2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaaa bu nd guzel bisey boyle niye gormemisim ben bunuuuuuuuu Allah razi olsun iyi ki paylastin wallaa bayiliyorum boyle kral taci seklinde olan seylere
Anca oyle.susluyoruz zuhahahahahah
peridrol84 sen harikasın sadece kilif 65 tl bunda ortude var sahane tesekkurler.bebek

Günaydın güzel anne Allah yardımcın olsun. Gerçekten güçlü bi annesin sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
amin kuzum amin.
saol cnm. dr daha inatla 1 hafta tutarim ben bunu icerde diyor . umudunuz var mi diyrm. tabiki var diyor .. arkada 1 haftadir sanciliyim, 1 hafta daha ekletiyor dr iyi mi
kızlar bu çikolatadan almak istiyorum hastaneye nasipse etiketi güzel mi ? hacı şerif kardeşimin nişanı için almıştık çok güzel ve ertesi gün teslim düşünürseniz
guzelmus cnm.
benim ogljm cok hareketliydi. inanilmaz sakin bir cocuk oldu.
kizim da cok hareketli. nst njn probunu tekmeleyip duruyor . dr cok aktif bu sagliginin iyi olduguna isarettir dedi cnm.

bende bebis kiyafetlerini yiladim sonunda gunlerdir bana bakiyo zaten kizdan kalma hepsi
bi kac da yeni takim var bi.makine aldi kizlar hepsi sizmi cok kiyafet aldiniz acaba
bi.makinede battaniyelrir yikamistum inced3n bu kadar kurusun insallh utu de yapabikirom pek sanmoyorum ya bu sicaktan

ben normal utu isini havlu camasir faln kiz dogunca terk ettim zaten sadec3 utu isteuen kiyafetleri utuluyorum
zaten gunde 3 deaf havlu d3gisimine utumu dayanir

Basta verdgmzi saymiyrz tabiii hamilelk başlangıç kilodan sayyr doktor demek ki bildgi var
kandirikci kofteler sizi
Seni ne oldu ne olacak diye beklerkene beni yatıracaklar yan yatağına senin kız sayesinde...
yok annemmm dur sennn.
durumu iyi şükür ama tekrar ameliyata girecek sağ kolunu hiç hareket ettiremiyor. iki bacağı komple kırık tel ve çivilerle sabitlemişler. ama geçirdiği kazaya göre çok şükür iyi yani.
Allahim acil sifa versin.
kızlarBuda benden olsun şişko ben ve koca ayaklarım :))))Eki Görüntüle 2279080
oy kiyamam. ama gobis super.

Maşallah size ya çok güzelsiniz..
saol kuzum.
Ya o değilde benim bebiş in hareketlerini ben az hissediyorum neden ki...hareket var evet ama ben burdayım diye arada bi oynama o kadar..
yorulmustur.cocuk.

Çikolataları buzdolabında saklamayı önermiyorlar canım. Üstlerinin beyazladığını söyledi. Üretici firma uyarısıymış.
ben de oyle biliy c m.
Geçen ay gittiğimde normal demişti doktor bakıp pazartesi kontrol var bakalım ne diyecek. ama hamile kalıpta ayağı şişmeyen görmediğim için banada normal geliyor birde yaz ayları diyorum :)
cnm buraya geldigimde dr.un ilk baktigi sey ayaklarimdi. hic odemin yok dedi. saniyorum birazda genlere bagliymis bu durum. benim annemde de hic olmamis. oglumdaykende hic olmamisti.

yaaaa ne guzel bir ani olmus.

Anca oyle.susluyoruz zuhahahahahah
peridrol84 sen harikasın sadece kilif 65 tl bunda ortude var sahane tesekkurler.bebek
Minder yok galiba icinde kiz ben mi gormuuorum ay ewet gunluk sabahligim bile benim kral tacli lohusa sabahlihi onyuzden iste kiz olsa suslerdim diye dusunmustum

Minder yok galiba icinde kiz ben mi gormuuorum ay ewet gunluk sabahligim bile benim kral tacli lohusa sabahlihi onyuzden iste kiz olsa suslerdim diye dusunmustum
İc yok ben.kilif istiyorum.ya minder.degil lastikli.olanlardan peridrol84 her ebata uyarmi bu kilif ya ortu guzelde ici yok bacim.bunda olanlari buldum.acaba.olur mu saticiya yazdim.bakalim

Yediği onun de yemediği arkasında yattığı yerde ne yorulmasiymis bu boyle

İc yok ben.kilif istiyorum.ya minder.degil lastikli.olanlardan peridrol84 her ebata uyarmi bu kilif ya ortu guzelde ici yok bacim.bunda olanlari buldum.acaba.olur mu saticiya yazdim.bakalim
Kuzuu bunlar standart her pusete uyumlu..ister sadece örtüsünü al istersen minderli al istersen puset örtüsü ve lastikli çarşaf gibi örtüsü var ondan sana kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…