2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de bugün çok yoruldum sürekli kasıldı taş kesildi hareket etmemiz yasak gibi nerdeyse bu nasıl bir protestodur perişan etti bizi bebeler
Sinemaya gittim aylar sonra esim.isyan etti gidelim.diye neyse ama.mahvetti bebe karnim.resmen tas yanlardan.batmalar mahvoluyorum napcaz biz boyle.son ay falan

Sinemaya gittim aylar sonra esim.isyan etti gidelim.diye neyse ama.mahvetti bebe karnim.resmen tas yanlardan.batmalar mahvoluyorum napcaz biz boyle.son ay falan
Evet sürekli oturamıyorsun ayakta kalamıyorsun pozisyon değiştirmelisin sürekli hiç biri yaramıyor bize.. az kaldı inşallah ya

Rüzgarcım ailecek sevindik senin evine gitmene ve oğlunun gösterisine gitmene. Oğluna da maşallah. Evde dinlen artık. Kayın validende bi zahmet yerini bilsin artık.

İyi geceler hanımlar. Umarım herkes çok iyidir. 2 gündür hazırlıklar için koşturuyordum Allahım ne zor artık yürümek. Fena hallerdeyim ayaklarım davul gibi şişti. Artık baya baya tamamladık birçok şeyi, ufak tefek eksiklerimiz kaldı. Hastane çantası konuşulmuş bende haftaya eşyaları yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlicam Allah izin verirse. Buarada bende unibaby Yenidoğan ıslak mendil aldım sanırım bende pamukla uğraşamam :)

@sinemist57 canım aynı odayı almışız güle güle kullansın miniğin, hayırlı olsun ♥

R Rzg14 canım acaip sevindim iyi olmana, oğlunun gösterisine gidebilmene ve en önemlisi evine dönebilmene ♥ Rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun sizi inşallah ♥

K kudra07 canım sanada çok geçmiş olsun. Iyi olmanıza eve dönmenize çok sevindim ♥

Z zhrazynep canısı emin ol birçoğumuz yaşıyoruz benzer sorunları. Kocalar bazen annelerine karşı sessiz kalabiliyorlar. Sen sakin olmaya çalış. Son zamanlarımız iyice zorlamaya başladı bizi kv kişisini kafana takıp bebişini üzme.

Kizlar yine ben yine sorularim.

Malum cok hastayim surekli oksurmekten bebekler iyice sersemledi. Eskisi kadar hareket etmiyorlar. Bir tanesi ozellikle gunde iki uc kere ancak. Gece yatarken bazen uyaniyorum hareket ettiklerini goruyorum ama gunduz cok sakinler eskiye gore. Sizce oksururken yerleri degismis olabilir mi karnimda? En son gordugum yere gore takip ediyordum hareketlerini cunku.

Diğer bir sorum da kasılmalar. Düzensiz ama çok sıklaştı öksürmekten olabilir mi o da? Neredeyse 10-15 dakikada bir 4-5 saniyelik kasılmalarım oluyor. Sonra bir müddet hiç birşey yok sonra yine başlıyor. Klasik kasılmalardan farklı olarak sanki rahimimin içinde gibi hissediyorum ama

Bir de birşey daha farkettim. Dünden beri üç kere oldu özellikle uyurken oluyor. Ani keskin bir acıyla uyanıyorum. Sanki böyle bebeklerin ikisi de ileri doğru atılmış gibi karnım dikleşmiş ve rahimim acıyor gibi oluyor. Bir gerginlik oluyor karnımda. Sonra ben elimle ovalıyorum yavaş yavaş geçiyor. Bunların bir anlamı var mı?

Sizce sayaç tutmalı mıyım bunlara ben? Özellikle son bir kaç günde sayıları çok arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…