Vallahi lohusalikta ew dolup tasacak insandan kacacaz bu sefer o yuzden yalnizligin tadini cikar
Oyyyy çok geçmiş olsun. Ben de önümü Göremediğim için en korktuğum şey. Sürekli takılıyorumKızlar bugünde annemdeydim kapıya oturmaya çıkmıştım merdevinlerden düştüm ya karnımın üstüne nasl canım acıdı acile gittik hemen ultrsnda bakti nst bağladı nst te iki kere kalp atışı düşmüş dedi hemşire tekrar başlattı ama çok şükür sorun yok dedi Allahm sağ salim zamaninda doğurayım ya Rabbim beterinden korusun
Bana da yeter heralde yetmezse bi 70 li daha alırım olmadıCanım içinde 70 tane varmış bana yeter diye düşünüyorum ama
ben kuzuma dun aksam para verdim. babasini sabah kahvaltiya goturecek ama hesabi kendi odeyecekEee hanımlar yarın babalar günü ne aldınız baba adayı kocaciginizaaaa.anneler gününde konuşup duruyordunuz
yurume hizini iyice dusurup yuru cnm. sık dinlen. bir de ciddiyim.su nefes egzersizlerini yap. kasildigin an daha cabuk gevsetir.Kızlar bugün kayınvalidemlerden kendi evimize yürümek istedik eşimle allahımmm yol boyu kasıldı karnım taş oldu 10 dk lık yolu yarım saatte geldik eve geldim iyice kasıldı karnımın sağ tarafına bıçak saplanır gibi ağrı girdi ağlatacak derecedeydi ama 10 dk sonra falan geçti geçmese doktora gidecektik genede gitsek mi
kiyamam presnses. uzulme.Kızlar salya sümük ağlıyorumAnnem babamve 2yaşında olan yeğenim salıdan beri bizdeydi kızımın eksikleri aldık kıyafetlerini ütüleyip yerleştrdk.Bugün birlkte kuşadasına gittik denize,krdeşim ve Eniştem de geldi,çok güzel bir gündü.11gibi eve geldik ev bomboş geldi resmen Eşim de yorgun hemen uyudu ,kendimi çok yalnız hissediyorum.
simdilik hedefin dogum ve onu dusunmek olmasim cnm. daha kisa hedefler koy. boylece hergun korkunu beslemezsin.Gerçekten artık iyice zorlaştı ama doğumdanda korkuyorum aklıma geldikçe nası yapacam diyorum hamilelikte doğumda çok zor geliyo şuan
cnm sanki ilqc kaynakli degil gibi. ilactan olsa daha once baslardi ishalin. farkli birsey yemis olabilir misin?Hayırlı geceler herkese. Kızlar geçen yazmıştım grip ve bademcikten antibiyotik kullandım 5 gün ve dün 5.gündü bıraktım ilacı doktor öyle söyledi. Doktor eğer ishal olursan yada dışkında kan görürsen ilacı kesip hemen geliceksin dedi. Ben ilac kullanırken bi sıkıntı yaşamadım ama dün geceden beri ishal oldum. Çok ciddiye almadım yediklerimdendir dedim. Bugün misafirim vardı aşırı yoruldum ve akşam 9 dan beri hem karnım sürekli sertleşiyo hemde karın ağrısıyle tuvalete koşuyorum ishal fena salladı beni acaba hemen acile mi gitmeliyim yoksa yarın da takip edip duruma göre mi bakmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız.?
ne munasabet adamin parasiNe alsam diye dusundum dusundumm sonra dedim kredi kartiyla alicam o odeyecek ulan adamin parasiyla adama hediye mi alicam cok sacmahicbisey alamadim.. O bna saksi cicegi almisti annelee gununde onu da kuruttum öldü gitti
gunaydin. cnm..
Çok inatçı çıktı senin kızda hayırlısı olsun hayrla sağlıkla gelsin ama mahvetti seni daha Allah sabrını versin ne diyim ins hayırlı evlat olsun masallah senin oğlan çok tatlı ama ya bonkör adam olacak desene kizda abisine cekerse tatlarindan yenmez bunlar varyane munasabet adamin parasi.. kizdim bak. o zamn sen de evde yaptigin yemegin porsiyon fiyatini, utunun parca basi fiyatini, evin temizlik fiyatini vs dusun bir bakayim. gunluk kac lira kazaniyor olman lazim bu durumda. iyi sen kendince kendine dusen sorumlulugunu yaparken normal karsila, esin de eve para getirince onun hakkiymis gibi dusun. cık cık cık. kizdim.
o sizin paraniz. o parayi siz birlikte kazaniyorsunuz unutma seker
gunaydin. cnm..
kasinti oldum iyice he. dr da alisti. nst zipladikca artik onemsemiyr. alistik buna diyip geciyor .. tabiki eve de birakmiyr. esir kaldim burda resmen. gece kimseyi birakmadim yanimda. ayyyy nasil iyi geldi. ilk kez 5 saat uyudum geldigimden beri. tabi sen misin uyanan, kasiyor da kasiyor. ozel bolgem fena agriyor artik kasilmaktan.
amin cnm saol. insallah hepimizjn evladi hayirli olsun.Çok inatçı çıktı senin kızda hayırlısı olsun hayrla sağlıkla gelsin ama mahvetti seni daha Allah sabrını versin ne diyim ins hayırlı evlat olsun masallah senin oğlan çok tatlı ama ya bonkör adam olacak desene kizda abisine cekerse tatlarindan yenmez bunlar varya
olabilir. ben de kendi parami kazanirken suan issizim. bosver dusunme o kisimlari. eve giren para her zaman ortaktir
Günaydın yeni gördüm cnm..gecmis olsun umarım.bi sorun yoktur...Hayırlı geceler herkese. Kızlar geçen yazmıştım grip ve bademcikten antibiyotik kullandım 5 gün ve dün 5.gündü bıraktım ilacı doktor öyle söyledi. Doktor eğer ishal olursan yada dışkında kan görürsen ilacı kesip hemen geliceksin dedi. Ben ilac kullanırken bi sıkıntı yaşamadım ama dün geceden beri ishal oldum. Çok ciddiye almadım yediklerimdendir dedim. Bugün misafirim vardı aşırı yoruldum ve akşam 9 dan beri hem karnım sürekli sertleşiyo hemde karın ağrısıyle tuvalete koşuyorum ishal fena salladı beni acaba hemen acile mi gitmeliyim yoksa yarın da takip edip duruma göre mi bakmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız.?
Günaydın cnm..iyisindir umarimmm..bu veletler hepsi aynı heralde bu yaşlarda.. bizimki de para ister cebime koyucam diye...kendisi gidip biseyler alacakmış sipa.cok hoşuna gidiyor para ödemek kendisi bisey alsın ödesin falanben kuzuma dun aksam para verdim. babasini sabah kahvaltiya goturecek ama hesabi kendi odeyecek. en sevdigi sey para odemek.
yurume hizini iyice dusurup yuru cnm. sık dinlen. bir de ciddiyim.su nefes egzersizlerini yap. kasildigin an daha cabuk gevsetir.
kiyamam presnses. uzulme.
simdilik hedefin dogum ve onu dusunmek olmasim cnm. daha kisa hedefler koy. boylece hergun korkunu beslemezsin.
bir de basina gelmeden.ne kadar guclj oldugunu bilemezsin. kotu hikayaler dinleme lutfen..kiz bak o kadar kotu olsa ben 8 gunde catlardim dimj
cnm sanki ilqc kaynakli degil gibi. ilactan olsa daha once baslardi ishalin. farkli birsey yemis olabilir misin?
bu arada aklinizda olsun, bir kasilma uzmani uzmani olarak yaziyorum, buyuk tuvaletiniz varsa kasilmanin artmasina sebep oluyormus. hemsireler oyle diyr. korkma derim.
ya cok tatli oluyorlar.Günaydın cnm..iyisindir umarimmm..bu veletler hepsi aynı heralde bu yaşlarda.. bizimki de para ister cebime koyucam diye...kendisi gidip biseyler alacakmış sipa.cok hoşuna gidiyor para ödemek kendisi bisey alsın ödesin falan
Benim de ilk bebek canim ama olacaklari cok iyi tahmin ediyorumAnladım canımBenim ilk bebek olduğu için tecrübesizim yaşayıp görücez artık
beni de goturseneGünaydın canlar ben denize kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?