2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hadi inşallah evde güzel güzel geçer zaman büyür senin minnoş da sen de her yönden daha zinde dinç ve güçlü bi şekilde gönül rahatlığıyla alır çantanı gidersin doğuma

Valla annesi onunla keyifli kahvaltılar hazırlayıp yapma planları kursan şimdiden daha iyi olur sana inat bi de çok severmiş kahvaltıyı

Ama riske atma bence ya ilerlerse o zaman daha zor olur senin için Allah korusun.. Kullan ilacını bence

bilgim yok da cnm. acaba son zamanlarda fazla dondurma vs gibi seker iceren seyler mi yedin. ya da meyveyi mi abarttin. bir dusun.
Aslında evet canım ya o hatayı yaptım. Şeker çıkmadı bende diye rahat davrandım. Dondurma yemediğim gün yok diyebilirim. Hamur işi vs derken demekki şeker yükseldi bende.
Aynen canım şeker yüklemem normal çıkmıştı aptal kafam nasılsa bende şeker çıkmadı diye baya rahat davrandım açlık kan şekerim yüksek çıktı. Demekki neymiş şeker yüklemesi normal çıksada dikkat etmek gerekirmiş :)

Kullan canım bence. bende de vardı doktorum banada tek kullanımlık ilaç verdi onunla atlattım. Riske etme derim.

Aynen öyle hepsi zarar zaten hiç faydası yok ben alıştım artık bu duruma tatlı bişeyler yemek istersem de alternatif üretiyorum kendime ve gereksiz kilo alımı da engelleniyor böylece.. Sadece bebişi besleyen şeyler yemek en iyisi

Canım bebegım ırı gıdıyorsa haftasına gore doktor suphelenıp bakmıstır. Dıkkat et ben tatlı yememe gayret edıyorum. Hamur ısı yemıyorum ıkı uc gundur bıraz tatlı yedım. Paketlı urunler tuketmıyorum. Dondurma da paketlı yeme en azından dısarda olanlarda seker daha az. Gecen bır markanın dondurmasını yedım sankı bır paket sekerı oylece yemıs gıbı oldum.

Haklısın canım inşallah bende dikkat edicem bundan sonra. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik zaten az daha sabır napalım :)

Sagol canim evet gobegmin alti catladi iyi ki soyledin kararmasinlar yaaa (

Tek kullanimliksa monurol verdi sanirim bence kesinlikle icmelisin butun enfeksiyonu alip goturuyo icmeyince enfeksiyon artiyo

Butun bunlara doktorum normal dedi hatta ben soylemeden kendisi saydi ve normal dedi

Kendi doktoruma ay sonu gidicem bakalım belkide olabilir bebekle alakalı. Kesinlikle artık dikkat edicem canım doğru söylüyorsun .

Hemsireye verecegim takima kruvaze ic zibin koyucam canim. Diger yedek takimlarinda citcitli da var ic zibin da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…