Canım ben de yaptrmadim normal şeker değerlerim her ay kontrolde iyi ve ailemizde de şeker yok ben de şekerli şeyden ve hamur işindn uzagm derkenŞeker yuklemesi yapilmayan bir tek ben varim sanırım, doktorum talep etmedi ben de pek istemedigimden sormadım.
Küçük.mücük sonuçta dünyaya geliyor ve toparlıyor kendisi ni..düşünme takılma sen kilolarına gayet iyiler çünkü...kaldı ki 2 olurlar zatenÇok küçükmüş oda ya Allah rahmet etsin
Biz gecen hafta doktorumla bunun planlamasini yaptik. 37+0 7 agustosa denk geliyo senin son gunun, 37+1 8 agustosta evdesin artik gidemezsin dediKızlar bir sorum olacak. İlk aylarda Doktor ultrasona göre benim satımı 6 gün ileriye attı. En son reglim 23 Kasım ama doktor bunu sisteme 29 Kasım olarak girdi. Yani arada 6 gün fark ediyor. Sonra bir kontrolde de bebek gelişimi 1 hafta önceden gidiyor dedi :) Aslında bebek haftasına göre normale döndü.
Neyse sorum şu. Sistemdeki tarihe göre Temmuz 10'da 31+6 oluyorum ve çalışabilir raporu alabileceğim.
36+6 da doğum raporuna ayrılmam gerekiyor. O da bayramın 4. gününe geliyor. Resmi tatil olduğu için öncesinde almak istemiyorum açıkçası boşu boşuna 1 haftam gitmesin bebişle vakit geçirebileyim diye. Ben hastaneye 37+0'da gidebileceğim. Bir sıkıntı olur mu? Bilen var mı? Doktora mı sorayım yoksa.
Yine de benve gayet iyi hic kendini uzme doktorlar cok abartiyo bazen cidden1706 1766 yanlış yazmışım 2 yi görseler yeter ztn bnm için :)
Sen de ben gibi corap avcisisin sanirimDimi buna da şükür
Ben iyiArkadaşlar gece uykularınız nasil ?ben hem sık uyanıyorum hem uyuyamiyorum Ve her gece aynı yine sağ,sol yani yatmaktan kalcam ağrıyo iyice zorlanıyorum Ama yerimde de durmuyorum hic
teşekkür ederim canım benim. İyi ki tanışabildik gerçekten tanıdığım için mutlu olduğum insanlardan biri oldunuz @alesta_ ile birlikte. İnşallah uzun yıllara uzanacak bir dostluk olsun. İltifatlar için ayrıca teşekkür ederim güzel yürekli insanlar güzellikleri görüyor ondan sana öyle görünmüşümdür. Çok dua ediyorum sana. İnşallah minik kız kuvözde kalması gerekmeyecek kadar duracak.amin cnm. 34 te dogarsa kuvez ihtimlai kaliyor
bazen 33 te olanlari bile annenin yanina veriyorlarmis.
he he. cok yaslisim hem de nasjl. gorduk iste seni.citir ve naif annesin sen. iyi ki o gun bulustuk. yoksa bir daha imkanim olmayacakmis benim.
cnm ikimiz biraz ekstra durum yasiyoruz. tamam gebelik hormonu meselesi var ama ikimiz de bir de erken dogumun stresi var. cevre de biraz idare edecek artik.
Sekersiz 21 gün yaparken denedim ben yogurt muz falan, berbatti.Bir yerlerde bir dondurma muhabbeti duydum. Ben de dondurma aşırı seviyorum o yüzden şöyle bir şey yapıyorum: Muzu dilimleyip buzluğa atıyorum, iki saat sonra çıkarıp blenderdan geçiriyorum, bazen sade, bazen biraz kakao ekleyip iyice eziyorum. Sonra dondurma kalıbında donduruyorum, çıkarınca da çok tatlı istiyorsam erimiş bittere bir batırıp çıkarıyorum. Al sana sağlıklı magnum
Tanıdığım en pesimist insanim, ben bile kendimi bıraktım artık. Yapabilecegim bir şey yok çünkü.Karakter meselesi.... ben hep en olumsuzu düşünür en olumsuza göre önlem alırım. Yaşadığım sehir de dogru dürüst doktor da olmayinca endişeleniyorum elbette. Çünkü kaygilarım doktorlar tarafindan giderilmiyor... sorularım cevapsız kaliyor.
Matematik problemi gibi. Bence doktora sor.Kızlar bir sorum olacak. İlk aylarda Doktor ultrasona göre benim satımı 6 gün ileriye attı. En son reglim 23 Kasım ama doktor bunu sisteme 29 Kasım olarak girdi. Yani arada 6 gün fark ediyor. Sonra bir kontrolde de bebek gelişimi 1 hafta önceden gidiyor dedi :) Aslında bebek haftasına göre normale döndü.
Neyse sorum şu. Sistemdeki tarihe göre Temmuz 10'da 31+6 oluyorum ve çalışabilir raporu alabileceğim.
36+6 da doğum raporuna ayrılmam gerekiyor. O da bayramın 4. gününe geliyor. Resmi tatil olduğu için öncesinde almak istemiyorum açıkçası boşu boşuna 1 haftam gitmesin bebişle vakit geçirebileyim diye. Ben hastaneye 37+0'da gidebileceğim. Bir sıkıntı olur mu? Bilen var mı? Doktora mı sorayım yoksa.
Doğunca da yaristiricaz. Benim cocum taktir aldı annelerinden olucazKızlar herkese selam
Sanırım hamilelik bitene kadar endişeler korkular bitmeyecek hoş sonrasında biter mi bilemiyorum da
Bugün bizim de görüş günümüzdü 1570 gr olmuş boyu 42 cm doktor normal geldi ama bana yine herzamanki gibi kilosu az geldi zayıf değil mi sanki ya gerçi en son görüştüren bu yana 400 gr almış
ah şu önde olmasını isteyen analık hormonu yok mu hep onun suçu bunlar
Ezmez ezmez. Köpekler bu konuda daha başarılı. Biblo muamelesi yapiyorlar bebeklere çocuklara. Sürüde en altta olduğunu bilsin yeter.O dillerden nasıl kaçacağız bakalımbende sevmiyorum hele suratımı yalamasını. Eşimde bayılıyor. bizim köpeğinde canına minnet 3saat yalar suratını ayy zaten farkında değil cüssesinin çocuğumu ezer allah korusun Eki Görüntüle 2280578
Bence geçerler, daha baya zaman var. Muz ve ceviz yiyorum, biliyorsun benimki 600grken burda 1kglar havada ucusuyordu1706 1766 yanlış yazmışım 2 yi görseler yeter ztn bnm için :)
Sekersiz 21 gün yaparken denedim ben yogurt muz falan, berbatti.
Tarif öyleydi. Ay çok kötüydü ya. Ben yulafli tarifleri de sevememistim.Yoğurtla muz güzel olmaz kii.
Haklisin valla hormonlar çıldırttı biziSekersiz 21 gün yaparken denedim ben yogurt muz falan, berbatti.
Tanıdığım en pesimist insanim, ben bile kendimi bıraktım artık. Yapabilecegim bir şey yok çünkü.
Matematik problemi gibi. Bence doktora sor.
Doğunca da yaristiricaz. Benim cocum taktir aldı annelerinden olucaz
Ezmez ezmez. Köpekler bu konuda daha başarılı. Biblo muamelesi yapiyorlar bebeklere çocuklara. Sürüde en altta olduğunu bilsin yeter.
Kediler öyle mi? Ne sürüsu, hangi sürü, surunuzu surerim diye geziyolar evde
Bence geçerler, daha baya zaman var. Muz ve ceviz yiyorum, biliyorsun benimki 600grken burda 1kglar havada ucusuyorduana sisman baba sisman bu cocugu besleyemedim ben diye. Kilo artti boyu hala kısa. Haziran muaynesinde cüce mi olacak dedim kadin ne alakasi var dedi hormonlar azizim, bizi delirtecekler.
Masallah bebisiniz cok buyumusMrb guzel anneler umarim.herkeste keyifler iyidir cok giremiyorum ama takipteyim malum 3 cocuk is ev ve hamilelik bunada sukur
Findigim 2541 gr 47 cm olmus 4. Oldugu icin doktor 38 haftayi beklemeden aliriz dedi
Gecen hafta benımde cok sık oldu. Stresten uzak dur ıs yaparken egılırken dıkkat et cok yürüme gayet normal uc gundur dınlenıyorum sımdı gectı üzülmüştüm ğstğbe yolculuk bı gece sabaha kadar tas gıbıydı. Yalancı kasılma galıba bunlar. Ayaklarını uzat yatkızlar benim nst gayet iyi çıkmıştı doktor sorun yok demişti ama göbeğim taş gibi gergin hep sürekli kasılıyor gibi normal mi büyüdüğü için mi yoksa o anlık nst iy çkıp sonrasında mı sıkıntı çıktı acaba?
Aaaa 37+0 ise tamam canım bayram bitmiş oluyor. Süper öyleyse. Çok teşekkür ederim tam aklımdaki yanıtı verdin tatlım süpersin.Biz gecen hafta doktorumla bunun planlamasini yaptik. 37+0 7 agustosa denk geliyo senin son gunun, 37+1 8 agustosta evdesin artik gidemezsin dedi
işte bu ara hiç dinlenemiyorum ne evde ne işte çok yoğun geçiyor garibim yavrum da etkileniyor maalesefGecen hafta benımde cok sık oldu. Stresten uzak dur ıs yaparken egılırken dıkkat et cok yürüme gayet normal uc gundur dınlenıyorum sımdı gectı üzülmüştüm ğstğbe yolculuk bı gece sabaha kadar tas gıbıydı. Yalancı kasılma galıba bunlar. Ayaklarını uzat yat
Evet canım 20 günlükken de yapan var yarı kırkı çıktıktan sonra yapılabilir1 aylıkken falan yani ben daha düşünmedim hiç 40 cikincada olabilir
Aynen gecen aynı durum olup gecınce anladm dınlenemeyınce oluyor bol su ıc sol tarafına uzan musaıt oldukca. Bende yorucu bır hafta gecırdım yanı artk nefes alamayacak kadar sertlestı sandm doguruyorum. Uc gundur sadece ayakta kaldıgım surede kısa surelı kasılma yasadm.işte bu ara hiç dinlenemiyorum ne evde ne işte çok yoğun geçiyor garibim yavrum da etkileniyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?