ama parça çıkıyorsa dikkat etmek lazım bebekken de ilgisini çok çeker renkli renkli..

Yaiyi düşün kuzum iyi olsun Allah sifa versin canim.kötü düşünme lutfen Allah sifa versin
Ne olurmus kordon dolanirsa? Ne anlatti doktor, belki uzulecek bişi değildir

Harbe elbette
Kuzu Rabbim yardımcınız olsun bebeğini korusun sağlıkla kavuştursun sizi inşallah.
Canım sıkma canını çift kat dolanıp takiple normal doğum yapanlar bile var. Kordon dolanması çok sık görülüyormuş üzme kendini normal bir durum herkeste olabilir❤
seker kiz.

korkma cnm. sıkı takiple sorun olmaz insallah.
Inş cnm ins herşey yolunda gider stres yapma iyi duşun güzel olsun cnm
Geçmiş olsun inşallah kendiliğinden düzelir bian önce
Çok sağolun hepiniz iyki varsınız morel verdiniz inşallah düzelir de bi sorun olmaz kan akışı ve oksijen gitmezse ilerki haftalarda sorun olabilirmiş Allah korusun ya şimdilik 15 gun sonra takibe gel dedi

Hastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
Aaa brn bunu okumamisim cok uzuldum canim Allah im hemen caresini versin tez zamanda

Evet insallah sutum gelir de emzirebilirim biz de pek kimsenin sutu gelmedi insaah sans bana guler
İnşallah bol bol olır süt emer de.. Anne sütü gibisi var mı ya taze ılık her an hazır tabi o da nasip meselesi inşallah hepimizin bebişleri bol sütlü emen bebişler olur yaa ve uyuyan ve gazsız

Zeytinliii afroditi şeker konusuna değinmişsiniz kızlar geçen ay gittiğimde kilolu değildi haftasıyla gayet uyumlu demişti. pazartesi randevum bakalım ne diyecek ve ben bayramdan bu yana hiç dikkat etmedim. pazartesi devletten de randevu aldım açlık tokluk kan şekeri için bakalım. şeker ne durumda ona göre bir yol izleyeceğim. ya sanki bana şeker yüklemesi yaptığı için anlık çıktı gibi geliyor. açlık toklukla dikkat etmesem de normal seyrinde gidecekmiş gibi geliyor.

İnşallah öyledir ya.. Ben şahsen çok taktım dikkat ediyorum bu bayram bana eziyet gibiydi herşey gözümün önünde ama ben melül melül baktım yemedim.. Bi kere sütlü tatlı yedim itiraf.. Çarşamba benim kontrolüm bakalım görelim

İsi birakmasam cok daha kolay olurdu tabi ama yine de çoğu şeyi kabul ederdim.

Ben de yakin arkadaslarima söylüyorum, yapacaksaniz hemen ardimizdan yapin esyalari devredelim, yoksa boku yersiniz diye.
Biz herşeyi baştan aldık dediğin gibi 0'dan düzmek zorluyor. kim ne verirse diye gözünün içine bakıyorum
Senin gibi kuzenlere arkadaşlara akıl veriyorum. Arkamızdan gelin hemen yaptığımız yatırımdan siz de faydalanın diye.
Kuzenimin verdiği 3-4 hamile giysisi bile bolca dua etmeme yetti. Dayanışma önemli. Görümcenin şerefine

dr.dan ciktim. rahim agzi kapali. duzenli kasilmalarim devam. her an rahmi acan sanciya cevirebilir diye bekletiyormus. 32 haftayi bir gorsek, sancilarinda duzeni bozulsa eve yollayacagim ama sancilariniz cok duzenli dedi. gunde 4 nst cekiliyor hep duzenli sanci.iyiki fark edip erken geldin en buyuk sansimiz oldu yoksa durduramazdim dogumu dedi.
bebegim 1650 idi 1800 g olmus. boyu 39cm idi 43 cm olmus sagligi da supermis. ben de toplam 7 kg almisim

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

kızlar hatırlayamadım da bir arkadaş ücretsiz deneme ürünleri için başvuru linkleri atmıştı . ben doldurmuştum ama gelen giden bir şey olmadı :) sizlere geldi mi ?
Bu kizdan.korkun unuttum gitti gelmedi kiz gelmez de can66 demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…