2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya ben kasilmadan korkmuyorum, ondan korkan onun gibi olsun
Al sana kedi, keyfin yerine gelsin

Evine çıkmana çok sevindim canım inşallah sorunsuz bir şekilde doğuma kadar durur senin kız. Oğluna da kocaman maşallah. Benim kızın sene sonu gösterilerinde hıçkıra hıçkıra ağladım hep çok güzel şeyler bunlar. Herkese nasip olsun

Eki Görüntüle 2280791 Eki Görüntüle 2280791 BENDE bunu beğeniyorum da yakası bana çok mu açık olur acaba diye düşünüyorum karar veremiyorum
Ben aynisinin Ben uni baby aldım canım

Geçmiş gitmiş olsun inşallah oğluna da maşallah

Hadi gözün aydın cnm
Teşekkürler canım

Gecmie olsun canim yatis mi vermisti
Evet canım ama şükür 1 geceyle yırttık şimdilik

Kızlar, bu bi tarafta toplanma, şişme, kafasini veya gotunu dayadi dedigimiz sertlesme, kasilma veya sancı mi şimdi? Ama acı hissetmiyorum, sertlestigini hissediyorum, sonra açılıyor. Baya sıklaştı.
Valla bu konuda uzman Rzg14, az önce yine çok güzel tarif etmiş sert kaldığı süre, 2 sertlik arasında kac dk var ona dikkat etmeye çalışsana bi

Eve gelmene ama özellikle gösteriye gidebilmene çok sevindim canım inşallah evde asabını bozup yormazlar seni istediği kadar ayılıp bayılsın taviz verme kv ye..suan tek önemli olan sen, kızın ve oğlun

Dedgn gibi evde ve yaşamın her alanında minimallik ruha bile huzur veriyor 2013den bu yana ben de bu tarz yasamya calsyrm
Grupta çok farktmedm seni daha çok paylasm beklyrm
Sen bayagi eskisin o zaman bu minimallik isinde. Tuyolarin olursa beklerim ben de. Aslinda grubu takip ediyorum. Daha dogrusu takip etmeye calisiyorum. Tam cevap verecegim konu geciyor

Sen bayagi eskisin o zaman bu minimallik isinde. Tuyolarin olursa beklerim ben de. Aslinda grubu takip ediyorum. Daha dogrusu takip etmeye calisiyorum. Tam cevap verecegim konu geciyor
Doğal yaşam ve minimalzm benim yasam felsefm gibi oldu insana bakış açım da artık öyle fikirleslm

Oğlun için çok sevindim cnm..ne mutlu onları öyle görmek.. umarım hayati boyunca şanslı ve başarılı olur herzaman..onun dışındakilere yorum yapmak bile yersiz bence..her zaman söylüyorum sen uzulecegine onlar üzülsün diye...çekinme nasıl cvp vereceğini bilirsin sen

bayildimmmm tam. İskandinav saglikla huzurla.kullansin prens
Napıyon baciii..bugün gittim aldım bende o gecelikten onu dugmelisinden..dediğin gibi gayet iyi geldi bana da evde yedek olarak kalsın dedim..hem hafif hem.kullanisli dugmeli ya..thanks leri mi iletiyorum sana
gule.gule.kullan.kuzum gayet guzel yani gideri var yumusak dekoltesiz

Arkadaşlar pijama takimlari yeni.gelmiş siteye indirimli bakin bir de oyun minderi gelmis 41 tl bakmak.isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…