2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya cok tatli oluyorlar.
vallahi cnm sanci 70 iste suan. ama bebek fena hareket ediyor. resmen ozel bolgede yasiyor suan. baya canimi yakiyor. yerlesmeye calisiyor olabilirmjs.
senin kiz cok inatçı bisey olcak.. dogacam da dogacam diyor keçi kiz... allah sana dayanma gücü ve bol bol da sabır versin..

peridrol84 R Rzg14 afroditi etiketleyemedigim varsa kusura bakmasın hepinize teşekkür ederim.
Dün gece yorgunluktan sızmışım. Tabi sağa sola dönmekten 40 kere falan uyanıyorum ama yine de uyudum. Şuan bel ağrım var yan yatmaktan yoruldum resmen. İshal ve karın sertleşmesi henüz tekrarlamadı. Kendimi takip edicem ama inşallah olmaz

Günaydın herkese bu arada❤
Ben babalar günü için hiç bi şey yapmıyorum halim mi kalmış bnm ya inşallah seneye yaparım

4 senede 3. Cocuk de de kalpten gideyim.

K ktphncanne gecmis olsun. Ben ishal olmustum ama onceki aylardaydi, dikkat et, R Rzg14 doktora gitmedim diye sana da fırça atabilir

Ben bisi almadim bu güne özel. O bana almadi diye değil de öyle şeyler pek yok aramizda. Alakasiz zamanlarda yapiyoruz bir şeyler. Su tisortu aldim ama strec film gibi oldu, body salonundan cikmayip daracik tisortle sahilde yuruyen tipler vardi eskiden, onlara benzedi. Ve tabi ki giymedi

Yine bir şey yiyesim yok. Bıktım kahvaltidan.

Çok güzelmiş bu, büyük bedeniyle değiştiremiyor musun?

Cnm çok çok geçmiş olsun doktorunu arasaydın ya hemen?

bende eşime suvaride ve kığılıda indirim varmış sana gömlek alayım dedim. gerçi nekadar gömlek bana okadar ütü demek ama olsun dedim.
istemem dedi. ben yinede teklifimi sunmuş oldum bugün akşam kutlarız artık oğluşla.

Oyyyy çok geçmiş olsun. Ben de önümü Göremediğim için en korktuğum şey. Sürekli takılıyorum Çok şükür bununla atlatmışsınız. Dikkat edin kendinize.
Çok sağol cnm çok şükür valla dikkat et sende ufak adımlar atin bisey olmaz diye düşünmeyin hiç aklma gelmezdi

Tatlım boşa endişe ediyorsun. Karnındaki hareket ettiği saatler ile uyku düzeni benziyor doğunca ama ilk zamanlarda benziyor. Büyüyünce aynı huyda olmuyor ki. Zaten büyürken bin kere huy değiştiriyor. Kimi zaman uykusuz huysuz bazen çok dingin öyle çok değişiyor ki. Diyelim ki ufaklık hareketli oldu. Zaten senin rutinin o olduğundan çok anlamazsın ki. Mesela hareketli çocuk görünce korkuyoruz annesi nasıl yapıyor diye ama aslında annesi alışmış olduğundan ona normal geliyor. Her çocuk bir olmaz ki her birinin de bir zorluğu bir inatçı damarı olur illa ki. Ama anneye koymaz çünkü alışmış olur gelen giden misafir düşünsün

Kiz kimse kabul etmez yaka silkerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…