2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm cok guzeller. hayirli olsun.

Yediği onun de yemediği arkasında yattığı yerde ne yorulmasiymis bu boyle
buyumeye calisiyr canim. kolaymi.
Haha insanın canı istiyor dimi çok tatlılar.. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah en hayırlı zamanda vakitlice
hem.de nasil ..

geldim geleli ilk kez nst 10 numara guzel cikti. sancilar baya baskilanmis. dr da geldi insallah boyle devam eder dedi. anammm acayip mutluyum he

Canım durumu harika ozetlemissin benim ilk tecrübem olacak ama yakın bir arkadaşımin da 4 aylık bebeği var aynen senin gibi emzik biberon vermedi ve aylardır çıkamıyor dışarı çıksada çok zor bende philips soothie emzik ve similac man aldım bebişim inşallah severek kullanır

Bende philips soothie aldım ama inşallah kullanır

Bugün maaş günü diye kendimi alışverişe buldum ama eve gelince yerimden kalkacak halim kalmamış eksikler azalıyor bazıları da kargoda onlar da gelince artık tamamız sadece aliexpresten almak istediklerimi alamadım sistem değişmiş sanırım ne benim ne de eşimin kartını kabul etmiyor artık kısmet onlar kaldı

Sağlıkla giyin inşallah çok haklısın hem sonra kullanılmıyor hem de çok pahalı gayet uygunmuş fiyatında

hangi magaZAdan aldim canim cok guzelmis

bugun temizlik gunumdu kizlar... aman ne yorulmusum ayaklarim agriyoo dombalak gibi oldu ayaciklarim tabi yarim yamalak yaptim balkonu temizleyemedim su an aklim balkondaki pisliklerde... istanbul cok nemliydi bugun yapis yapis oldugumu hissediyorum... balkonuda soyle taba taslak temizleyi kendimi serin sulara birakacagimm. bu arada Safak 50

Mysonismysun peridrol84 instagramd bir sayfadan buldum.kargo dahil ortu kilif 70 tl minderi de vardi ama.gerek.duymadim ben tasarladim kumas renk.sınırsız isteyenler ozel mesajla veririm linki ic kumas ve tutma yerleri.ve fili sari kumas olsun ic kilif puantiyeli sectim

Eklentiler

• IMG_20190615_190741.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20190615_190755.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20190615_190727.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20190615_190714.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 46
Çok geçmiş olsun canım inşallah o kötü senaryoların hiçbirisi gerçekleşmez. Allah şifanı versin, iyi düşün iyi olsun...

Cok tatli canim budaa

Yani dogum pozisyonuna girmemis mi canim bana da doktor oyle dedi cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…