2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oyyyy çok geçmiş olsun. Ben de önümü Göremediğim için en korktuğum şey. Sürekli takılıyorum Çok şükür bununla atlatmışsınız. Dikkat edin kendinize.

Eee hanımlar yarın babalar günü ne aldınız baba adayı kocaciginizaaaa.anneler gününde konuşup duruyordunuz
ben kuzuma dun aksam para verdim. babasini sabah kahvaltiya goturecek ama hesabi kendi odeyecek . en sevdigi sey para odemek.
yurume hizini iyice dusurup yuru cnm. sık dinlen. bir de ciddiyim.su nefes egzersizlerini yap. kasildigin an daha cabuk gevsetir.
kiyamam presnses. uzulme.
Gerçekten artık iyice zorlaştı ama doğumdanda korkuyorum aklıma geldikçe nası yapacam diyorum hamilelikte doğumda çok zor geliyo şuan
simdilik hedefin dogum ve onu dusunmek olmasim cnm. daha kisa hedefler koy. boylece hergun korkunu beslemezsin.
bir de basina gelmeden.ne kadar guclj oldugunu bilemezsin. kotu hikayaler dinleme lutfen..kiz bak o kadar kotu olsa ben 8 gunde catlardim dimj
cnm sanki ilqc kaynakli degil gibi. ilactan olsa daha once baslardi ishalin. farkli birsey yemis olabilir misin?

bu arada aklinizda olsun, bir kasilma uzmani uzmani olarak yaziyorum , buyuk tuvaletiniz varsa kasilmanin artmasina sebep oluyormus. hemsireler oyle diyr. korkma derim.

Ne alsam diye dusundum dusundumm sonra dedim kredi kartiyla alicam o odeyecek ulan adamin parasiyla adama hediye mi alicam cok sacma hicbisey alamadim.. O bna saksi cicegi almisti annelee gununde onu da kuruttum öldü gitti
ne munasabet adamin parasi .. kizdim bak. o zamn sen de evde yaptigin yemegin porsiyon fiyatini, utunun parca basi fiyatini, evin temizlik fiyatini vs dusun bir bakayim. gunluk kac lira kazaniyor olman lazim bu durumda. iyi sen kendince kendine dusen sorumlulugunu yaparken normal karsila, esin de eve para getirince onun hakkiymis gibi dusun. cık cık cık. kizdim.
o sizin paraniz. o parayi siz birlikte kazaniyorsunuz unutma seker
R Rzg14 canım ne durumdasın?
gunaydin. cnm..
kasinti oldum iyice he . dr da alisti. nst zipladikca artik onemsemiyr. alistik buna diyip geciyor .. tabiki eve de birakmiyr. esir kaldim burda resmen. gece kimseyi birakmadim yanimda. ayyyy nasil iyi geldi. ilk kez 5 saat uyudum geldigimden beri. tabi sen misin uyanan, kasiyor da kasiyor. ozel bolgem fena agriyor artik kasilmaktan.

Çok inatçı çıktı senin kızda hayırlısı olsun hayrla sağlıkla gelsin ama mahvetti seni daha Allah sabrını versin ne diyim ins hayırlı evlat olsun masallah senin oğlan çok tatlı ama ya bonkör adam olacak desene kizda abisine cekerse tatlarindan yenmez bunlar varya

amin cnm saol. insallah hepimizjn evladi hayirli olsun.
oglum cok comerttir.. elindeki parasini herkese verir ve asla geri istemez insallah kizimda ona benzer. sjmdiden cadi olacagini belli etti ama bakalim.
yoruldum ama itiraf edeyim. nereye kadar boyle gidecek bilemiyorum
Günaydın iyi pazarlar ❤
R Rzg14 haklisin tabi ama istee bende bu zamana kdr kendi parasini kazanmis biri olarak son 1bucuk yildir issiz olmak kendi parami kazanamamak bi degisik hissettiriyo :/
olabilir. ben de kendi parami kazanirken suan issizim. bosver dusunme o kisimlari. eve giren para her zaman ortaktir

Günaydın yeni gördüm cnm..gecmis olsun umarım.bi sorun yoktur...

Günaydın cnm..iyisindir umarimmm..bu veletler hepsi aynı heralde bu yaşlarda.. bizimki de para ister cebime koyucam diye...kendisi gidip biseyler alacakmış sipa.cok hoşuna gidiyor para ödemek kendisi bisey alsın ödesin falan

ya cok tatli oluyorlar.
vallahi cnm sanci 70 iste suan. ama bebek fena hareket ediyor. resmen ozel bolgede yasiyor suan. baya canimi yakiyor. yerlesmeye calisiyor olabilirmjs.

Gunaydin kizlar, hayatta olan babalarimizin Babalar Gunu kutlu olsun iyi ki varlar, bu dunyadan gocup gidenlerin ruhu sad olsun yattigi yerler nurla dolsun cennet mekanlari olsun... Escagzima gomlek almistim kigili da kampanya vardi insallah begenir kahvalti masasinda veririm artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…