Sen boşver onları biz sarılalım. Kilo milo boş işler bunlar. kaç kilo aldın de bana. Bilmiyorum neden dersen tartılmıyorum artık amaaaan taksamda alıyorum takmasamda. Gel biz xl xxl fal
bu bir göbüş voltranı oluşturma çağrısıysa ben varım dostum. Nerede ne zaman bilgi verin yeter
dr.dan ciktim. rahim agzi kapali. duzenli kasilmalarim devam. her an rahmi acan sanciya cevirebilir diye bekletiyormus. 32 haftayi bir gorsek, sancilarinda duzeni bozulsa eve yollayacagim ama sancilariniz cok duzenli dedi. gunde 4 nst cekiliyor hep duzenli sanci.iyiki fark edip erken geldin en buyuk sansimiz oldu yoksa durduramazdim dogumu dedi.
bebegim 1650 idi 1800 g olmus. boyu 39cm idi 43 cm olmus sagligi da supermis. ben de toplam 7 kg almisim
Kaçış yok amaaan sanki tartılınca noluyo.. Ama hastanede hemşire vardı bitane bu sabah gittim kan vermek için o da 7 aylıkdı ama karnı yoktu ya bildiğin yoktu baktıımm uzun uzun hafif Bi çıkıntı ben şok
Devletteki doktor sağolsun tartmıyor. O nedenle seviyorum onu. Ötekine de gideli 1 ay oldu. Tartinca da hafızamdan sileceğim. Gereksiz bilgi yer kaplamasın
Devletteki doktor sağolsun tartmıyor. O nedenle seviyorum onu. Ötekine de gideli 1 ay oldu. Tartinca da hafızamdan sileceğim. Gereksiz bilgi yer kaplamasın
Ben totalde aldım 5 kg,ya bebek iyi çok şükür ama neden az ben kilo almıyorum anlamadım. Herkes de hiç kilo almıyorsun falan diyor. Normalde pimpirikli değilimdir. Bilinçaltımda ekilen toplumsal tohumlar yeşeriyor sanırım
Kaçış yok amaaan sanki tartılınca noluyo.. Ama hastanede hemşire vardı bitane bu sabah gittim kan vermek için o da 7 aylıkdı ama karnı yoktu ya bildiğin yoktu baktıımm uzun uzun hafif Bi çıkıntı ben şok
Bana da bi kadin yanasip kac aylik diye sordu 30 haftadayim dedim, aa kucukmus daha var o zaman dedi. (Ne umduysa artik)
Sonra ben ebeyim dogum egitimi aldiniz mi dedi. Ebecim sen aa kucukmus daha diyosan ben nire gidem? Almadim deyince he sezeryan dedi yok vajinal olucak umarım dedim iyice şaşırdı.
Cok kedi gordum valla egitimsiz egitimsiz dogurdular
Bursa grubundaki anneler birşey sormak istiyorum Bursa da önereceğiniz devlet hastanesinde doktor var mı sizlerde var mıydı devlete giden hangi doktora gidiyorsunuz ?
Hiç ödemedim devlette oldum ameliyatımı. Tavsiye üzerine gittiğim bir doktordu çokta memnun kaldım. Ben bu dertten muzdarip olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum kızlar hiç korkmayın.
Hemen doktor ismi istiyorum ben şuan 100D kullanıyorum. Spor yapıp bıraktığım için göğüs kaslarım çok gevşedi haliyle büyük ve sarkık duruyor. Süt dolunca ne olacak kim bilir bide balon gibi sönecek iyice sarkık olacak karnıma değiyor zaten
Kızlar bende yarım saat önce bebeğin rahime tekme atması gibi hareketler başladı bu ne anlama geliyor acaba çok değişik bir şey ilk defa oluyor bugün ama tekrar ediyor
oyle hamilelik mi olur ya ... gıcık oluyorum ... hamiş dedigin bizim gibi 100 metre uzakliktan farkedilmeli, koca göbeğiyle ben burdayim demeli, bu işin makbulü bu dur.
oyle hamilelik mi olur ya ... gıcık oluyorum ... hamiş dedigin bizim gibi 100 metre uzakliktan farkedilmeli, koca göbeğiyle ben burdayim demeli, bu işin makbulü bu dur.