2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biz gecen hafta doktorumla bunun planlamasini yaptik. 37+0 7 agustosa denk geliyo senin son gunun, 37+1 8 agustosta evdesin artik gidemezsin dedi

Arkadaşlar gece uykularınız nasil ?ben hem sık uyanıyorum hem uyuyamiyorum Ve her gece aynı yine sağ,sol yani yatmaktan kalcam ağrıyo iyice zorlanıyorum Ama yerimde de durmuyorum hic
Ben iyi
teşekkür ederim canım benim. İyi ki tanışabildik gerçekten tanıdığım için mutlu olduğum insanlardan biri oldunuz @alesta_ ile birlikte. İnşallah uzun yıllara uzanacak bir dostluk olsun. İltifatlar için ayrıca teşekkür ederim güzel yürekli insanlar güzellikleri görüyor ondan sana öyle görünmüşümdür. Çok dua ediyorum sana. İnşallah minik kız kuvözde kalması gerekmeyecek kadar duracak. sana da çok maşallah kuzum iyi dayandın

Sekersiz 21 gün yaparken denedim ben yogurt muz falan, berbatti.
Tanıdığım en pesimist insanim, ben bile kendimi bıraktım artık. Yapabilecegim bir şey yok çünkü.
Matematik problemi gibi. Bence doktora sor.
Doğunca da yaristiricaz. Benim cocum taktir aldı annelerinden olucaz
Ezmez ezmez. Köpekler bu konuda daha başarılı. Biblo muamelesi yapiyorlar bebeklere çocuklara. Sürüde en altta olduğunu bilsin yeter.
Kediler öyle mi? Ne sürüsu, hangi sürü, surunuzu surerim diye geziyolar evde
1706 1766 yanlış yazmışım 2 yi görseler yeter ztn bnm için :)
Bence geçerler, daha baya zaman var. Muz ve ceviz yiyorum, biliyorsun benimki 600grken burda 1kglar havada ucusuyordu ana sisman baba sisman bu cocugu besleyemedim ben diye. Kilo artti boyu hala kısa. Haziran muaynesinde cüce mi olacak dedim kadin ne alakasi var dedi hormonlar azizim, bizi delirtecekler.

Haklisin valla hormonlar çıldırttı bizi

Mrb guzel anneler umarim.herkeste keyifler iyidir cok giremiyorum ama takipteyim malum 3 cocuk is ev ve hamilelik bunada sukur

Findigim 2541 gr 47 cm olmus 4. Oldugu icin doktor 38 haftayi beklemeden aliriz dedi
Masallah bebisiniz cok buyumus bu arada profildeki kiziniz mi cok cok tatli Allah bagislasin ilk cocuk olmayinca daha mi erken aliyolar onu tam anlayamadim

kızlar benim nst gayet iyi çıkmıştı doktor sorun yok demişti ama göbeğim taş gibi gergin hep sürekli kasılıyor gibi normal mi büyüdüğü için mi yoksa o anlık nst iy çkıp sonrasında mı sıkıntı çıktı acaba?

Gecen hafta benımde cok sık oldu. Stresten uzak dur ıs yaparken egılırken dıkkat et cok yürüme gayet normal uc gundur dınlenıyorum sımdı gectı üzülmüştüm ğstğbe yolculuk bı gece sabaha kadar tas gıbıydı. Yalancı kasılma galıba bunlar. Ayaklarını uzat yat

Biz gecen hafta doktorumla bunun planlamasini yaptik. 37+0 7 agustosa denk geliyo senin son gunun, 37+1 8 agustosta evdesin artik gidemezsin dedi
Aaaa 37+0 ise tamam canım bayram bitmiş oluyor. Süper öyleyse. Çok teşekkür ederim tam aklımdaki yanıtı verdin tatlım süpersin.

işte bu ara hiç dinlenemiyorum ne evde ne işte çok yoğun geçiyor garibim yavrum da etkileniyor maalesef

işte bu ara hiç dinlenemiyorum ne evde ne işte çok yoğun geçiyor garibim yavrum da etkileniyor maalesef
Aynen gecen aynı durum olup gecınce anladm dınlenemeyınce oluyor bol su ıc sol tarafına uzan musaıt oldukca. Bende yorucu bır hafta gecırdım yanı artk nefes alamayacak kadar sertlestı sandm doguruyorum. Uc gundur sadece ayakta kaldıgım surede kısa surelı kasılma yasadm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…