2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok çok geçmiş olsun Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın sağlıkla kavuşalım inşallah

R Rzg14 canım 2-3 saat dolanıyorum ağrım oluyor dayanamıyorum Rabbim senin yardımcın olsun vallahi billahi kaç gündür sancı çekiyorsun Rabbim dayanma gücü versin. Fıstık kızın da yardımcı olsun anneciğini yormasın üzmesin inşallah.

allah korumus cnm. cok gecmis olsun.

yok yavrum ya. durmuyor zibidik. ne alakaysa aksam nst sinde 50-60-100-70 sancilar. aradaki 20lero saymjyorum. 30dkka da cikan bunlar .. esir kalacagim bu gidisle hastanede..Eki Görüntüle 2279192
Ya hastanenin de yapabilecegi baska bisey yok dimi takip etmekten baska hani baska bi yolu yok mu

amin cnm hepimizin. ben sanci cekerken ses cikarmam. gecince gulumsemeye baslarim. o yuzden nst de sanci cikmasa kimse inanmayacak bana .
Ya hastanenin de yapabilecegi baska bisey yok dimi takip etmekten baska hani baska bi yolu yok mu
cnm hersey yapildi. kasilma engelleyici ilaca ragmen boyle. 3lt serum..surekli yatis. buhun yine 2 ampul progestan igne yapildi. erken dogum enfeksiyonuna karsi antibiyotik iciyorum vs vs.. Allaha emanet devam cnm.

Anladim canim gervektenn demek insan boyle boyle sabirli olmayi buyumeyi ogreniyo oturdugu yerden degil... Masallah sen cok guclu bi kadinsin annesin ileride kizin senle gurur duyacak bundan eminim

Anladim canim gervektenn demek insan boyle boyle sabirli olmayi buyumeyi ogreniyo oturdugu yerden degil... Masallah sen cok guclu bi kadinsin annesin ileride kizin senle gurur duyacak bundan eminim
saol kuzum.

herkesj kovaladim. kimseyi istemiyrm dedim ... oh kizimla bas basa keyifteyiz kasila kasila

ayy kuzum dikkat et okurken icim gitti ya bu aksam gorumcemler geldi kucuk oglu yanlislikla karnima carpti gozlerim firladi yerimden ki seni dusunemiyorum nasil canin yanmistir. allaha şükür bebis iyiymiş bu guzel haber iste.

Sendeki sabır ve dirayetten diliyorum kendime Allahım çok amin vee aman maşallah nazar değmesin

Ay çok geçmiş olsun

Gecmis olsun canım . Rabbim korusun hepimizi

Dikkat et kuzum...allah korumus..gecmis olsun.su son zamanlarida allahın izniyle sorunsuz gecirelim

Çok geçmiş olsun cnm çok şükür birşey olmamış sadaka ver cnm Allah beterinden korusun sağlıkla gelsin bebiş
Ah canım çok geçmiş olsun şükür iyisiniz amin canım rabbim beterinden korusun
Allah korusun yaa.. Çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindim inşallah Rabbime emanetler bebelerimiz.. ❤ Ayağı takılıyor insanın dengesizleşiyor gitgide Allah korusun vallahi..
gecmis olsun canim
Aaa cok uzuldum ayyy ne kadar trlaslanmissindir gecmis olsun
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm çok şükür bebiş iyiymiş Rabbim korusun
Çok çok geçmiş olsun Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın sağlıkla kavuşalım inşallah
ayy kuzum dikkat et okurken icim gitti ya bu aksam gorumcemler geldi kucuk oglu yanlislikla karnima carpti gozlerim firladi yerimden ki seni dusunemiyorum nasil canin yanmistir. allaha şükür bebis iyiymiş bu guzel haber iste.
Ay çok geçmiş olsun
Gecmis olsun canım . Rabbim korusun hepimizi
Dikkat et kuzum...allah korumus..gecmis olsun.su son zamanlarida allahın izniyle sorunsuz gecirelim
Çok sağolun kızlar girmediğim varsa k.bkmayn şok oldum resmen ayağımda takılmadı boşluğa gelmiş Allah korusun bebeklerimizi gerçekten hepimiz saglksiz kucagmza alalim insallah

Haklısın kuzum ya ben böyle şeyleri pek dikkat etmezdim ama olabilirde Allah korusun dua edelim bol bol

Haklısın kuzum ya ben böyle şeyleri pek dikkat etmezdim ama olabilirde Allah korusun dua edelim bol bol
Evet canim ben de etmezdim ama.artio ediyorum benim hayatimin neyini kiskanacak insanlar diyodum ama insanlar en ufak biseyi gozluyolar iyce anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…