- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Tesekkurler kuzum amin inşallahB bebegim-gel çok geçmiş olsun şükür herşey yolundaymışR Rzg14 nasıl oldun son durumu takip etmeye çalıştım sancı araları uzadı mı ?
udg06 ve diğer öğretmen anneler bir yılı daha bitirdik hayirli olsun geçmiş olsun
Efelihayat çok severim Efe ismini ismiyle mutlu huzurlu sağlıklı yaşasın inşallah
G gujan eşin geldi galiba yanina gözün aydın inşallah kaynin daha iyidir
Çoktandır giremedim kızlar kacirdigim bir olay varsa unuttuğum varsa kusura bakmasın
O işte Hepimiz de.kronik resmen kramp sertlikArkdslar hepinize selamlar dün akşam sahile yuruyse çıkmıştık sanırım biraz fazla geldi ki gece her zamanki rutin ağlama dışına çıktım sanki karnımın sağ tarafında taş oturmuş gibi hissttmkasılma yada sanci değildi ama.
Kolay dgl cnm günlerdir sancı çekiyorsun bn olsam senin kdr pozitif kalabilir miydim hiç bilmiyorum ins geçecek bu günler prenses sağlıkla kucağına alınca geçip gidecek hepside Allah yardımcın olsunamin cnm saol. insallah hepimizjn evladi hayirli olsun.
oglum cok comerttir.. elindeki parasini herkese verir ve asla geri istemezinsallah kizimda ona benzer. sjmdiden cadi olacagini belli etti ama bakalim.
yoruldum ama itiraf edeyim. nereye kadar boyle gidecek bilemiyorum
olabilir. ben de kendi parami kazanirken suan issizim. bosver dusunme o kisimlari. eve giren para her zaman ortaktir
İnşallah benim gibi kendi başına zaman gecirmeyi seven bir çocuk olur ilerde. Yapışık ikiz gibi ben daralicam sanki ya.Tatlım boşa endişe ediyorsun. Karnındaki hareket ettiği saatler ile uyku düzeni benziyor doğunca ama ilk zamanlarda benziyor. Büyüyünce aynı huyda olmuyor ki. Zaten büyürken bin kere huy değiştiriyor. Kimi zaman uykusuz huysuz bazen çok dingin öyle çok değişiyor ki. Diyelim ki ufaklık hareketli oldu. Zaten senin rutinin o olduğundan çok anlamazsın ki. Mesela hareketli çocuk görünce korkuyoruz annesi nasıl yapıyor diye ama aslında annesi alışmış olduğundan ona normal geliyor. Her çocuk bir olmaz ki her birinin de bir zorluğu bir inatçı damarı olur illa ki. Ama anneye koymaz çünkü alışmış olur gelen giden misafir düşünsün
Dr bunu sorduğum da kilo vermiş olmuyorsunuz o zaman su kaybı oluyo vücutta o yüzden başlangıç kilosunu baz alıyoruz demiştiBasta verdgmzi saymiyrz tabiiihamilelk başlangıç kilodan sayyr doktor demek ki bildgi var
ben kuzuma dun aksam para verdim. babasini sabah kahvaltiya goturecek ama hesabi kendi odeyecek. en sevdigi sey para odemek.
yurume hizini iyice dusurup yuru cnm. sık dinlen. bir de ciddiyim.su nefes egzersizlerini yap. kasildigin an daha cabuk gevsetir.
kiyamam presnses. uzulme.
simdilik hedefin dogum ve onu dusunmek olmasim cnm. daha kisa hedefler koy. boylece hergun korkunu beslemezsin.
bir de basina gelmeden.ne kadar guclj oldugunu bilemezsin. kotu hikayaler dinleme lutfen..kiz bak o kadar kotu olsa ben 8 gunde catlardim dimj
cnm sanki ilqc kaynakli degil gibi. ilactan olsa daha once baslardi ishalin. farkli birsey yemis olabilir misin?
bu arada aklinizda olsun, bir kasilma uzmani uzmani olarak yaziyorum, buyuk tuvaletiniz varsa kasilmanin artmasina sebep oluyormus. hemsireler oyle diyr. korkma derim.
Annem.dun ayni seyi dedi beni katil evlat yapcakti doğuma azkaldı sanırım.diyerekBabanemlere geldik. Beni gordugu gibi karnin düşmüş senin dedi ben şok
Benim de ilk bebek canim ama olacaklari cok iyi tahmin ediyorum
4 senede 3. Cocuk de de kalpten gideyim.
@ktphncanne gecmis olsun. Ben ishal olmustum ama onceki aylardaydi, dikkat et, R Rzg14 doktora gitmedim diye sana da fırça atabilir
Ben bisi almadim bu güne özel. O bana almadi diye değil de öyle şeyler pek yok aramizda. Alakasiz zamanlarda yapiyoruz bir şeyler. Su tisortu aldim ama strec film gibi oldu, body salonundan cikmayip daracik tisortle sahilde yuruyen tipler vardi eskiden, onlara benzedi. Ve tabi ki giymedi
Eki Görüntüle 2279277
Yine bir şey yiyesim yok. Bıktım kahvaltidan.
Aynen bende de var o parmak ucumda yürüyebildim yürürüm o derece acıyoBenim sislikten ziyade bide tabanlarım acıyor sabah kalktigimda sizinde oylemi..sanirsin dinlenmis ayak degil de ginlerce yurumus ayaklar
Yok yahu sevenler her şeyiyle sever. Sevmeyen yatağını eğri sersinKiz kimse kabul etmez yaka silkerler
Annem.dun ayni seyi dedi beni katil evlat yapcakti doğuma azkaldı sanırım.diyerek
Mutlucuk güle güle kullansın.İnşallah benim gibi kendi başına zaman gecirmeyi seven bir çocuk olur ilerde. Yapışık ikiz gibi ben daralicam sanki ya.
Mutlu'cugun odasına günde bir kaç kere girmeye basladim. Onu alip buraya, bunu alıp şuraya koyuyor, kendime gore bir duzen oluşturmaya calisiyorum ki biliyorum ne yaparsam yapayım yaşarken değişecek hepsi. Keske 3 degil 4 katli cekmeceler alsaydım. Gerçi o zaman da alt değiştirme yapamazdim üstünü, kahrolsun pigmelik!
Dün koltugunu denedim, baba/tv koltugu denen meretlerden. Zaten kendim acamadim, üstüne tek basima inemiyorum bilebüyük babalara goreymis bi puf lazım bana ayak uzatma icin.
Perdede hala çok değişik kafalardayim. Ev kadini farki; düşünecek bir işi olmayinca insanın böyle şeyleri düşünmeye bol vakti oluyorbu hafta komple bitirsem ne rahatliycam (rahatlamadi).
Hali koymiycam diyip hali begenmem de ayri bi durum. Yukselen terazi beni kararsiz mi yapıyor leydis? Zaten detaylarda bogulmaya meyilliyim, bütünü görmek zor benim için.
Yani bu kadar yazmamın özeti bu; işsizlik beni benden aldı azizim..
Sipariş verdin mi canım sen@Mysonismysunperidrol84 instagramd bir sayfadan buldum.kargo dahil ortu kilif 70 tl minderi de vardi ama.gerek.duymadim ben tasarladim kumas renk.sınırsız isteyenler ozel mesajla veririm linki ic kumas ve tutma yerleri.ve fili sari kumas olsun ic kilif puantiyeli sectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?