Son 2.3 hafta kalsın hemen doğurmak isteyeceksin artik
İnşallah canım ya Rabbim hepimizin yardımıcısı olsun meleklerimizi sağ salim alalım inşallah kucağımızaYaparsın yaparsın aslanlar gibiherkesler doğuruyor sen de altından kalkacaksın inşallah hepimiz de.. Unutucaz bile doğum stresini bu sefer bebelerle uğraşıcaz minik minik
Yaa ben de duygulandım bak şimdiAlışmaz mı insan ya,hele yeğenim bıcır bıcır çok tatlı şu an bunları yazarken bile gözlerim doluyorBende aileme 2,5saatlik uzaklıktayım,çok uzak sayılmaz ama aynı yerde olmak gibi olmuyor işte.Evleneli 1ay sonra 2sene olcak hala annemlerden ayrılınca kötü oluyorum.Bayramdan beri çok yoğnum eşimin köyünde net çekmiyordu ztn, bayramdan gelince de ertesi gün dolabımız şifonyerimiz geldi sonra annemler derken pek yazamadım.Arada girip okudum ama hep.Allah tan kızım tekmeleriyle kendini hatırlatıyor resmen ben burdayım üzülme der gibi.Karnımı okşadıkça daha çok ağlamaya başlıyorum.Bu hormonlar mahvetti beni
Yaa ben de duygulandım bak şimdiAllah sağlık sıhhat versin ailemize sevdiklerimize inşallah.. Valla ilk yıllar çok zor ayrı kalmak gerçekten allahtan çok uzak değilsin imkan dahilinde görüşürsünüz en azından. Ben yılda bir görebiliyordum o hasreti anlatamam çok zordu 4 yıl ama geçti şimdi aynı şehirdeyiz
Sağlıkla inşallah kucağına alınca prensesi unutucaksın herbişeyiAmin inşAllah,hepsine hayırlı uzun ömürler versin canım.Senin adına çok sevindim aynı şehirde yaşamak çok güzeldir eminim.Bende halime şükrediyorum çok da uzakta değiller sonuçta.Hele bebeşim doğsun annem 1ay falan yanımda olacak hep.O günlere geri sayım başladı ,bununla teselli oluyorum şuan
İshal ilac.kaynakli olabilier de olmayabilirde yedigine bagli kasilmalar yorgunluktandir muhtemelen dinlenince.geçiyorsa sorun.yok bence.yarini bekle kendini.iyi hissetmezsen.gidersin gecmis.olsun.bol.sivi al vucudun.halsiz.dusmesin ayran.icHayırlı geceler herkese. Kızlar geçen yazmıştım grip ve bademcikten antibiyotik kullandım 5 gün ve dün 5.gündü bıraktım ilacı doktor öyle söyledi. Doktor eğer ishal olursan yada dışkında kan görürsen ilacı kesip hemen geliceksin dedi. Ben ilac kullanırken bi sıkıntı yaşamadım ama dün geceden beri ishal oldum. Çok ciddiye almadım yediklerimdendir dedim. Bugün misafirim vardı aşırı yoruldum ve akşam 9 dan beri hem karnım sürekli sertleşiyo hemde karın ağrısıyle tuvalete koşuyorum ishal fena salladı beni acaba hemen acile mi gitmeliyim yoksa yarın da takip edip duruma göre mi bakmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız.?
Ben dha sokagu donmeden karnim kasilmya basliyi yuruyus yapin deniyoda bu sekilde nasil anlamadimGerçekten artık iyice zorlaştı ama doğumdanda korkuyorum aklıma geldikçe nası yapacam diyorum hamilelikte doğumda çok zor geliyo şuan
Cok.guzel.yuruyordum 1 saat her gun ama son 20 gundur hersey iptal ayaga kalkar.kalkmaz.basliyor.kasilma agri durter gibi saplanir.gibi agriBen dha sokagu donmeden karnim kasilmya basliyi yuruyus yapin deniyoda bu sekilde nasil anlamadim
Aynen yaa herkes bol bol yürüyüş yap doğumun çok zor olur bak diyolar ama bizim sıpalar yorulmayalım diye hemen engel oluyolarBen dha sokagu donmeden karnim kasilmya basliyi yuruyus yapin deniyoda bu sekilde nasil anlamadim
Vallahi lohusalikta ew dolup tasacak insandan kacacaz bu sefer o yuzden yalnizligin tadini cikarAlışmaz mı insan ya,hele yeğenim bıcır bıcır çok tatlı şu an bunları yazarken bile gözlerim doluyorBende aileme 2,5saatlik uzaklıktayım,çok uzak sayılmaz ama aynı yerde olmak gibi olmuyor işte.Evleneli 1ay sonra 2sene olcak hala annemlerden ayrılınca kötü oluyorum.Bayramdan beri çok yoğnum eşimin köyünde net çekmiyordu ztn, bayramdan gelince de ertesi gün dolabımız şifonyerimiz geldi sonra annemler derken pek yazamadım.Arada girip okudum ama hep.Allah tan kızım tekmeleriyle kendini hatırlatıyor resmen ben burdayım üzülme der gibi.Karnımı okşadıkça daha çok ağlamaya başlıyorum.Bu hormonlar mahvetti beni
Cok.guzel.yuruyordum 1 saat her gun ama son 20 gundur hersey iptal ayaga kalkar.kalkmaz.basliyor.kasilma agri durter gibi saplanir.gibi agri
Buna.şükür halimize şükürBende 3 4 güne kadar gayet iyiydim çok hareketliydim ama şimdi çok kötüyüm ya
Ben son 3 haftadir yuruyemiylrum 1 saat degil 1 dakka bile zorliyo ayni srnin yazdiklarin oluyoCok.guzel.yuruyordum 1 saat her gun ama son 20 gundur hersey iptal ayaga kalkar.kalkmaz.basliyor.kasilma agri durter gibi saplanir.gibi agri
Kızlar bugünde annemdeydim kapıya oturmaya çıkmıştım merdevinlerden düştüm ya karnımın üstüne nasl canım acıdı acile gittik hemen ultrsnda bakti nst bağladı nst te iki kere kalp atışı düşmüş dedi hemşire tekrar başlattı ama çok şükür sorun yok dedi Allahm sağ salim zamaninda doğurayım ya Rabbim beterinden korusun
Buna.şükür halimize şükür
Eee hanımlar yarın babalar günü ne aldınız baba adayı kocaciginizaaaa.anneler gününde konuşup duruyordunuz
Gecmis olsun doktorun ishal olursan gel demis canim gitmelisin bence nolur nolmazHayırlı geceler herkese. Kızlar geçen yazmıştım grip ve bademcikten antibiyotik kullandım 5 gün ve dün 5.gündü bıraktım ilacı doktor öyle söyledi. Doktor eğer ishal olursan yada dışkında kan görürsen ilacı kesip hemen geliceksin dedi. Ben ilac kullanırken bi sıkıntı yaşamadım ama dün geceden beri ishal oldum. Çok ciddiye almadım yediklerimdendir dedim. Bugün misafirim vardı aşırı yoruldum ve akşam 9 dan beri hem karnım sürekli sertleşiyo hemde karın ağrısıyle tuvalete koşuyorum ishal fena salladı beni acaba hemen acile mi gitmeliyim yoksa yarın da takip edip duruma göre mi bakmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız.?
Ben isterim linkMysonismysun @peridrol84 instagramd bir sayfadan buldum.kargo dahil ortu kilif 70 tl minderi de vardi ama.gerek.duymadim ben tasarladim kumas renk.sınırsız isteyenler ozel mesajla veririm linki ic kumas ve tutma yerleri.ve fili sari kumas olsun ic kilif puantiyeli sectim
Sağlıkla inşallah kucağına alınca prensesi unutucaksın herbişeyianneciğin de yanında miss.. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?