2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İkisine 100 TL çok iyiymiş ya, internettekilere hiç bakmayacağım o zaman ben de, çünkü çok anlamsız bir şekilde pahalılar.

Soktayim resmen super.fiyat gule gule.kullan.tatlim

Harika uygun almışsın gerçekten güle güle giyinin cnm

Canım güle güle giy dükkanın adi var mı?

Hawuzlu han mi gule gule kullan canim asiri uyguna almisin

Salı günü bende.gidiyorum hayırlısıyla bakalım inşallah bulurum bende biseyler..

Kızlar ayaklarımın ağrısı öldürmüyor surunduruyor resmen ama bu gidişle nefes darlığından ölücem bildiğin nefes alamıyorum üstelik oturduğum yerde öyle yorulunca fln dgl gören der kaç km koştu da dalağı şişmiş nefes nefese kalmış nefes alamıyor su son bir haftadır sık olmaya başladı napicam bilmiyorum ha gayret son 38 günleri sayarak avutuyorum kendimi

Canım güle güle giy dükkanın adi var mı?
Dükkanın adına dükkat edemedim canım ama fiyatlar her dükkanda değişiyordu özellikle sadece burası bu kadar ucuzdu. Şarkan yokuşunu çıkmadan hemen köşede sağ tarafta kalıyor zaten yeri çok basit. Fişinde adresi var ekliyim canım

Kizlar youtubeda hastahane cikis cantasi hastahane cantasi izlemeyeni dövüyorlar izledim hepsinin ortak bir eksigim puset varya ana kucagi bebek arabasının ona kılıf alin diyorlar sizce gereklimi pamuklu.kılıf
ben çok çukur diye minder alacağım ona, e bebekte de var minderden.
ama üstüne battaniye falan sererim diye düşünüyorum.

Kizlar youtubeda hastahane cikis cantasi hastahane cantasi izlemeyeni dövüyorlar izledim hepsinin ortak bir eksigim puset varya ana kucagi bebek arabasının ona kılıf alin diyorlar sizce gereklimi pamuklu.kılıf
ben bundan almıştım.minderi de var içinde..

Eklentiler

• Screenshot_20190615-151807_Gallery.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 42
cok sukur cnm
hepsi de insan evladi..
kiralama burda yapmiyrlarmis cnm. almam gerekiyrmus.
Rabbim güç versin sana ve bebisine inşallah bugünlerde geçicek sonu güzel olucak cnm
amin cnm.
Çok tatlısınız sağ selamet alırsın inşallah yavrunu kucağınıza haberlerini takipteyiz
amin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…