2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
2706 dgl cnm yanlış yazmışım 1706 oda bilmiyorum özellikle tekrar tekrar sordum niye küçükler ne yapmak gerek diye yapılabilecek birşey yok kendileriyle ilgili küçük doğacaklar belli ki dedi 2 yi tmmlasalar çok mutlu olucam doğuma kdr

Öyle cnm önemli olan sağlıklı olmasıa ama işte haftasına gore küçük kalmışlar deyince de tedirgin oldum acaba başka sıkıntı mi varda küçükler diye Bnde çok kilolu doğmamışım ztn 2.5 kilo doğmuşum Bn de ama ne bilem işte vesveseler geliyor insanın aklına

Olabilecek en en en kotuyu okumussun canim interneti acip baktigimda dogymla ilgili o kadar cok kotu hikaye varki o kadar cok risk varki bence bu kotulugu kendine ve bebegine yapma evet insanda soyle bi duygu oluyo en kotuyu gorimki beni hicbi sey sok etmesin.... Ama hicbi faydasi yok kotuyu cagirmaktan baska... Ben kesinlikle bu sekilde gececegini dusunmuyorum dogumunun dusunki doktorlar bile sana boyle bi olasiligin olabilecegini soylememis ki herseye hazirlamislardi seni ben hatirliyorum yazdiklarindan... Kendini bence bu kadar kolay harcama daha iyi dusun iyi seyler oku iyi seyler olsun insallah

Aynen ben de senin gibiyim düşün dur ne şekeri yükseltir ona göre menü hazırla onu ye bunu yeme diye diye bitiricez son zamanları da inşallah. Benim doktor da ilaç gereği duymadı sadece yürüyüş yap dedi her akşam şekeri iyi düşürüyormuş o

kilolari gayet iyi canim hic uzulme ikize gore masallahai var benim tek bebk 1200 du birinci bu haftada

Canım ya gelişimleri iyi olsun kilo problem değil ki 2 bebiş besliyorsun sen ki gayet doğal yani azcık minnoş olsalar da doğunca bol sütle hemen toparlar lar benim görümce in de ikizleri var doğdukları da okadar küçüklermiş ki şimdi maşallahı var ikisininde..

Doğunca da kilo manyağı oluyor insan ay kilosu az ay zayıfladı mı ay yemiyor hiç bişey bu diye diye büyütücez

bana da yapılmadı, düzenli açlık tokluk bakıyor. oda düşük çıkıyor zaten:)
Bende ona da bakmiuor. İlk randevumdan önce kan testi yaptırmıştım detayli, arada bir tane daha yaptirdim, o test istemedi ben de sormadim. Baya rahatiz ya doktor gebe, ohhh yansın dünya
Okurken sana çok kızdım. Yüzyüze gorustugum bir arkadasim olsan oldukca ciddi ve canini sikacak bir konusma yapiyor olurduk su anda. İnsanlari pohpohlamayi bu da gececek demeyi beceremem ama cok güzel fırça atarim.
Diyelim ki makaleleri doktora tezlerini okudun, sezeryani yapacak ekiple yol haritasi mi cizeceksin? O insanlar sadece eğitimini almamis, ayni veya benzer kac vaka üstünde çalışmış. İsleri bu. Sen hastalarisin, ne derlerse yapacak ve guveneceksin. Hele o doğum hikayeleri.. Ya cok piremses yasiyorlar ya bütün zorluklari cekmis oluyorlar. Daha önce dogurmamis kadin da degilsin, bu kadar akli basinda olup nasil internet deryasina dalarsin?
Gebelik ve dogum bir hastalık değil. Hic bir kedi köpek plesanta yapisik diye vesvese yapmiyor, cikan çıkıyor. Tamam tereddutsuz teslim olmayalim ancak degistirebilecegimiz gerceklere odaklanalim. Kadinin bacaklarini kesmişler, sen riskli gebesin Ayse risksiz gebe, onun dogumdan cikabilecegi ne malum? Komplikasyonlar her zaman olabilir. Bu yüzden evde degil hastanede doguruyoruz zaten.
Bir daha araştırmanı istemiyorum. Bebege nasil bakarim iste nasil emziririm gibi seyleri arastiralim ama daha olmamis olaylara eyvah olursa ne yaparim diyerek kendimizi boşuna yipratmayalim.
Hep diyorum, giren çıkar, bunlar da bir şekilde cikacak.
Simdi o elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak.
Anneler böyle, kayimvalidem kac cesit yemek yapiyor, ben 3 cesit yapiyorum sonra mutfak toplamakla ömrüm geçiyor
Ablacim sen ne yaptin ya? Analik kuruntu yapmayi yaninda getiriyor okey de bu kadar da kendinizi yipratmayin. Olacaga care yok, karsimiza çıktığında savaşalım. Su anda yeldegirmenlerine kılıç salliyoruz.
Sen ona bakma ve kesin konus ikiz aileleri gördüğünde. Bizler sana bir yere kadar yardımcı olabiliriz ama onlar yasiyor. Kullanici geri dönüşü kadar iyi geri besleme yok bu dünyada.
Zenginlik böyle bişi demek
Sonumuz hayir olsun bnde kara kara dusunuyorum vallahi
Kesin üstümdeki mesaja da cevap vereyim diye alintiladim ama yorumumun burasina gelene kadar unuttum
Rakamlarda hata mi yaptın yoksa 2.700e küçük mu diyorsun?

Aynen canım ben de yarım saat filan yürümeye çalışıyorum hareket çok önemli gerçekten ev toplarken daha düşük çıkıyordu mesela:) şeker ölçüm cihazı aldırdı doktor bana onunla bakıyorum tokluklara genelde. 3 aylık şekerime baktılar o çok iyi çıktı o yüzden biraz rahatladım gibi. Bir de meyve yiyince yanında az yağlı süt içiyorum bazen tarçın katıyorum şekeri dengeliyor diye. Bir ara yulaf ezmesi yiyordum ama o da çok tatsız bi şey ya onu bıraktım. Meyve kısıtlaması getirmedi doktorum ben o yüzden canım istedikçe yiyorum yemeklerden 2 saat geçtikten sonra tabii ama umarım o da yükseltmiyordur Kasım’dan beri yaz meyvelerinin hayalini kuruyordum

Kuzum benim.ikiz taşıyorsun sen sen kadar istesende biseyler yapsanda durumu.pek değiştiremezsin.. bence gayet iyiler..zaten çoğul gebeliklerde öyle.aman aman kilolar bekleme iki can kolaymı.. biz surda tek.cana o kiloyu veriyoruz sen ikisine de birden..maşallah bencebenim kv nin kendisi ikiz erkek ikizi var-(di)allah rahmet eglesin vefat etti gecen sene..doğduklarında butun kiloyu ben kv almis ikizi 600 gr dogmus dusunsene..

Ben de cihazla ölçtğm 5 gün dün kontrolde iyi dedi böyle devam et bana da meyve yasak dedi yani çok az ye dedi ve mutlaka yanına süt yada yoğurt dediğin gibi.. Tarçın da dengeliyor evet. Buna da şükür ya ilaçtan yırttık en azından

1706 1766 yanlış yazmışım 2 yi görseler yeter ztn bnm için :)

Evet iste kilodan ziyade zaten acaba sagliklimi konusu endiselendiriyor insanı.. yalan yok bende ona takiliyorum çok fazla..biliyorsun ki testler de neler neler söylediler bana..dna temiz raporu gelse de insan endişeleniyor özellikle doğum yaklaştıkça.. inşallah sağlıklı olsunlar da bırak zayıf doğsunlar önemli değil o..bende kendimi avutuyorum belki bu sefer bana çekmiştir diye ben minyon tipliyimdir çünkü..

Çok küçükmüş oda ya Allah rahmet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…