2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bugün kayınvalidemlerden kendi evimize yürümek istedik eşimle allahımmm yol boyu kasıldı karnım taş oldu 10 dk lık yolu yarım saatte geldik eve geldim iyice kasıldı karnımın sağ tarafına bıçak saplanır gibi ağrı girdi ağlatacak derecedeydi ama 10 dk sonra falan geçti geçmese doktora gidecektik genede gitsek mi

Devam etmediyse normal kasılmalardır yürüyünce bana da oluyor çoğu zaman.. Devam eden geçmeyen kasılmalar olursa o sorun

Kızlar salya sümük ağlıyorumAnnem babamve 2yaşında olan yeğenim salıdan beri bizdeydi kızımın eksikleri aldık kıyafetlerini ütüleyip yerleştrdk.Bugün birlkte kuşadasına gittik denize,krdeşim ve Eniştem de geldi,çok güzel bir gündü.11gibi eve geldik ev bomboş geldi resmenEşim de yorgun hemen uyudu ,kendimi çok yalnız hissediyorum.

Ne zormuş ya bu kasılmalar 3 4 gündür azcık yürüsem karnım taş kesiliyo ☹
Vücut hazırlık yapıyor ve güçleniyor günden güne kasılmalar.. Elden gelen bişey yok yürüyüş iyi diyorlar ama yapabilene helal olsun iki yürüyim taş gibi batıyo kalıyorum öyle geçmesini bekliyorum

Alıştırıyorlar valla kendilerine.. Bebiş gelince inşallah artık gözün aramaz kimseyi ben ailemden uzağa gelin gittim çok zorlandım çocuk olana kadar sonra oğluşum la hayat çok güzeldi özlüyorsun tabi ama gönlünü avutacak bir mucize var artık hormonlar daha da duygusal yapıyo zaten.. Sesin ondan çıkmıyordu demek kaç gündür

Insan evde kalabalığa alıstığında öyle geliyor gittiklerinde..ama.biz burdayiz kuzum.yalniz hissetme kendini konuşalım.dertleselim

Az kaldı hayırlısı ile az daha sabir kizlarrr
Gerçekten artık iyice zorlaştı ama doğumdanda korkuyorum aklıma geldikçe nası yapacam diyorum hamilelikte doğumda çok zor geliyo şuan

Alışmaz mı insan ya,hele yeğenim bıcır bıcır çok tatlı şu an bunları yazarken bile gözlerim doluyorBende aileme 2,5saatlik uzaklıktayım,çok uzak sayılmaz ama aynı yerde olmak gibi olmuyor işte.Evleneli 1ay sonra 2sene olcak hala annemlerden ayrılınca kötü oluyorum.Bayramdan beri çok yoğnum eşimin köyünde net çekmiyordu ztn, bayramdan gelince de ertesi gün dolabımız şifonyerimiz geldi sonra annemler derken pek yazamadım.Arada girip okudum ama hep.Allah tan kızım tekmeleriyle kendini hatırlatıyor resmen ben burdayım üzülme der gibi.Karnımı okşadıkça daha çok ağlamaya başlıyorum.Bu hormonlar mahvetti beni

Gerçekten artık iyice zorlaştı ama doğumdanda korkuyorum aklıma geldikçe nası yapacam diyorum hamilelikte doğumda çok zor geliyo şuan
Yaparsın yaparsın aslanlar gibi herkesler doğuruyor sen de altından kalkacaksın inşallah hepimiz de.. Unutucaz bile doğum stresini bu sefer bebelerle uğraşıcaz minik minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…