2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkdslar hepinize selamlar dün akşam sahile yuruyse çıkmıştık sanırım biraz fazla geldi ki gece her zamanki rutin ağlama dışına çıktım sanki karnımın sağ tarafında taş oturmuş gibi hissttm kasılma yada sanci değildi ama.

Bu hafta bebek yatak araştırması yapıp haftaya almayi dusunuyorum ( sert özellikte olacağı pamuklu olsn haricinde bilgim yok malsf youtube baktm bisey goremedm)
Yatak bebek için aşırı önemli farkındayım alanlar varsa yada onceden alıp kullanlr varsa paylaşırsa çok sevinirim.

B bebegim-gel çok geçmiş olsun şükür herşey yolundaymış R Rzg14 nasıl oldun son durumu takip etmeye çalıştım sancı araları uzadı mı ?
udg06 ve diğer öğretmen anneler bir yılı daha bitirdik hayirli olsun geçmiş olsun
Efelihayat çok severim Efe ismini ismiyle mutlu huzurlu sağlıklı yaşasın inşallah
G gujan eşin geldi galiba yanina gözün aydın inşallah kaynin daha iyidir

Çoktandır giremedim kızlar kacirdigim bir olay varsa unuttuğum varsa kusura bakmasın

Tesekkurler kuzum amin inşallah ❤ avatarina bayildim

O işte Hepimiz de.kronik resmen kramp sertlik

Kolay dgl cnm günlerdir sancı çekiyorsun bn olsam senin kdr pozitif kalabilir miydim hiç bilmiyorum ins geçecek bu günler prenses sağlıkla kucağına alınca geçip gidecek hepside Allah yardımcın olsun

İnşallah benim gibi kendi başına zaman gecirmeyi seven bir çocuk olur ilerde. Yapışık ikiz gibi ben daralicam sanki ya.

Mutlu'cugun odasına günde bir kaç kere girmeye basladim. Onu alip buraya, bunu alıp şuraya koyuyor, kendime gore bir duzen oluşturmaya calisiyorum ki biliyorum ne yaparsam yapayım yaşarken değişecek hepsi. Keske 3 degil 4 katli cekmeceler alsaydım. Gerçi o zaman da alt değiştirme yapamazdim üstünü, kahrolsun pigmelik!

Dün koltugunu denedim, baba/tv koltugu denen meretlerden. Zaten kendim acamadim, üstüne tek basima inemiyorum bile büyük babalara goreymis bi puf lazım bana ayak uzatma icin.

Perdede hala çok değişik kafalardayim. Ev kadini farki; düşünecek bir işi olmayinca insanın böyle şeyleri düşünmeye bol vakti oluyor bu hafta komple bitirsem ne rahatliycam (rahatlamadi).

Hali koymiycam diyip hali begenmem de ayri bi durum. Yukselen terazi beni kararsiz mi yapıyor leydis? Zaten detaylarda bogulmaya meyilliyim, bütünü görmek zor benim için.

Yani bu kadar yazmamın özeti bu; işsizlik beni benden aldı azizim..

Basta verdgmzi saymiyrz tabiii hamilelk başlangıç kilodan sayyr doktor demek ki bildgi var
Dr bunu sorduğum da kilo vermiş olmuyorsunuz o zaman su kaybı oluyo vücutta o yüzden başlangıç kilosunu baz alıyoruz demişti

Valla kızlar babalar gününden bahsetmişsiniz ben hediye almadım iki gün önce oyuncu koltuğu almak banada babalar günü hediyemi aliyorum fln daha birşey demedim aldı bugün de kendi babalar günü hatırına oldurmedigime şükretsin bnce ayrıca hediye beklemek yerine sabaha dek pubg oynadı yan odada ama adam kulaklıktan sesini kontrol edemiyor bağırıp duruyor uyutmadı beni sabaha dek resmen O yüzden çok sinirliyim ona bugün ztn zar zor uyuyorum saat başı kalkıyorum

Sağol canım.Senin de Allah yardımcın olsun sana ve bebişine güç kuvvet versin.Sağ salim kucağına al İnşAllah.

buda bizim tişörtlerimiz ekstra ben junire da.aldim.seneye 3 u bir arada olsun diye

Mutlucuk güle güle kullansın. . Çocuk anneye uyum sağlıyor büyüdükçe merak etme. Ben de kafa dinlemeyi severim. Oğlum da bana dadanmaz o kadar. Ama küçükken çok umutlanma ilk iki yıl özellikle yanında olmaya ihtiyaç duyacak. Hep böyle mi olacak ya da azalışsın diye zorlama bence. Geçecek o zamanlar. Ben biraz o hataya düştüm bir iki kez oğlanı babaannesine bırakıp alışsın falan modu yaptığım oldu. Çok gereksizmiş şimdi keşke çocuğu germeseydim zaten büyüdükçe özerkleşiyor. Acemilik işte.
Detayları ince ince düşünen bir yapın var cidden. Ben ilgi ile izliyorum maşallah. eminim çok Harika farklı eğlenceli bir anne olacaksın. Kendini kasma su akıp yolunu bulacak şimdiden bunları hesaplamaya çalışmamalıyız.

Sipariş verdin mi canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…