2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah size

Canım merhaba
Benim oğlan evde yazın. Arkadaşlarıyla oynamak bisiklet binmek gibi aktiviteler sever. Yaz okulu desem adında okul var ya depresyona girer kesin

Sen neden okuyorsun böyle hikayeleri canım bak neticede sezeryan olacaksın ve bir çok kişi oluyor. En en kötü senaryoları düşünecek olursa sadece hamilelik döneminde değil her insanın başına her an neler gelebilir. Bunları düşünüp korkarak hayatı kendine zehir etmemelisin. O kadar sık görülen bir şey ki senin durumun. Bazı insanlar kanama da geçiriyor ama sorun olmuyor sağlıkla bebeklerini kucaklarına alıyorlar. Çok sık görülen ve kolaylıkla atlatılabilen bir şey bu. Kendini amansız bir hastalığın pençesine düşmüş gibi bir psikolojik duruma sokarak hem kendine hem bebişine faydadan çok zararın olur. Şimdi elinde değil bunu farketmek ve gerilmen normal ama kendine lütfen bunu yapma. İyi düşün iyi olacak ve kolaylıkla geçecek. Sevgiler

ya dün bende okudum, gizli gizli takip ediyordum burayı. baktım grup çok eğlenceli ve herkes çok samimi üye olup bende katılmıştım. şimdi hastane çantası derdindeyiz:)
çok şükür bugünümüze

Ayyyy insallah insallah

Hiç merak etme canım tamamlarlar geçerler bile. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz. Uzun kısa zayıf kilolu hiç fark etmez. Herşeyin başı sağlık canım içini ferah tut

Mrb guzel anneler umarim.herkeste keyifler iyidir cok giremiyorum ama takipteyim malum 3 cocuk is ev ve hamilelik bunada sukur

Findigim 2541 gr 47 cm olmus 4. Oldugu icin doktor 38 haftayi beklemeden aliriz dedi
Maşallah canım niye beklemiyor anlamadım sezeryan mı düşünüyorsun? Sezeryandan sonra da normal doğum yapabilirsin. Bende bu doktorları anlamıyorum belki çocuk 41de doğacak niye önceden alıyorlar. Bana çok mantıksız geliyor doktorum söylese anında yeni doktor bulurum kendime

Sen de ben gibi corap avcisisin sanirim koltuklarin alti dolaplarin alti vs itinayla corap toplanir
Ayy sorma üst çıkarılıyor mesela olduğu gibi yerde çorap ne ki.. Çocukları da ekle artık eğilmiyorum çağırıyorum onları çabuk gelin alın şunu yerden diye toplatma evresindeyim doğumdan sonra toplamaya başlarım

İste benim ilerdeki versiyonum Alllah immmm seni dusunemiyoeum o belle ne guzel esya toplanir skila pikila geliyolardir kesin ne var diye dogrudur giyside cikariyolardir babalari yetmiyo bide onlarin esyalari Allab kolaylik versin ne diim

duramayip evi yeniden sildim, banyolari dipkose temizledikten sonra.
sonrada bi guzel yuz bakimi yaptim.

bu arada H&M indiriminde ne guzel seyler vardi yaa, online siparis verdim bikac parca. icinde kendime bi pijama da var. uzun kollu ama sonbahar/kistada giyerim.
O degilde; siparis pahali geldi bana. niye boyle oldu diye dusunurken az once tekrar girip baktim, iki parcadan ikiser tane siparis vermisim. asiri bi unutkanlik, ‘sharp’ olmama durumu var bende yahu

baksaniza ablalarii hepside nasil tatli (bitane yenidogan aldim digerleri buyuk numaralar);

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…