- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Yaaa bu nd guzel bisey boyle niye gormemisim ben bunuuuuuuuu Allah razi olsun iyi ki paylastin wallaa bayiliyorum boyle kral taci seklinde olan seylereEki Görüntüle 2279126 ben bundan almıştım.minderi de var içinde..
Anca oyle.susluyoruz zuhahahahahahYaaa bu nd guzel bisey boyle niye gormemisim ben bunuuuuuuuu Allah razi olsun iyi ki paylastin wallaa bayiliyorum boyle kral taci seklinde olan seylere
amin kuzum amin.Günaydın güzel anneAllah yardımcın olsun. Gerçekten güçlü bi annesin sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
saol cnm. dr daha inatla 1 hafta tutarim ben bunu icerde diyorGüçlü anne, dualarımız seninle ve tüm sıkıntıda olan anne adaylarıylabiliyorsun doktorlar en kötü olasılıkları anlatmak zorunda..şanslısın ki tam teşekküllü bir ortamda, emin ellerde sıkı takiptesin..ben eminim kuzunu sağlıkla kucağına alacaksın ve bu sıkıntılı günler sadece bir anı olarak kalacak sen moralini yüksek tutmaya çalışmaya devam et yeterki ❤ kızın ve oğluna da kocaman birer maşallah
R Rzg14 maşallah sana ve inatçı kızınasağlıkla doğsun da hepimiz poposunu ısıralım bize yaşattığı heyecan için
Bu arada 8 sene önce aynı atletle fotoğrafım var2.yi düşünmediğim için herşeyi dağıttım..şimdi sürekli bakıyorum ama lcw hala bu tarz çıkarmadı bu sene
@umut baki hosgelmis grubumuzun ilk kuzusu ❤ inşallah en kısa zamanda toparlar ve beraber evinize geçersiniznasıl son durumunuz?
Kaynı yoğun bakımda olan bir arkadaş vardı, alıntı yapamamışım..umarım durumu daha iyidir, allah yardımcısı olsun
Herkese tek tek yazamıyorumsıkıntıda olan arkadaşlar hepinize en kısa zamanda iyi haberler diliyorum..korktuklarimizin hiçbirini yaşamadan bitireceğiz bu süreci inşallah sonra gelsin meme, kaka, mama, lohusa deliliği...muhabbetleri
guzelmus cnm.kızlar bu çikolatadan almak istiyorum hastaneye nasipse etiketi güzel mi ? hacı şerif kardeşimin nişanı için almıştık çok güzel ve ertesi gün teslim düşünürseniz
benim ogljm cok hareketliydi. inanilmaz sakin bir cocuk oldu.kizlar, ozellikle daha once bebegi olmus olanlar, bisey soracagim.
benim ufaklik cok hareketli, abartmiyorum gercekten cok hareketli. dun nst ye baglandigimda da saniye durmadi. doktor sonucu kontrol ederkende ‘asiri aktif bir bebegin var’ dedi. e biliyoz daa.
bu iyi biseymi, bu bebek dogunca da boyle mi olacak. takildi aklima bu durum. hiperaktif bi cocuk mu olacak Allah korusun? normal saglikli sakin bi cocuk olsun nasil ugrasayim onunla ben yahu. oyle bir bilimsel aciklama yokmus arastirdim.
bak bunlari yazarken karnimin sag tarafina toplandi simdide. ay bu cocukhassaslasti karnim esim dokunurken ‘bastirma!’ diyorum korkuyorum.
kandirikci kofteler siziBasta verdgmzi saymiyrz tabiiihamilelk başlangıç kilodan sayyr doktor demek ki bildgi var
yok annemmm dur sennn.Seni ne oldu ne olacak diye beklerkene beni yatıracaklar yan yatağına senin kız sayesinde...
Allahim acil sifa versin.durumu iyi şükür ama tekrar ameliyata girecek sağ kolunu hiç hareket ettiremiyor. iki bacağı komple kırık tel ve çivilerle sabitlemişler. ama geçirdiği kazaya göre çok şükür iyi yani.
oy kiyamam. ama gobis super.kızlarBuda benden olsun şişko ben ve koca ayaklarım :))))Eki Görüntüle 2279080
Kafa gitti pazar sanıyorum bugünü...Pazartesi cnm
saol kuzum.Maşallah size ya çok güzelsiniz..
yorulmustur.cocuk.Ya o değilde benim bebiş in hareketlerini ben az hissediyorum neden ki...hareket var evet ama ben burdayım diye arada bi oynama o kadar..
ben de oyle biliy c m.Çikolataları buzdolabında saklamayı önermiyorlar canım. Üstlerinin beyazladığını söyledi. Üretici firma uyarısıymış.
cnm buraya geldigimde dr.un ilk baktigi sey ayaklarimdi. hic odemin yok dedi. saniyorum birazda genlere bagliymis bu durum. benim annemde de hic olmamis. oglumdaykende hic olmamisti.Geçen ay gittiğimde normal demişti doktor bakıp pazartesi kontrol var bakalım ne diyecek. ama hamile kalıpta ayağı şişmeyen görmediğim için banada normal geliyor birde yaz ayları diyorum :)
yaaaa ne guzel bir ani olmus.Sabah kedim yastığımın yanından karnıma hopladı. Tabi tutmaya çalıştım refleks olarak. Ama bebişin bir tepişi var ki kediyi şok oldum.Sonrasında karnım bir sağa bir sola oynadı. Sanırım iki oğluşum ilk kavgalarını ettiler
Minder yok galiba icinde kiz ben mi gormuuorum ay ewet gunluk sabahligim bile benim kral tacli lohusa sabahlihiAnca oyle.susluyoruz zuhahahahahah
peridrol84 sen harikasın sadece kilif 65 tl bunda ortude var sahane tesekkurler.bebek ❤
İc yok ben.kilif istiyorum.ya minder.degil lastikli.olanlardanMinder yok galiba icinde kiz ben mi gormuuorum ay ewet gunluk sabahligim bile benim kral tacli lohusa sabahlihionyuzden iste kiz olsa suslerdim diye dusunmustum
Yokuşu çıkmıyorsun canımŞarkan mi gene mi yokuşo yokuşu çıkacağını hiç sanmıyorum 3 hafta önce zor ciktim
Kafam karisti ne istediginin bi resmini gonderebilir misin ben mi karistirdimİc yok ben.kilif istiyorum.ya minder.degil lastikli.olanlardanperidrol84 her ebata uyarmi bu kilif ya ortu guzelde ici yok bacim.bunda olanlari buldum.acaba.olur mu saticiya yazdim.bakalim
Daha önce de paylaşmıştım ama görmemişsin demek bazen sayfalar karisiyorYaaa bu nd guzel bisey boyle niye gormemisim ben bunuuuuuuuu Allah razi olsun iyi ki paylastin wallaa bayiliyorum boyle kral taci seklinde olan seylere
Ben 80 liraya aldım hem puset örtüsü hem minderi içinde.. n11 de indirim deydi bi ara bak istersenAnca oyle.susluyoruz zuhahahahahah
peridrol84 sen harikasın sadece kilif 65 tl bunda ortude var sahane tesekkurler.bebek ❤
Canım içinde 70 tane varmış bana yeter diye düşünüyorum amaBen de bunun erkek versiyonundan alacağım canım kaç adet alacaksın sen
Evet çok lezzetliydi ve kaliteli burdan veririm nasipseBizde eşimin kardeşinizin sözü için yaptırmıştık gerçekten memnun kaldık bende ordan hastane odası için yaptırmayı düşünüyorum
Yediği onun de yemediği arkasında yattığı yerde ne yorulmasiymis bu boylesaol kuzum.
yorulmustur.cocuk.
ben de oyle biliy c m.
cnm buraya geldigimde dr.un ilk baktigi sey ayaklarimdi. hic odemin yok dedi. saniyorum birazda genlere bagliymis bu durum. benim annemde de hic olmamis. oglumdaykende hic olmamisti.
yaaaa ne guzel bir ani olmus.
Kuzuu bunlar standart her pusete uyumlu..ister sadece örtüsünü al istersen minderli al istersen puset örtüsü ve lastikli çarşaf gibi örtüsü var ondan sana kalmış...İc yok ben.kilif istiyorum.ya minder.degil lastikli.olanlardanperidrol84 her ebata uyarmi bu kilif ya ortu guzelde ici yok bacim.bunda olanlari buldum.acaba.olur mu saticiya yazdim.bakalim
Var cnm tam set te var tek de var nasıl almak istersen..ben onu sadece ornek olarak gonderdim..her pusete uugunMysonismysun peridrol84 bundan.varmiydi.Benim.ebatlar 44 65 64 netten.baktimda ic.kilif ebati.önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?