- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Mysonismysun peridrol84 bundan.varmiydi.Benim.ebatlar 44 65 64 netten.baktimda ic.kilif ebati.önemli
Tamam canim sagolasinMysonismysun peridrol84 bundan.varmiydi.Benim.ebatlar 44 65 64 netten.baktimda ic.kilif ebati.önemli
Buarada hala dogurmadim...
her odadan bir aglama sesi vizik dizik.
cok tatlilar. diyrm goz hakki denen bisi var. bi koklamalik verseler su kuzulari..
cnm cok guzeller. hayirli olsun.Kızlar sabahtan Eminönüne gittim İstanbulda olanlar bilir. Her zamanki gibi çok kalabalıktı allahtan arabayı yakına park ettik çok yürümemiş oldum. Bu pijama ve geceliği aldım. İkisine 100tl verdim. İnternetteki fiyatlar çok yüksek gelmişti başka zaman kullanabileceğim şeyler değiller çünkü. Gayet uyguna aldım. Birde bebişe böyle bir takım aldım. 30tlye, Foto çekilirken çeşit olur diye. İstanbulda olanlarınız varsa gidip almanızı tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2279098 Eki Görüntüle 2279099 Eki Görüntüle 2279100
buyumeye calisiyr canim. kolaymi.Yediği onun de yemediği arkasında yattığı yerde ne yorulmasiymis bu boyle
hem.de nasilHaha insanın canı istiyor dimi çok tatlılar.. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah en hayırlı zamanda vakitlice
cnm cok guzeller. hayirli olsun.
buyumeye calisiyr canim. kolaymi.
hem.de nasil..
geldim geleli ilk kez nst 10 numara guzel cikti. sancilar baya baskilanmis. dr da geldi insallah boyle devam eder dedi. anammm acayip mutluyum he
Canım durumu harika ozetlemissin benim ilk tecrübem olacak ama yakın bir arkadaşımin da 4 aylık bebeği var aynen senin gibi emzik biberon vermedi ve aylardır çıkamıyor dışarı çıksada çok zor bende philips soothie emzik ve similac man aldım bebişim inşallah severek kullanırben vermeyi düşünüyorum. çocuk doktorunun kendinden duydum uykuya dalış aşamasında verilebilir dedi.
benim oğlum beni emzik niyetine kullanıyordu emerken uyuyordu ve bıraktığım an uyanıyordu.
bu sefer kimseyi dinlemicem emziği hazır zaten aldık. mama da vermeyi düşünüyorum benim oğlum sarılık olmuştu sütüm olmasına rağmen bir tanıdığımız mama verin demişti inat ettik vermedik. biberona alışmadı oğlum sağıp vermeye çalıştım almadı.
dışarı çıkmak işkence oluyordu bana. emzirecek yer aramakla geçiyordu zamanım.
millete bakıyordum mamasını yapıp yanına alıyorlar bebek acıkınca biberondan veriyorlar sonrada emziğini ver bebek arabasında uyuyor bebek.
ben bunları yaşayamadım maalesef. arabalarda çok emzirdiğimi bilirim. dışarı çıkmaya küsmüştüm artık.
Bende philips soothie aldım ama inşallah kullanırBen avent aldım bir de oioi kampanyasında uyku arkadaşlık emzik aldım. Ama çocuk doğmadan emzik konusu muallakta. Çok almamak gerek. Ben emmemişim mesela, her çocuk emzik emmeyi kabul etmiyor. Bazen de sen çok kaliteli alıyorsun o gidip markette satılan dandik emziği seviyorama anneler alıştırın hayat kurtarıyor diyorlar.
Kızlar sabahtan Eminönüne gittim İstanbulda olanlar bilir. Her zamanki gibi çok kalabalıktı allahtan arabayı yakına park ettik çok yürümemiş oldum. Bu pijama ve geceliği aldım. İkisine 100tl verdim. İnternetteki fiyatlar çok yüksek gelmişti başka zaman kullanabileceğim şeyler değiller çünkü. Gayet uyguna aldım. Birde bebişe böyle bir takım aldım. 30tlye, Foto çekilirken çeşit olur diye. İstanbulda olanlarınız varsa gidip almanızı tavsiye ederim
hangi magaZAdan aldim canim cok guzelmisKızlar sabahtan Eminönüne gittim İstanbulda olanlar bilir. Her zamanki gibi çok kalabalıktı allahtan arabayı yakına park ettik çok yürümemiş oldum. Bu pijama ve geceliği aldım. İkisine 100tl verdim. İnternetteki fiyatlar çok yüksek gelmişti başka zaman kullanabileceğim şeyler değiller çünkü. Gayet uyguna aldım. Birde bebişe böyle bir takım aldım. 30tlye, Foto çekilirken çeşit olur diye. İstanbulda olanlarınız varsa gidip almanızı tavsiye ederim
Şarkhan yokuşunu çıkmadan sağ köşede kalıyor canım. En uygun dükkan orasıydı zatenhangi magaZAdan aldim canim cok guzelmis
Cok guzel asiriiiEki Görüntüle 2279136 benim aldığım böyle bak
Minderi zorunlu dimi pusetin icinde minder olmayinca rahat edemiuolar anladigimEki Görüntüle 2279136 benim aldığım böyle bak
ins canim. sanirsin sabah 5dkka ya bir sanci ceken ben degilimYaa hadi inşallah hep güzel haberlerle yaz bize yaa
Çok geçmiş olsun canım inşallah o kötü senaryoların hiçbirisi gerçekleşmez. Allah şifanı versin, iyi düşün iyi olsun...arkadaslar selamlar,
benim yapısıklık durumu epey sıkıntılıdun koca gunu aglayarak gecirdim, gecede escegizim hasta oldu, cok etkilendik maaile. kvalide geldi yatıya el mecbur, cunku benim escegizime bakacak takatim yoktu dun gece.
rahim ile mesane komsu organlarmıs ve bebegimin plesantası bu ikisinin arasına bile yayılmıs. ne olcude ne kadar hangisine yapısık usg ile soyleyemiyorlar malesef. bir olcude yapısık ama bu ne kadar koca bir soru isareti! bir prof yapacak ameliyatımı. en kotu senaryo uzerinden bir is planı cizdi dun diger drlarla. prof'un demesine göre kesiyi açmadan icerisini gormeden hicbir sey diyemezmis. ongurelen; mesanede kesik olabilir operasyonda, ürolog mudahele eder, bu 15 gun sonda ile dolasmak demek. diger ongorulen; kanama durmaz yapısıklık rahime cok fazlaysa rahim alınır, nokta! (yumurtalıklarım kalacakmıs, bu konuyu iyice arastırıp baska gorus alacagım sanırım) bunun icin 10 kisi ayarlamam gerekiyormus, 5 kisi beyaz kan 5 kisi kırmızı kan icin. isyerlerimizden bulacagız artık.
ameliyata bir genel cerrah bir de urolog girecek bizim kadın dogum ekibi dısında. dun her ikisinede dosyam gitti, randevularım alındı. ekg cekildi bir de anestezi randevusu alındı. surec cok sıkıntılı, tek tesellim emin ellerdeyim, bin milyon sukur. kızımı medikalpark'ta oglumu acıbadem'de dogurdum, her ikisinde bu kadar donanımlı drlar ve ekip ile isler yurumemisti. cok net.
istenmeyen iki durum var, biri kanama digeri kasılma su gelmesi erken dogum ile alakalı her sey. hayırlısı artık.
bebek 1200 gr olmus, ilk kez cok detaylı inceledik. o kadar gerildim ki dun kendime gelebilmem için drlar sanırım biraz iltimas gecmis olabilirler bana:) dogumu hastaneye 29 temmuz yatıs olarak not aldırdı hoca, muhtemelen 1 agustos gibi. tekrar degerlendirelecek bu durum.
oyle iste,
doktum icimi. hakkımda hayırlısı olsun. ptesi isyerine yeni bir eleman baslayacak. bu kadar uzun yazmak icin hemen fırsat yaratamayabilirim. hepinize cok cok sevgiler, lutfen dualarınıza beni de ekleyin e mi? bursa grubu sayet bir bulusma organize ederseniz bir mesaj uzagınızdayım...
bu arada buyuk kızım alanında derece yapmıs (viyola/solfej), cok gururluyum. pazartesi okulunda mini bir toren yapılacak sanırım, oglusum da takdir almıs, insanın gogsu kabarıyor. lakin kuslar gibi kursagımda kaldı. bugun onlara guzel suprizler yapacagım bakalım. cunku kızıma hep okulda derece filan yaparsan sana hediye alırım diyordum, bu kez kacacak bir yerim kalmadı:)
oyle iste,
kuslar bocekler.
Cok tatli canim budaaMysonismysun peridrol84 instagramd bir sayfadan buldum.kargo dahil ortu kilif 70 tl minderi de vardi ama.gerek.duymadim ben tasarladim kumas renk.sınırsız isteyenler ozel mesajla veririm linki ic kumas ve tutma yerleri.ve fili sari kumas olsun ic kilif puantiyeli sectim
Yani dogum pozisyonuna girmemis mi canim bana da doktor oyle dedi cunkuBugun doktora gittik. 40 cm 1350 gram olmus kizim. Ben de bir ayda 3 kilo almisim. Toplamda 5 kilo aldim simdiye kadar. Onumuzdeki iki ay da 3er kilo alsamiyi olacak. Zaten ne oluyorsa son ayda oluyor. Bebek tersmis su anda. Ama daha doner dedi doktor. Bakalim hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?