2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de evde tartilmiyorum. Doktorda tartilmiyor musun? Kapidan giriyorum once tarti sonra tansiyon sonra ultrason.

Saglikla kavusun ne güzel kilo almış minnoş

Ben de evde tartilmiyorum. Doktorda tartilmiyor musun? Kapidan giriyorum once tarti sonra tansiyon sonra ultrason.
Kaçış yok amaaan sanki tartılınca noluyo.. Ama hastanede hemşire vardı bitane bu sabah gittim kan vermek için o da 7 aylıkdı ama karnı yoktu ya bildiğin yoktu baktıımm uzun uzun hafif Bi çıkıntı ben şok

Devletteki doktor sağolsun tartmıyor. O nedenle seviyorum onu. Ötekine de gideli 1 ay oldu. Tartinca da hafızamdan sileceğim. Gereksiz bilgi yer kaplamasın

Canım ben +3.5 kilodayım şükür hiç bi sorun yok bizim kilo bebeği etkilemiyor merak etme

Bana da bi kadin yanasip kac aylik diye sordu 30 haftadayim dedim, aa kucukmus daha var o zaman dedi. (Ne umduysa artik)

Sonra ben ebeyim dogum egitimi aldiniz mi dedi. Ebecim sen aa kucukmus daha diyosan ben nire gidem? Almadim deyince he sezeryan dedi yok vajinal olucak umarım dedim iyice şaşırdı.

Cok kedi gordum valla egitimsiz egitimsiz dogurdular

Bursa grubundaki anneler birşey sormak istiyorum Bursa da önereceğiniz devlet hastanesinde doktor var mı sizlerde var mıydı devlete giden hangi doktora gidiyorsunuz ?

Hiç ödemedim devlette oldum ameliyatımı. Tavsiye üzerine gittiğim bir doktordu çokta memnun kaldım. Ben bu dertten muzdarip olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum kızlar hiç korkmayın.
Hemen doktor ismi istiyorum ben şuan 100D kullanıyorum. Spor yapıp bıraktığım için göğüs kaslarım çok gevşedi haliyle büyük ve sarkık duruyor. Süt dolunca ne olacak kim bilir bide balon gibi sönecek iyice sarkık olacak karnıma değiyor zaten

Kızlar bende yarım saat önce bebeğin rahime tekme atması gibi hareketler başladı bu ne anlama geliyor acaba çok değişik bir şey ilk defa oluyor bugün ama tekrar ediyor

oyle hamilelik mi olur ya ... gıcık oluyorum ... hamiş dedigin bizim gibi 100 metre uzakliktan farkedilmeli, koca göbeğiyle ben burdayim demeli, bu işin makbulü bu dur.

oyle hamilelik mi olur ya ... gıcık oluyorum ... hamiş dedigin bizim gibi 100 metre uzakliktan farkedilmeli, koca göbeğiyle ben burdayim demeli, bu işin makbulü bu dur.
Bencede ama banada bugün 8 aylığa göre daha büyük duruyor dediler zaten 9 aylık son daha ne kadar durması lazım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…