2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bnmde bugün görüş günümdü bebislerin biri 1766 biride 2706 olmuş ama doktor amcamız küçük kalmışlar dedi suları kalp atışları iyi ama biraz üzüldüm kucuk kaldılar diye ins hepimizde sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi birde 24 temmuz diye konusmustuk doğumu ama bir hafta öncede gelebilir dedi

Bir yerlerde bir dondurma muhabbeti duydum. Ben de dondurma aşırı seviyorum o yüzden şöyle bir şey yapıyorum: Muzu dilimleyip buzluğa atıyorum, iki saat sonra çıkarıp blenderdan geçiriyorum, bazen sade, bazen biraz kakao ekleyip iyice eziyorum. Sonra dondurma kalıbında donduruyorum, çıkarınca da çok tatlı istiyorsam erimiş bittere bir batırıp çıkarıyorum. Al sana sağlıklı magnum

Karakter meselesi.... ben hep en olumsuzu düşünür en olumsuza göre önlem alırım. Yaşadığım sehir de dogru dürüst doktor da olmayinca endişeleniyorum elbette . Çünkü kaygilarım doktorlar tarafindan giderilmiyor... sorularım cevapsız kaliyor.

Kızlar bir sorum olacak. İlk aylarda Doktor ultrasona göre benim satımı 6 gün ileriye attı. En son reglim 23 Kasım ama doktor bunu sisteme 29 Kasım olarak girdi. Yani arada 6 gün fark ediyor. Sonra bir kontrolde de bebek gelişimi 1 hafta önceden gidiyor dedi :) Aslında bebek haftasına göre normale döndü.
Neyse sorum şu. Sistemdeki tarihe göre Temmuz 10'da 31+6 oluyorum ve çalışabilir raporu alabileceğim.
36+6 da doğum raporuna ayrılmam gerekiyor. O da bayramın 4. gününe geliyor. Resmi tatil olduğu için öncesinde almak istemiyorum açıkçası boşu boşuna 1 haftam gitmesin bebişle vakit geçirebileyim diye. Ben hastaneye 37+0'da gidebileceğim. Bir sıkıntı olur mu? Bilen var mı? Doktora mı sorayım yoksa.

Hadi inşallah evde güzel güzel geçer zaman büyür senin minnoş da sen de her yönden daha zinde dinç ve güçlü bi şekilde gönül rahatlığıyla alır çantanı gidersin doğuma
insallah cnm..
sucluyu bulduk

Bir gün önce yediklerinde etkilemiş olabilir cnm

Çıtçıtlı badi koyucam canım. Zıbın uzun kollu oluyor iki kat uzun kollu giydirmek istemem

saol cnm. hala hastanedeyim. 14.cu gunum. cumartesi birakmayi planliyorlar..

sen de lutfen oyle korkunc seyleri okuma. birberir sahidim 3 arkadasim plesanta previadan dogum yapti. 2si normal zamaninda biri erken. 3unde de ne rahimlerinde, ne kanamalarinda ne de bebeklerinde sorun olmadi..icini ferah tut lutfen.

Kızlar herkese selam

Sanırım hamilelik bitene kadar endişeler korkular bitmeyecek hoş sonrasında biter mi bilemiyorum da
Bugün bizim de görüş günümüzdü 1570 gr olmuş boyu 42 cm doktor normal geldi ama bana yine herzamanki gibi kilosu az geldi zayıf değil mi sanki ya gerçi en son görüştüren bu yana 400 gr almış

ah şu önde olmasını isteyen analık hormonu yok mu hep onun suçu bunlar

maşallahı var bebişlerin bence, bizimkiler tek olmasına rağmen o kilolarda, ve ortalamaya göre normal.
hiç üzülme önemli olan sağlıklı olmaları.

O dillerden nasıl kaçacağız bakalım bende sevmiyorum hele suratımı yalamasını. Eşimde bayılıyor. bizim köpeğinde canına minnet 3saat yalar suratını ayy zaten farkında değil cüssesinin çocuğumu ezer allah korusun

B bilgevisne ben senin.gibi.güçlü bilinçli mantıklı bir anneye yakıştıramadım açıkçası herkesin.doğumu kendine ozeldir kisiseldir baskalarinin hikayeleri deneyimleri olaylari bizi korkutur uzer endiseye kaptirir evhamlandirir o yuzden izlemek.okumak kotuye goturur seni okuma gorme dinleme Allahın izniyle sen en.kolay en.saglikli şekilde atlaticaksin herseyi dualarimiz seninle.lutfen kotu düşünme hissetme Allahim.yardim.edicek ben netteki.yorumlara.kalsam ilk.dort ay kanamam vardi bebegimi.kaybedip hala ara ara oluyor yine kaybetme riskim var en.kotu senaryolar yorumlar.korku.filmi gibi o yuzden Allaha emanetler meleklerimiz sen kendini yipratma tadını cikar hamileligin

Boşu boşuna netten biseyler araştırıp başkalarının öykülerini okuyup dinleyerek kendini strese sokma..net zaten felaket tellalı gibi..hayırlısıyla sağlıklı bir bebek ve sağlıklı bir doğum olacak...iyi düşünmeliyiz ki iyi olsun herşey..

Yapmayın lütfen okumayın böyle şeyler...malesef yaşayacağımız bazı olayların önüne gecemeyiz..ılerleyen zamanlar yıllarda bizi neler bekliyor bilemeyiz..bunları şimdiden düşünüp boşu boşuna strese girmenin anlamı yok...kaderimiz de varsa yaşarız ama bunu kimse bilemez..bilinmezlikleri dusunup de beynimizi yormanin bi anlami yok

Canım 1766 olan normal küçük falan değil haftasıyla uyumlu. 2706 olanın maşallahı var fazla bile kilosu. Neye küçük kalmış demiş anlamadım sen yanlış duymuş olmayasın. Maşallah canım çok güzel büyümüşler

Kızlar merhabaUzun zamandır giremedim kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Bu Pazartesi kontrolüm vardı 2kg ve 45cm olmuş bu aralar çok hareketli maşallah. İnşallah sizler de iyisinizdir.Bu arada memlelete geldim, tayinimiz çıktı çok şükür ki benim memleketime 2 saat bir yere çıktı 13 saatten kurtuldum10 günlük bayram tatili tamamen ev toplamakla geçti, yorucuydu. Sonra sık sık mola vererek memlekete ulaşabildimdoğumu burada yapacağım, bu Salı gebelik okuluna başladım devlet hastanesinde her şey iyi hoş da sancı odasına kocamı almıyorlarmış tek kişilik odaya bile o yüzden özelde mi yapsam bilemedim kafam karışık. 3 farklı hastaneden 3 doktordan randevu aldım birine gittim diğer ikisine de gidip karar vereceğim bakalım
duskapani canım nasılsın merak ettim seni yazıyorsunda benmi görmedim acaba
Evet duskapani uzun zamandır girmiyor geçen gün ben de farkettim Doğum tarihlerimiz aynı onla, inşallah iyidir

Ha bu arada bende gebelik şekeri çıkmıştı diyetle idare ediyorum o da kafamı kurcalıyor her şeyi yerken 40 kere düşünüyorum bunda şeker var mı diye Açlıklarım hep normal çıkıyor tokluk biraz yükseliyordu doktorlar ilaç verme gereği duymadı. Zaten rafine şekerli beyaz unlu şeyler yemiyorum. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza her şey endişe kaynağı annelikte cidden.

Hadi gözün aydın cnm iki haftada çıkınca dursa keske öyle böyle derken dayanır insallah
amin cnm.
cnm
bence gayet normal kilolari gelisimleri. benim kizim 30+6 da 1800gram.ve 43cm di.
gozun aydin cnm.

Nasil kucuk kalmislar ya dalicam ben bu doktorlara ama haa yahu daha ne olsun ben anlamadimki

Aa neden üzülüyorsun hiç üzülme.. bi defa usg ölçümleri doğru sonuç vermiyor kesin olarak..bana oğlumda 3500 dedi ertesi gün 3850 doğdu...şuan poyraz bey de bana ufak geliyor 30+4 de 1370 gr dedi..az olsın kilosu ne olacak..dünyaya geldiklerinde çok çabuk serpiliyorlar..kilo milo takıntı yok valla tek derdim sağlıklı olması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…