Ya ben kasilmadan korkmuyorum, ondan korkan onun gibi olsunrica etsem kasilmalardan korkmayi birakabilir misiniz... biraz gevseyip bunun normal oldugunu dusunur musunuz. zaten hepinizin nst zamanlari geldi. farkli birsey olsa anlamamaniz mumkun degil. germeyin yahu bunyenizi. bebeginizle tadini cikarin.
bebek karnin bir yerinde toplanir 3-5 s durur ve gevser. bu normal. bu sure olaki 30 s 40 s gibi uzarsa, gunde 10 seferi gecerse, belden yada poponuzdam agro baslayip karninizi agritir sonra karnininz toplanir ve gevserken de asagiya dogru agri devam eder, kasiklariniza gecerse iste o korkulacak sancidir. anlamamaniz mumkun degil. iciniz bayilir acidan. nefesiniz kesilir. kasik agrisindan yuruyemezesjniz. ve bu donguu her seferinde yasarsiniz...
Evine çıkmana çok sevindim canım inşallah sorunsuz bir şekilde doğuma kadar durur senin kız. Oğluna da kocaman maşallah. Benim kızın sene sonu gösterilerinde hıçkıra hıçkıra ağladım hep çok güzel şeyler bunlar. Herkese nasip olsunbiraz uzun olabilir. gunu okuyamadim henuz. hemen ozet geciyorum.
oglumun gosterisine 1 saat kala doktorum geldi. seni eve gondereyim mi ne dersin dedi. evetttt dedim. ama wc harici kalkmak yok dedi. misafir yok. tel.de konusmak yok (moralimi bozmasinlar diye). tamamen yatacaksin evde dedi. geldigindeki sancin gibi bir sanciyla gelirsen bu kez dogumu durduramam dedi. 1 kez dogumu durdurdum 1 kez daha olmaz, rahmin kirmizi alarmda dogurursun dedi. 34-35 hafta biterse sonrasinda biraz rahat birakacagim seni dedi. kullanim ilacla taburcu etti. rahim hala kasiliyor tabi. pazartesi kontrol var. sonra da cuma.
ogluma gittik. anneler nasil gururlanirmis ilk kez yasadim. inanilmaz bir duyguydu. 4 farkli oyunda oynadi. tiyatro ogretmeni mutlaka tiyatro yapmali dedi. muzik icin de piyano yetenegi cikmisti. sanirim duygusalligi, sanatci yapisindan geliyor
ordan eve geldik. annemler ve kv ler. bi ara kv kayboldu. basim agriyor diye gitmis iceri yatmis. kp "gece de kotuydu. beyin cerrahina goturecegim" diyor.. vela havle..yatip yatip geldi. benim annemin filan basi hic agrimiyor ama kazık gibi saglam kadin (bu kisim dalga tabi), yemek pisiriyordu. dunde hastaneye gelmisti kv. giderken basi agrimis terlemis ici bir hos olmus, kalp krizi gecirdigini dusunmus .. ne guzel degil mi... bir bas agrisi bu derece abartilabilirdi. bu kez yanimda ve evimde onun degil annemin kalmasi icin direndim diye bu bas agrilari. gelin beni istemiyor meselesi yani. bu kez at terli, yemezler. kurtaj sonrasi beni suclarken, oglumda beni lohusa depresyonuna sokarken acimadi bana. bu kez de ben acimiyrm, bu kez de ben bencilim..istemiyrm onu etrafimda.
Ben aynisininEki Görüntüle 2280791 Eki Görüntüle 2280791 BENDE bunu beğeniyorum da yakası bana çok mu açık olur acaba diye düşünüyorum karar veremiyorum
Ben uni baby aldım canımKızlar ıslak mendil hangi marka aldınız waterwipes diye bir marka var ama baya pahalı geldi siz neler aldınız :) aslında ilk zamanlar mümkün olduğunca pamukla silicem ama hastanede fln lazım olur diye 1 tane alayım diyorum .
Geçmiş gitmiş olsun inşallah oğluna da maşallahbiraz uzun olabilir. gunu okuyamadim henuz. hemen ozet geciyorum.
oglumun gosterisine 1 saat kala doktorum geldi. seni eve gondereyim mi ne dersin dedi. evetttt dedim. ama wc harici kalkmak yok dedi. misafir yok. tel.de konusmak yok (moralimi bozmasinlar diye). tamamen yatacaksin evde dedi. geldigindeki sancin gibi bir sanciyla gelirsen bu kez dogumu durduramam dedi. 1 kez dogumu durdurdum 1 kez daha olmaz, rahmin kirmizi alarmda dogurursun dedi. 34-35 hafta biterse sonrasinda biraz rahat birakacagim seni dedi. kullanim ilacla taburcu etti. rahim hala kasiliyor tabi. pazartesi kontrol var. sonra da cuma.
ogluma gittik. anneler nasil gururlanirmis ilk kez yasadim. inanilmaz bir duyguydu. 4 farkli oyunda oynadi. tiyatro ogretmeni mutlaka tiyatro yapmali dedi. muzik icin de piyano yetenegi cikmisti. sanirim duygusalligi, sanatci yapisindan geliyor
ordan eve geldik. annemler ve kv ler. bi ara kv kayboldu. basim agriyor diye gitmis iceri yatmis. kp "gece de kotuydu. beyin cerrahina goturecegim" diyor.. vela havle..yatip yatip geldi. benim annemin filan basi hic agrimiyor ama kazık gibi saglam kadin (bu kisim dalga tabi), yemek pisiriyordu. dunde hastaneye gelmisti kv. giderken basi agrimis terlemis ici bir hos olmus, kalp krizi gecirdigini dusunmus .. ne guzel degil mi... bir bas agrisi bu derece abartilabilirdi. bu kez yanimda ve evimde onun degil annemin kalmasi icin direndim diye bu bas agrilari. gelin beni istemiyor meselesi yani. bu kez at terli, yemezler. kurtaj sonrasi beni suclarken, oglumda beni lohusa depresyonuna sokarken acimadi bana. bu kez de ben acimiyrm, bu kez de ben bencilim..istemiyrm onu etrafimda.
Teşekkürler canımHadi gözün aydın cnm
Evet canım ama şükür 1 geceyle yırttık şimdilikGecmie olsun canim yatis mi vermisti
Valla bu konuda uzman Rzg14, az önce yine çok güzel tarif etmişKızlar, bu bi tarafta toplanma, şişme, kafasini veya gotunu dayadi dedigimiz sertlesme, kasilma veya sancı mi şimdi? Ama acı hissetmiyorum, sertlestigini hissediyorum, sonra açılıyor. Baya sıklaştı.
Eve gelmene ama özellikle gösteriye gidebilmene çok sevindim canımbiraz uzun olabilir. gunu okuyamadim henuz. hemen ozet geciyorum.
Sen bayagi eskisin o zaman bu minimallik isinde. Tuyolarin olursa beklerim ben de. Aslinda grubu takip ediyorum. Daha dogrusu takip etmeye calisiyorum. Tam cevap verecegim konu geciyorDedgn gibi evde ve yaşamın her alanında minimallik ruha bile huzur veriyor 2013den bu yana ben de bu tarz yasamya calsyrm
Grupta çok farktmedm seni daha çok paylasm beklyrm
odamiz geldi sildik temizledikyarin da esyalarini dolabina yerlestirecegim.
Gule gule saglikla huzurla kullansin prensodamiz geldi sildik temizledikyarin da esyalarini dolabina yerlestirecegim.
Doğal yaşam ve minimalzm benim yasam felsefm gibi olduSen bayagi eskisin o zaman bu minimallik isinde. Tuyolarin olursa beklerim ben de. Aslinda grubu takip ediyorum. Daha dogrusu takip etmeye calisiyorum. Tam cevap verecegim konu geciyor
Oğlun için çok sevindim cnm..ne mutlu onları öyle görmek.. umarım hayati boyunca şanslı ve başarılı olur herzaman..onun dışındakilere yorum yapmak bile yersiz bence..her zaman söylüyorum sen uzulecegine onlar üzülsün diye...çekinme nasıl cvp vereceğini bilirsin senbiraz uzun olabilir. gunu okuyamadim henuz. hemen ozet geciyorum.
Hayirli olsunodamiz geldi sildik temizledikyarin da esyalarini dolabina yerlestirecegim.
Ohhh missa.allah sağlıkla yatmasını nasip etsin inşallah.. çok aminodamiz geldi sildik temizledikyarin da esyalarini dolabina yerlestirecegim.
Napıyon baciii..bugün gittim aldım bende o gecelikten onu dugmelisinden..dediğin gibi gayet iyi geldi bana da evde yedek olarak kalsın dedim..hem hafif hem.kullanisli dugmeli ya..thanks leri mi iletiyorum sanaGule gule saglikla huzurla kullansin prens
bayildimmmm tam. İskandinavKızlar oda hazırlıkları nasıl gidiyor? Biz eşimle bu akşam çoğu şeyi bitirdik çok şükürHeves edip arabasını da kurup koydu odaya Diğer taraflar dağınık bu kadarını atmış olayım
Eki Görüntüle 2281287
gule.gule.kullan.kuzum gayet guzel yani gideri var yumusak dekoltesizNapıyon baciii..bugün gittim aldım bende o gecelikten onu dugmelisinden..dediğin gibi gayet iyi geldi bana da evde yedek olarak kalsın dedim..hem hafif hem.kullanisli dugmeli ya..thanks leri mi iletiyorum sana
Super otesiKızlar oda hazırlıkları nasıl gidiyor? Biz eşimle bu akşam çoğu şeyi bitirdik çok şükürHeves edip arabasını da kurup koydu odaya Diğer taraflar dağınık bu kadarını atmış olayım
Eki Görüntüle 2281287
Sağlıkla kullansın bebiş hayırlı olsunodamiz geldi sildik temizledikyarin da esyalarini dolabina yerlestirecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?