2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kendiniz için nasıl külot koyacaksınız. bu hamile külotları mı rahat olur?
belki sezeryan olduk bu nette satılan hamile külotlarımı daha iyi olur.
Ben Depend’in şu meşhur emici külotlarından aldım. Onlardan koyacağım normal külot ve ped de koyar mıyım bilmiyorum ona karar veremedim daha.
Ben de onu dusundum gecen. Ceside yururum herhalde. Kullan at camasir aldim, depend almadim kararsizim.
Benim sezaryen sonrası çok kanamam olmadı. Depent külottan 3tane kullandım (o da nerdeyse dolmadan hijyen amaçlı değiştirdim), sonrasında normal külot ve ped. Sezaryen yerinde bandaj olduğu için de çok fark etmiyor zaten ne olduğu. Ki uyuşukluktan hiç birşey de hissetmiyorsun karnında
duskapani Depent altında bebek bezi varmış gibi oluyor. İlk zaman için dışa sızmaması açısından çok iyi ama Yürüyüşe başladığında rahat edemezsin.

Dedgn gibi evde ve yaşamın her alanında minimallik ruha bile huzur veriyor 2013den bu yana ben de bu tarz yasamya calsyrm
Grupta çok farktmedm seni daha çok paylasm beklyrm

Aa öyle mi canım teşekkür ederim o zaman normal külot ve ped de koyayım ben

Islak mendillerin en safında bile koruyucu için katkı maddesi var. Babyme bu konuda en safıydı, ilk çıktığı zamanlar müşteriler küfleniyor bu deyip iadeye geldi. Haliyle o da üretimi değiştirdi diğerleri gibi oldu. Ben oğluma doğduğundan itibaren babymenin temizleme pamuklarını kullandım suya ıslatıp, hala kullanıyorum.

Sari aslanli hastane çıkışları falan gordum, atacaktim sonra dedim hepimize yeterince kaçtı zaten, tekrar masrafa sokmayayim aslan analarini
Zaten çocuk masraf demekmiş valla onu anladm 0-3 ay artık almcm da yazlik gömlek falan çok heves edyrm sipama ama önümüzdeki yaz ancak giyer

Kızlar, bu bi tarafta toplanma, şişme, kafasini veya gotunu dayadi dedigimiz sertlesme, kasilma veya sancı mi şimdi? Ama acı hissetmiyorum, sertlestigini hissediyorum, sonra açılıyor. Baya sıklaştı.
Braxton kasilmalarna hoş geldnz bak imzakısmında bile yazıyor senin bebek şu kadar haftalık diye olan kısım normalms

Kızlar, bu bi tarafta toplanma, şişme, kafasini veya gotunu dayadi dedigimiz sertlesme, kasilma veya sancı mi şimdi? Ama acı hissetmiyorum, sertlestigini hissediyorum, sonra açılıyor. Baya sıklaştı.

Bende aynı bunları yaşıyorum ama acı ağrı hissetmiyorum.Kasılma mı yaşıyorum yoksa normal mi hiç bilmiyorum.

aci agri olmuyor ama karnin tas gibi sertlesip, yamuklasiyor... sanki bebek tum gucuyle ittiriyor gibi. ben nts deyken böyle oldu sanci cizgisi yukari dogru cikmaya basladi sonra karnim yumusayinca cizgi indi asagiya

Eklentiler

• 20190620_204916.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 38
Bazen sıklaşıyor bazen seyrekleşiyor. Hafif de olsa ağrılı mı ya da dakika olarak düzenli mi ona dikkat et canım. Bazen peş peşe oluyor. Bazen bebeğin hareketi ittirmesi de benziyor çünkü.

Canım aynen ya benimde baya sertleşti ve dediğin gibi şişirip bırakıyor yada bir süre öle kalıyor korkmaya başlafım

Ben bugün bebek eğitimine katıldım. Pamuğu ılık su ile ıslatıp pat pat hareketlerle temizleyin silmeyin dedi. Islak mendilin hiç adı geçmedi yeni doğan için
Klişe olacak ama, eskiden ıslak mendil mi varmış aldık yine de bakalım ama en güzeli pamuğu ıslatıp temizlemek aynen katılıyorum

Korkmayın kızlar, bence normal artık (bana göre herşey normal)
Kanama su gelmesi olmadığı sürece sakin, zaten yerleri daraldı çocukların.
O dayanılmayacak ve riskli sancıları R Rzg14 tarif etmişti. Bence bunlar kandırıkçı olanlar.
Ağrı geldiğinde dinlenmeye geçin. Yorgun olanlarda daha fazla sanırım yazılanlardan onu farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…