merhaba agustos anneleri,
hepinizi ozledim, son iki uc sayfaya fırsat buldukca bakıyorum, yeni arkadasla dizdize dipdibe calısıyoruz el mecbur.
baslayan arkadasında ikinci evliligiymis, o kızcagızda yeni esinden cocuk istiyormus, ne yazıkki bir dıs gebelik gecirmis, allah ona da nasip etsin, sizde dua edin e mi?
ruzgar hala hastanedesin sanırım, allah kolaylık versin canım.
dun seymanın bebeginin haberleri iyiydi sanırım, pek guzel:) bugunde afroditin oyle anladıgım kadarıyla.
ilke nasılsın canım? tutku cıktın mı izine? alesta gecen haftaydı sanırım sıkıntılı birkac gunun oldu, iyisin galiba su an? peridrol hazırlıklarını takip ediyorum hep keyifli alısverisler:) udg ijlal naptınız evdeki kuzuları? yaz okulu ayarladınız mı?
benim durumum oyle tuhaf bir hal aldı ki arkadaslar, zaten yapı olarak abartmayı pek severim. dun gece bir aglama krizi cocukları yatırdıktan sonra, sinirlerim bosaldı sanırım. karnım kaskatıydı. cok cok cok korktum. acil durum hastane cantası hazırlayacagım bu aksam artık. diger gebeliklerimde boyle zorluk yasamamstım! keske su plasenta kendiliginden yukarı cıkıverse...nasıl oldu bu is, dusunmenin bir faydası yok ama cok sinir bir durum. hic bu konuyu dusunmeyeyim odak noktamı degistireyim diyorum ama sanki iki beynim var birinin altında sürekli bu konu donuyor. yok sezaryen dikisi cok mu tuhaf olur, yok o kanlar ya uymazsa bana, ya cok kanarsam, dun internetten bir oyku okudum acayip etkilendim. bir hanım plesanta previa benim gibi, doguma giriyor, kanama durmuyor, drlar bacaklarını kesiyor. bir cıkıyor dizden asagısı kesik
gece uyu uyuyabilirsen bilge. okumayayım diyorum, dun sadece iki dakika sunu arattım google da: ''plesanta previa totalis olupda saglıklı dogum yapan mutlu oykuler ''karsıma cıkan bu! bu aratmaların sonuna pdf yazarsam yayınlar cıkıyor tıp dergilerinde alıntı ve makaleler, guya tıp, guya bilim, guya istatistik. sanki ben romantık film izler gibi okuma yapıp o istatistiklere bir atıflar bir oykuler bir canlandırmalar kuruyorum ki kafamda sormayın a dostlar! misal cerrahpasada 1 yıl boyunca gelen 25 hasta kontrol ve calısma grubu olarak ikiye ayrılmıs, sanki ben gruplardakileri birebir tanıyorum. ameliyat surelerinden aldıkları kan miktarına kadar duygu yukluyorum!
kisenin sinirinide ozmak istemiyorum ama yine bir ic dokme durumu oldu arkadaslarım. e arkadaslık da bugunler icindir. hakkınızı helal edin e mi?
hepinizi kucaklıyorum,
guzel bir gun dilerim.
hasılı kelam, cok korkuyorum bu aralar.